|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
22.6.2009 22:02:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

A ni bolš', da gre kužek iz spalnice in Ian k vama v posteljo? user posted image

Imava veliko znancev, ki pravijo da otrok še sedaj ko so veliki da spi pri njih in da potem mož, fant, oče spi na kavču user posted image
Drgač se pa tudi Ian z nama veliko pocarta na postelji, le spi ne pri nama. Bi tudi mene bilo strah da mu ne bi kaj naredila user posted image  mogoče pretiravam user posted image  Fajn je ko je v svoji veliki posteljici in sva ziher da je vse ok ker ima Angel Care user posted image user posted image user posted image

Se čist' strinjam, da je težko celo noč tako prespati, toda jutranje spanje v troje pa je tako luštno, da se mu jaz ne bi hotela odpovedati. Jaz Elo po hranjenju okrog 5h kar položim med naju in tako sladko zaspančka v par minutah, da se ji prav vidi, kako uživa, ker sva tako blizu. Ko pa se zbudi in zagleda mojo glavo 10 cm od njene, pa se tako sladko nasmeji, da je to res dragoceno user posted image user posted image user posted image . Seveda se pa vsak sam odloči, kako in kaj. user posted image

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3401
22.6.2009 22:05:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

user posted image a imajo vasi otrocki tudi dneve, ko manj jedo?

Suma sumarum v enem dnevu mislim, da poje približno isto, toda so pa med obroki ful nihanja. Se pa gotovo to zelo spreminja, tako ko mi po novem kakamo na dva dni, čeprav smo prej enkrat do dvakrat na dan. Pri poskokih v rasti pojedo več, gotovo pa so tudi obdobja, ko pojedo pač manj, ker rast ni tako intenzivna. Le moje laično razmišljanje user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3402
22.6.2009 22:08:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

hej samo javim zakaj me ni bilo tako dolgo.:((
z malim sva bila v bolnici od 17 pa do danes. groza!!! zdaj smo kr nekot imamo AB 14 dni.user posted image user posted image user posted image se javim še potem kaj in napišem več.
samo to še. kašelj ni tako nedolžen, kot sem mislila. zdaj grem trikrat rajši k P zastonj, kot pa enkrat prepoznouser posted image user posted image user posted image

aja. srečala M..tino. mali je bil na operaciji daesn zjutraj, ko sva govorile, je šla h njemu v prebujevalnico. ko kaj izvem več, sporočim!!

klavdy

Objemčki za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu klavdyk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3403
22.6.2009 22:10:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

tako se pa mi kopamo:

user posted image

tako se pa veselimo kopanja:

user posted image

pa še ena karatejska:

user posted image

Lp,

veronikab

Iiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
  Neposredna povezava do sporočila: 3404
22.6.2009 22:11:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jutro!
nena.super za spanje ob 21huser posted image user posted image user posted image m  i smo pa danes spali od 20-01.30huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa nekaj na veliko kihamo,vročine nima mu pa kapam sedaj fiziološkouser posted image

Ela ima tudi skoraj vsako jutro zamašen nosek. Sva zaenkrat še samo na fiziološki in upam, da bo tako ostalo. Se pa zraven tako dere, da je joj user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3405
22.6.2009 22:13:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

No dita kar bluzi z dojenjem user posted image Danes se se ni ornk podojila, ene 2 ali 3x je nekaj na hitrco popila.. Pa to ne more bit res, glih, ko se je vse ustimalo. Upam, da je prehodno, drugace grem ju3 k P z njo, pa naj jo pogleda. Ker imam dost te paranoje, a je kaj narobe al ne user posted image No ze vceraj je imela 6 urno pavzo cez dan... Itak je njeno dojenje kar nekaj - doji se samo leze (edino zevcer pred spanjem nam rata tudi sede) in samo pred spanjem ali ko se zbudja user posted image Tko da moram skoz lovit dobre momente. Danes pa je celo sranje. Ahhh upam, da se umiri tole se danes.

Držim pesti, da je samo prehodno in da se bosta kmalu spet veselo dojili user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3406
22.6.2009 22:15:33   
Anonimen

user posted image pomoč:Aleks  včeraj in danes veliko bolj intenzivno kiha kot je pa prej,ali me naj skrbi?hvala.Mu pa čistim vsako jutro s fiziološko in mucke ven in potem mu jo še malo notri nakapam,a mislite da bi bilo od tega k fiziološka reagira in ga spodbudi h kihanju ali se je prehladil od meneuser posted image v ritki ima T 37 kar ni vročina

Kako pogosto pa kiha? Ne vem, jaz bi na tvojem mestu poklicala P, pa malo materine dušice od Justa mu namaži pod noska in na pljučka, mogoče pa bo pomagalo. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3407
22.6.2009 22:17:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: anca

moja tudi že cel dan ful slabo spi, pa skoz jo nekaj zvija.. user posted image Že včeraj jo je začelo, pa ponoči tudi..

Očitno je to neka višja sila, jaz se pa skoz sekiram kaj jem...

LP

tud moja je kr neki ihtava dons... zdejle sicer spi.. ampak se more vsak čas zbudit.. je že tok cajta mim, da je treba jz na joško user posted image

smo bli pa včer na enmu pikniku, pa sem itak da mogla mal slikat našo frajlo (sicer v avtu ker je cel piknik prespala user posted image  user posted image )
user posted image

Glej jo lepotičko. user posted image Pa kako je zrihtana user posted image .

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3408
22.6.2009 22:21:03   
Anonimen
No, pa lahko noč, naj bo luna naklonjena, vaši zakladki pa naj sladko spijo user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3409
23.6.2009 7:58:20   
kpmk
malcekvita - široko povijanje - a sploh nisi široko povijala, sedaj pa imaš 1a? Hmmm za razmislit, men je že tud mal preveč, zdej ko je hladn ne, ko je vročina ga pa tudi najraje ne bi, sam ne upam user posted image  Gremo čez kak teden k ortopedu in bomo vidli kako in kaj.
nenalena - spanje z dojenčki - tudi ko imam Iana pri sebi in ko se cartava in on zaspi, jaz nikakor ne morem, naj bom še tako zaspana, ... nek strah ... ga skoz gledam user posted image   Se pa s tabo čist strinjam, ni ga čez crklanje z našimi user posted image  Meni že moj pravi da sva full navezana in včasih kr opazim kako mu je malo težko ko ga ne on more potolažit, potem ko pa pride k meni in se oba stopiva pa neha jokat user posted image  (ob večerih ko imamo malo krčekov)
user posted image Mene tole s kapico še vedno matra. A vse več ne dajete kapic otročkom? Kaj pa če piha??? Ok sedaj je hladno najbrž date, kaj pa drugače? Kaj pa po kopanju doma?
veronika - kak je cartuser posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
23.6.2009 8:10:36   
malcekvita
kpmk mi smo imeli od začetka kolke 1A, sam niso še bli pravokotni in je blo treba zarad tega menda široko povijat. Na 1. pregledu je bil en kolk še zaoblje, en pa skoraj pravokoten... se ne spoznam na te zadeve, ampak po prvem pregledu je bil tak naval vročine, da sem ga imela rajši sam v pamperski in bodiju in je on veselo brckal. Zdej ma oba kolka pravokotna.
Glede na to, da imate vi posvet z ortopedom, pa ti ne bi glih svetovala, da nehaš široko povijat kar tako, pa k sreči zdej niti ni tako voče. Kakšen izvid pa mate?

< Sporočilo je popravil malcekvita -- 23.6.2009 8:12:27 >

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
23.6.2009 8:16:18   
malcekvita
kapica po kopanju je več ne dam, ko pa gremo ven mu jo nataknem, če pa je preveč vroče, mu jo snamem, da se možgančki ne skuhajo user posted image . včasih pa mu glavico malo zaščitim s pleničko, pa pol zgleda ko arafat, sam važno mi je, da mu glih ne prepiha bučke user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
23.6.2009 8:19:11   
kpmk
malčekvita - enga imamo IIa in druzga Ia, tako da se priporoča široko.  Ja sej sedaj res ni panike ko ni vročine, sam ko je pa vroče se mi pa tako smili ko je tako povit,.... no sej kaj pa včasih ko so vse user posted image  široko povijali.

Neposredna povezava do sporočila: 3413
23.6.2009 8:23:20   
kpmk
malčekvita - ortopeda imamo tudi zaradi nogice, ki je kako se naj izrazim - nekako zaležana in bomo vidli ali je boljše (ob vsakem previjanju delamo vaje) drugače bi naj dobil gips, ampak jaz na oko opazim razliko, bomo videli kaj bodo dr rekli

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
23.6.2009 8:44:54   
detelja

user posted image Mene tole s kapico še vedno matra. A vse več ne dajete kapic otročkom? Kaj pa če piha??? Ok sedaj je hladno najbrž date, kaj pa drugače? Kaj pa po kopanju doma?

jaz kapce več ne dajem gor od 3 t...p je rekla, da je ne rabi...edino zdaj v sončnih dneh je fajn če je otrok izpostavljen soncu, da ima neki na glavi...jaz jo itak imam zuni v vozičku in ne pride veter glih zraven...notr pa itak ne rabi kapce...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
23.6.2009 8:46:32   
detelja
zunaj je tako tečno vreme, ful dežuje...moja čebelica pa tečka...joj, komaj čakam da neha deževat, da greve ven...notr mi ful slabo spi pa noče mi jest...ful malo je...

kaj ve počnete v slabem vremenu notr z malčki??? midvi se igrave sam tudi par min je zanimivo pol pa smo spet tečni...se nalivamo z čajem pol bruhamo, če ji ga ne dam se dere ko nora...joj pa to vreme...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
23.6.2009 8:50:45   
malcekvita
kpmk, kako ste pa ugotovili, da ima nogico zaležano? upam, da ne bo treba gipsa user posted image
ma ja z dragim sva se glih v tisti tahudi vročini, ko naš user posted image ni in ni mogel ne spat, ne bit buden, ne jest, ne nič, pa sam jokal bi, odločila, da ga nehava matrat s temi plenicami. ful je težko prenašal oblačila na sebi, pa je moj user posted image takrat rekel, ko mali ni hotel nehat jkat, naj mu dam kakšno žličko vode. on ga je nosil po stanovanju, revček je švical tako, da se ne da povedat, jst pa nisem imela časa vode niti prevret, kar direkt izpod pipe je dubu, pa je blo v sekundi vse poštimano. Od takrat naprej ne pretravam več z oblačenjem, ker glih tako kot se lahko podhladijo, se lahko tudi pregrejejo...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
23.6.2009 8:55:04   
malcekvita
ojoj detelja, te čist razumem pri nas je tud tečno vreme, mali pa noče več sedet na gugalniku, tiste igrače, ki mu jih gor obesim mu grejo naživce, začne takoj protestirat, ol ga dam na dekico na tla, pa je par min mir, da jst vsaj zajtrk pojem, pa je že spet jok, pa ugotovim, da je plenička polna, mu jo spet zamenjam, pa še zmeraj tečko, pa si mislim, ahaaaa, lačen si! mu dam jošk, otegne par požirkov in mi zaspi. Sem g lepo zadekala da mu bo toplo, upam da ne bo spal sam 15 min, ampak kakšno urco, da jst mal po stanovanju porihtam zadevice user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
23.6.2009 8:58:24   
Pat74
Detelja midva greva vseeno ven, dam pa dežno ponjavo na voz, pa je. Tud danes bova tako naredila, čeprav trenutno ne dežuje.

NenaLena glede ceplenj se v marsičem strinjam s tabo, samo kaj, ko pol ne moreš otroka vpisat v najbližji vrtec ali šolo?! Poznam zgodbe cepljenih in necepljenih otrok, tako da sem glede tega zelo razdvojena. Sicer sta moji punci cepljeni, pa tamali bo tudi - in seveda močno upam, da bo vse ok - BO, KER MORA BIT - čeprav me je hkrati tudi strah, ampak sem optimistična.

Na nas mlaj včeraj ni imel vpliva, mogoče pride z zamikom :) - lahko pa je pomagalo to, da sva bila kar nekaj časa zunaj in se je potem dobro počutil.

Neposredna povezava do sporočila: 3419
23.6.2009 9:13:49   
tinaaja
Kapica - je ne dajem, razen kot zascita proti soncu. V takem vremenu vzamem trenerko s kapuco in ce je treba dam kapuco gor.

No mi2 sva od P ... mah... na sreco zgelda vse ok, dali sva se kri (drla se je tko, da sem cist zasvicala user posted image ), polulala pa se se ni in cakam, da grem lahko nazaj user posted image Jah kaj ce lulat, ce ni se kaj dost jedla danes... je pa tko dol padla po odvzemu krvi, da je sploh ne zbudim user posted image Zdaj pojem zajtrk in jo pol na zizo probam dat v spanju. Vceraj je zaspala ob 5 in spala do danes do 6 user posted image user posted image Vmes se je 4x malo pozizala v spanju - vsaj to.. NO pri P sem itak izpadla kot prezakrbljen stars - naj jo pustim pac ne jest ...AAAAAAAAAAA .. ja kako???
U shit, mislim, da se mi je v spanju ravnokar pokakala, ima pa gor vrecko za urin user posted image user posted image user posted image

grem preverit..
aja good news is .. da je sla gor v treh tednih skoraj 600g, kar je super user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 3420
23.6.2009 9:27:18   
kpmk
malcekvita - Pediatrinja v P je pokazala nogico in pol ga je še ortopedinja pregledala in razložila situacijo in pokazala kakšne vaje moramo delati. Se pa kr opazi, sedaj malo manj je bilo pa na začetku kr očitno user posted image  Saj bo ok

Neposredna povezava do sporočila: 3421
23.6.2009 9:30:02   
kpmk
tinaaja - joj držim pestke
detelja - ja mi2 se cartama tkole dopoldan, potem igrava v igralnem...seveda vse dokler se ne naveliča user posted image  Res je Grozno vreme user posted image  pa ta dež, še ven ne mormo it user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
23.6.2009 10:05:11   
sonček85

A ni bolš', da gre kužek iz spalnice in Ian k vama v posteljo? user posted image

Imava veliko znancev, ki pravijo da otrok še sedaj ko so veliki da spi pri njih in da potem mož, fant, oče spi na kavču user posted image
Drgač se pa tudi Ian z nama veliko pocarta na postelji, le spi ne pri nama. Bi tudi mene bilo strah da mu ne bi kaj naredila user posted image  mogoče pretiravam user posted image  Fajn je ko je v svoji veliki posteljici in sva ziher da je vse ok ker ima Angel Care user posted image user posted image user posted image

Se čist' strinjam, da je težko celo noč tako prespati, toda jutranje spanje v troje pa je tako luštno, da se mu jaz ne bi hotela odpovedati. Jaz Elo po hranjenju okrog 5h kar položim med naju in tako sladko zaspančka v par minutah, da se ji prav vidi, kako uživa, ker sva tako blizu. Ko pa se zbudi in zagleda mojo glavo 10 cm od njene, pa se tako sladko nasmeji, da je to res dragoceno user posted image user posted image user posted image . Seveda se pa vsak sam odloči, kako in kaj. user posted image

tudi sama delam že ves čas tako in res  vidiš kako otrok uživa ko je ladko v postelji s tabo in se malo pocarta user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
23.6.2009 10:05:12   
sonček85

jutro!
nena.super za spanje ob 21huser posted image user posted image user posted image m  i smo pa danes spali od 20-01.30huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa nekaj na veliko kihamo,vročine nima mu pa kapam sedaj fiziološkouser posted image

Ela ima tudi skoraj vsako jutro zamašen nosek. Sva zaenkrat še samo na fiziološki in upam, da bo tako ostalo. Se pa zraven tako dere, da je joj user posted image user posted image user posted image .

ja naš tud ne moreš verjet no,no samo jaz sem zdle zadnja 2 dni pogruntala da si ga dam tko kot da bi zizo imel in je umirjen, go ga zraven predno grem v noska mal pozibam koda bi zaspaluser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
23.6.2009 10:05:14   
sonček85

user posted image pomoč:Aleks  včeraj in danes veliko bolj intenzivno kiha kot je pa prej,ali me naj skrbi?hvala.Mu pa čistim vsako jutro s fiziološko in mucke ven in potem mu jo še malo notri nakapam,a mislite da bi bilo od tega k fiziološka reagira in ga spodbudi h kihanju ali se je prehladil od meneuser posted image v ritki ima T 37 kar ni vročina

Kako pogosto pa kiha? Ne vem, jaz bi na tvojem mestu poklicala P, pa malo materine dušice od Justa mu namaži pod noska in na pljučka, mogoče pa bo pomagalo. user posted image

sem mu včeraj zjutraj že kar namazala na pljučka in zadaj ,pod nosek pa še ne ,bom še tam ,je  pa danes že  veliko bolje in manj kihamo -hvala user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?