Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.6.2009 16:32:04
|
|
|
|
Fidolina
|
Nekam čudno se mi je ta tekst zamaknil Še enkrat res lep vikend! (Jaz se že veliko bolje počutim, ker sem vse ven vrgla. Je zunaj tako lepo, da je kar kičasto. Pa moj se mi v samih kopalkah pred oknom sprehaja - ga grem kar mal počohat ).
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.6.2009 21:32:20
|
|
|
|
lana70
|
No, 19.6. imam pa prvi pregled....baje da moram dat prvo kri...koliko časa pa traja to, da ti dajo zamrznjenčke, koliko časa traja, da folikel poči...približno? Žiži, držim pesti še vedno!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.6.2009 22:49:50
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Žižek, kej novga??? Jaz imam pa datum za laparo. 22.06! Sem zbrala pogum in se naročila, pa bom takoj na vrsti!!! Jeeee!!! Kje si se zmenila, kdo ti bo delal? Ah, Gigi ne cagat! Si mor mislt kako je nam ko čakamo??
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.6.2009 0:58:44
|
|
|
|
Grethy
|
Ojla vse m skupaj Gretika ima natrpan program k pr norcih tko da zdejle se tlele tkole mal beremo, pa spet mal pauze, pa spet mal teksta ... Vsem en lep PLODEN vikend !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.6.2009 8:17:14
|
|
|
|
Bety11
|
Gigi1.... ..Morula je prva in ima malo celic, blastocista pa 16 in več..... Držim pesti, da bo Druge pa lepo pozdravljam in želim ploden vikend...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 13.6.2009 9:47:04
|
|
|
|
miklarom
|
gigi1 - pupa moja še kar stiskam pesti zate za velik +, belina še ostaja a ne, joj še dva dni do testa, komaj čakam in navijam Lana70 - bravo za začetek postopka
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.6.2009 5:49:12
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka drage moje Žal vam moram pokvarit nedeljo. Pri nas je - Hvala vsem za navijanje. Rada vas imam.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.6.2009 8:25:00
|
|
|
|
Bety11
|
Ojoj gigi1....Res mi je žal... ..Nisi ti kriva....Zdravila niso bila ta prava, da bi celice pravilno dozorele......Žal mi je, resnično in prosim te, da ne izgubiš upanja.....Jaz sem prepričana, da boš zmagala.....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.6.2009 20:08:04
|
|
|
|
pikica36
|
ojoj gigi , pa tako polna upanja prlezem na RR da preberem kako dobro novičko ampak "ne daj se ines" z dvignjeno glavo naprej, enkrat nam bo uspelo. aqui pri vas se pa stvari kuj hitro premikajo kar tako naprej, da bo čimprej
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.6.2009 20:40:10
|
|
|
|
mausikaa
|
in evo vikenda je konec... čisto prehitro, pa tolk je bilo luštno biti doma... sem mojega srčka "mučila", po sluzi sodeč je čas za bomo videli če bo kaj uspeha ta ciklus, ta teden imam razgovor z dr. Geršakovo in bomo videli kakšen bo plan za naprej...če bomo šli naprej
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 14.6.2009 21:46:02
|
|
|
|
lana70
|
gigi1 nimam besed. Ne izgubi upanja, saj sam še predobro veš, da je dan, ko smo na vrhu in dan, ko smo čist v podnu...verjamem, in upam, da boš vztrajala. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.6.2009 7:59:56
|
|
|
|
gigi1
|
Hvala vam drage moje Se bom že počasi pobrala. Skrbi me, ker mi počasi zmanjkuje idej. Res ne vem kaj še lahko naredim Bety tokrat se mi zdi, da so bila zdravila kar prava, saj sem pridelala več celic kot ponavadi. 2 od 5ih sta se oplodili, kar je kar dober odstotek za naju,.. jemala Prednisolon, Estrofem in Progesteron...pa vseeno nič . Glede morule. Meni so na GK razložili nekako takole. Nekje do 3. oz 4. dne so večcelični zarodki, 4. dan je morula, 5. dan blastocista (če se seveda zarodek razvija po pričakovanjih). Nisem se poglabljala, sem to vzela kot aksiom . Nisem vedela, da je večcelični zarodek že morula.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.6.2009 8:43:26
|
|
|
|
Še ena T
|
Gigi Drži se!!! S tabo smo!! Kaj pa pravijo zdravniki? Kaj je šlo narobe ? Tako lepo je kazalo... Pa ostale, kako ste kaj? Jaz še vedno po malem travmiram, še posebej med vikendi, ko imam dovolj prostega časa. RES sem neumna. Dobro jutro vsem skupaj in čim lepši začetek tedna.
< Sporočilo je popravil Še ena T -- 15.6.2009 8:45:04 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.6.2009 9:00:36
|
|
|
|
pikica36
|
jutroo! no pa smo spet delovni draga gigi, ne obremenjuj se s tem kaj lahko narediš?! Nič ne moreš naredit, proti temu smo nemočni meni je rekel dr. v Mb , da nič drugega ne pomaga kot pa imet upanje in poskušat znova in znova (lahko je rečt , kako pa prebrodit vse te vzpone in padce je pa druga zgodba)
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.6.2009 11:23:55
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Gigi..... Tud en malčk nisem bil v dvomih, pa me je spet posedlo.... Morda pa je formula res ta prava.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.6.2009 18:25:48
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrčka drage moje Žal vam moram pokvarit nedeljo. Pri nas je - Hvala vsem za navijanje. Rada vas imam. No tole pa ni za nikamor, tale teden pa je zaklet ... vse gre narobe ... tud tole ... sran= ... punčka moja zlata ... meni je res hudo, ker vem da nama cinglja prokleta ura ... sam vem da nekako ne bo obupavanja mi smo bli včeri pri tašči še zadnjič na obisku, da sem ji mal stisnla roki in jo pobožala po ličkih, danes pa je nekje po 13 uri našla svoj mir ... je hudo ... pa bo nekako treba it naprej ... zaradi možeka, zaradi vseh nas ... zate in za vse nas konzervaste borke pa dvigam glavo in grem naprej v boje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.6.2009 20:02:34
|
|
|
|
gigi1
|
Draga moja Gretka moje iskreno sožalje. Stisni možeka k sebi in ga probaj potolažit. Objemam vaju močno, močno Danes sem že boljša. Nimam še idej, vendar bodo tudi te prišle s časom... Hvala ti. Mislim nate in navijam, da vama rata
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.6.2009 20:18:00
|
|
|
|
gigi1
|
Še ena T nič še ne pravijo zdravniki. Jutri moram ata Reša poklicat in povedat. Nisem danes, ker sem šla še na krvni test preverit. Tudi sama kar nisem mogla dojet, pa sem rabila pisni dokaz ...Kruce tudi mene je posedlo. Ah..."život je takav, čupav i dlakav"... Gremo naprej pupe moje drage. Naj vam moj neuspeh ne vzame volje. Smo konzerve al nismo?!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.6.2009 21:07:03
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrčka drage moje Žal vam moram pokvarit nedeljo. Pri nas je - Hvala vsem za navijanje. Rada vas imam. No tole pa ni za nikamor, tale teden pa je zaklet ... vse gre narobe ... tud tole ... sran= ... punčka moja zlata ... meni je res hudo, ker vem da nama cinglja prokleta ura ... sam vem da nekako ne bo obupavanja mi smo bli včeri pri tašči še zadnjič na obisku, da sem ji mal stisnla roki in jo pobožala po ličkih, danes pa je nekje po 13 uri našla svoj mir ... je hudo ... pa bo nekako treba it naprej ... zaradi možeka, zaradi vseh nas ... zate in za vse nas konzervaste borke pa dvigam glavo in grem naprej v boje ko gre vse dol, gre lahko še bolj dol, za pop......in ni pravih besed, ne pravih odgovorov. Samo čas. In ta nas žal kruto preganja. Mislim nate gigi1 in nate gretka. Upam, da se enkrat dobimo na eni kavi, pa mal pobentimo čez vse, kar nas žuli.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.6.2009 21:59:18
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Ejej! Grety al je lahk še kej??? Sožalje! IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Upam, da se enkrat dobimo na eni kavi, pa mal pobentimo čez vse, kar nas žuli. Navte name pozabile!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.6.2009 22:04:56
|
|
|
|
Grethy
|
Hvala vsem !
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 15.6.2009 22:23:28
|
|
|
|
Fidolina
|
Malo sem morala iti na mini dopust , ker sem bila tako jezna na mojo rdečko. Zdaj pa pokukam na RR, pa tolk žalostne novice . Gigi1, sem močno upala in držala pesti, zdaj sem pa res žalostna zate. Taka za...a smola, da ne veš kaj bi. Za znoret!! Ker se tolk trudimo, bi pa tud lahko, kaj dobile nazaj!! Grethy - iskreno sožalje.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 16.6.2009 7:35:35
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro, bi danes lahko kdo imel kakšno dobro novico prosim! ne vem ali je tak čas, ali kaj se dogaja, vendar do mene pridejo samo slabe novice, si kar ne upam v četrtek do G na posvet - ziher mi bo kaj slabega povedala en velik velik objemek za vse
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.