Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:23:19
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jooooj.... od 10h, ki se je matrala zaspat in jaz z njo... če sem tam, se ne umiri, če grem proč je zganjala kažin, brcala z vsemi štirimi.... ob 11h sem jo dvignila, ker je postala lačna.... ob 11.30 sem jo nesla nazaj v pojslico.... matr, do 12 je težačla.... Zdej končno spi..... niti ven se ne mormo odpravit celo dopoldne... Na sprehod pa ne bom hodila zato, da bo madam lahko zaspala.... bi rada tudi jst si malo spočila, kej naredila, kofe spila v miru.... kaj se je to zmislila zadnje dni?! mA SEJ je ne bi silila spat.... ma ko je zaspana cmizdi povsod.... na tleh, v stajici in tudi na rokah... ne mislim pa tle klovna špilat in jo zabavat... ...evo to se je pri nam dogajalo spanje samo v vozičku, dok nisem uvedla nov sistem in po kosilu uvedla spanje v pojstli ...drugače sem lahk kaj nardila sam zvečer ker sem po cele dneve bila odzuni....se je pa kr navadil po nekaj tednih vstrajanja,tak se bo tudi L navadila boš vidla ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:23:42
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK thx moja baba zdele spi Moja tudi, že tretjič danes. Sva telovadile in sem jo namtrala do maksimuma.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:24:21
|
|
|
|
gloria
|
Pf gdaj pa pride nazaj
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:24:50
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 V Biograd! Mi je všeč. Lepo malo cvetoče mesto s čudovitim avtokampom.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:26:12
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK dons za kosilo sm nardila svinjske zrezke v omakci pa solatko z maminega vrta, pa krompirček z maminega vrta in zdej bom krompirček 3 x cmarla na olju ker Gregi je že iz šole in je glih kar jedu Tadej še pride iz šole in bo jedu dedc pa tud še pride in bo jedu ko bo jedu Dobro si tole s krompirjem. Jaz sem tudi naredila svinjske zrezke v omaki, restan krompir in zeleno solato z mojega vrta.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:27:19
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK ...jezus ....zdej mam pa jst monologe mah....sej me ne bo noben bral od sobote naprej me pa itak tri tedne ne bo Kaj da ne? Jaz te berem. Tri tedne te ne bo. Uh tale je pa dolga. Nas pa od druge srede štirinajst dni ne bo. Juhu.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:28:36
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...avgustovke imajo že 5 nosečko ..... Ja lepo. Pri nas septemberkah še ni nobene, ali pa noče nobena še povedati.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:29:17
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...avgustovke imajo že 5 nosečko ..... Ja lepo. Pri nas septemberkah še ni nobene, ali pa noče nobena še povedati. ...a misliš da je tko ....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:30:39
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Pf gdaj pa pride nazaj Mislim, da so šli za teden na Pag in pol še mogoče nekam drugam za par dni. A jo že pogrešaš? Jaz jo malo, ker je kar naenkrat poniknila z rr-ja, ampak saj dva otročka in tudi bolj sama čez dan. Jo razumem. Pa pakirala je sedaj.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:32:29
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...avgustovke imajo že 5 nosečko ..... Ja lepo. Pri nas septemberkah še ni nobene, ali pa noče nobena še povedati. Ja zdaj bi se pa lahko že katera čekirala med nosečke nove. Dajmo mamice. Delat našim septembrčkom družbo. Veliko , da bo čimprej . ...a misliš da je tko ....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:33:18
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK pf - kdaj se ti izteče porodniška? Četrtega avgusta grem v službo. Joj mene joj. ja jst pa 17. buuuuuuuuuuuuuuuuu zdej se mi zdi da gre čas s tako brzino
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:35:38
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK dons za kosilo sm nardila svinjske zrezke v omakci pa solatko z maminega vrta, pa krompirček z maminega vrta in zdej bom krompirček 3 x cmarla na olju ker Gregi je že iz šole in je glih kar jedu Tadej še pride iz šole in bo jedu dedc pa tud še pride in bo jedu ko bo jedu Dobro si tole s krompirjem. Jaz sem tudi naredila svinjske zrezke v omaki, restan krompir in zeleno solato z mojega vrta. ti si zelooooooooo pridna, ko imaš solato iz svojega vrta jaz se pa švercam
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:36:46
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...avgustovke imajo že 5 nosečko ..... Ja lepo. Pri nas septemberkah še ni nobene, ali pa noče nobena še povedati. no a vidite avgustovke majo kej za pokazat ko delajo....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:36:56
|
|
|
|
pf
|
A si predstavljate, da bo cel teden dež? No vsaj tam do petka. Adijo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:37:45
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria Pf gdaj pa pride nazaj Mislim, da so šli za teden na Pag in pol še mogoče nekam drugam za par dni. A jo že pogrešaš? Jaz jo malo, ker je kar naenkrat poniknila z rr-ja, ampak saj dva otročka in tudi bolj sama čez dan. Jo razumem. Pa pakirala je sedaj. ...ja jo zastopim...jaz se bom tudi mogla mal odvadit ker bo jeseni prehudi šok ...pogrešam jo pa ....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:38:22
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK ja jst pa 17. buuuuuuuuuuuuuuuuu zdej se mi zdi da gre čas s tako brzino Veš kak bo to hitro minilo. Malo na morje, pol vse oprat, polikat, malo pripraviti na novo varstvo in je to to.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:38:44
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf A si predstavljate, da bo cel teden dež? No vsaj tam do petka. Adijo. katastrofa tale vreme zdej mam še Tadeja iz šole Marija se je zbudila in zdaj palim olje za krompir - drugič
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:39:14
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...avgustovke imajo že 5 nosečko ..... Ja lepo. Pri nas septemberkah še ni nobene, ali pa noče nobena še povedati. no a vidite avgustovke majo kej za pokazat ko delajo.... saj pri nas tudi delajo...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:39:36
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK ja jst pa 17. buuuuuuuuuuuuuuuuu zdej se mi zdi da gre čas s tako brzino Veš kak bo to hitro minilo. Malo na morje, pol vse oprat, polikat, malo pripraviti na novo varstvo in je to to. men se bo kar sfuzlalo
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:40:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...avgustovke imajo že 5 nosečko ..... Ja lepo. Pri nas septemberkah še ni nobene, ali pa noče nobena še povedati. ...a misliš da je tko .... Kaj zdaj vidve tukaj nekaj šepetata in mežikata?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:40:16
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK ja jst pa 17. buuuuuuuuuuuuuuuuu zdej se mi zdi da gre čas s tako brzino Veš kak bo to hitro minilo. Malo na morje, pol vse oprat, polikat, malo pripraviti na novo varstvo in je to to. ...mane je kr groza...tko gre hiter ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:40:42
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria Pf gdaj pa pride nazaj Mislim, da so šli za teden na Pag in pol še mogoče nekam drugam za par dni. A jo že pogrešaš? Jaz jo malo, ker je kar naenkrat poniknila z rr-ja, ampak saj dva otročka in tudi bolj sama čez dan. Jo razumem. Pa pakirala je sedaj. ...ja jo zastopim...jaz se bom tudi mogla mal odvadit ker bo jeseni prehudi šok ...pogrešam jo pa .... sej jo jst tud pogrešam mi je poslala sms, da pri njih tudi dežuje mater no.......ta dež
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:40:50
|
|
|
|
arabela*
|
babe držite pesti ob pol petih
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:41:03
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...avgustovke imajo že 5 nosečko ..... Ja lepo. Pri nas septemberkah še ni nobene, ali pa noče nobena še povedati. ...a misliš da je tko .... Kaj zdaj vidve tukaj nekaj šepetata in mežikata?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 14:41:26
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe držite pesti ob pol petih držimo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?