Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 15:26:54
|
|
|
|
gloria
|
...adijo,grem pucat ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 16:04:43
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj je kaka časovna omejitev, kdaj lahko greš spet v postopke? Aja, pa poznam primere, ko so samo 1. rabili pomoč.... potem pa so si pomagali kar sami Ni neke časovne omejitve. Toliko pač kolikor se priporoča po porodu oz. po carskem rezu. In ja, saj si pomagamo sami in je fajn, ampak haska pa ni.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 16:05:48
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....v lj. na kliniki ni omejitve(poznam eneo ko je oktobra rodila pa je zdej v postopku),pri Rešu pa ne vem...ja saj ta ko je zdej zanosila pri avg. je tudi prvič umetno,zdej pa naravno zanosila ... Tudi pri Rešu jih ni.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 17:51:29
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Gold fish vas vse lepo pozdravlja
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 18:01:12
|
|
|
|
meta21
|
Grrrrrr...kakšen tečen dan! Pa ta dež pa mraz pa... naj bo pol tako vreme, ko bom v službi. Mater sem tečna...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 18:56:13
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe držite pesti ob pol petih Kaj te imaš? Bom držala, samo malo več pa le povej. zadnji izpit za letos...statistiko...bljak Saj statistika ni tak huda, no.... pa ti vseeno pesti držim saj ni težka,je pa tečna ko evo ti ruke stara!!! sm feeeeejst držala pesti!!! vem kako je s to zvezno frekvenčno distribucijo pa statistično ocenjevanje pa hipoteze pa variance pa to... tečno do konca!!! jaz sm pa še vedno v fazi učenja statistike... mam 13.7. izpit
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 18:59:02
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Grrrrrr...kakšen tečen dan! Pa ta dež pa mraz pa... naj bo pol tako vreme, ko bom v službi. Mater sem tečna... res je tečn dan.... že cel dan tu pri nas piha ko sto pa ta mraz.... pa še glava me boli. k sreči je bila Sara toliko prizanesljiva in je bla tko posrečeno pridna... zdej pa že spančka mami pa pod tuš in na zaslužen počitek na kavču
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 19:07:40
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Grrrrrr...kakšen tečen dan! Pa ta dež pa mraz pa... naj bo pol tako vreme, ko bom v službi. Mater sem tečna... Ja ni kaj prida. Saj pravim, če bo do četrtka tak, da ne moreš ven z otrokom bo za pop.....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 19:09:24
|
|
|
|
pf
|
Jaz sem tudi dala Lano pravkar v kinderpet. Je utrujena bila do fula. Cel dan sva norele, sedaj pa še kopale v kadi. Sva imeli luksuzno kopel z napihljivimi ribicami.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 19:14:38
|
|
|
|
Alenka_
|
morm se mal izkašljat: že dolgo časa me takoooo jezi (prav tako kot tebe meta) ko veliko ljudi, ki prvič vidi Saro, takoj začne z: "ja ti si pa ornk baba,... si pa fajn okrogla,... a te mami preveč hrani,... joooj kakšn buhtelček,... kakšen mišelinčk..." MISLM!!! a je to treba takoj ko vidiš otroka začet nabijat? a so take opazke sploh potrebne?!! jaz če vidim kakega otročka, ki ima okrogla lička in ni suh ko zobotrebec, nikoli ne začnem s takimi o debelosti... pa kaj je pa s tem narobe, če ima mal več zaloge? saj jo potrebuje za rast!!! ne poznam pa nobenega otročka Sarinih mesecev, da nima niti kančka špehca... pa saj ga porabijo in potrebujejo! meni se Sara ne zdi nič preveč okrogla ali še slabše: debela. meni se zdi normalna in HB da je zdrava! je res da velika (se je tudi rodila že velika) in pač kazalce na tehtnici tudi zato potegne navzgor! moti me pa to zaradi tega, ker sem se sama celo življenje borila s kilogrami... do svojega 17. leta sem bila bajsika in na račun tega tudi 17 let poslušala opazke, ki so me globoko prizadele... in to je bilo zelo pogosto... pol sm se odločila in mi je uspelo skenslat 25 kil... in me prav zato boli ko kdo začne tako govoriti o moji mali princeski. lahko bi krivila samo sebe, če bi bila Sara res debela, če bi jo preveč hranila in to s praznimi kalorijami. tako pa se mi zdi, da ravno prav poje čez dan (2x mleko, 1x sadje, 1x zelenjava/meso/kuskus/riž/...) in glede na njeno gibanje in telovadbo čez dan porabi vse. uf.... no pa sm se izkašljala....
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 22.6.2009 19:15:17 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 19:17:18
|
|
|
|
arabela*
|
pf,sem nabavla neko čistilno peno,pa piše,da naj bi s sesalcem nato del sčistil to.... ga nimam,torej samo napocam to gor,pa počistim al kako in potem z sušilcem posušim????
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 19:18:17
|
|
|
|
Alenka_
|
Saraya kako je šlo???
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 19:26:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ Saraya kako je šlo??? ni še rezultatov...rešla sem vse,pa narisala,upam da je pravilno,kratek ustni zagovor je tud šel nekako....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 19:35:27
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ morm se mal izkašljat: že dolgo časa me takoooo jezi (prav tako kot tebe meta) ko veliko ljudi, ki prvič vidi Saro, takoj začne z: "ja ti si pa ornk baba,... si pa fajn okrogla,... a te mami preveč hrani,... joooj kakšn buhtelček,... kakšen mišelinčk..." MISLM!!! a je to treba takoj ko vidiš otroka začet nabijat? a so take opazke sploh potrebne?!! jaz če vidim kakega otročka, ki ima okrogla lička in ni suh ko zobotrebec, nikoli ne začnem s takimi o debelosti... pa kaj je pa s tem narobe, če ima mal več zaloge? saj jo potrebuje za rast!!! ne poznam pa nobenega otročka Sarinih mesecev, da nima niti kančka špehca... pa saj ga porabijo in potrebujejo! Kolikor je videti po slikcah Sara niti pod razno ni debelušček. Je lepa pupa. Nič se ne sekiraj preveč, ljudje pač blebetajo, ker imajo preveč časa.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 19:37:33
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pf,sem nabavla neko čistilno peno,pa piše,da naj bi s sesalcem nato del sčistil to.... ga nimam,torej samo napocam to gor,pa počistim al kako in potem z sušilcem posušim???? Pusti sesalec. Našpricaj peno po vozičku, pa ne preveč, v eno plastično vedro si daj vodo in krtačo in sčisti. Na koncu pa še malo obriši s kako krpo, ki ne pušča kakih muc. Posušiš lahko naravno na zraku. Mimogrede kako pa drugače sesaš, če nimaš sesalca?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 19:39:38
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ morm se mal izkašljat uf.... no pa sm se izkašljala....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 19:51:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pf,sem nabavla neko čistilno peno,pa piše,da naj bi s sesalcem nato del sčistil to.... ga nimam,torej samo napocam to gor,pa počistim al kako in potem z sušilcem posušim???? Pusti sesalec. Našpricaj peno po vozičku, pa ne preveč, v eno plastično vedro si daj vodo in krtačo in sčisti. Na koncu pa še malo obriši s kako krpo, ki ne pušča kakih muc. Posušiš lahko naravno na zraku. Mimogrede kako pa drugače sesaš, če nimaš sesalca? ni pena za špricat,tista ki se naredi z vodo je.... jaz sem napocala gor,kaj zdaj pustim gor en čas ali takoj sšistim in posušim...se bojim da nebi fleki ostali gor... Ne sasamo mi,ker imamo laminate...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 20:04:30
|
|
|
|
gloria
|
Alenka lepo da si se izkašljala ...mene je to tudi motilo nekaj časa zdej pa več ne....glej,jaz sem vesela da ima moj škrat mal več na tehnici,ker pride bolezen in ih kr hiter pobere verjemi mi ...sicer ste pa že štartal z večjo težo in kaj če ima mal več klobasic,saj to je nekaj najlepšega ....men so bili vedno lepši okrogli dojenčki kot pa suhcati ....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 20:05:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
mami ne bit huda sej bo ......... In kaj se je še zmislila..... med hranjenjem kr na lepem, z obema ročkama rukne po žlički..... jao, dvakrat je danes špricalo po stropu.... Zdej se smejem, ma sem se pošteno razjezila prej.. ponavadi je najprej stisnila ustka, ko je imela zadosti... danes pa kr tako...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 20:06:14
|
|
|
|
gloria
|
...sem poslušala za vreme...bogi tisti ko so zdej na morju ,ampak res....ceu teden slabo vreme ....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 20:26:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara do kdaj ti pa zjutraj spi? Ker Lana spi do sedmih in ob devetih že prvo rundo vleče. Če bi jo dala spat ob desetih bi ponorela, ker bi bila tak zaspana. Lara spi do 7.30 cca.... včasih malo manj, včasih pa malo več... Bi bila Lara tudi ob 9.30 že koma, če bi šle malo z vozičkom pa kakem makadamu in da se nič ne dogaja...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 20:27:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
mah....sej me ne bo noben braluser posted image Kr misli si...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 20:29:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
...evo to se je pri nam dogajalo spanje samo v vozičku, dok nisem uvedla nov sistem in po kosilu uvedla spanje v pojstliuser posted image ...drugače sem lahk kaj nardila sam zvečer ker sem po cele dneve bila odzuni....se je pa kr navadil po nekaj tednih vstrajanja,tak se bo tudi L navadila boš vidla user posted image ... Ja, ja bo... ko pa pride tatko nazaj, bo pa spet zmeda pr bajt....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 20:31:47
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mami ne bit huda sej bo ......... In kaj se je še zmislila..... med hranjenjem kr na lepem, z obema ročkama rukne po žlički..... jao, dvakrat je danes špricalo po stropu.... Zdej se smejem, ma sem se pošteno razjezila prej.. ponavadi je najprej stisnila ustka, ko je imela zadosti... danes pa kr tako... Sara počne prav enako! sva se danes pri obeh obrokih mogle preoblečt od bodija do štumfkov... bom kar začela časopis po tleh dajat in pa eno majico čez njena oblačila... uh... pol pa še čiščenje stola in mizice... kako bo šele, ko bo popolnoma sama jedla
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 20:35:08
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Alenka lepo da si se izkašljala ...mene je to tudi motilo nekaj časa zdej pa več ne....glej,jaz sem vesela da ima moj škrat mal več na tehnici,ker pride bolezen in ih kr hiter pobere verjemi mi ...sicer ste pa že štartal z večjo težo in kaj če ima mal več klobasic,saj to je nekaj najlepšega ....men so bili vedno lepši okrogli dojenčki kot pa suhcati .... ja saj se res ne bom več obremenjevala s tem... hb da vsaj nimam neješčega otročka... ker to bi me pa še posebej dotolklo... ne vem kako bi to sfolgala.... samo na živce mi gredo tisti, ki tko brezobzirno komentirajo... sami so pa... khm khm... tud mišelinčki
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 22.6.2009 20:37:12 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?