|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
21.6.2009 10:05:17   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Samo da vas pozdravim in dam raport da moje tečke za enkrat še ni.
Upam da tako tudi ostane.
user posted image user posted image user posted image user posted image držimo pesti,da je nekaj časa ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 751
21.6.2009 10:33:35   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image držimo pesti,da je nekaj časa ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem!user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 752
21.6.2009 14:05:47   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

tud jaz se podpišem..naj ostane tako!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim...

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 753
21.6.2009 17:28:35   
Kliki
hvala vsem za navijanje.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 754
21.6.2009 19:27:47   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

tud jaz se podpišem..naj ostane tako!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim...

tečka se naj poslovi, nadomesti jo pa naj en lepi debeli plusek.user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 755
21.6.2009 19:29:41   
Kliki
Nončika  hvala za lepe želje bi bilo res zelo lepo da bi se nama to končno zgodilo.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 756
22.6.2009 7:46:03   
NATAŠA35
držim pesti, da tako tudi ostane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste kaj punce???

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 757
22.6.2009 8:56:38   
Anonimen
dan!
evo mene zdele čaka poln kup cunjic za Klaro da potem zložim vse v predal,da bo vse pripravljeno za vsak slučajuser posted image
pol bom šla pa vrjetno mal naokol pogledat za kakšne borovnice da bom spekla fantoma kakšen kolač in to je touser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 758
22.6.2009 9:53:51   
gigi1
Daaan lubice

Vita80 user posted image  user posted image  user posted image  To mi deli user posted image  user posted image  user posted image . Čestitam user posted image

Kliki naj ostane belo še dolgo časa user posted image  user posted image  user posted image

Jazzy kako si?

Bom čisto kratka, ker imam gužvo.

Lav ju ol user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 759
22.6.2009 10:00:21   
Serendipity
Hey pupe, da še vas pogledam:

Kliki - upam, da je še ni in je ne bo...

žiži - ti pa si res na hitrco!

Larilu - mah, sem komaj zdaj skužila, da bo Klara ime vaši novi pupi, ali? Ker če se spomnim (saj veš švicarski sir in nosečniški spomin) maš ti pojbiča, mar ne? Lepo ime - je izpeljanka iz mojega user posted image ali pa moj iz tega... no pomenita isto. user posted image

sunshine33 - kak si pikica? In tvoje detece?

biba - napreduješ z diplomo?

vsem ostalim - milijon objemčkov, me spet tečnoba daje pa mi za nič ni user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 760
22.6.2009 10:01:20   
Serendipity
Ne spet o borovnicah tu meni! user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz bi tuuuuudiiii - samo take sveže, ne trgovinske...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 761
22.6.2009 10:08:02   
Anonimen
Se* ja mam že enga navihanca Lukca,zdej bo pa punčka Klarauser posted image za ta ime sva se odločila že takrat k je bil Luki v bušiju pa k še nisva vedela da bo fantek no zdej bo pa punčarca in bo Klara,tko da vsaj tle se nisva kregala glede imenauser posted image glede borovnic ne bo pa nič k se mi ne da po dežju hodit k je zdele začel padatuser posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 762
22.6.2009 10:29:03   
~Biba~
user posted image

Ste me nasmejale s temi borovnicami user posted image user posted image pikica kak dolgo si nabirala borovnice, ker za take majčkene stvarce, da nabereš 9 kg rabiš kar nekaj ur, al se motim?

Se
hmm diploma, kot da bi porival avto z zategnjeno ročno v breg user posted image

Kliki
držim pesti da je ne bo; včasih pa zna nesramnica presenetit tudi po tednu zamude, tako da...upajmo na najboljše!

žižika upam, da si prebolela, in da zreš polna optimizma naprej.

larilu lepa imena, me klara spominja na moj bivši nick kleauser posted image

nataša 35..sem šla direkt googlat če strahovica res obstaja, al je tebe samo malo strah user posted image

ledenka koji podpis..smešen s priokusom grenkobe user posted image

uff obisk sem dobila..moram it...nisem vtegnila vseh posebaj omenit, pa sem hotela, resno! user posted image

jazzika ti si pa že v nizkem štartu wiiiiiiiii

spps kako kaj Marcel, se vedno spomnim nate, ko pestujem mojo nečakinjo, ki je mislim da prišla na svet 1 dan za Marcelom...user posted image čez slabih 9 mesecev pa bo dobila bratca oz. sekico user posted image spet bom tetkaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 763
22.6.2009 10:29:47   
~Biba~
kje pa je druga polovica postauser posted image še dalje sem pisala...aahhh...user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 764
22.6.2009 10:40:52   
miklarom
Larilu - lepo ime bo imela tvoja pupikauser posted image

JAZZZ - ooo, še malo pa bomo dihaliuser posted image

Beba - kako si mi?

Kliki - držim pesti da ostane še naprej belinauser posted image user posted image user posted image

Se - ojla pupa kaj delaš? jaz veselo lenarimuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 765
22.6.2009 11:07:14   
jazzz27
Punce..helov....

..joj, za mano je en smotan vikend....sestavljanje postelnjice z mojim...PROJEKT ZA ZNORET!! Ampak smo preživeli z mal joka a je šlo....user posted image user posted image user posted image

Ja punce še mal pa bomo dihal...si kar ne predstavljam, čeprav mi je tega trebuha že dost naokol za nosit...komaj čakam, da pride mali na svet. user posted image

Biba...jooooj sem že pozabila kako so tvoji posti zmeraj duhoviti...si me nasmejala....user posted image user posted image user posted image moraš nam več pisat.

Žižika...mogoče se pa ta teden le vidiva, ampak prinesem s sabo še pribor za v Puser posted image ...

ledenkica...kako je M.? Priden? Ah saj vem, da je ..tko k mami. Upam, da vam vreme ne nagaja preveč.

larilu..lepo ime...moje krstno...bajeuser posted image ...

se*...mi2 z mojim možekom sva jih letos tudi že nabrala 10l....jah očitno samo v Prekmurju niso užitne k ne rastejo goruser posted image user posted image

nataša...se pripravljate na hopacupa...zapomni si...vin disel,.....user posted image

kliki...mamo še belo?Držim pesti...a bo kaj testek padu?

mikla....kako si ti? Si vredu?

Lep deževen danuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 766
22.6.2009 11:08:46   
jazzz27
Živa...ver ar ju? Pa špelika, pa erin, pa sunšajn33;85,pa benika, polaris, luna,....hajmo dečve....ste vse že na morju?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 767
22.6.2009 11:11:51   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27
Lep deževen danuser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=XCnphh-wjsM    zaplešite user posted image nosečke, nenosečke, mamice, in tiste ki upate user posted image

< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 22.6.2009 11:13:38 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 768
22.6.2009 11:26:40   
NATAŠA35
haha bibauser posted image user posted image si me nasmejala...ni strahovica, ampak stahovica...

jazzy ja, ja pripravljamo se , ko se tečka poslovi, potem pa akcijauser posted image user posted image in vina v mislih...sem ga v soboto gledala v enem filmu...madonca je hot...user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 769
22.6.2009 12:23:54   
Anonimen
no hvala za pohvale glede imena
zdej pa obljuba dela dolg slikce mojga bauhija
tko zgleda iz strani in je res takšen
user posted image
tkole če mal pogulfam in ga slikam pod drugačnem kotom da vsaj zgleda kot bauhi
user posted image
in še nude bauhi
user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 770
22.6.2009 12:29:04   
sonček85
larilu:joj kako lep buši že imaš user posted image user posted image user posted image user posted image
jazzika:jaz sem polno zaposlena z malim ,danes pa še posebaj in zadnje dni ko je tko slabo vreme ,dragi ves čas dela 12h tko da sem jaz  večino z njimuser posted image
Je pa lepo brat da te nekdo pogreša
Še dva tedna pa boš zibala ,čene že prej user posted image user posted image
biba.a že sestrico ali bratca ,pa komaj je stara 3m-čestitkeuser posted image Se prav spomnem tvojega tikerčka k si ga imela

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 771
22.6.2009 13:00:40   
miklarom
jazzzz - mah jaz sem vredu, sam dolgcajt mi je, pa vreme tako butastouser posted image , da ne moreš nikamor

Larilu - oo, kako lep buši že imaš, res ti paše, no sej pridem kmalu za tabo ne manjka dostiuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 772
22.6.2009 14:45:56   
NATAŠA35
uuu larilu kak lep buši že imaš....

kaj bi dala, da že imam takega, pa nekako ne ugledamuser posted image ...bom uštevala nasvet od jazzike...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 773
22.6.2009 15:01:50   
Anonimen
ojla čvekice moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vrjamem da mi bo uspelo vse pokomentirat, ker bom ziher pol pozabila user posted image , ampak se bom potrudila...

Biba a že drugič??? ČESTITAAAM!!! je pa pogumna tvoja sekica (bratuser posted image ) user posted image user posted image

Jazzzi evo me...user posted image Kako si? Danes sem imela obisk, ki je menda par dni za tabo na sporedu za rodit in nevem če ne bo že kar danes šla user posted image user posted image   Je imela CTG ampak jo je pa že pri meni nekaj špikalo user posted image user posted image user posted image   Čakam da vidim kaj bo sporočila user posted image user posted image

Ajsi kako kaj M?

Sonči33 kaj je zdej z našim srečanjem? Jazzzi bo res prej rodila, jst pa ne bom imela priložnosti da bi Lovlota vidla user posted image ... Ajsi? Jazzzi?

Sonči85 a vidva sta pa večino časa sama? user posted image Kaj pa kej počneta?

Kliki držim pestke da tetke ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Larilu lepo ime in super truper bauhi user posted image user posted image user posted image user posted image   Prov nič ni spuščen še... Ne zgleda da bi šla že kar rodit user posted image user posted image

Mikla? Ti je kaj slabo?

No zdej pa še moje poročilo... aja... P.S. Sorry vsem ki sem vas pozabila user posted image user posted image

Jaz sem OK. Sicer me neki pritisk in slabosti zaj... tko da imam počitek odrejen in jutri morem it v ZD dat vodo v sredo pa na pregled, ampak ok... Ni se za pritoževat. Zdej se dogovarjava za eno stanovanje v istem bloku samo v pritličju in z dodatno sobo in balkonom, ampak je problem, ker naj bi se stanovanje spraznilo komaj konec julija, je pa še ogromno za nardit prej in stanovanje v red za vzet, ker ga ni nihče rihtal... user posted image Mogli bi parket zbrusit, prebelit, kuhinjo naročit, kopalnico renovirat, ....... groza.... in zdej nevem kako bo šlo časovno nam tole skoz... Bomo videli...

No tkole.... Zdej pa dost...  user posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 774
22.6.2009 15:29:42   
Anonimen
se na slikci nč ne vid a ne?sej pravim da moj bauhi je enkraten za čudne oblike pa tko naprej,drgač pa da je nizk lahko tud moja ta spodnja pove k je taka k pomaračna matruser posted image še pr tamalmu k sm se en dan prej tuširala ni bila taka kot je zdejuser posted image
miklaromček ja ja ti šprintaš za mano,zdej si še dolžna pokazat slikce od nuhalne tko da kr lepo po vrstiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......