Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 20:43:33
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ...evo to se je pri nam dogajalo spanje samo v vozičku, dok nisem uvedla nov sistem in po kosilu uvedla spanje v pojstliuser posted image ...drugače sem lahk kaj nardila sam zvečer ker sem po cele dneve bila odzuni....se je pa kr navadil po nekaj tednih vstrajanja,tak se bo tudi L navadila boš vidla user posted image ... Ja, ja bo... ko pa pride tatko nazaj, bo pa spet zmeda pr bajt.... ...boš pa še njega mal zdresirala ...gdaj pa pride...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 20:44:41
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mami ne bit huda sej bo ......... In kaj se je še zmislila..... med hranjenjem kr na lepem, z obema ročkama rukne po žlički..... jao, dvakrat je danes špricalo po stropu.... Zdej se smejem, ma sem se pošteno razjezila prej.. ponavadi je najprej stisnila ustka, ko je imela zadosti... danes pa kr tako... Sara počne prav enako! sva se danes pri obeh obrokih mogle preoblečt od bodija do štumfkov... bom kar začela časopis po tleh dajat in pa eno majico čez njena oblačila... uh... pol pa še čiščenje stola in mizice... kako bo šele, ko bo popolnoma sama jedla ...ja pestro bo ....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 20:45:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
...boš pa še njega mal zdresiralauser posted image ...gdaj pa pride... Čez dva tedna...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 20:46:18
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ IZVIRNO SPOROČILO: gloria Alenka lepo da si se izkašljala ...mene je to tudi motilo nekaj časa zdej pa več ne....glej,jaz sem vesela da ima moj škrat mal več na tehnici,ker pride bolezen in ih kr hiter pobere verjemi mi ...sicer ste pa že štartal z večjo težo in kaj če ima mal več klobasic,saj to je nekaj najlepšega ....men so bili vedno lepši okrogli dojenčki kot pa suhcati .... ja saj se res ne bom več obremenjevala s tem... hb da vsaj nimam neješčega otročka... ker to bi me pa še posebej dotolklo... ne vem kako bi to sfolgala.... samo na živce mi gredo tisti, ki tko brezobzirno komentirajo... sami so pa... khm khm... tud mišelinčki ..si pa pridna da si tol shujšala...no jaz sem tudi pred tremi leti dala dol 22 kg. sam sem ih 10 nabila do zdej nazaj ...no ih pa zdej spet dol dajem
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 20:46:45
|
|
|
|
ključek
|
čer......
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:09:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pf,sem nabavla neko čistilno peno,pa piše,da naj bi s sesalcem nato del sčistil to.... ga nimam,torej samo napocam to gor,pa počistim al kako in potem z sušilcem posušim???? Pusti sesalec. Našpricaj peno po vozičku, pa ne preveč, v eno plastično vedro si daj vodo in krtačo in sčisti. Na koncu pa še malo obriši s kako krpo, ki ne pušča kakih muc. Posušiš lahko naravno na zraku. Mimogrede kako pa drugače sesaš, če nimaš sesalca? ni pena za špricat,tista ki se naredi z vodo je.... jaz sem napocala gor,kaj zdaj pustim gor en čas ali takoj sšistim in posušim...se bojim da nebi fleki ostali gor... Ne sasamo mi,ker imamo laminate... kaj res tolko komplicirate? Jaz sem do zdaj še vse prevleke v stroju oprala - od lupinice, avtosedeža, vozička... tudi te otroške igralnice, igrače,...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:10:38
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pf,sem nabavla neko čistilno peno,pa piše,da naj bi s sesalcem nato del sčistil to.... ga nimam,torej samo napocam to gor,pa počistim al kako in potem z sušilcem posušim???? Pusti sesalec. Našpricaj peno po vozičku, pa ne preveč, v eno plastično vedro si daj vodo in krtačo in sčisti. Na koncu pa še malo obriši s kako krpo, ki ne pušča kakih muc. Posušiš lahko naravno na zraku. Mimogrede kako pa drugače sesaš, če nimaš sesalca? ni pena za špricat,tista ki se naredi z vodo je.... jaz sem napocala gor,kaj zdaj pustim gor en čas ali takoj sšistim in posušim...se bojim da nebi fleki ostali gor... Ne sasamo mi,ker imamo laminate... kaj res tolko komplicirate? Jaz sem do zdaj še vse prevleke v stroju oprala - od lupinice, avtosedeža, vozička... tudi te otroške igralnice, igrače,... ...jaz tudi...še pene puzzle perem po ta novem v stroju ....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:10:58
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you čer...... čer
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:11:46
|
|
|
|
meta21
|
Jaz tudi perem vse v stroju edino osnovni del športnega vozička ne gre, ker ima v hrbtu všito ploščo za podporo. Sem pa kar v tuš kabino obesila, zmočila, s cunjo fajn podrgnla in splahnila.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:16:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pf,sem nabavla neko čistilno peno,pa piše,da naj bi s sesalcem nato del sčistil to.... ga nimam,torej samo napocam to gor,pa počistim al kako in potem z sušilcem posušim???? Pusti sesalec. Našpricaj peno po vozičku, pa ne preveč, v eno plastično vedro si daj vodo in krtačo in sčisti. Na koncu pa še malo obriši s kako krpo, ki ne pušča kakih muc. Posušiš lahko naravno na zraku. Mimogrede kako pa drugače sesaš, če nimaš sesalca? ni pena za špricat,tista ki se naredi z vodo je.... jaz sem napocala gor,kaj zdaj pustim gor en čas ali takoj sšistim in posušim...se bojim da nebi fleki ostali gor... Ne sasamo mi,ker imamo laminate... kaj res tolko komplicirate? Jaz sem do zdaj še vse prevleke v stroju oprala - od lupinice, avtosedeža, vozička... tudi te otroške igralnice, igrače,... če pa ne gre dol vzet,bubi...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:18:31
|
|
|
|
petra1978
|
Tudi jaz perem vse v stroju edino puzle pa še nisem probala. Bom pa naslednjič Bubi, prideš jutri?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:19:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Alenka, te zelo razumem. Folk je čuden, za bubiko mi tudi rečejo, da je močna. Se trudim kar preslišat, jaz vem, da je čisto prava. Ali pa kar rečem, da je pod povprečjem (kar je sicer res). Ne obremenjuj se, zlato punčko imaš!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:21:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz tudi perem vse v stroju edino osnovni del športnega vozička ne gre, ker ima v hrbtu všito ploščo za podporo. Sem pa kar v tuš kabino obesila, zmočila, s cunjo fajn podrgnla in splahnila. Ma dobro, od česa so pa umazani vozički, da jih je treba tko prat? Naš je samo od praha po špranjah...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:24:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz tudi perem vse v stroju edino osnovni del športnega vozička ne gre, ker ima v hrbtu všito ploščo za podporo. Sem pa kar v tuš kabino obesila, zmočila, s cunjo fajn podrgnla in splahnila. Ma dobro, od česa so pa umazani vozički, da jih je treba tko prat? Naš je samo od praha po špranjah... glej lara,jaz imam oz sem imela floroscentno rumeno-zelenega.Se je vsaka najmanjša pikica gor vidla...Če pa ga nekomu prodaš,pa mora bit tipi topi,se mi zdi....sem zrihtala,zdaj je lep,jutri gre k novi lastnici...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:25:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če pa ne gre dol vzet,bubi... to pa je drugo. Samo take vozeke bi bilo prepovedano delat
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:26:12
|
|
|
|
petra1978
|
Saraya, a ti ne rabiš več vozička?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:29:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Tudi jaz perem vse v stroju edino puzle pa še nisem probala. Bom pa naslednjič Bubi, prideš jutri? Najraje bi zdaj napisala JA Pa ja, zakaj pa ne. Itak bo dan za umret. Če boš eno dobro kavo skuhala, bo že dovolj. Daj mi sporoči, kje ste sploh doma.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:29:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Saraya, a ti ne rabiš več vozička? ne,jaz sem ga že pred mesecem dala stran..oz prodala,jutri pa ji ga peljem...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:30:33
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz tudi perem vse v stroju edino osnovni del športnega vozička ne gre, ker ima v hrbtu všito ploščo za podporo. Sem pa kar v tuš kabino obesila, zmočila, s cunjo fajn podrgnla in splahnila. Ma dobro, od česa so pa umazani vozički, da jih je treba tko prat? Naš je samo od praha po špranjah... Čakaj, da rata mal bolj mobilna. Lovro vse zvleče v vozek od vej, listja, trave...pa še kaj pomalca včasih notri . Odvisno tudi kolk ji boš pustila ampak moji higienski standardi so tam nekje kot delnice trenutno. Padajo, padajo... Lovro plazi po travi, po asfaltu, tudi v lokalu sem ga že dala na terasi na tla in mu potem umila roke. Ne obdržim ga na mestu pa pika...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:30:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če pa ne gre dol vzet,bubi... to pa je drugo. Samo take vozeke bi bilo prepovedano delat ni frke,sem full lepo sčistila,je zelo fajn to čistilo,hvala pf da si mi svetovala...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:31:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz tudi perem vse v stroju edino osnovni del športnega vozička ne gre, ker ima v hrbtu všito ploščo za podporo. Sem pa kar v tuš kabino obesila, zmočila, s cunjo fajn podrgnla in splahnila. Ma dobro, od česa so pa umazani vozički, da jih je treba tko prat? Naš je samo od praha po špranjah... Eni otroci tudi kdaj pa kdaj jedo v vozičku Saraya pa ima itak zelo konkreten razlog Jaz tudi ne bi kar tako prodala.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:34:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Čakaj, da rata mal bolj mobilna. Lovro vse zvleče v vozek od vej, listja, trave...pa še kaj pomalca včasih notri . Odvisno tudi kolk ji boš pustila ampak moji higienski standardi so tam nekje kot delnice trenutno. Padajo, padajo... Lovro plazi po travi, po asfaltu, tudi v lokalu sem ga že dala na terasi na tla in mu potem umila roke. Ne obdržim ga na mestu pa pika... Ja kaka mama pa si? Čakaj drugega, tam se že začne veliko nižje. Pri standardih mislim
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:34:27
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Tudi jaz perem vse v stroju edino puzle pa še nisem probala. Bom pa naslednjič Bubi, prideš jutri? Najraje bi zdaj napisala JA Pa ja, zakaj pa ne. Itak bo dan za umret. Če boš eno dobro kavo skuhala, bo že dovolj. Daj mi sporoči, kje ste sploh doma. Pa veš da bom skuhala dobro kavo. Ti pa na zs pošljem obrazložitev poti
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:34:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
.Če pa ga nekomu prodaš,pa mora bit tipi topi,se mi zdi....sem zrihtala,zdaj je lep,jutri gre k novi lastnici.. Prodajaš? Ne mara bit v njem? No, kakor koli, tudi jst bi ga oprala v tem primeru..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 22.6.2009 21:36:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pa veš da bom skuhala dobro kavo. Ma ne vem, če vi štajerci znaste dobro kavo skuhat.... hihihi.... bolj neke napitke delaste...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?