veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena No pa sem končno pri aktualnih temah : Vikend smo preživeli zelo lepo: v soboto obisk, danes pa spet potepanje po Rožniku. Oba dni smo popoldne vsi trije spali kot polheki , tako da sta se mamica in oči lepo odpočila . Od obiska smo dobili darilce medvedka, ki ga naviješ (potegneš za vrvico) in igra melodijo kot v glasbenih skrinjicah. In babuške ne boste verjele: naša gospodična je že včeraj zaspala s skoraj nič joka , jaz sem lahko sedela in mi ni bilo potrebno hoditi , danes pa sva zaspali kar med zadnjih hranjenjem ob 8.30, ker sva zraven poslušali to melodijo . Sem jo samo prestavila v njeno posteljico, trikrat se je zbudila, malo zajamrala, sem ji na hitro navila medvedka in sedaj trdni spi, tako da bo do 4h gotovo spančkala. V glavnem ugotovila sem, da zvečer Ela rabi izjemen mir: nobenega radia ali nežne glasbe, tema v prostoru, sedaj pa še ta medvedek in spimo kot veliki. Jupi! Očitno je bilo dosedaj vse preveč akcije za njo: ko sva hodili, je gledala naokrog, motila jo je tudi nežna glasba, potem sem ji dajala še flaško, ker sem mislila, da je lačna, pa jo s tem samo še dodatno razdražila ... jo "obtožila", da je sitnobica , revica pa je želela samo mir. Ni kaj, sem rabila kakšen mesec, da sem ugotovila, kaj rabi. Počasna mamica, ni kaj . Upam, da bom pri drugih hitrejša. Lepo noč vam želim vsem skupaj , Ela vašim srčkom pošilja poljubčke in lepe sanje , NenaLena Super za spanje! Sicer pa se vsi počasi navajamo en na drugega - kot mi na naše sončke, tudi oni na nas. A ni zanimivo, da tudi oni posnemajo nas? Npr. spijo ponoči kot mi.... Lahko noč in lepe sanje! veronikab
|