*I.am.happy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasika Ejla punce!!! Lani sem odkrila članek v VIP-u, kjer so testirali kreme za sončenje. In naj vam povem katera je zmagala CIEN od Lidla (2,92 eur). Ja, sem tudi jaz kar ostala. Sledi ji Ombia, pa Sundance (DM), Ambra solair, Nivea sun, PIz Buin,... Na zadnjih mestih so se znašli Dr. Hauscha Kosmezik, Hawaiian tropic, Piz buin Spf 15, Sun mix, Sun mix, Nivea sun (ligt filling lotion),Lancaster (28, 99 EUR). Ni vse zlato kar se sveti. Upam, da sem kateri koristila. V prvi nosečnosti sem se mazala z Nivea. Ni bilo problemov. Ni lih za pretiravat in zapravljat na miljarde denarja. Ravno to hočejo od nas. Pri teh, ki so na zadnjih mestih je ri večini zlagan faktor in UVA zaščita, pa vlaženje kože. Sassika sem jest tud lani kr cien kupila prov na osnovi tega članka in mi je bla kremca super!! Uporabna šprica, lepo se je mazala ja pa še tko pocen je bla. Sam letos sem pa edino mal skeptična, ker je to vse kemija in ne vem a naj kar pri tej ostanem al naj si kaj bolj "naravnega " omislim. Pi82ka .... poznam ta občutek tega musklfibra, pa ti ne vem povedat zakaj je temu tako. Mene dostkrat zagrab, zjutraj, če se pretegujem. Tko, da se zdej bolj nežno;) Aja pa hvala punce za odgovore.
|