![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 20.6.2009 13:27:54
|
|
|
|
a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: twixy Ojla punce. Hvala vam Resnicno ste zlate.. No vceraj sem bila celi dan sama, danes pa ze prileti dragi nazaj in bova koncno skupaj. Upam, da bo takrat bolecina malo lazja.. Ja ker je vse nomalno veliko za 7t1d In pri prejsnih nosecnostih sem tudi imela pregled v 7tednu, in vedno se je ze slisal srcek Twixy upam, da bo tvoj dragi kmalu pri tebi, da bosta skupaj delila bolečino. Resnično upam, da se ginkologu ni posrečilo najti utripa in da bo naslednjič vse kot mora biti. Drži se!!!!! Rizkoo VSE NAJBOLJŠE!!!! Najlepše možno darilo imaš že tako pod srčkom, zato le uživaj sadove, dragi te pa naj pošteno razvaja kot si zaslužiš. Kepica83 tisto je tudi meni plusek, ki sem ga jaz imela ob prvem testu pri splavu, čez dva dni je bil pa čisto temen. Po moje še ni nič dokončnega, ker bi rekla, da je večja verjetnost, da je lažno negativen, kot pa lažno pozitiven. Od nekod je moral tisti test pobrati hormone. Držim pesti! Vreme je res neverjetno, včeraj čez trideset, danes pa tole. Pa vseeno, paše dan bolj na easy, ker sem bila cel teden leteča. Še malo pa gremo na podaljšan vikend na morje, si je pa brat presekal glavo in je dobil šive. A ima katera kakšno izkušnjo s tem, če je pametno, da gre na morje v sredo. Bo pa 100% bolniška, pa v službi bi tak vedeli, da bo šel in pri zdravniku bi mal nakazal. Bomo videli. Mi vsekakor gremo, za njega pa še nismo sigurni. Tassika imena - tudi meni sta najbolj všeč Zoja in Taja. Že od nekdaj mi Maša ne potegne najbolj. Seveda to je moje mnenje, vidva sta pa tak odločilna glasa.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 20.6.2009 13:31:14
|
|
|
|
Nogavica
|
Rižkoo, vse najboljše in najlepše!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 20.6.2009 13:38:02
|
|
|
|
MiniMiska
|
Dober dan Jaz si tudi želim zagledat + ... ali je to dovoljšen razlog za sprejem v to temo?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 20.6.2009 14:25:09
|
|
|
|
tassika
|
Minimiška dovolj je si že naša
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 20.6.2009 14:31:42
|
|
|
|
zvesta
|
Rižkoo....vse najboljše!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 20.6.2009 14:38:43
|
|
|
|
giotti
|
Draga Pilotina, bodi tako močna in pogumna in polna optimizma še naprej! Pošiljam ti en velik objem ter naj vama sreča stoji ob strani vsaj tokrat, ko boš šla na operacijo, da bo res čim manj posledic in da se jeseni že podata v nov boj za plusek! Srečno Twixy, tudi tebi se naj čimprej nasmehen sreča in naj te preizkušnje naredijo vsak dan bolj močno in odločeno, da greš naprej v tem krutem boju z naravo!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 20.6.2009 16:03:56
|
|
|
|
sonček85
|
tassika.Taja je meni lepo ali pa Zoja kepica:po moje ni bil ok ker je tisti od včeraj tko lepa rahla črtica da po moje si evo sem dala razvit 108 slik od malega ,jih dala v album ,napisala komentarje in nekaj slikic še pustila za v okvir za na steno ,bom naredila posebno sliko za malega,ko bo končana vam jo slikam in pokažem
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 20.6.2009 16:08:08 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 20.6.2009 16:06:14
|
|
|
|
sonček85
|
Rižkoo: Ker je danes tvoj rojstni dan in ker sta šla z dragim na neznano pot ti želim da uživata sedaj v dvoje saj bo potem v troje še lepše vse naj naj in srečno,ko pa se vidiva ti pa še osebno čestitam Aleks ti pošilj poljubčke za rd
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 20.6.2009 16:07:25 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 20.6.2009 21:03:52
|
|
|
|
MAŠKA
|
Rižkoo vse najboljše!!! Predvsem zdravega bebija in da se bosta zdragim imela rada! Twixy zate močno stiskam pestke, da se srček pokaže. Stisnita se zdragim, imejta še upanje vsaj do naslednjega pregleda, morda pa še vseeno ni vse izgubljeno. Tassika lepa imena imaš v izboru, Maše se prav luštne punčke, imam eno doma . Sta mi pa tudi Zoja in Taja lepi imeni.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.6.2009 9:12:42
|
|
|
|
tassika
|
Punce jaz vam moram pa neki hitr povedat V mojmu trebuhu je žurka, včeraj sem se vlegla in dala roko gor in me nekaj čisto narahlo brcne, tko hitro in potem čez nekaj časa še enkrat in danes tudi, sam res moram ležat skos na miru, pa pikica ne mara kihanja ker se čisto razburi. Sem ful vesela, ker zdaj pa vem da si ne domišljam več. Je pa še res tko bolj rahlo kot vibracije ob brci ampak na točno določenem mestu, potem pa izgine in pride naokoli na drugi strani, se zgleda ful premika.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.6.2009 10:55:06
|
|
|
|
MAŠKA
|
Tassika bravo in čestitke za prve brcike Slej ko pej se bodo okrepile!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.6.2009 11:34:12
|
|
|
|
mariee
|
Tassika sam to je pa res hitro, da jih že čutiš. Jaz pa še vedno nič ne čutim. Mehurčki so, ampak samo v črevesju in želodcu Jaz mam eno zaspanko v trebuščku
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.6.2009 12:07:18
|
|
|
|
tassika
|
Sej bo tudi pri tebi kmalu, zvečer ko se vležeš daj roke na rebuh in čisto počasi dihaj pa boš mogoče začutla, sej ni to zdej tko, da bi vsi vedeli, trenutno imam samo jaz to srečo, pri meni so bli tudi mehurčki, včeraj je pa bilo bolj ornk, pa danes zjutraj malo, zdaj pa nič več, čisto odvisno kako se obrne, taprvič je bilo na levi strani, drugič na desni, tretjič nekje na sredini, ampak čisto spodaj dol pod popkom. Moj ne čuti nič, mu dam roko gor pa pravi, d ani nič jaz pa čutim, tko da mislim, da je lahko tudi samo prenos na roke, ker čutim notri ali pa imam pač srečo. Je pa res tko kot si rekla, ko bo bomo točno vedele, je čisto nekaj drugače, tko kot globoka vibracija, jaz sem čveraj čutila kot bi nekaj brcnilo notri in potem šele prišlo do moje roke, kot bi bilo ene 3 dekce vmes
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.6.2009 12:43:35
|
|
|
|
malaMravljica
|
Tassika, iiii a ni to lepo. Cestitam! Sedaj bo vse se bolj na rahlo, pol se bos pa ze bala tako kot jaz, ne vem kaj se bo, vcasih ze mal zaboli ko brca, sploh danes ima en sportni dan v trebuhu. Pa moj ljubi tudi najprej doooolgo ni nic cutil, sedaj pa ze. Pri meni je najprej bejbi strajkal ko je oci rokco dal gor, pol sem ga kregala, pol je bilo eno obdobje, ko je brcal na ocijevo roko, pri meni pa ne. Sedaj pa itak ne more vec pri miru bit. Mariee, tvoja zaspanka bo pa tudi ze zacela migati, nic se ne sekiraj. Punce, bejbiju sem danes narocila lupinico za v avto. Sem tolk cen pregledala, mislim, da je bila ta zeeeeelo ugodna za novo. Pa se en paket blazinic za dojenje sem vzela, od Chicco, ker so bile na -50% Sem bila pa vceraj tako delavna, sem delala skor cel dan. Tako cist postrani bi rada zasluzila denar za vozicek, sam moj sploh ne ve kaj imam v planu. Jutri bom pa naso tajnico se vprasala, ce ima se kaj takega primernega zame za sedaj, da bi koga razbremenila in polnila racun za vozek. Sem sicer cist ponosna name, ceprav se pol vprasam ce morem bit res tolk sparavna. Pilotina, mislim nate pogumno naprej Twixy, ti tudi, drzim pesti, da bo na naslednjem pregledu pozitivna novica.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.6.2009 13:46:00
|
|
|
|
twixy
|
Hello girls. Evo moj dragi je doma in jaz sem srecna,da je ob takih trenutkih z mano Sva se skoraj celo noc pogovarjala in mi je precej lazje pri srcku. Sem pa sla prej na WC in opazila malo roza izcedka. Me je takoj panika zgrabila ampak sem se potem kar pomirila. A mislite,da grem do urgence ali kar pocakam,da se zacne samo cistic,ce se ze mora?! tassika cestitke za metuljcke malaMravljica a se vedno racunas na Bugaboo-ja ali si se za katerega drugega odlocila?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.6.2009 14:23:56
|
|
|
|
pilotina
|
moje punce hvala vam, prou vsem za vse lepo kar mi dajete in da mi tako iskreno stojite ob strani...z vami sem lahko še bolj pogumna in optimistična, da bo vse dobro in tebi giotti tudi hvala...ne poznava se, vem pa, da sta z našo tassiko skupaj na novembrkah in si prau zlata punca tassi moja tako sem vesela zate...pa naj ti jenček vsak dan še eno brciko za teto pilotino nameni twixy...ljubčka in to takega zelo močnega vse ste moje drage, rada vas imam
< Sporočilo je popravil pilotina -- 21.6.2009 14:24:37 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.6.2009 14:34:29
|
|
|
|
tassika
|
tudi me tebe pilotina
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.6.2009 14:38:32
|
|
|
|
malaMravljica
|
Twixy, no lepo, da je tvoj ob tebi. V takih trenutkih ga najbolj potrebujes in vem kako ti je, tako dalec od doma in potem se sama. Ves kaj, pocakaj se malo, ce bi se izcedek povecal pojdi na urgenco, drugace pa rajsi se malo pocakaj. Zate po moje ni navarno zato rajsi se malo casa, za primer, da se srcek pokaze malo kasneje. Ja, se vedno bugaboo, sem se zaljubila vanj, caprav imam namen otroka kmalu za rokco okol vozit. Je pa tako drag, bolj kot gledam, bolj sem zgrozena nad ceno. Samo kaj naj, ljubezen je ljubezen Pilotina, me imamo pa tebe rade. Tassi, sem sla gledat na net za tiste moje hlace, pa jih ni vec gor, sem takrat vzela en zadnji znizan model. Pa niso nosecniske ves, da bodo se za pol. Kaj prevec pa ne bom raziskovala za te hlace, ker sem takoj videla se ene, ki bi jih takoooo imela.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.6.2009 14:47:11
|
|
|
|
tassika
|
MM ne brskaj, moja plača je šele čez dva tedna, jaz pa moram jutri v službo, če še kaj kupim bom mogla štopat
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.6.2009 14:56:51
|
|
|
|
sonček85
|
tassika.še tukaj ti naj čestitam za metuljčke in brcike,to je res nekaj tko lepega in nepozabnega.Super,dragi pa naj da uho na trebušček in bo čul kako se premika ,tko jem oj naredil in je čul. mariee.ni tko hitro saj nekje tu se čutijo ,saj sta pa že ja obe v 18t,jaz sem jih v 17t zdaj boš pa že ti kmalu čutla,lahko že te dni mm.super za naročilo lupinice in blazninc pilotina in twixy:lepo da se nam javita in pogrešamo vas ,hkrati vas pa seveda razumemo in smo z vamaa počakaj do danes zvečer in če bo še kar izcedek pojdi imam pa en kupon če bo katera kaj kupovala preko soncka.si , za voziček (20€ popusta) in v novem katalogu neckermann dojenček so tko lepe sobe notri jih bom poiskala na netu in vam jih pripopam
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.6.2009 15:38:32
|
|
|
|
mariee
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika tko kot globoka vibracija, jaz sem včeraj čutila kot bi nekaj brcnilo notri in potem šele prišlo do moje roke, kot bi bilo ene 3 dekce vmes dobr si napisala Prej sem imela roke na trebuščku, pa mogoče sem čutila, da se nekej premika, ampak ne vem če je to to. pol sem pa ful tiho, k mam skos roke gor in čakam če bo kej, me pa moj skos prašuje kaj delam, ker ponavadi skos govorim Twixy in Pilotina lepo vaju je brat. Ful mislim na vaju in upam, da se bo vse dobro izšlo mM pomojem ti ni treba bit preveč šparovna, boš to potem, če bosta bolj na kratkem z denarjem Moraš kupit tak voziček, da ti bo všeč. Sonček85 kdaj bo pa spet kakšna slikca od Aleksa???
< Sporočilo je popravil mariee -- 21.6.2009 15:40:17 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.6.2009 17:16:33
|
|
|
|
malaMravljica
|
Mariee, tko sem jaz na zacetku delala, roko na trebuh tudi 2 uri skupaj in poslusala kdaj se bo kaj premaknilo, pa nic govort zraven Saj vem, sem sama sebi smesna, da tolk sparam, ker mi ne bi bilo treba, samo kaj naj, tako sem vzgojena. Ej, pa sla sem stet ure,za 1/3 sem za tako nasparala Sedaj pa dekco spet pletem, imamo tako mimo vreme, prav za strikat. Prejle sem zacela z svetlo zelenim delom.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.6.2009 18:03:31
|
|
|
|
sonček85
|
mariee.ja bo kmalu mm:ti pa si pridna jaz se pa smejim mojmu sončku ,dudo špukne ven in si porine v usta najprej samo kazalec in ga liže kot lučko potem pa čez čas kar celo pest
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.6.2009 18:28:24
|
|
|
|
Kepica83
|
Hej punce! Moje ni, pa tudi duha ne sluha o njej. Naj le bo tak naprej. Ženske mislite da je to kaj narobe ker imam vročino? Isto kot prvič? Je mogoče to bilo kaj krivo za SS?
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.