|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
21.6.2009 21:28:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Janja,kje boš na morju,jaz grem tudi konec tedna za celo poletje,bom pa pri Umagu,v kampu Park umag.

Še ena! user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3351
21.6.2009 21:31:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

ojla

srečno smo se vrnili iz morja user posted image  .... bilo je zelo lepo, mali je užival ... imeli smo prečudovito vreme  - le včeraj dopoldne je bilo malo deževno in zato smo popoldne malo šli po Istri in odgnali oblakeuser posted image   ..... v petek smo tudi prvič namakali nogice v morju - joj je bilo fajn user posted image  ....
mali je veliko spal ..user posted image user posted image user posted image user posted image ----. zgleda mu je pasal morski zrak .....  upam, da bo tudi jutri spal user posted image  .....
vožnjo prenesli brez problema - večinoma spali in se smejali user posted image

sva se na morju samo dojila ... (flaško imeli samo za rezervo zraven user posted image ) in nama je bilo super user posted image .... ni niti kaj dosti tečkal ..... mogoče popoldne na dve uri ... drugače pa tri ....ponoči pa itak samo enkrat okrog treh imava malico user posted image

nenanlena ... v voziček sem dala nepremočljivo podlogo iz ikee in pod ritko eno tetra pleničko .... pa luleka smo malo zakrili s pleničko ----user posted image

hmmmm.... pa tudi on je zadnje dni ugotovil, da je lepše biti na rokah in opazovati okolico kot pa ležati v vozičku ...... če noče biti v vozičku se dere kot vrana ....... je v Poreču vse galebe odgnal, ko je vreščal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ....

grem spat, ker sem utrujena .... jutri pa še kaj več napišem

Super za morje, da ste se imeli tako fajn! user posted image user posted image user posted image
Saj res, mi imamo to podlogo iz Ikee v posteljici, jaz bučka user posted image user posted image user posted image .
Če smo na sprehodu in začne v vozičku Ela jokat in je očitno, da ne bo nehala, jo samo vzamem v naročje in v 5 minutah spi. Toda moram hoditi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Nalini)
  Neposredna povezava do sporočila: 3352
21.6.2009 21:40:33   
Anonimen
No pa sem končno pri aktualnih temah user posted image  user posted image  user posted image :
Vikend smo preživeli zelo lepo: v soboto obisk, danes pa spet potepanje po Rožniku. Oba dni smo popoldne vsi trije spali kot polheki user posted image , tako da sta se mamica in oči lepo odpočila user posted image . Od obiska smo dobili darilce medvedka, ki ga naviješ (potegneš za vrvico) in igra melodijo kot v glasbenih skrinjicah. In babuške ne boste verjele: naša gospodična je že včeraj zaspala s skoraj nič joka user posted image user posted image user posted image , jaz sem lahko sedela in mi ni bilo potrebno hoditi user posted image , danes pa sva zaspali kar med zadnjih hranjenjem ob 8.30, ker sva zraven poslušali to melodijo . Sem jo samo prestavila v njeno posteljico, trikrat se je zbudila, malo zajamrala, sem ji na hitro navila medvedka in sedaj trdni spi, tako da bo do 4h gotovo spančkala. user posted image user posted image user posted image V glavnem ugotovila sem, da zvečer Ela rabi izjemen mir: nobenega radia ali nežne glasbe, tema v prostoru, sedaj pa še ta medvedek in spimo kot veliki. Jupi! Očitno je bilo dosedaj vse preveč akcije za njo: ko sva hodili, je gledala naokrog, motila jo je tudi nežna glasba, potem sem ji dajala še flaško, ker sem mislila, da je lačna, pa jo s tem samo še dodatno razdražila ... jo "obtožila", da je sitnobica user posted image , revica pa je želela samo mir. Ni kaj, sem rabila kakšen mesec, da sem ugotovila, kaj rabi. Počasna mamica, ni kaj user posted image user posted image user posted image . Upam, da bom pri drugih hitrejša. user posted image user posted image user posted image

Lepo noč vam želim vsem skupaj user posted image , Ela vašim srčkom pošilja poljubčke in lepe sanje user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3353
21.6.2009 22:15:09   
nmagk
Tudi jaz z mojo četico vam želim mirno nočko.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
21.6.2009 22:50:15   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

No pa sem končno pri aktualnih temah user posted image  user posted image  user posted image :
Vikend smo preživeli zelo lepo: v soboto obisk, danes pa spet potepanje po Rožniku. Oba dni smo popoldne vsi trije spali kot polheki user posted image , tako da sta se mamica in oči lepo odpočila user posted image . Od obiska smo dobili darilce medvedka, ki ga naviješ (potegneš za vrvico) in igra melodijo kot v glasbenih skrinjicah. In babuške ne boste verjele: naša gospodična je že včeraj zaspala s skoraj nič joka user posted image user posted image user posted image , jaz sem lahko sedela in mi ni bilo potrebno hoditi user posted image , danes pa sva zaspali kar med zadnjih hranjenjem ob 8.30, ker sva zraven poslušali to melodijo . Sem jo samo prestavila v njeno posteljico, trikrat se je zbudila, malo zajamrala, sem ji na hitro navila medvedka in sedaj trdni spi, tako da bo do 4h gotovo spančkala. user posted image user posted image user posted image V glavnem ugotovila sem, da zvečer Ela rabi izjemen mir: nobenega radia ali nežne glasbe, tema v prostoru, sedaj pa še ta medvedek in spimo kot veliki. Jupi! Očitno je bilo dosedaj vse preveč akcije za njo: ko sva hodili, je gledala naokrog, motila jo je tudi nežna glasba, potem sem ji dajala še flaško, ker sem mislila, da je lačna, pa jo s tem samo še dodatno razdražila ... jo "obtožila", da je sitnobica user posted image , revica pa je želela samo mir. Ni kaj, sem rabila kakšen mesec, da sem ugotovila, kaj rabi. Počasna mamica, ni kaj user posted image user posted image user posted image . Upam, da bom pri drugih hitrejša. user posted image user posted image user posted image

Lepo noč vam želim vsem skupaj user posted image , Ela vašim srčkom pošilja poljubčke in lepe sanje user posted image ,
NenaLena

Super za spanje!user posted image user posted image user posted image

Sicer pa se vsi počasi navajamo en na drugega - kot mi na naše sončke, tudi oni na nas. A ni zanimivo, da tudi oni posnemajo nas? Npr. spijo ponoči kot mi....

Lahko noč in lepe sanje!

veronikab

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
21.6.2009 23:06:50   
ninica23
lahko nočko tudi od mene in iana user posted image

user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
22.6.2009 6:18:42   
janja*
nmagk jaz pa grem na pag v kamp Šimuni.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
22.6.2009 6:27:39   
janja*
Dobro jutro punce!
Vidim da še vse spite razen detelje.Spali odlično,edino malo ima nosek zamašen.No smo ga že odmašili.Jutri pa imamo cepljenje in ne vem ali naj ga cepim ali ne?
Moja mami ima namrač zelo slabo izkušnjo za sabo kar se tiče cepljenja.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
22.6.2009 7:54:33   
detelja
Miška hvala ti bom pogledala...

Nalini super, da ste se imeli lepo in da ni bilo problemov z malim..tudi jaz komaj čakam, da gremo na morje...vožnje se nekako ne bojim, ker se ful rada vozi in pol spiuser posted image user posted image user posted image user posted image na morju pa bo verjetno tudi uživala, ker je taka radovendica in bo vse novo in bo treba opazovat...kaj pa veš mogoče sta se maja in aleksej v njunem jeziku pogovarjala kako je fajn biti na rokicah in tečkat mamicam in atijemuser posted image user posted image user posted image user posted image zato pa ti zdaj tvoj lisjak nagajauser posted image user posted image user posted image user posted image takrat se mi je do doma drla ko sraka, oz še 1000x boljuser posted image user posted image user posted image ...lisica...izgleda, da se mi bo ta želje, da naj ima jezik po meni, uresničilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veš kaj me zanima, kako pa ste imeli zvečer porihtano (a sta malega zrihtala pa ste šli ven in je mali fajn spal ali ste ostali v hotelu?)....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
22.6.2009 8:04:40   
kpmk

A ni bolš', da gre kužek iz spalnice in Ian k vama v posteljo? user posted image

Imava veliko znancev, ki pravijo da otrok še sedaj ko so veliki da spi pri njih in da potem mož, fant, oče spi na kavču user posted image
Drgač se pa tudi Ian z nama veliko pocarta na postelji, le spi ne pri nama. Bi tudi mene bilo strah da mu ne bi kaj naredila user posted image  mogoče pretiravam user posted image  Fajn je ko je v svoji veliki posteljici in sva ziher da je vse ok ker ima Angel Care user posted image user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
22.6.2009 8:07:06   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kpmk.aha ,se mi je zdelo ,mi imamo pa res tko malo da nebi šlo tudi če bi preglradili sta pa steni od sobice in spalnice skupaj ztko da se čuje k je bolj tanka  ... Ne skrbita, mi imamo dnevno, spalnico in otroško v isti sobi. NI treba dosti pucat. user posted image user posted image user posted image

Zato pa super za malo stanovanje user posted image  Ma sej če bi imel več joj bi bla boga user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
22.6.2009 8:09:08   
detelja
http://24ur.com/novice/crna-kronika/usodna-igra-z-orozjem.html

katastrofa...user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
22.6.2009 8:23:44   
kpmk
detelja - joj joj joj kriza!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
22.6.2009 8:46:29   
tinaaja
user posted image a imajo vasi otrocki tudi dneve, ko manj jedo?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
22.6.2009 9:30:45   
L & L
LPMoj ima danes dan ko z ene joške spije in ima dost user posted image , zanimivo ker do sedaj je vedno pil z obeh.MORJE jest bi tut se mi že kar sanja od njegauser posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
22.6.2009 9:34:54   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

user posted image a imajo vasi otrocki tudi dneve, ko manj jedo?

Seveda! Naš včasih veliko spi, pa potm posledično manjkrat je. Ker se dojiva sicer ne vem koliko potem dejansko poje, vendar se ne sekiram - saj veste, največ rastnega hormona se izloča prav ko otročki spijo:user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
22.6.2009 10:00:14   
nmagk
Janja jaz ga ne bi cepila,tudi,če je malo prehlajen,meni ga moja P nikoli ni cepila,če so le malo smrkali.Nič hudega,če malo zamakneš.Moja bi morala bit ceplena tam okol 7.7.pa bo šele konec avgusta,ker gremo na morje in sem jo vprašala,če moram prit nazaj pa je rekla,da ni potrebno,da to lahko opravimo avgusta.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

Neposredna povezava do sporočila: 3367
22.6.2009 12:24:17   
ninica23
evo,pošiljam vam eno kavico,da boste s svojimi user posted image lažje preživele ta turobni dan user posted image

user posted image

ian pa vsem malim jagodam in krofkom pošilja pozdravček in poljubček user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
22.6.2009 12:50:48   
klavdyk
hej samo javim zakaj me ni bilo tako dolgo.:((
z malim sva bila v bolnici od 17 pa do danes. groza!!! zdaj smo kr nekot imamo AB 14 dni.user posted image user posted image user posted image se javim še potem kaj in napišem več.
samo to še. kašelj ni tako nedolžen, kot sem mislila. zdaj grem trikrat rajši k P zastonj, kot pa enkrat prepoznouser posted image user posted image user posted image

aja. srečala M..tino. mali je bil na operaciji daesn zjutraj, ko sva govorile, je šla h njemu v prebujevalnico. ko kaj izvem več, sporočim!!

klavdy

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
22.6.2009 13:00:15   
veronikab
tako se pa mi kopamo:

user posted image

tako se pa veselimo kopanja:

user posted image

pa še ena karatejska:

user posted image

Lp,

veronikab

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
22.6.2009 13:05:52   
sonček85
jutro!
nena.super za spanje ob 21huser posted image user posted image user posted image m  i smo pa danes spali od 20-01.30huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa nekaj na veliko kihamo,vročine nima mu pa kapam sedaj fiziološkouser posted image
nalini .super za morje in da ste se imeli super user posted image
janja.srečno jutri user posted image
klavdyk:samo da je zdaj ok
m...tinna.javi ko boš doma
veronika kako lepe slikcee

evo sirena ,grem zizio dat  ati pa SEVEDA SPET  dela po 12huser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
22.6.2009 13:05:58   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Grem poskusit srečo s prestavljanjem speče Ele iz najine postelje v njeno. user posted image

Lepe sanje, mirno in dolgo noč, pa poljubčki za vaše zakladke od naju z Elo user posted image user posted image user posted image ,
NenaLena

probaj ji tam kjer si imela ti roko  ji nekja podložit da jo malo preentaš user posted image

Našo lisičko je težko okrog prenest, ker točno ve, če sedim ali stojim user posted image user posted image user posted image . Toda, je pa včeraj uspelo, še celo hlačke sem ji oblekla na najini postelji, jo sem pa tja premetavala, potem pa prestavila in sploh ni opazila. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
22.6.2009 13:09:16   
tinaaja
Klavdyk, kaselj ziher ni nedolzna zadeva., pravzaprav zua tako male je potreben kar nadzor, da ne pride do kaksnega bronhiolitisa, bronhitisa,... Upam, da sta zdaj ok user posted image user posted image

M..tina user posted image

Lustne fotke Veronikab user posted image

ninica, hvala za kufe user posted image

No dita kar bluzi z dojenjem user posted image Danes se se ni ornk podojila, ene 2 ali 3x je nekaj na hitrco popila.. Pa to ne more bit res, glih, ko se je vse ustimalo. Upam, da je prehodno, drugace grem ju3 k P z njo, pa naj jo pogleda. Ker imam dost te paranoje, a je kaj narobe al ne user posted image No ze vceraj je imela 6 urno pavzo cez dan... Itak je njeno dojenje kar nekaj - doji se samo leze (edino zevcer pred spanjem nam rata tudi sede) in samo pred spanjem ali ko se zbudja user posted image Tko da moram skoz lovit dobre momente. Danes pa je celo sranje. Ahhh upam, da se umiri tole se danes.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 3373
22.6.2009 13:27:03   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

tako se pa mi kopamo:

user posted image

tako se pa veselimo kopanja:

user posted image

pa še ena karatejska:

user posted image

Lp,

veronikab

kaka simpatična jagoda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3374
22.6.2009 14:26:27   
Blueeyes
veronikab luštne slikce user posted image  user posted image

sem malo gledala seznamček, pa sem ugotovila da nimate slikce od copke in njenega Sebastiana... evo, ko boste naslednjič popravljale seznam jo dodajte... pa še podatki z njenega prvega pregleda: 5.1kg, 56.5cm, 40cm obseg glave
user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?