Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:41:27
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...avgustovke imajo že 5 nosečko ..... Ja lepo. Pri nas septemberkah še ni nobene, ali pa noče nobena še povedati. no a vidite avgustovke majo kej za pokazat ko delajo.... saj pri nas tudi delajo... nč ne verjamem, bo treba kej pokazat
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:43:35
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...avgustovke imajo že 5 nosečko ..... Ja lepo. Pri nas septemberkah še ni nobene, ali pa noče nobena še povedati. ...a misliš da je tko .... Kaj zdaj vidve tukaj nekaj šepetata in mežikata? aha zdej se je pa men tud mal razsvetlilo pf - kam se šteješ k avgustu al septembru
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:44:19
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe držite pesti ob pol petih držimo ja jst tud držim
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:44:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe, s čim bi sčistila quini voziček,noter tisto blago???? Običajno se da slečt in v pralni stroj Poglej navodila za vzdrževanje vozička.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:44:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK pf - kdaj se ti izteče porodniška? Četrtega avgusta grem v službo. Joj mene joj. ja jst pa 17. buuuuuuuuuuuuuuuuu zdej se mi zdi da gre čas s tako brzino Jaz tudi končam 4. s porodniško, ampak bom takoj še dopust koristila (moram). 17. pa potem štartamo, ampak si bom probala še do 20. podaljšat
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:44:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf A si predstavljate, da bo cel teden dež? No vsaj tam do petka. Adijo. Ja, pf, groza.... in v petek se šele začne festival Lent. Saj veš, kako rečejo kmetje tu v okolici - juhuhu, festival Lent se je začel, spet bo 14 dni deževalo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:45:32
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK ti si zelooooooooo pridna, ko imaš solato iz svojega vrta jaz se pa švercam Glej, če bi jaz imela tri navihančke, od tega dva šoloobvezna, mi verjami, da nebi jedla solate iz svojega vrta, ampak maminega tudi.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:45:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe držite pesti ob pol petih Bom držala, če bom vedela, za kaj
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:46:00
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja, pf, groza.... in v petek se šele začne festival Lent. Saj veš, kako rečejo kmetje tu v okolici - juhuhu, festival Lent se je začel, spet bo 14 dni deževalo Tota je pa dobra.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:47:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf A si predstavljate, da bo cel teden dež? No vsaj tam do petka. Adijo. Ja, pf, groza.... in v petek se šele začne festival Lent. Saj veš, kako rečejo kmetje tu v okolici - juhuhu, festival Lent se je začel, spet bo 14 dni deževalo aja, tu sem razmišljala, da bi raje nalimala
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:48:27
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK sej jo jst tud pogrešam mi je poslala sms, da pri njih tudi dežuje mater no.......ta dež Pozdravi jo. Če je pa kaj bolj tečnega kot biti na morju, ko dežuje tak enih par dni skupaj. Lani sem to prvič doživela, da je dva dni deževalo, ko sem bila noseča, pa še to ne cel dan. Katastrofa.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:48:43
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK ti si zelooooooooo pridna, ko imaš solato iz svojega vrta jaz se pa švercam Glej, če bi jaz imela tri navihančke, od tega dva šoloobvezna, mi verjami, da nebi jedla solate iz svojega vrta, ampak maminega tudi. ..kje jaz živim da nisem vedla di ima RAČKAP tri sončke ,sem mislila da dva...bravo mami
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:49:13
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe držite pesti ob pol petih Kaj te imaš? Bom držala, samo malo več pa le povej.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:50:26
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...avgustovke imajo že 5 nosečko ..... Ja lepo. Pri nas septemberkah še ni nobene, ali pa noče nobena še povedati. ...a misliš da je tko .... Kaj zdaj vidve tukaj nekaj šepetata in mežikata? aha zdej se je pa men tud mal razsvetlilo pf - kam se šteješ k avgustu al septembru ..je kr na obeh temah prisotna ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:54:40
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK pf - kam se šteješ k avgustu al septembru K septemberkam, ker sem zraven vas tudi štartala. In ne nisem nosečka, sem ena tistih revic, ki žal rabi pomoč in ne gre tako hitro.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 15:00:07
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ..je kr na obeh temah prisotna ... Avgustovke so zanimive punce. Polne so pametnih nasvetov tudi. Pa Sayuri mi je všeč.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 15:04:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf A si predstavljate, da bo cel teden dež? No vsaj tam do petka. Adijo. Ja, pf, groza.... in v petek se šele začne festival Lent. Saj veš, kako rečejo kmetje tu v okolici - juhuhu, festival Lent se je začel, spet bo 14 dni deževalo moj tud reče ko je Lent fest naj dežuje,da bo mir...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 15:05:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe držite pesti ob pol petih Kaj te imaš? Bom držala, samo malo več pa le povej. zadnji izpit za letos...statistiko...bljak
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 15:06:21
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zadnji izpit za letos...statistiko...bljak Rasturaj.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 15:08:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK pf - kam se šteješ k avgustu al septembru K septemberkam, ker sem zraven vas tudi štartala. In ne nisem nosečka, sem ena tistih revic, ki žal rabi pomoč in ne gre tako hitro. Kaj je kaka časovna omejitev, kdaj lahko greš spet v postopke? Aja, pa poznam primere, ko so samo 1. rabili pomoč.... potem pa so si pomagali kar sami
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 15:08:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe držite pesti ob pol petih Kaj te imaš? Bom držala, samo malo več pa le povej. zadnji izpit za letos...statistiko...bljak Saj statistika ni tak huda, no.... pa ti vseeno pesti držim
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 15:09:33
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zadnji izpit za letos...statistiko...bljak Rasturaj. ja dej rasturaj
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 15:23:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe držite pesti ob pol petih Kaj te imaš? Bom držala, samo malo več pa le povej. zadnji izpit za letos...statistiko...bljak Saj statistika ni tak huda, no.... pa ti vseeno pesti držim saj ni težka,je pa tečna ko
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 15:24:15
|
|
|
|
arabela*
|
se tipkamo...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 15:25:53
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK pf - kam se šteješ k avgustu al septembru K septemberkam, ker sem zraven vas tudi štartala. In ne nisem nosečka, sem ena tistih revic, ki žal rabi pomoč in ne gre tako hitro. Kaj je kaka časovna omejitev, kdaj lahko greš spet v postopke? Aja, pa poznam primere, ko so samo 1. rabili pomoč.... potem pa so si pomagali kar sami ....v lj. na kliniki ni omejitve(poznam eneo ko je oktobra rodila pa je zdej v postopku),pri Rešu pa ne vem...ja saj ta ko je zdej zanosila pri avg. je tudi prvič umetno,zdej pa naravno zanosila ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?