Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:37:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz tudi perem vse v stroju edino osnovni del športnega vozička ne gre, ker ima v hrbtu všito ploščo za podporo. Sem pa kar v tuš kabino obesila, zmočila, s cunjo fajn podrgnla in splahnila. Ma dobro, od česa so pa umazani vozički, da jih je treba tko prat? Naš je samo od praha po špranjah... Eni otroci tudi kdaj pa kdaj jedo v vozičku Saraya pa ima itak zelo konkreten razlog Jaz tudi ne bi kar tako prodala. ja prav imaš...pa saj sploh ni bil umazan,veš,samo tista ena pikica me je motila...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:40:00
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja kaka mama pa si? Čakaj drugega, tam se že začne veliko nižje. Pri standardih mislim Hihi...se spomnim ko sem kako leto al pa dve nazaj opazovala malčka, ki se je plazil po tleh na terasi lokala in si mislila svoje... Hm, dobro, da nisem na glas povedala
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:42:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .Če pa ga nekomu prodaš,pa mora bit tipi topi,se mi zdi....sem zrihtala,zdaj je lep,jutri gre k novi lastnici.. Prodajaš? Ne mara bit v njem? No, kakor koli, tudi jst bi ga oprala v tem primeru.. je že prodan lep mesec.. ne da ne mara bit noter,,super ji je bilo,pa meni tud,ampak jaz mam raje zdaj ko sedi kar marelo,ma to ti je luksuz,ga z eno roko dvignem z M vred....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:42:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pa veš da bom skuhala dobro kavo. Ma ne vem, če vi štajerci znaste dobro kavo skuhat.... hihihi.... bolj neke napitke delaste... potem še moje nisi pila...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:43:23
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pa veš da bom skuhala dobro kavo. Ma ne vem, če vi štajerci znaste dobro kavo skuhat.... hihihi.... bolj neke napitke delaste... Pridi probat pa boš videla
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:45:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
potem še moje nisi pila... Bejž no?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:48:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft potem še moje nisi pila... Bejž no? crna kafa..močna..da te kap zadane.... ...no vsaj jaz tako pijem...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:48:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pa veš da bom skuhala dobro kavo. Ma ne vem, če vi štajerci znaste dobro kavo skuhat.... hihihi.... bolj neke napitke delaste... potem še moje nisi pila... Jaz tudi ne
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:49:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja kaka mama pa si? Čakaj drugega, tam se že začne veliko nižje. Pri standardih mislim Hihi...se spomnim ko sem kako leto al pa dve nazaj opazovala malčka, ki se je plazil po tleh na terasi lokala in si mislila svoje... Hm, dobro, da nisem na glas povedala Včasih se je dobro v jezik vgriznit
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:49:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pa veš da bom skuhala dobro kavo. Ma ne vem, če vi štajerci znaste dobro kavo skuhat.... hihihi.... bolj neke napitke delaste... potem še moje nisi pila... Jaz tudi ne
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:50:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa to ni res, kak veter je veni
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:51:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa to ni res, kak veter je veni daj ne straši me...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:55:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa to ni res, kak veter je veni daj ne straši me... Saj ne bo neurja. Samo ta zoprni severni veter
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:57:09
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* kaj res tolko komplicirate? Jaz sem do zdaj še vse prevleke v stroju oprala - od lupinice, avtosedeža, vozička... tudi te otroške igralnice, igrače,... Jaz tudi perem vse v stroju, ampak mislim, da tekstilni del od vozička pa ne gre dol, ali pač. Jaz sem PP-ja skrtačila in posušila.Kaj pa naj ga razšraufam, da dobim blago dol.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:57:55
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...jaz tudi...še pene puzzle perem po ta novem v stroju .... Zezaš. To pa ne sodi v stroj.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:58:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Kaj pa naj ga razšraufam, da dobim blago dol. ti si meni taka slika...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 22:00:14
|
|
|
|
*bubi*
|
petra, ZSjev ne morem odpret, pa ne morem odgovorit.... saj vsebino vidim na mailu. Daj mi samo povej, koliko km je to oz. koliko časa rabim iz MB?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 22:00:33
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ni frke,sem full lepo sčistila,je zelo fajn to čistilo,hvala pf da si mi svetovala... Ni kaj Saraya. Še kdaj.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 22:01:56
|
|
|
|
meta21
|
2 vprašanji...predvsem zate bubi: - Lovru so se danes pojavile blede rdeče pikice po celem telesu. Že nekaj časa ima po ramah take pikice pa je P rekla, da bo samo zginlo in da je od vročine. Zdaj ima pa take pike povsod...po trebuhu, nogah, stopalih... Danes je dopoldne pol ure v kosu jokal in ga nisem mogla pomirit pa se mi zdi, da bo vsak čas zobek zunaj. A je lahko to povezano? A me mora skrbet? - Letos bo 5. leto odkar delam na isti šoli isto delo in spet se mi obeta pogodba za določen čas enega leta. Malo brskam po zakonih, ker me to skoz bolj jezi pa me razpi...., ko vidim da...se delo sklene za nedločen čas razen v primerih, ki jih določa zakon...grrrrr, kateri pa so ti primeri. Ve katera kaj več o tem, kdaj te morajo vzeti za nedoločen čas in zakaj ne?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 22:02:11
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* petra, ZSjev ne morem odpret, pa ne morem odgovorit.... saj vsebino vidim na mailu. Daj mi samo povej, koliko km je to oz. koliko časa rabim iz MB? Jaz imam do službe nekje 50 minut.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 22:02:31
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma ne vem, če vi štajerci znaste dobro kavo skuhat.... hihihi.... bolj neke napitke delaste... O znamo, znamo. Pri nas je taki kafe, da te celi dan gor drži, ponekod pa res skuhajo takega kot da bi si pes jajce not namočil.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 22:03:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* kaj res tolko komplicirate? Jaz sem do zdaj še vse prevleke v stroju oprala - od lupinice, avtosedeža, vozička... tudi te otroške igralnice, igrače,... Jaz tudi perem vse v stroju, ampak mislim, da tekstilni del od vozička pa ne gre dol, ali pač. Jaz sem PP-ja skrtačila in posušila.Kaj pa naj ga razšraufam, da dobim blago dol. PPji se perejo Mislim, da je pri Venezii res treba 2 šravfa odšravfat, ampak gre dol. Malo poglej navodila. Edino strehice mi ni uspelo, ker so not vpeti plastični loki. To pa bo treba drugače spucat, bom jaz tudi tako peno nabavila.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 22:04:14
|
|
|
|
petra1978
|
Moram it. Lepo se imejte, Bubi se vidimo jutri! Lahko noč!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 22:08:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma ne vem, če vi štajerci znaste dobro kavo skuhat.... hihihi.... bolj neke napitke delaste... O znamo, znamo. Pri nas je taki kafe, da te celi dan gor drži, ponekod pa res skuhajo takega kot da bi si pes jajce not namočil. Joj, PF.... kake te finte maš, čuj?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 22:08:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 2 vprašanji...predvsem zate bubi: - Lovru so se danes pojavile blede rdeče pikice po celem telesu. Že nekaj časa ima po ramah take pikice pa je P rekla, da bo samo zginlo in da je od vročine. Zdaj ima pa take pike povsod...po trebuhu, nogah, stopalih... Danes je dopoldne pol ure v kosu jokal in ga nisem mogla pomirit pa se mi zdi, da bo vsak čas zobek zunaj. A je lahko to povezano? A me mora skrbet? - Letos bo 5. leto odkar delam na isti šoli isto delo in spet se mi obeta pogodba za določen čas enega leta. Malo brskam po zakonih, ker me to skoz bolj jezi pa me razpi...., ko vidim da...se delo sklene za nedločen čas razen v primerih, ki jih določa zakon...grrrrr, kateri pa so ti primeri. Ve katera kaj več o tem, kdaj te morajo vzeti za nedoločen čas in zakaj ne? 1. so pikice izbočene ali v nivoju kože? Pikice in zobki niso nikoli povezani. Jaz bi jutri poklicala P in vprašala, če se je treba prit pokazat. Je imel kaj povišano temperaturo zadnje dni? 2. šolstvo je izjema. Žal. tukaj lahko verižijo pogodbe za DČ za isto delo. Še med šolami si morajo najprej tiste za NDČ "posojat", preden koga novega vzamejo.
|
imenaklara2007katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?tiana (
19%)
lana (
31%)
neža (
50%)
Število vseh glasov: 112Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!