|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
22.6.2009 20:43:33   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

...evo to se je pri nam dogajalo spanje samo v vozičku, dok nisem uvedla nov sistem in po kosilu uvedla spanje v pojstliuser posted image ...drugače sem lahk kaj nardila sam zvečer ker sem po cele dneve bila odzuni....se je pa kr navadil po nekaj tednih vstrajanja,tak se bo tudi L navadila boš vidla user posted image ...

Ja, ja bo... ko pa pride tatko nazaj, bo pa spet zmeda pr bajt.... user posted image

...boš pa še njega mal zdresiralauser posted image ...gdaj pa pride...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 226
22.6.2009 20:44:41   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

mami ne bit huda
sej bo .........

user posted image

In kaj se je še zmislila..... med hranjenjem kr na lepem, z obema ročkama rukne po žlički..... jao, dvakrat je danes špricalo po stropu.... user posted image Zdej se smejem, ma sem se pošteno razjezila prej.. ponavadi je najprej stisnila ustka, ko je imela zadosti... danes pa kr tako...

Sara počne prav enako! sva se danes pri obeh obrokih mogle preoblečt od bodija do štumfkov... bom kar začela časopis po tleh dajat in pa eno majico čez njena oblačila... uh... pol pa še čiščenje stola in mizice... kako bo šele, ko bo popolnoma sama jedla user posted image

...ja pestro bouser posted image ....

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 227
22.6.2009 20:45:38   
Lara Croft
...boš pa še njega mal zdresiralauser posted image ...gdaj pa pride...

Čez dva tedna... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 228
22.6.2009 20:46:18   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Alenka lepo da si se izkašljalauser posted image ...mene je to tudi motilo nekaj časa zdej pa več ne....glej,jaz sem vesela da ima moj škrat mal več na tehnici,ker pride bolezen in ih kr hiter pobere verjemi miuser posted image ...sicer ste pa že štartal z večjo težo in kaj če ima mal več klobasic,saj to je nekaj najlepšegauser posted image ....men so bili vedno lepši okrogli dojenčki kot pa suhcati user posted image ....

ja saj se res ne bom več obremenjevala s tem... hb da vsaj nimam neješčega otročka... ker to bi me pa še posebej dotolklo... ne vem kako bi to sfolgala....

samo na živce mi gredo tisti, ki tko brezobzirno komentirajo... sami so pa... khm khm... tud mišelinčki user posted image

..si pa pridna da si tol shujšala...no jaz sem tudi pred tremi leti dala dol 22 kg. sam sem ih 10 nabila do zdej nazajuser posted image ...no ih pa zdej spet dol dajemuser posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 229
22.6.2009 20:46:45   
ključek
čer......user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 230
22.6.2009 21:09:07   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: pf

pf,sem nabavla neko čistilno peno,pa piše,da naj bi s sesalcem nato del sčistil to....user posted image ga nimam,torej samo napocam to gor,pa počistim al kako in potem z sušilcem posušim????user posted image

Pusti sesalec. Našpricaj peno po vozičku, pa ne preveč, v eno plastično vedro si daj vodo in krtačo in sčisti. Na koncu pa še malo obriši s kako krpo, ki ne pušča kakih muc. Posušiš lahko naravno na zraku. Mimogrede kako pa drugače sesaš, če nimaš sesalca?

ni pena za špricat,tista ki se naredi z vodo je....
jaz sem napocala gor,kaj zdaj pustim gor en čas ali takoj sšistim in posušim...se bojim da nebi fleki ostali gor...
Ne sasamo mi,ker imamo laminate...

kaj res tolko komplicirate?

Jaz sem do zdaj še vse prevleke v stroju oprala - od lupinice, avtosedeža, vozička... tudi te otroške igralnice, igrače,...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 231
22.6.2009 21:10:38   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

pf,sem nabavla neko čistilno peno,pa piše,da naj bi s sesalcem nato del sčistil to....user posted image ga nimam,torej samo napocam to gor,pa počistim al kako in potem z sušilcem posušim????user posted image

Pusti sesalec. Našpricaj peno po vozičku, pa ne preveč, v eno plastično vedro si daj vodo in krtačo in sčisti. Na koncu pa še malo obriši s kako krpo, ki ne pušča kakih muc. Posušiš lahko naravno na zraku. Mimogrede kako pa drugače sesaš, če nimaš sesalca?

jaz sem napocala gor,kaj zdaj pustim gor en čas ali takoj sšistim in posušim...se bojim da nebi fleki ostali gor...

Jaz sem do zdaj še vse prevleke v stroju oprala - od lupinice, avtosedeža, vozička... tudi te otroške igralnice, igrače,...

...jaz tudi...še pene puzzle perem po ta novem v stroju user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 232
22.6.2009 21:10:58   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

čer......user posted image

čeruser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 233
22.6.2009 21:11:46   
meta21
Jaz tudi perem vse v stroju edino osnovni del športnega vozička ne gre, ker ima v hrbtu všito ploščo za podporo. Sem pa kar v tuš kabino obesila, zmočila, s cunjo fajn podrgnla in splahnila.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 234
22.6.2009 21:16:46   
arabela*

če pa ne gre dol vzet,bubi...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 235
22.6.2009 21:18:31   
petra1978
Tudi jaz perem vse v stroju edino puzle pa še nisem probala. Bom pa naslednjič user posted image

Bubi, prideš jutri?

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 236
22.6.2009 21:19:36   
*bubi*
Alenka, te zelo razumem. Folk je čuden, za bubiko mi tudi rečejo, da je močna. Se trudim kar preslišat, jaz vem, da je čisto prava. Ali pa kar rečem, da je pod povprečjem (kar je sicer res).

Ne obremenjuj se, zlato punčko imaš!

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 237
22.6.2009 21:21:32   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jaz tudi perem vse v stroju edino osnovni del športnega vozička ne gre, ker ima v hrbtu všito ploščo za podporo. Sem pa kar v tuš kabino obesila, zmočila, s cunjo fajn podrgnla in splahnila.

Ma dobro, od česa so pa umazani vozički, da jih je treba tko prat? Naš je samo od praha po špranjah...user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 238
22.6.2009 21:24:12   
arabela*

Ma dobro, od česa so pa umazani vozički, da jih je treba tko prat? Naš je samo od praha po špranjah...user posted image

glej lara,jaz imam oz sem imela floroscentno rumeno-zelenega.Se je vsaka najmanjša pikica gor vidla...Če pa ga nekomu prodaš,pa mora bit tipi topi,se mi zdi....sem zrihtala,zdaj je lep,jutri gre k novi lastnici...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 239
22.6.2009 21:25:24   
*bubi*

to pa je drugo. Samo take vozeke bi bilo prepovedano delat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 240
22.6.2009 21:26:12   
petra1978
Saraya, a ti ne rabiš več vozička?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 241
22.6.2009 21:29:44   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Tudi jaz perem vse v stroju edino puzle pa še nisem probala. Bom pa naslednjič user posted image

Bubi, prideš jutri?

Najraje bi zdaj napisala JA user posted image

Pa ja, zakaj pa ne. Itak bo dan za umret. Če boš eno dobro kavo skuhala, bo že dovolj. user posted image

Daj mi sporoči, kje ste sploh doma.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 242
22.6.2009 21:29:59   
arabela*

Saraya, a ti ne rabiš več vozička?

ne,jaz sem ga že pred mesecem dala stran..oz prodala,jutri pa ji ga peljem...

Neposredna povezava do sporočila: 243
22.6.2009 21:30:33   
meta21

Čakaj, da rata mal bolj mobilna. Lovro vse zvleče v vozek od vej, listja, trave...pa še kaj pomalca včasih notriuser posted image . Odvisno tudi kolk ji boš pustila ampak moji higienski standardi so tam nekje kot delnice trenutno. Padajo, padajo...user posted image  Lovro plazi po travi, po asfaltu, tudi v lokalu sem ga že dala na terasi na tla in mu potem umila roke. Ne obdržim ga na mestu pa pika...

Neposredna povezava do sporočila: 244
22.6.2009 21:30:52   
arabela*

to pa je drugo. Samo take vozeke bi bilo prepovedano delat user posted image user posted image user posted image

ni frke,sem full lepo sčistila,je zelo fajn to čistilo,hvala pf da si mi svetovala...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 245
22.6.2009 21:31:14   
*bubi*

Eni otroci tudi kdaj pa kdaj jedo v vozičku user posted image user posted image user posted image

Saraya pa ima itak zelo konkreten razlog user posted image  Jaz tudi ne bi kar tako prodala.

Neposredna povezava do sporočila: 246
22.6.2009 21:34:08   
*bubi*

Čakaj, da rata mal bolj mobilna. Lovro vse zvleče v vozek od vej, listja, trave...pa še kaj pomalca včasih notriuser posted image . Odvisno tudi kolk ji boš pustila ampak moji higienski standardi so tam nekje kot delnice trenutno. Padajo, padajo...user posted image  Lovro plazi po travi, po asfaltu, tudi v lokalu sem ga že dala na terasi na tla in mu potem umila roke. Ne obdržim ga na mestu pa pika...

Ja kaka mama pa si? user posted image user posted image user posted image

Čakaj drugega, tam se že začne veliko nižje. Pri standardih mislim user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 247
22.6.2009 21:34:27   
petra1978

Bubi, prideš jutri?

Najraje bi zdaj napisala JA user posted image

Pa ja, zakaj pa ne. Itak bo dan za umret. Če boš eno dobro kavo skuhala, bo že dovolj. user posted image

Daj mi sporoči, kje ste sploh doma.

Pa veš da bom skuhala dobro kavo.
Ti pa na zs pošljem obrazložitev poti user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 248
22.6.2009 21:34:49   
Lara Croft
.Če pa ga nekomu prodaš,pa mora bit tipi topi,se mi zdi....sem zrihtala,zdaj je lep,jutri gre k novi lastnici..

Prodajaš? Ne mara bit v njem? No, kakor koli, tudi jst bi ga oprala v tem primeru.. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 249
22.6.2009 21:36:51   
Lara Croft
Pa veš da bom skuhala dobro kavo.

Ma ne vem, če vi štajerci znaste dobro kavo skuhat.... hihihi.... bolj neke napitke delaste... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?