|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
8.6.2009 10:55:33   
pikica 28
hojla čveke....

mene je pa moja tašča ta vikend full vrgla iz tira...
bila sem namreč na obisku pri prijateljici in njena hčerkica ima vodene kozice....jaz sem jih prebolela...in sem bila sigurna, da je vse OK.... Moja tašča je tako paniko naredila, da sem bila čist na podnu z živci...Tako, da se šla na Pušenjakovo stran in ugotovila, da se nimam kaj bati....seveda pa danes še pokličem svojega G, da bom čist ziher....Madona pa so šli spet živčki....user posted image
Jao to je pa to...ko živiš s taščo....

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
8.6.2009 11:00:18   
rožica13
Ojla,

čestitke twixy, ja poročna noč je res čudežna user posted image !

Včeraj semo imeli prvo obhajilo potem pa še ene vaje do 8ih zvečer in sem v LJ prišla čez 11sto. Bila sem čisto hin, že v avtu sem ležala na zadnjem sedežu, danes sem se pa prisilila da sem šele ob 10ih ustala, tako da upam da sem si odpočila, bom pa bol na izi danes.

Križ tudi mene grozno začne bolet, sploh če moram sedeti za mizo, najraje bi povšter nosila s sabo in si ga tlačila pod križ, trtica pa hvala bogu ne.

Čez vikend je moj trebuh kar eksplodiral in tudi brce zdaj čudim manj kot sem jih že, verjetno zaradi večje prostornine nima več takšne moči pri iztegu nog. Sicer sem pa zdaj že v 20tem tednu tako da bi se že moral kaj poznati bušiuser posted image , čeprav je še vedno precej manjši kot od nekaterih.

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
8.6.2009 11:06:24   
pi82ka
Bolečine v križu: Rastoči plod pritiska na medenico, kosti katere se zrahljajo in pripravljajo na porod. Teža dojenčka oslabi trebušne mišice, tako da čutite pritisk na križ oziroma bolečino vzdolž hrbtenice. Pazite na vzravnano držo, ne sedite več kot pol ure naenkrat, razgibavajte se, laže predmete (težjih ne smete) dvigujte s celim telesom, ne s križem. Nosečnicam se prileže ležanje na boku z rahlo pokrčeno zunanjo nogo.

Sem kar skopirala... iz stranihttp http://www.njena.si/druzina/nosecnost/tezave_in_tezavice_med_nosecnostjo/menu_id_79.html
Danes imam občutek kot da me bolijo trebušne mišice...vsak dan se najde kera nova težavica in težava.

Gre morda katera na dopust v kamp in kam?

Ja te tašče znajo bit problem user posted image .

lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
8.6.2009 11:26:03   
rožica13
Sem ravno prebrala kaj piše za 20. teden in ugotovila da je polovica že skoraj za mano, me je kar malo stisnilo. Piše tudi o bolečinah v križu, tako da sedaj se bodo nelagodnosti pričele saj je to obdobje zelo hitre rasti maternice (sploh nisem opazila user posted image ) in ti oslabijo trebušne mišice kot je že pi82ka napisala.

Drugače grem pa jaz v kamp na dopust in sicer v okolico Pule.

< Sporočilo je popravil rožica13 -- 8.6.2009 11:27:17 >

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
8.6.2009 11:27:35   
Bojana82
Pikica 28, če si vodene koze že prebolela se nimaš kaj bati.....joj te tašče, so pa včasih resuser posted image .........

Ja, mi gremo v petek v kamp Strunjan za začetek, drug mesec si bomo pa pol privoščili tisti ta pravi dopustuser posted image .....

Mene pa zanima, če še katero prsi srbijo, mene tolk da bi si jih spraskala do krviuser posted image ......zdej pa nevem ali je to normalno ali ne?

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
8.6.2009 11:44:48   
Nezy85
Ja jaz sem zaradi križa na bolniški ker imam 8ur prisilne in sedeče drže, še doma me tak seka not da mi včasih celo mrtvi leva noga!!Pa saj bo po porodu boljeuser posted image
Kempirat bi šlav Pulo-Premanturo, tak sma se z mojim nekaj pogovarjala boma se še pa zadnji trenutek vrjetno odločla!!
Prsi me kr srbijo, sam si jih fulll mažem z kremo, pa šr vseeno mi včasih malenkost pokne koža na bradavici!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
8.6.2009 12:33:04   
tassika

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK    (STAR.)    (?user posted image ,?user posted image )   NAS. PREGLED NS SPOL

30.10. 
user posted image Nončika (27 )               (2.user posted image , user posted image )      11.6                    user posted image
31.10. 
user posted image rožica13 (24)               (1.user posted image ,user posted image )        24.6.                   user posted image  

user posted image soča (? )                        (?.user posted image ,?.user posted image )     18.6.                   user posted image
user posted image murkica (24)                (1.user posted image , ?.user posted image )                                user posted image
01.11.         
user posted image piška goriška (33)        (1.user posted image , 1.user posted image )     22.6.                   user posted image
user posted image marby 
user posted image  katja34 (36)               (4.user posted image , 4.user posted image )                                user posted image
 ellam(30)                     (2. , 1. )    19.6.MF             
02.11.             
user posted image pocahontas (29)          (2.user posted image , ?.user posted image )     16.6.                   user posted image

user posted image Pikica28 (28)              (1.user posted image , ?.user posted image )      16.6.                  user posted image

user posted image lucky girl (?)                (1., ?.user posted image )                                      user posted image

user posted image stuhica   (30)               (4. ,?. )                  
                        user posted image
user posted image  sanjacka (34)              (2. ,?user posted image )           24.6.                   user posted image            
03.11
user posted image  Monika985 (? )             (1.user posted image ,?.user posted image )       17.6                  user posted image
user posted image  Maša88 (? )                  (?.user posted image ,?.user posted image )                                  user posted image
user posted image  Toba (33)                        (2.user posted image ,1.user posted image )      24.6. MF           user posted image
user posted image   Nonička ()                     (2.user posted image ,1.user posted image )        16.6.                user posted image
04.11.  
user posted image Perlica76 (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )                                   user posted image
05.11.

user posted image Bojana82 (26)                 (2.user posted image ,1.user posted image )     22.6.                  user posted image    
user posted image Anonimna (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )                                   user posted image
Juniorka ()                   (?. ,?. )         22.6.MF                 

06.11. 
user posted image Lupinica (23)                 (2.user posted image ,?.user posted image )     18.6.3d/29.6.MF user posted image   
7.11.     
user posted image daisy1980 (28)             (1user posted image ,1user posted image )         1.7.                     user posted image
user posted image tante (?)                         (?. ,?.user posted image )                                       user posted image   
08.11.  
user posted image aurarina (?)                   (1.user posted image ,user posted image )         
                              user posted image
user posted image zanka (?)                       (2. ,?.user posted image )                                        user posted image
09.11.
user posted image m031281(27)               (?.user posted image ,?.user posted image )                                     user posted image

user posted image  Pecorella (?)                  (1. ,1.user posted image )          11.6.                     user posted image   
10.11.  
user posted image robikA (?)                       (3. ,?.user posted image )                                        user posted image
user posted image  mayamaya (31)           (1. ,?.user posted image )           16.6                     user posted image
11.11.  
user posted image srecna_zvezda (?)         (2.user posted image ,?.user posted image )           
                         user posted image
user posted image divja (26)                       (1.user posted image ,?. user posted image )                                    user posted image
12.11.    
user posted image  jona3 (31)                     (3.user posted image ,3user posted image       29.5.                     user posted image        
13.11.  
user posted image nina68 (40)                    (3.user posted image ,user posted image         5.6.     AC 29.5.    user posted image

user posted image valerija77 (32)              (3.user posted image ,1.user posted image )                                      user posted image         
14.11.
user posted image Nezy85 (23)                   (2.user posted image ,?.user posted image )         8.7.MF                 user posted image   
user posted image  ROZICI (??)                    (2.user posted image ,?.user posted image )                                     user posted image
15.11.        
user posted image  mamka3(37)                  (3. user posted image ,? user posted image )        9.6.       AC11.6.   user posted image
16.11.

user posted image   iribiri (27)                         (1.user posted image ,?.user posted image                                   user posted image
user posted image  Mashy (27)                     (3.user posted image ,1.user posted image )          2.7.MF                   user posted image   
user posted image   ninka80(?)                     (?.user posted image ,?.user posted image )           17.6.                      user posted image       
user posted image   lelyka(?)                         (?.user posted image ,?.user posted image )            2.7.                       user posted image    
user posted image  sasika (31)                      (2.user posted image ,?.user posted image )                                         user posted image
ninka80 (28)                  (2. ,2. )          17.6.                    
17.11.
user posted image among_the_clouds(?)    (2.user posted image ,?.user posted image                                        user posted image            
18.11. 

user posted image *i.am.happy* (31)            (1.user posted image  ,?user posted image )                                      user posted image
19.11.
user posted image stelaJ (30)                         (1. user posted image ,?.user posted image )      22.6.                     user posted image       
user posted image  MajchaT (?)                    (1.user posted image  ,?.user posted image )                                       user posted image            
user posted image december06 (30)           (2.user posted image , 2.user posted image )                                       user posted image   

user posted image  caryn (?)                         (1.user posted image , 0.user posted image )                                       user posted image                    
20.11.
user posted image pikapoka83 (26)             (2.user posted image  ,2.user posted image )        10
.7.MF                 user posted image          
user posted image sashy (20)                       (2.user posted image ,?.user posted image )          8.7.MF                   user posted image      

user posted image  barbchen(31)                  (2.user posted image ,?.user posted image )         6.7.MF                   user posted image     
21.11
user posted image summer410 (29)            (1.user posted image ,?.user posted image )          9.6.AC                    user posted image        

user posted image  krivonoska (32)            (2.user posted image ,1.user posted image )                                         user posted image  
22.11.
user posted image nina7 (27)                       (2.user posted image ,2user posted image )         
17.6.                       user posted image
user posted image moglan (?)                       (?.user posted image  ,?user posted image )                                         user posted image
user posted image  giotti  (33)                       (2.user posted image ,?.user posted image )       6.7.                         user posted image
user posted image Menta (27)                      (1.user posted image ,?.user posted image )                                        user posted image
23.11.
user posted image tassika (25)                    (2.user posted image ,?.user posted image )         26.6.                       user posted image

24.11.
user posted image bellamia (?)                    (2.user posted image ,2.user posted image )                                         user posted image
25.11.
user posted image  eva 1(?)                         (3.user posted image ,user posted image )                                   
         user posted image
user posted image  karmyka (22)                (2.user posted image ,3user posted image )         16.6.                         user posted image
pi82ka (26)                   (1. ,1. )         4.6.                              
27.11.
Ikar (?)                         (3. ,2. )          9.6.AC            

28.11.
user posted image korala (32)                       (1.user posted image  ,user posted image )         2.6                           user posted image       

29.11.
user posted image mariee 
(26)                   (1.user posted image ,?.user posted image )          6.4.                
          user posted image
30.11.
user posted image  katyn (26)                    (1.user posted image ,1.user posted image )          22.6.                       user posted image

user posted image   ZalaLuka (26)              (2.user posted image ,3,4.user posted image user posted image )                          
XX.XX. 
user posted image **lunica** (?)             (?.user posted image , ?.user posted image )                                            user posted image
user posted image D.Mateja  (?)                 (?.user posted image , ?.user posted image )          
                                user posted image
user posted image anonimnauser posted image (?)       (3.user posted image ,?.user posted image )                                            user posted image  

Skupaj: 

user posted image :    2

user posted image :    6

user posted image  :     58

user posted image + user posted image + user posted image  = 66

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image zdajšnja januarka 2010 user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image   zdajšnja februarka 2010 user posted image
MalaRožauser posted image
miki23user posted image

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2907
    8.6.2009 12:36:47   
    pi82ka
    Ja prsi tud mene srbijo na dotik mam tok občutliv da je groza...bradavičke si mažem z olivnim ali pa mandeljevem oljem ker mi kar poka koža, mam pa včasih na sredi bradavičke kr eno tako belo zadevo ... kot das bi se mi mleko posušilo, sam to je pomoje kej druzga.

Danes sem pa full utrujena in tok me neki trebušne mišice bolijo, da ne vem kaj je zdej to. A sem kej tazga delala al je to kej druzga.

lp

(odgovor članu Nezy85)
    Neposredna povezava do sporočila: 2908
    8.6.2009 12:37:00   
    tassika

user posted image

[url=http://www.shrani.si/?1W/px/2K7uZEQ6/2/andreja-15t.jpg]user posted image [/url]  Pi82ka 15t 

user posted image tassika 15t 

user posted image   nezy85 16t 

user posted image  Valerija77 16t3d 

user posted image sashy 15t3d 

user posted image  giotti 15t 

user posted image  mashy 16t 

user posted image  Rožica13 18t2d 

user posted image   ellam 18t1d

user posted image Nonička 18t1d

user posted image murkica 18t3d

user posted image nina7 15t2d

user posted image mayamaya 17t

user posted image summer410 15t

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 2909
    8.6.2009 12:44:07   
    barbchen
    IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

Bolečine v križu: Rastoči plod pritiska na medenico, kosti katere se zrahljajo in pripravljajo na porod. Teža dojenčka oslabi trebušne mišice, tako da čutite pritisk na križ oziroma bolečino vzdolž hrbtenice. Pazite na vzravnano držo, ne sedite več kot pol ure naenkrat, razgibavajte se, laže predmete (težjih ne smete) dvigujte s celim telesom, ne s križem. Nosečnicam se prileže ležanje na boku z rahlo pokrčeno zunanjo nogo.

Sem kar skopirala... iz stranihttp http://www.njena.si/druzina/nosecnost/tezave_in_tezavice_med_nosecnostjo/menu_id_79.html
    Danes imam občutek kot da me bolijo trebušne mišice...vsak dan se najde kera nova težavica in težava.

Gre morda katera na dopust v kamp in kam?

Ja te tašče znajo bit problem user posted image .

lep dan vam želim user posted image

Pi82ka, hvala za tole razlago. Očitno bo vsak dan nekaj novega, jaz pri sebi že nekaj časa opažam, da me bolijo notranje stegenske mišice in to ne glede na to ali opravim 1 urni sprehod ali pa cel dan zabušavam na kavčuuser posted image  - verjetno je tudi to povezano s širjenjem medeniceuser posted image

Midva z možem sva se že nekaj pogovarjala o kampiranju in mi je rekel, da si tega verjetno ne želim zaradi ''neudobja'' ipd., ampak jaz mislim, da bova kar šla za kakšen dan, destinacijo pa še izbirava - če bom s sabo vzela ''klobaso''user posted image  in turbo maximus, mi ne bo hudegauser posted image . Mene pa zanima ali planirate kakšen dopust z letalom? Če bo moje počutje OK, imava čez 1 mesec namen iti v Grčijo za 1 teden - glede letenja vem, da ni panike, se bova pa ornk pozanimala v zvezi z bolnišnično oskrbo na otoku, katerega si bova izbrala. Kaj menite vi?

Carpe Diem!

(odgovor članu pi82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2910
    8.6.2009 13:49:55   
    pikica 28
    čveke jaz komaj čakam, da grem domov.............

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu barbchen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2911
    8.6.2009 14:35:29   
    mayamaya
    a ti tudi? meni so ponedeljki itak kar neki, ko vem da imam še ceeeeel teden pred sabo!

še 25 min....

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2912
    8.6.2009 14:37:16   
    pikica 28
    hi hi...odštevanje se je začelouser posted image user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu mayamaya)
    Neposredna povezava do sporočila: 2913
    8.6.2009 14:41:14   
    valerija77
    Pozdravljene

Tudi jaz se vam pridružujem pri bolečinah v križu in še kje. Mene tko zagrabi da niti stati ne morem, ko pa se uležem mi pa spet ni dobr vsak položaj tak da sem že sama seb tečna. Pa kaj me še čaka...user posted image

Za dopust se pa z mojim še nisva zmenla. No za kakšen dan ali dva se bova že spravla nekam, ker se mi bo drgač sfuzlal user posted image . Mam pa srečo da mi je danes pri likanju prišla na pomoč mami, ker sem mela kr 5 strojev za zlikat. Moj zamaže več cot koker tamal.user posted image Sta pa včeraj v dežju skakala po lužah tak da sta bila oba čist mokra, tamal pa je imel v vsakem škorenjčku po 2 dl vode.user posted image
    Komaj pa čakam na sredo ko imam uz ampak se bom kr načakala ker ga imam šele 19:15h. Upam da se bo zdej že kej obrnu da bi videl spol.

Neposredna povezava do sporočila: 2914
    8.6.2009 14:55:02   
    pi82ka
    tassika a lahko sam un link zbrišeš pri moji slikci user posted image
    hvala

lp

(odgovor članu valerija77)
    Neposredna povezava do sporočila: 2915
    8.6.2009 14:55:05   
    eva1
    Hoj čveke!

Pri meni stanje nespremenjeno-še vedno po malem krvavim, včasih sveža kri, drugič spet rjava...bolečin nimam, ampak me skrbi, kr ne upam, preveč naprej planirat, da ne bo kaj narobe..bolečine v križu imam tudi jaz-vsako nosečnost se prej začnejo in so bolj izrazite, ampak vse bom preživela, le da bo vse ok! Spol mi je postal čist nepomemben in čeprav imam kr naprej UZ nikoli ne vprašam če se vidi...vrjetno bom, ko se bo tole vse skupaj malo umirilo...upam, da se bo!!! Držte pesti!!!

Lepe bušije imateuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valerija77)
    Neposredna povezava do sporočila: 2916
    8.6.2009 14:59:30   
    mayamaya
    eva1 korajžno, vse se bo izteklo na najlepši možen način, boš vidla user posted image

zdej pa grem nekam....kam pa vam povem ko bom sigurna v to stvar user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu eva1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2917
    8.6.2009 16:18:26   
    tassika
    user posted image  

user posted image   Pi82ka 15t 

user posted image tassika 15t 

user posted image   nezy85 16t 

user posted image  Valerija77 16t3d 

user posted image sashy 15t3d 

user posted image  giotti 15t 

user posted image  mashy 16t 

user posted image  Rožica13 18t2d 

user posted image   ellam 18t1d

user posted image Nonička 18t1d

user posted image murkica 18t3d

user posted image nina7 15t2d

user posted image mayamaya 17t

user posted image summer410 15t

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 2918
    8.6.2009 17:04:31   
    Nezy85
    Jeeeeeej kako so lepi!!user posted image

1mesec-4400kg;54cm
    2mesca-5470kg;58cm
    3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 2919
    8.6.2009 18:27:53   
    murkica
    Še pozdravček od mene.

Najprej twixy iskrene čestitke za user posted image in poroko. Verjamem, da bo tokrat vse tako kot mora biti, ampak za vsak slučaj pa bova oba z bebico trdno držala pesti, da bo sigurno vse ok.user posted image
    Ni pa tudi jaz rada videla slikice s porokeuser posted image user posted image user posted image

Midva sva danes dokončno pobelila sobo in sem ful vesela. Odločila sva se za eno oranžno steno, da bo vse skupaj popestrilo, nekaj pa bova verjetno še narisala na drugo za dojenčka, ker moj nad nalepkami ni najbolj zadovoljen... NAročila pa bom še eno novo preprogo, ki bo imela notri malenkost oranžne, da se bo vse skupaj povezalo.

Drugače pa sem včeraj že prečekirala vse posteljnine in jogije za posteljico, in komaj čakam, da gremo v shoping :))) Sem čist notr padla. No ampak bo treba še nekaj časa počakat, da se dokončno vse pripravi v sobi, da bom imela stvari sploh kam dajat :))) K glih v škatle pa nebi vse pakirala, ker to nima nobenega smisla :)

No ampak me že počasi prijema mrzlica dojenček. Do zdaj sem se kar pridno upirala in nisem imela nobenih želj, da bi že kupovala, zdaj pa me iz dneva v dan bolj prijemlje. Ko so pa vse stvari tako srčkane.
    Dragi bo šel še po predalnike v Ikeo, tako, da bo res za vse dovolj prostora, posteljico in previjalno mizo pa že imam, ker sem jo vzela kar od sestrice, samo da jo bova dala prebarvati...

No malo poročila kaj se dogaja pri nas, ve pa vidim, da ste vse tako ali tako super.

Slikce bušijev pa so tako user posted image ...

Bodite lepo.

Papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Nezy85)
    Neposredna povezava do sporočila: 2920
    8.6.2009 19:07:42   
    Nezy85
    murkica kaj boš z kakšnimi modelčki poslikala stene?Jaz sem razmišljala da bi kupla modelčke za otroške sobe, samo pojma nimam kje bi imeli kaj res lepega!!!A mogoče katera ve kje bi se dalo kupit?
    Moj tudi kita in brusi otroško sobico, pobarvala pa jo boma rumeno-zeleno not bi pa narisala motivčke, iz risank....pač nekaj "otroškega"user posted image

1mesec-4400kg;54cm
    2mesca-5470kg;58cm
    3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu murkica)
    Neposredna povezava do sporočila: 2921
    8.6.2009 19:23:40   
    tassika
    Midva imava tudi oranžno sobico in gleda tudi otroško posteljico rose, ki se jo dobi v krem oranžni, je lepa tudi krem zelena, a mislite da bi pasala notri, ker moram vedeti za naročilo previjalne pri mizarju. za stene se pa meni ne da kaj preveč ustvarjat, niti ne znam in sem kupila medvdeka puja, unega mehkega in malo nalepk, bo že nekaj nastalo, na eni steni imam pa puzle dojenčka v košari med sončnicami, sem sama sestavilauser posted image . Evo tukaj je pa vzorec posteljice. Zbiram mnenja, ali seleno ali oranžno, aja stene so prebarvane z jupol trendom, tako da je močna oranžna.

http://soncek.si/si/otroska-posteljica-rose-120-x-60-cm-i12465.shtml

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nezy85)
    Neposredna povezava do sporočila: 2922
    8.6.2009 19:41:47   
    Nezy85
    Meni sta obe izredno lepi!!Mislim da bi se tudi jaz težko odločlauser posted image Sem pa gledala eno fullll lepo previjalno samo mi je 260€ predrago!!
    http://www.quelle.si/si/q4r/mein_baby_und_ich/babymobel_ausstattung/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT02JiZmaF9zdGFydF9pbmRleD02MyZmaF9zZWNvbmRpZD1zaV8xMTk4MTAmZmhfbGlzdGVyX3Bvcz02NSZmaF9sb2NhdGlvbj0lMmYlMmZxdWVsbGVfc2klMmZzaV9TSSUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfc2lfc2lfMTM4NjYlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3NpX3NpXzEzODY2X3NpXzEzODcwJTdkJmZoX3JlZnZpZXc9bGlzdGVy/m-119810/index.html

1mesec-4400kg;54cm
    2mesca-5470kg;58cm
    3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 2923
    8.6.2009 20:14:54   
    rožica13
    tassika, mislim da glede na to da ima tudi zelena vmes oranžne slikce gor, da bi le ta bol popestrila sobico, drugače bo vse preveč monotono.

(odgovor članu Nezy85)
    Neposredna povezava do sporočila: 2924
    8.6.2009 20:27:20   
    mashy
    Punce, na forumu berem, da imate v LJ tudi znižanje nosečnih cunjic v LJ user posted image

(odgovor članu rožica13)
    Neposredna povezava do sporočila: 2925
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Majhne skrivnosti za lažji porod
    Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?