Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 14:28:51
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes veronikab luštne slikce sem malo gledala seznamček, pa sem ugotovila da nimate slikce od copke in njenega Sebastiana... evo, ko boste naslednjič popravljale seznam jo dodajte... pa še podatki z njenega prvega pregleda: 5.1kg, 56.5cm, 40cm obseg glave hvala ,daj povej ji naj se nam kaj javi,
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 14:30:14
|
|
|
|
pikaro
|
pozdravljene, tudi jaz še vedno nisem javila podatkov iz prve posvetovalnice: 4070g, 56cm, in obseg glavice 36. nimam časa za rr,ker sma vedno zunaj na terenu, drugače je jok
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 14:33:30
|
|
|
|
sonček85
|
pomoč:Aleks včeraj in danes veliko bolj intenzivno kiha kot je pa prej,ali me naj skrbi?hvala.Mu pa čistim vsako jutro s fiziološko in mucke ven in potem mu jo še malo notri nakapam,a mislite da bi bilo od tega k fiziološka reagira in ga spodbudi h kihanju ali se je prehladil od mene v ritki ima T 37 kar ni vročina
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 14:35:36
|
|
|
|
tinaaja
|
pomoč:Aleks včeraj in danes veliko bolj intenzivno kiha kot je pa prej,ali me naj skrbi? dita tud, zaenkrat me ne skrbi. fizioloska jih spodbudi h kihanju.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 14:35:50
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 pomoč:Aleks včeraj in danes veliko bolj intenzivno kiha kot je pa prej,ali me naj skrbi?hvala.Mu pa čistim vsako jutro s fiziološko in mucke ven in potem mu jo še malo notri nakapam,a mislite da bi bilo od tega k fiziološka reagira in ga spodbudi h kihanju ali se je prehladil od mene v ritki ima T 37 kar ni vročina moja tud neki pokašljuje... čez cel dan.. temperature tud nima... tko da ne ve... bom zelo srečna za vse odgovore k jih boš dobila
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 14:38:23
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja pomoč:Aleks včeraj in danes veliko bolj intenzivno kiha kot je pa prej,ali me naj skrbi? dita tud, zaenkrat me ne skrbi. fizioloska jih spodbudi h kihanju. hvala tinaaja in seveda hvala za tko hiter odg.sem vesela. tinaaja in BE .upam ,da se naši otročki hitro pocajtajo in če še katera želi podati odg. ali mnenje kar naj ,bomo vesele
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 14:45:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja pomoč:Aleks včeraj in danes veliko bolj intenzivno kiha kot je pa prej,ali me naj skrbi? dita tud, zaenkrat me ne skrbi. fizioloska jih spodbudi h kihanju. hvala tinaaja in seveda hvala za tko hiter odg.sem vesela. tinaaja in BE .upam ,da se naši otročki hitro pocajtajo in če še katera želi podati odg. ali mnenje kar naj ,bomo vesele ja jz mislim da moja nima od fiziološke, ker ne pokašljuje samo takrat k ji spucam nos, ampak pol čez cel dan... ampak ne full... rečmo nekje na 4-5 ur enkrat al pa dvakrat kihne
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 14:51:27
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja pomoč:Aleks včeraj in danes veliko bolj intenzivno kiha kot je pa prej,ali me naj skrbi? dita tud, zaenkrat me ne skrbi. fizioloska jih spodbudi h kihanju. hvala tinaaja in seveda hvala za tko hiter odg.sem vesela. tinaaja in BE .upam ,da se naši otročki hitro pocajtajo in če še katera želi podati odg. ali mnenje kar naj ,bomo vesele ja jz mislim da moja nima od fiziološke, ker ne pokašljuje samo takrat k ji spucam nos, ampak pol čez cel dan... ampak ne full... rečmo nekje na 4-5 ur enkrat al pa dvakrat kihne Naš Jakob tudi kiha, kar parkrat na dan. Pa ni prehlajen. V porodnišnici sa nama rekli, da kihajo zato, ker se navajajo na nove vonjave iz okolice. (no če je to res ) Upam, da so vaši sončki (in da bodo tudi v prihodnje) zdravi kot dren. LP, veronikab
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 14:53:16
|
|
|
|
veronikab
|
Našega pa danes spet malce bolj črviči kot ponavadi. Pa sem se spomnila, da tui luna baje vplliva na to. A ste ve tudi opazile kaj podobnega?
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 14:58:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja pomoč:Aleks včeraj in danes veliko bolj intenzivno kiha kot je pa prej,ali me naj skrbi? dita tud, zaenkrat me ne skrbi. fizioloska jih spodbudi h kihanju. hvala tinaaja in seveda hvala za tko hiter odg.sem vesela. tinaaja in BE .upam ,da se naši otročki hitro pocajtajo in če še katera želi podati odg. ali mnenje kar naj ,bomo vesele ja jz mislim da moja nima od fiziološke, ker ne pokašljuje samo takrat k ji spucam nos, ampak pol čez cel dan... ampak ne full... rečmo nekje na 4-5 ur enkrat al pa dvakrat kihne jaz mu fiziološko nakapam zjutri potem pa kiha čez cel dan vsako h včas na 2h po 2-3x
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 14:58:55
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Našega pa danes spet malce bolj črviči kot ponavadi. Pa sem se spomnila, da tui luna baje vplliva na to. A ste ve tudi opazile kaj podobnega? ne,naš je mogoče sam mal bolj sitkan tedi
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 14:59:15
|
|
|
|
pikaro
|
našega danes tudi zelo črviči že od 6-zjutraj. Tak hudo še ni blo.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 15:01:34
|
|
|
|
anca
|
moja tudi že cel dan ful slabo spi, pa skoz jo nekaj zvija.. Že včeraj jo je začelo, pa ponoči tudi.. Očitno je to neka višja sila, jaz se pa skoz sekiram kaj jem... LP
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 15:04:40
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: anca moja tudi že cel dan ful slabo spi, pa skoz jo nekaj zvija.. Že včeraj jo je začelo, pa ponoči tudi.. Očitno je to neka višja sila, jaz se pa skoz sekiram kaj jem... LP tud moja je kr neki ihtava dons... zdejle sicer spi.. ampak se more vsak čas zbudit.. je že tok cajta mim, da je treba jz na joško smo bli pa včer na enmu pikniku, pa sem itak da mogla mal slikat našo frajlo (sicer v avtu ker je cel piknik prespala )
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 15:15:41
|
|
|
|
sonček85
|
kak je srčkana
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 15:23:19
|
|
|
|
tinaaja
|
zgleda,,da danes res mlaj vpliva al kako???? no upam, da je to to in da ju3 porocamo o samih pridnih aprilckih
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 15:30:58
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja zgleda,,da danes res mlaj vpliva al kako???? no upam, da je to to in da ju3 porocamo o samih pridnih aprilckih se podpišem pod to izjavo... držimo pestke da bo jutri bolj prizaneseno našim srčkom
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 15:32:39
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja zgleda,,da danes res mlaj vpliva al kako???? no upam, da je to to in da ju3 porocamo o samih pridnih aprilckih se podpišem pod to izjavo... držimo pestke da bo jutri bolj prizaneseno našim srčkom tudi jaz se podpišem
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 16:07:29
|
|
|
|
pikaro
|
Blueeyes, a lahko vprašam kje si kupila te copatke,ki jih ima Gaja na tej sliki?
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 18:25:08
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikaro našega danes tudi zelo črviči že od 6-zjutraj. Tak hudo še ni blo. naša je tudi cel dan taka tečka, da glava boli...zunaj že cel dan dežuje...spi samo par minutk pol spet joka, se kar naliva z čajem potem bruha in vse ponovi...komi čakam da je 19, da jo grem kopat pa upam, da bo kmalu zaspala...ne vem kaj je danes v luftu...upam, da bo jutri boljše...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 19:59:26
|
|
|
|
janja*
|
Tudi pri nas smo danes malo tečni.Zgleda da luna vpliva na naše sončke.Upam da bo jutri bolje.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 20:49:05
|
|
|
|
Nalini
|
ojla mi smo pa danes pridni ... spimo , bolj slabo jemo , ... mamico grizemo za joško ..... detelja ... pred večerjo sva ga ponavadi porihtala in preoblekla ... prvi dan se nismo dolgo potepali, ker smo bili utrujeni in sva ga pred spanjem stuširala pa potem je šel spat... drugi dan je pa zaspal v vozičku in ga nisva budila amapk ga samo prestavila na posteljo - se mi je zdelo, da ga je brezveze budit, če je previt, umit in v čistih cotikah ..... in je spal zelo dolgo ..... v soboto sva ga pa spet stuširala po večernem sprehodu, ker ni spal in potem hop v posteljo .... nisva nič komplicirala ampak sva se prilagajala njemu .... bilo je vse ok .... edino žal mi je, da nismo s seboj vzeli čebrička za kopanje ....
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 21:05:48
|
|
|
|
tinaaja
|
nalini, nasa spi od 5 po 60ml flase - ji je oci uspel ustulit. pol sem ji se 2x uturila zizo med spanjem, da je vsaj nek drobiz spila.. ju3 grem z dito kri dat za ene preiskave pa se bom se pri P oglasila, ce bi morda bilo kaj drugega kot mlaj nocko
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 21:46:32
|
|
|
|
malcekvita
|
tinaaja sej se bosta porihtali, vseeno pa pejd k P da boš bolj mirna. Tudi naš Jakob ima svoje dneve, ko mi iz joške potegne pomoje sam par požirkov in odneha in sploh ne vem, kolk mi spije. Jst se tolažim, da dokler so plenice pokakane in polulane, mora bit vse ok, če pa je plenička po 2 ali 3 urah še suha, je pa pomoje znak za alarm. Klavdyk zakaj ste pa vi revčki pristali v bolnici? Upam, da ste zdaj ok Kašelj naš Jakob tudi vsak dan večkrat kihne, pa tudi kašlja, sam vročine pa ni, pa tudi včasih se mi zdi, da semu lastna slina zaleti, ker se tolk slini. Včeraj in predvčerajšnjim me je ene parkrat pri dojenju ugriznil... Sem šla pol s prstom po dlesni in se mi zdi, da je na tojkicah ena š****, sam nisem čist ziher, lahk da se motim... Danes smo bli na pregledu kolkov in je vse ok. Zdravnica je rekla naj ga široko povijam do konca 3. meseca, sam jst iskreno povedano široko ne povijam že od prvega pregleda, ker je bla taka vročina, da se mi je kar smilil. Naprej ga pa tud ne nameravam matrat. lepo pančkajte punce moje, in naj naši krofeki in jagodke sanjajo kaj lepega
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 22.6.2009 21:57:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dobro jutro punce! Vidim da še vse spite razen detelje.Spali odlično,edino malo ima nosek zamašen.No smo ga že odmašili.Jutri pa imamo cepljenje in ne vem ali naj ga cepim ali ne? Moja mami ima namrač zelo slabo izkušnjo za sabo kar se tiče cepljenja. Mi se bomo poskušali izogniti cepljenjem, čeprav je pri nas to zelo težko, ker imamo tako zmešan zakon. Če pa gre kaj narobe, pa seveda nikoli ni krivo cepljenje. Toda ko si človek prebere recimo kaj na SVOD, pa začne kar konkretno razmišljat, ali niso ta cepljenja bolj v škodo kot korist otroka. Tudi sama osebno poznam zelo žalostno zgodbo, ki se je razvila iz cepljenja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?