|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
20.6.2009 13:27:54   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Ojla punce.

Hvala vam user posted image user posted image  Resnicno ste zlate.. No vceraj sem bila celi dan sama, danes pa ze prileti dragi nazaj in bova koncno skupaj. Upam, da bo takrat bolecina malo lazja..

Ja ker je vse nomalno veliko za 7t1d user posted image user posted image  In pri prejsnih nosecnostih sem tudi imela pregled v 7tednu, in vedno se je ze slisal srcekuser posted image

Twixy upam, da bo tvoj dragi kmalu pri tebi, da bosta skupaj delila bolečino. Resnično upam, da se ginkologu ni posrečilo najti utripa in da bo naslednjič vse kot mora biti. user posted image  Drži se!!!!!

Rizkoo VSE NAJBOLJŠE!!!! Najlepše možno darilo imaš že tako pod srčkom, zato le uživaj sadove, dragi te pa naj pošteno razvaja kot si zaslužiš.

Kepica83 tisto je tudi meni plusek, ki sem ga jaz imela ob prvem testu pri splavu, čez dva dni je bil pa čisto temen. Po moje še ni nič dokončnega, ker bi rekla, da je večja verjetnost, da je lažno negativen, kot pa lažno pozitiven. Od nekod je moral tisti test pobrati hormone. Držim pesti!

Vreme je res neverjetno, včeraj čez trideset, danes pa tole. Pa vseeno, paše dan bolj na easy, ker sem bila cel teden leteča. Še malo pa gremo na podaljšan vikend na morje, si je pa brat presekal glavo in je dobil šive. A ima katera kakšno izkušnjo s tem, če je pametno, da gre na morje v sredo. Bo pa 100% bolniška, pa v službi bi tak vedeli, da bo šel in pri zdravniku bi mal nakazal. Bomo videli. Mi vsekakor gremo, za njega pa še nismo sigurni.

Tassika imena - tudi meni sta najbolj všeč Zoja in Taja. Že od nekdaj mi Maša ne potegne najbolj. Seveda to je moje mnenje, vidva sta pa tak odločilna glasa.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
20.6.2009 13:31:14   
Nogavica
Rižkoo, vse najboljše in najlepše!
user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
20.6.2009 13:38:02   
MiniMiska
Dober dan user posted image
Jaz si tudi želim zagledat + ... ali je to dovoljšen razlog za sprejem v to temo? user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
20.6.2009 14:25:09   
tassika
Minimiška dovolj jeuser posted image  si že našauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
20.6.2009 14:31:42   
zvesta
Rižkoo....vse najboljše!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
20.6.2009 14:38:43   
giotti
Draga Pilotina,

bodi tako močna in pogumna in polna optimizma še naprej!

Pošiljam ti en velik objem ter naj vama sreča stoji ob strani vsaj tokrat, ko boš šla na operacijo, da bo res čim manj posledic in da se jeseni že podata v nov boj za plusek!

Srečno

user posted image user posted image user posted image user posted image

Twixy, tudi tebi se naj čimprej nasmehen sreča in naj te preizkušnje naredijo vsak dan bolj močno in odločeno, da greš naprej v tem krutem boju z naravo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
20.6.2009 16:03:56   
sonček85
tassika.Taja je meni lepo ali pa Zoja
kepica:po moje ni bil ok ker je tisti od včeraj tko lepa rahla črtica da po moje si user posted image

evo sem dala razvit 108 slik od malega ,jih dala v album ,napisala komentarje in nekaj slikic še pustila za  v okvir za na steno ,bom naredila posebno sliko za malega,ko bo končana vam jo slikam in pokažemuser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 20.6.2009 16:08:08 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
20.6.2009 16:06:14   
sonček85
Rižkoo:
Ker je danes tvoj rojstni dan  in ker sta šla z dragim na neznano pot ti želim da uživata sedaj v dvoje saj bo potem v troje še lepše

vse naj naj in srečno,ko pa se vidiva ti pa še osebno čestitam

Aleks ti pošilj poljubčke za rduser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 20.6.2009 16:07:25 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
20.6.2009 21:03:52   
MAŠKA
Rižkoo vse najboljše!!! Predvsem zdravega bebija in da se bosta zdragim imela rada!

Twixy zate močno stiskam pestke, da se srček pokaže.user posted image user posted image user posted image
Stisnita se zdragim, imejta še upanje vsaj do naslednjega pregleda, morda pa še vseeno ni vse izgubljeno.

Tassika lepa imena imaš v izboru, Maše se prav luštne punčke, imam eno domauser posted image . Sta mi pa tudi Zoja in Taja lepi imeni. 

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
21.6.2009 9:12:42   
tassika
Punce jaz vam moram pa neki hitr povedatuser posted image

V mojmu trebuhu je žurka, včeraj sem se vlegla in dala roko gor in me nekaj čisto narahlo brcne, tko hitro in potem čez nekaj časa še enkrat in danes tudi, sam res moram ležat skos na miru, pa pikica ne mara kihanja ker se čisto razburi. Sem ful vesela, ker zdaj pa vem da si ne domišljam več. Je pa še res tko bolj rahlo kot vibracije ob brci ampak na točno določenem mestu, potem pa izgine in pride naokoli na drugi strani, se zgleda ful premika.

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
21.6.2009 10:55:06   
MAŠKA
Tassika bravo in čestitke za prve brcikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Slej ko pej se bodo okrepile!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
21.6.2009 11:34:12   
mariee
Tassika user posted image user posted image user posted image user posted image

sam to je pa res hitro, da jih že čutiš. Jaz pa še vedno nič ne čutim. Mehurčki so, ampak samo v črevesju in želodcuuser posted image user posted image Jaz mam eno zaspanko v trebuščkuuser posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
21.6.2009 12:07:18   
tassika
Sej bo tudi pri tebi kmalu, zvečer ko se vležeš daj roke na rebuh in čisto počasi dihaj pa boš mogoče začutla, sej ni to zdej tko, da bi vsi vedeli, trenutno imam samo jaz to srečo, pri meni so bli tudi mehurčki, včeraj je pa bilo bolj ornk, pa danes zjutraj malo, zdaj pa nič več, čisto odvisno kako se obrne, taprvič je bilo na levi strani, drugič na desni, tretjič nekje na sredini, ampak čisto spodaj dol pod popkom. Moj ne čuti nič, mu dam roko gor pa pravi, d ani nič jaz pa čutim, tko da mislim, da je lahko tudi samo prenos na roke, ker čutim notri ali pa imam pač srečo. Je pa res tko kot si rekla, ko bo bomo točno vedele, je čisto nekaj drugače, tko kot globoka vibracija, jaz sem čveraj čutila kot bi nekaj brcnilo notri in potem šele prišlo do moje roke, kot bi bilo ene 3 dekce vmesuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
21.6.2009 12:43:35   
malaMravljica
Tassika, iiii a ni to lepo. Cestitam!

Sedaj bo vse se bolj na rahlo, pol se bos pa ze bala tako kot jaz, ne vem kaj se bo, vcasih ze mal zaboli ko brca, sploh danes ima en sportni dan v trebuhu. Pa moj ljubi tudi najprej doooolgo ni nic cutil, sedaj pa ze. Pri meni je najprej bejbi strajkal ko je oci rokco dal gor, pol sem ga kregala, pol je bilo eno obdobje, ko je brcal na ocijevo roko, pri meni pa ne. Sedaj pa itak ne more vec pri miru bit.

Mariee, tvoja zaspanka bo pa tudi ze zacela migati, nic se ne sekiraj.

Punce, bejbiju sem danes narocila lupinico za v avto. Sem tolk cen pregledala, mislim, da je bila ta zeeeeelo ugodna za novo. Pa se en paket blazinic za dojenje sem vzela, od Chicco, ker so bile na -50%

Sem bila pa vceraj tako delavna, sem delala skor cel dan. Tako cist postrani bi rada zasluzila denar za vozicek, sam moj sploh ne ve kaj imam v planu. Jutri bom pa naso tajnico se vprasala, ce ima se kaj takega primernega zame za sedaj, da bi koga razbremenila in polnila racun za vozek. Sem sicer cist ponosna name, ceprav se pol vprasam ce morem bit res tolk sparavna.

Pilotina, mislim nate user posted image user posted image user posted image pogumno naprej

Twixy, ti tudi, drzim pesti, da bo na naslednjem pregledu pozitivna novica. 

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
21.6.2009 13:46:00   
twixy
Hello girls.

Evo moj dragi je doma in jaz sem srecna,da je ob takih trenutkih z manouser posted image  Sva se skoraj celo noc pogovarjala in mi je precej lazje pri srcku.

Sem pa sla prej na WC in opazila malo roza izcedka. Me je takoj panika zgrabila ampak sem se potem kar pomirila. A mislite,da grem do urgence ali kar pocakam,da se zacne samo cistic,ce se ze mora?! user posted image

tassika cestitke za metuljckeuser posted image user posted image user posted image

malaMravljica a se vedno racunas na Bugaboo-ja ali si se za katerega drugega odlocila?

Popolnost.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
21.6.2009 14:23:56   
pilotina
moje punce user posted image
hvala vam, prou vsem za vse lepo kar mi dajete in da mi tako iskreno stojite ob strani...z vami sem lahko še bolj pogumna in optimistična, da bo vse dobro

in tebi giotti user posted image  tudi hvala...ne poznava se, vem pa, da sta z našo tassiko skupaj na novembrkah in si prau zlata punca

tassi moja user posted image user posted image user posted image  tako sem vesela zate...pa naj ti jenček vsak dan še eno brciko za teto pilotino nameni user posted image

twixy...ljubčka in to takega zelo močnega user posted image

vse ste moje drage, rada vas imam user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 21.6.2009 14:24:37 >

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
21.6.2009 14:34:29   
tassika
tudi me tebe pilotina

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
21.6.2009 14:38:32   
malaMravljica
Twixy,

no lepo, da je tvoj ob tebi. V takih trenutkih ga najbolj potrebujes in vem kako ti je, tako dalec od doma in potem se sama.
Ves kaj, pocakaj se malo, ce bi se izcedek povecal pojdi na urgenco, drugace pa rajsi se malo pocakaj. Zate po moje ni navarno zato rajsi se malo casa, za primer, da se srcek pokaze malo kasneje.

Ja, se vedno bugaboo, sem se zaljubila vanj, caprav imam namen otroka kmalu za rokco okol vozit. Je pa tako drag, bolj kot gledam, bolj sem zgrozena nad ceno. Samo kaj naj, ljubezen je ljubezen user posted image

Pilotina, me imamo pa tebe rade.

Tassi, sem sla gledat na net za tiste moje hlace, pa jih ni vec gor, sem takrat vzela en zadnji znizan model. Pa niso nosecniske ves, da bodo se za pol. Kaj prevec pa ne bom raziskovala za te hlace, ker sem takoj videla se ene, ki bi jih takoooo imela.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
21.6.2009 14:47:11   
tassika
MM ne brskaj, moja plača je šele čez dva tedna, jaz pa moram jutri v službo, če še kaj kupim bom mogla štopatuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1894
21.6.2009 14:56:51   
sonček85
tassika.še tukaj ti naj čestitam za metuljčke in brcike,to je res nekaj tko lepega in nepozabnega.Super,dragi pa naj da uho na trebušček in bo čul kako se premika ,tko jem oj naredil in je čul.user posted image user posted image
mariee.ni tko hitro saj nekje tu se čutijo ,saj sta pa že ja obe v 18t,jaz sem jih v 17tuser posted image zdaj boš pa že ti kmalu čutla,lahko že te dni user posted image
mm.super za naročilo lupinice in blazninc
pilotina in twixy:lepo da se nam javita in pogrešamo vas ,hkrati vas pa seveda razumemo in smo z vamaa
počakaj do danes zvečer in če bo še kar izcedek pojdi

imam pa en kupon če bo katera kaj kupovala preko soncka.si , za voziček (20€ popusta)
in v novem katalogu neckermann dojenček so tko lepe sobe notri jih bom poiskala na netu in vam jih pripopamuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
21.6.2009 15:00:43   
sonček85
evo:
misla sem to kombinacijo zeleno modro in samo modro

http://www.neckermann.si/oddelek/19194/Oprema-za-dojencke

ampak je v katalogu vse lepše naslikano in se lepše vidi k so v celoti sobe
pa ta posteljica ,ki se lahko da iz koška v zibko in iz zibke v posteljico narest user posted image http://www.neckermann.si/artikel/3391504/Previjalna-komoda-posteljica

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
21.6.2009 15:38:32   
mariee
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

tko kot globoka vibracija, jaz sem včeraj čutila kot bi nekaj brcnilo notri in potem šele prišlo do moje roke, kot bi bilo ene 3 dekce vmesuser posted image

dobr si napisalauser posted image user posted image user posted image

Prej sem imela roke na trebuščku, pa mogoče sem čutila, da se nekej premika, ampak ne vem če je to to. pol sem pa ful tiho, k mam skos roke gor in čakam če bo kej, me pa moj skos prašuje kaj delam, ker ponavadi skos govorimuser posted image user posted image

Twixy in Pilotina lepo vaju je brat. Ful mislim na vaju in upam, da se bo vse dobro izšlouser posted image user posted image

mM pomojem ti ni treba bit preveč šparovna, boš to potem, če bosta bolj na kratkem z denarjemuser posted image user posted image Moraš kupit tak voziček, da ti bo všeč.

Sonček85 kdaj bo pa spet kakšna slikca od Aleksa???

< Sporočilo je popravil mariee -- 21.6.2009 15:40:17 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
21.6.2009 17:16:33   
malaMravljica
Mariee, tko sem jaz na zacetku delala, roko na trebuh tudi 2 uri skupaj in poslusala kdaj se bo kaj premaknilo, pa nic govort zraven user posted image  
Saj vem, sem sama sebi smesna, da tolk sparam, ker mi ne bi bilo treba, samo kaj naj, tako sem vzgojena. Ej, pa sla sem stet ure,za 1/3 sem za tako nasparala user posted image  

Sedaj pa dekco spet pletem, imamo tako mimo vreme, prav za strikat. Prejle sem zacela z svetlo zelenim delom.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
21.6.2009 18:03:31   
sonček85
mariee.ja bo kmalu
mm:ti pa si pridna

jaz se pa smejim mojmu sončku ,dudo špukne ven in si porine v usta najprej  samo kazalec in ga liže kot lučko potem pa čez čas kar celo pestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1899
21.6.2009 18:28:24   
Kepica83
Hej punce!
Moje user posted image  ni, pa tudi duha ne sluha o njej. Naj le bo tak naprej. Ženske mislite da je to kaj narobe ker imam vročino? Isto kot prvič? Je mogoče to bilo kaj krivo za SS?

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.