|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
23.6.2009 10:05:17   
sonček85
malcekvita.superr za kolkece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tinaaja.super za lepo napredovanje teže user posted image user posted image

mi smo pa danes stari 2 meseca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
23.6.2009 10:17:41   
štorkljica
Živijo!

Toliko, da malo pozdravim, ko mam že 5 min časauser posted image
Mi smo OK, zdaj glih malo dremčka moja punca, tavečja je v vrtcu, ati dela... Prejle pa sve se glih igrale na igralu in se mi je tak smejčkala, da sem mogla mojega poklicat in mu to povedat. Ko je dobre volje je taki pozitiven dojenček...ampak slaba volja, lahkota, nenaspanost...dere se ko user posted image , pravi trmasti bikecuser posted image user posted image user posted image
Kapica jaz kapice ne dajem že od prvega meseca na glavico, razen če smo zunaj in je močan veter, potem ji dam in se ji zraven opravičimuser posted image ...sovraži namreč kapico.
Slabo vreme tudi pri nasuser posted image

tinaaja joj groza tole z dojenjem, si predstavlam, da si čisto preč zaradi tega. Meni je tudi groza, ko se gre za hranjenje...ali je pojedla premalo, je še lačna...vedno nekaj, da nisi popolnoma miren.  Upam, da se vama čimprej porihta, predvsem pa mirne živce, mogoče pa bo pač bolj taki neješči otrok...tudi taki obstajajo in ni z njimi čisto nič narobe? Kaj pa po flaški ti tudi noče vlečt?

Kpmk lepo telovadite naprej in da čimprej popravite tole nogico...eno user posted image za tamalega.

Sonček85 nič hudega če malo več kiha, se mu hvalabogu nekaj čisti ven iz nosa (kihanje je za zgornja dihala dober znak), mogoče je malo nahoden ali pa na kaj alergiče in ga kaj draži. Bodi malo pozorna na stvari iz okolice, kaj bi ga lahko dražilo. Če ni zraven vročine, kašlja ali pa slabega počutja potem tole kihanje ni nekaj groznega. Ti pa kaj še naprej čisti zjutraj in po potrebi nosek s fiziološko...jaz ga Sofiji tudi vsako jutro očistim.

slikice pogledala sem malo slikice vaših aprilčkov...ENKRATNI SO TILE NAŠI APRILSKI KROFEKI IN JAGODKEuser posted image user posted image user posted image  Vse mate prav luštne otročkeuser posted image

detelja user posted image  zate in tvojo tečno čebelicouser posted image user posted image  Saj to je normalno da so tečni v tem vremenu....mislim...kdo pa ni, a ne?user posted image   Mogoče ji ne toliko čaja dajar, če ti potem bruha, raje jo malo "posti", recimo kako 2 uri in potem jo nahrani pa čez kako uro malo čaja daj, ker za želodček tudi ni dobro, če se nenehno polni, potem tudi večkrat bruha. Tudi želodec rabi malo miru.user posted image

LP, vsem skupaj, se še kaj javim.user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
23.6.2009 10:20:03   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Mene tole s kapico še vedno matra. A vse več ne dajete kapic otročkom? Kaj pa če piha??? Ok sedaj je hladno najbrž date, kaj pa drugače? Kaj pa po kopanju doma?

Jaz kapice več ne dajem, če piha jo imam sabo na sprehod, če bi slučajno bila sila in bi ga morala vzeti iz vozička. Doma zvečer po kopanju pa mu nadanem kapico, ker ima predvsem odzadaj kar dolge laske, ki so še mokri, mu jo pa čez čas snamem.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
23.6.2009 10:23:38   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

zunaj je tako tečno vreme, ful dežuje...moja čebelica pa tečka...joj, komaj čakam da neha deževat, da greve ven...notr mi ful slabo spi pa noče mi jest...ful malo je...

kaj ve počnete v slabem vremenu notr z malčki??? midvi se igrave sam tudi par min je zanimivo pol pa smo spet tečni...se nalivamo z čajem pol bruhamo, če ji ga ne dam se dere ko nora...joj pa to vreme...

Tudi pri nas je podobno, mam pasrečo, da imava velik balkon in sedaj, ko mi je na joški končno zaspal, sem ga v košari od vozička kar našibala ven na balkon, da dobi vsaj malo svežega zraka.

JE pa tudi meni danes že 2 x bruhnil hrano. Je pa veliko bolje kot včeraj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
23.6.2009 10:28:39   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

mi smo pa danes stari 2 meseca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
23.6.2009 10:30:27   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Iskrene čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
23.6.2009 10:37:40   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

detelja user posted image  zate in tvojo tečno čebelicouser posted image user posted image  Saj to je normalno da so tečni v tem vremenu....mislim...kdo pa ni, a ne?user posted image   Mogoče ji ne toliko čaja dajar, če ti potem bruha, raje jo malo "posti", recimo kako 2 uri in potem jo nahrani pa čez kako uro malo čaja daj, ker za želodček tudi ni dobro, če se nenehno polni, potem tudi večkrat bruha. Tudi želodec rabi malo miru.user posted image

ti dam čist prav...samo veš kako se dere in cvili, če ne dobi...če ji pa dam slepo dudo pa jo v takem loku izpljuni, da je možnost, da prileti do tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image cel čas je taka zaspana sam kaj ko spi par minutk pa spet gleda pa joka itd...seveda smo vsi tečni v tem vremenu, pa za naš konec vse do sobote napovedujejo tako vreme...v ms ful dežuje pol pa na netu berem, da kao rahlo...mogoče kateremu v glaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem šla pogledat prevleko za voziček sam je sam za športni del, v mullerju pa jih nimajo..sem dobila zadnjič tako pameten odg. kao, da jih nimajo jih bodo pa imeli v novem mullerju, pa sem vpr. ja kdaj pa bo otvoritev pa mi je rekel 1x konc avgustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do takrat če bo deževalo se mi zmešauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo v petek v mb pogledali...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
23.6.2009 10:47:38   
štorkljica

ti dam čist prav...samo veš kako se dere in cvili, če ne dobi...če ji pa dam slepo dudo pa jo v takem loku izpljuni, da je možnost, da prileti do tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image cel čas je taka zaspana sam kaj ko spi par minutk pa spet gleda pa joka itd...seveda smo vsi tečni v tem vremenu, pa za naš konec vse do sobote napovedujejo tako vreme...v ms ful dežuje pol pa na netu berem, da kao rahlo...mogoče kateremu v glaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem šla pogledat prevleko za voziček sam je sam za športni del, v mullerju pa jih nimajo..sem dobila zadnjič tako pameten odg. kao, da jih nimajo jih bodo pa imeli v novem mullerju, pa sem vpr. ja kdaj pa bo otvoritev pa mi je rekel 1x konc avgustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do takrat če bo deževalo se mi zmešauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo v petek v mb pogledali...

Nič hudega če ti joka...ti samo vstrajaj pri svojem, ti si gazdauser posted image user posted image
Kje pa bo novi muller? in ali bodo tam tudi tako pametniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa Sofija tudi noče slepe dude, ji gre kar na "kozlanje" ko ji jo vstavimuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
23.6.2009 10:55:22   
detelja

Nič hudega če ti joka...ti samo vstrajaj pri svojem, ti si gazdauser posted image user posted image
Kje pa bo novi muller? in ali bodo tam tudi tako pametniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa Sofija tudi noče slepe dude, ji gre kar na "kozlanje" ko ji jo vstavimuser posted image

mi se itak deremo skoz kot vrane, oz takih vran sploh niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včasih kar tako neki joče pa sploh ne ve zakaj oz kaj bi sama sabo...včasih cvili ej res tako, kot da bi jo kdo želel ubit...novi muller bo pri vogelu tam se dela nov center bo baje polno trgovin (c&a, new yorker, muller.) baje, da bo ful velik muller, da boš imela posodo itd...vse tam...ta stari pa bo baje ostal od pol do leta če pa bo imel promet pa bo tudi ta ostal...meni je boljši ta muller v cnetru...ker jaz ne vem kako pridem z vozičkom tja ven pa še zdaj je itak celi kaos zaradi tega podvoza ali nadvoza saj ne vem kaj bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pametni pa so itak v tem našem mullerju...drugo ne vidim kot da se vsaka madam neki flacka cele dneve in se dajejo sem ter tja...zadnjič pa se je maja tako razkurila, da je začela tako cvilit in ne boš verjela (tista starejša gospa z rdečimi kratkimi lasmi - ponavadi taka ne prijazna) je mignila svojo rit in prišla za blagajno in je rekla, da naj prideve, da naju vzame naprej, ker otrok je itak otrok...bila pa je taka gužva, da galva boli...pol pa mi je še pametno rekla, da joka zato, ker ji je prevroče...ok, itak je bilo za umret, ampak naša maja ne prenese, da bi bila v vozičku in  da se ne premika...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3434
23.6.2009 10:57:00   
kimmii
Tudi mi imamo malo tečkico včeraj zvečer pa danes, kar noče in noče spat, samo na rokah bi se nosila, če jo položiš za počivat, pa kot da bi jo iz kože dajal, tako zelo se joka. Pa jo spet vzamem in malo nosim, pa mi zaspi na rami, pa jo položim, pa spet isto.
Kaj je to res vreme, al je to mala razcartanka že?

Lepo se imejte, kakor se pač da v tem vremenu.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
23.6.2009 11:08:18   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: kimmii

Tudi mi imamo malo tečkico včeraj zvečer pa danes, kar noče in noče spat, samo na rokah bi se nosila, če jo položiš za počivat, pa kot da bi jo iz kože dajal, tako zelo se joka. Pa jo spet vzamem in malo nosim, pa mi zaspi na rami, pa jo položim, pa spet isto.
Kaj je to res vreme, al je to mala razcartanka že?

Lepo se imejte, kakor se pač da v tem vremenu.

ko to berem imam občutek, kot da bi to jaz napisala...pa nekako jo danes nič ne zanima, ne igrice, ne pesmice, ne okolica nič...še jaz ji nisem zanimiva...sam neki stoka pa jamra, joče...spala bi pa ne more...zaspi na rami ali rokah pa jo dam v ležalnik pa takoj na veliko pogleda in začne jokcat....jaz mislim, da je to vreme...ne vem pa kaj to pomeni, da zadnje čase ful tlači roke v usta-noče ne mleka, ne čaja ne spele dude rokice pa so ustih pa ful se slini...zobki??? sem ji zadnjič kupila tisto za masirat dlesni sam ona to še ne ve, gor piše itak 4+...

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
23.6.2009 11:18:43   
kimmii
Tudi naša ma zadnje časa skos rokice v ustih, al pa si pleničko tlači v usta, pa slini se tudi, upam, da to še niso zobki,kaj ni malo prehitro?

Upam, da je za to "tečkanje" res krivo vreme in da jo nismo preveč razcartali, ker je bila res priden dojenček, tako nezahteven, ležala je in nas gledala, se smejala, sama zaspala, v vozičku nobenega problema, v avtu takoj zaspala,... res upam, da ko posije sonce bo tudi ona nazaj ista pridna dojenčica in bova uživale naprej, brez joka,..............

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
23.6.2009 11:19:43   
kimmii
Detelja, isti problemi, pa še na isti dan so se rodile naše male princeske user posted image user posted image

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
23.6.2009 11:23:18   
klavdyk
naš je tut tečka dans. seveda bogi, ko mre antibiotik jematuser posted image user posted image user posted image
eno vprašanje!kateri jogi imate v kinderpetu vaših bebijev?se odločamo za nakup pa ne vem katerega?

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
23.6.2009 11:27:35   
kimmii
Mi mamo lagea alegro in je čist fajn

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
23.6.2009 11:32:15   
Miška2006
Pozdravček,

mi smo iz UZ kolkov in sta oba 1A in nam ni treba več na široko povijat. Rekel pa je, da če bo na široko povijana ji tudi ne bo škodilo. Jst jo bom še malo časa, ker mi to ni nič težko naredit pa tudi škodi ne. Ne bom je povijala v tistih dneh, ko je vročina. V glavnem sem se odločila, da jo bom vsaj ponoči.

cepljenja, zadnjič ko sem bila v posvetovalnici je imela moja P cajt in sva "vžgale" eno debato v zvezi s cepljenji. Enostavno je rekla, da delamo mi in lainki preveč velek baubau kar se tiče tega. Vsa cepiva, ki pridejo k nam so že sprobana miljardokrat v drugih državah, tako da naši otroci niso poskusni zajčki. Poleg tega, da so ta cepiva zelo zelo kvalitetna.
Dala mi je primer, kako so cepljeni otroci iz Rusije prišli k njej, ker so bili v eni koloniji in so bili cpeljeni proti otroški paralizi, pa so jo prav tako imeli oz. bili prizadeti....zakaj? zato, ker so bili poskusni zajčki in cepiva v Rusiji niso bila kvalitetna....ala varianta poskusi KGB!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rekla je tudi, da če bi naenkrat cepili z vsemi cepivi, kar so priporočeni za otroke (seveda tista"neživa" cepiva), da bi imeli mogoče le vročino, a nobenih drugih posledic. Seveda je mnenja, da se otroka ne cepi kar vse vprek. Priporočila mi je rota, poneumokok, redna cepljenja in kasneje še klopa....za druga (norice,...) pa je rekla, da nima smisla...no, razen še pol je rekla, da uno (ne vem kako se reče) za cepljenje deklic proti raku na materničnem vratu. Za to cepivo je bila tudi zelo ZA!

Nisem vas brala za nazaj bom, ko bom mela časuser posted image . Mi smo skoz na terenu. Sedaj smo prišli, nardim kosilo, pol pa hitor spet na teren.
BTW sem se lotila hujšat po 90 dnevni ločevalni. Malo moram pomagat mojim kg jih še bolj doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bye bye

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
23.6.2009 11:38:08   
frutolina
Zobki - nekje sem brala da se pojavijo okoli 6, 7 meseca a da ni nič čudnega če se 4 mesece prej ali kasneje. Tlačenje rokic bi že lahko bil znak... lahko pa je tudi znak da spoznava svoje roke.

Vreme tudi pri nas je grozno. Ta dež user posted image  Naš pa danes kar aja... je še priden za zdaj. Mogoče pa mu škodi moj lekadol? Saj menda nič ne vpliva a? Včeraj sem namreč mela oreng probleme z modrostnim zobom (me je bolela cela leva polovica obraza, oko še posebej , na bruhanje mi je šlo...res groza od groze, še malega nisem mogla dvignit tak mi je bilo slabo), pa sem šla k zobozdravnici ki mi je odprla zob in mi dala zdravilo noter, antibiotikov mi zaradi dojenja ni predpisala...tak da sem na lekadolu in oni rdeči lučki. No, pa še zmeraj čutim bolečine, ampak je za zdržat user posted image

Blueyes pravo lepotičko maš. Kaj ima mogoče temenca po obrvih?

Sonček čestitam za 2 meseca user posted image  naš ima pa danes 2 meseca/2 tedna user posted image

Kihanje, kašljanje tudi naš kar pogosto kiha, pa kašlja tudi ( samo sem ugotovila da se mu ponavadi kaj zaleti).Za kihanje sem pa nekje brala da si tako čistijo pljučka user posted image  Kaj pa vem

Cepljenje hm, o kakih težavah govorite?? Moj ima prvo cepljenje 14.7 user posted image

Kimmii probaj si iztisnit malo mleka na tetra pleničko in ji jo daj zraven - pa bo mogoče spala brez da je v naročju user posted image

Kapica mi je tudi uporabljamo samo ko piha, ker drugače mu je prevroče (se že dovolj segreva s svojimi laski).

Deževen pozdravček

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
23.6.2009 12:21:29   
veronikab
Tudi naš Jakob zadnja dva tedna vneto tlači pesti v usta in se slini kot ta velik. Mislim, da gre le za odkrivanje rokic, za zobke bi res bilo še prehitro.

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
23.6.2009 12:23:07   
Nalini
ojla

vreme ...user posted image user posted image user posted image

kapica ... mi uporabljamo trakec samo, ko je veter .... na morju smo pa imeli kapico, ko smo namakali nogice in bili na rokah user posted image  ...

slinjenje ... mali je kot polžek,.... pa rokice so neprestano v ustih - zraven pa cmoka kot če bi lizal sladoled user posted image  .... bolj mu dajem rokice vstran od ust, bolj jih tlači noter ....user posted image
smo nabavili calgel in mu tu pabtam malo zmasiram.... mu prav pašeuser posted image  ....  pa moj prst rad grizeuser posted image

kolki ... nam je že na prvem pregledu P rekla, da ne rabimo široko povijat ... smo pa imeli 1b v porodnišnici ... mah eni P svetujejo tak, drugi spet po svoje....user posted image  kaj je pa dobrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
23.6.2009 12:29:48   
tinaaja
Nasa tud rokice v usta tlaci, prav busni se na njih, pa ornk jih grize user posted image Pol se pa prevec ugrizne, je pa jok.. ajme.. No zanimivo je tole - sem P rekla, da se hoce uslavat s cuzanjem palcka, ampak da ji ne pustimo. Pa mi je rekla, naj ji kar pustimo user posted image user posted image user posted image Men nic jasno. otrok ima pol probleme z odvajanjem od cuzanja in tudi za zobke to ni dobro..

Je pa rekla, da je njena nejscnost verjetno posledica vremena, tko da ja - ocitno imamo vse vremenske otrocke user posted image user posted image Prejle se je pozizala user posted image user posted image user posted image Sem happy! Upam, da bo sel dan v tem stilu.
grem hitro malo se pospravit dokler spi

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
23.6.2009 12:32:26   
tinaaja
tinaaja joj groza tole z dojenjem, si predstavlam, da si čisto preč zaradi tega. Meni je tudi groza, ko se gre za hranjenje...ali je pojedla premalo, je še lačna...vedno nekaj, da nisi popolnoma miren. Upam, da se vama čimprej porihta, predvsem pa mirne živce, mogoče pa bo pač bolj taki neješči otrok...tudi taki obstajajo in ni z njimi čisto nič narobe? Kaj pa po flaški ti tudi noče vlečt?

ne, flase ne mara kaj dost. vceraj je mojemu ratalo po 10min borbe, da je pojedla 60ml. prezvekuje cucelj, to je vse. Ce bi bila nejesca, pol skoz ne bi veliko jedla, ta pa ima dneve user posted image No se bom morala ocitno navadit in skulirat.

mah je ze pokonc..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 3446
23.6.2009 12:32:41   
Pat74
No, midva sva nazaj z vozičkanja po dežju, in celo suhauser posted image . Tamali še kar spi, mu je očitno pasalo - sicer pa kmalu pričakujem sireno, ker bo lačen.

Kapica jo nosimo 10 minut po kopanju, da se laski posušijo. Za sonce imava klobuček.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
23.6.2009 12:35:54   
mišk
Nalini: Vita ima tudi en kolk 1b, pa nama ni treba široko povijat. Kdaj pa moraš ti it na kontrolni UZ? Jst napotnico imam že 14 dni doma, pa še zdej nisem poklicala, da bi se naroćila.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
23.6.2009 12:40:56   
srecka82
Zdravo punce.

že dolgo se vam nisem oglašala, saj sploh več ne vem kje se me glava drži. Skratka z maksom smo še zmeraj 3 dni na teden v LJ,kjer mu pregledujejo glavico. Sumili so na tumor in so hvala bogu z magnetno resonanco ovrgli to. Ugotovili so, da ima povečano tekočino v glavi. Več pa mi ne znajo povedati, saj se na rezultate od magnetne resonance čaka kar nekaj dni in jutri se vrnemo v Pediatrično. V glavnem glavica mu prehitro raste, obseg glavice že ima 43 cm. Kaj pomeni ta tekočina še zdravniki ne vedo. Imamo še en pregled pri nevrokirurgu in potem bi se naj te preiskave malce ustavile saj bomo počasi dali že vse zdravnike skozi ki so odgovorni za to doktrino.
Treba bo hitro reagirati, da ta tekočina ne začne pritiskati na možgane in potem pride do zastoja v razvoju. Opozorili so me na bruhanje in neotolažljiv jok.

To čakanje me ubija in postajam psihična razvalina. Maks je priden otroček, se smeji in mu ne izgleda, da bi bilo karkoli z njim narobe.

Baje, da po teh dodatkih (Aptamil), naj bi otročkom glava izredno hitro rasla. V Avstriji naj bi prišlo do neke afere, vendar jaz o tem ničesar ne vem. Ali mogoče katera od vas ve kaj več o tem? Bi bila zelo hvaležna za kakšnokoli informacijo o tej aferi. Jaz sicer uporabljam Aptamil 1 Comformil od Milupa (Muller) Jutri bom vprašala še pediatra o tem.

Hvala vsem vnaprej.

Lp, Duška

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
23.6.2009 12:44:14   
štorkljica

mi se itak deremo skoz kot vrane, oz takih vran sploh niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včasih kar tako neki joče pa sploh ne ve zakaj oz kaj bi sama sabo...včasih cvili ej res tako, kot da bi jo kdo želel ubit...novi muller bo pri vogelu tam se dela nov center bo baje polno trgovin (c&a, new yorker, muller.) baje, da bo ful velik muller, da boš imela posodo itd...vse tam...ta stari pa bo baje ostal od pol do leta če pa bo imel promet pa bo tudi ta ostal...meni je boljši ta muller v cnetru...ker jaz ne vem kako pridem z vozičkom tja ven pa še zdaj je itak celi kaos zaradi tega podvoza ali nadvoza saj ne vem kaj bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pametni pa so itak v tem našem mullerju...drugo ne vidim kot da se vsaka madam neki flacka cele dneve in se dajejo sem ter tja...zadnjič pa se je maja tako razkurila, da je začela tako cvilit in ne boš verjela (tista starejša gospa z rdečimi kratkimi lasmi - ponavadi taka ne prijazna) je mignila svojo rit in prišla za blagajno in je rekla, da naj prideve, da naju vzame naprej, ker otrok je itak otrok...bila pa je taka gužva, da galva boli...pol pa mi je še pametno rekla, da joka zato, ker ji je prevroče...ok, itak je bilo za umret, ampak naša maja ne prenese, da bi bila v vozičku in  da se ne premika...

Poznam take vrane...moja Ajda je bla taka, sam skoz na rokicah pa na joški, če ne je bila katastrofa - drenje v nulo in to je trajalo 4 mesece...čista razvajenka. No Sofija je glede tega malo boljša, vsaj normalno je in se noče skoz kar nositi. Pa tudi v posteljki spi čez dan, kar Ajda niti slučajno ni. Rada tudi leži in malo okrog gleda, pa ful rada je na previjalni...v vozičku pa se tudi večinoma moremo gibati, če ne...mama pazi se...user posted image user posted image user posted image user posted image  V avtu oz. lupinici pa se ful slabo počuti, spi samo takrat ko se peljemo, ko pa se ustavimo pa se takoj zbudi in se dere....SPUSTITE ME, SPUSTITE ME...user posted image user posted image user posted image

Aja torej v tistem kompleksu pri vogelu bo vse. Super, prav to še rabimo...še en nakupovalni center v Prekmurju za najbolj brezposelno področje...SUPERuser posted image  Ampak veš kaj mi je rekla prijateljica, ki je šefica V vogelu, da majo zdaj daleč največ prometa in da se brezposelnost in "recesija" sploh ne opazita pri prometu...noro, a neuser posted image  
So pa v tem našem mullerju res same modelke zaposlene, le kje so jih našliuser posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?