|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
18.6.2009 6:58:11   
caryn
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Ja, saj vem, da so brcike šele okol 20. tedna v prvi nosečnosti, ampak sam tako malo sprašujem, če je katera 1. noseča tako daleč, pa je začutila že prej kot 20. teden. Caryn, si ti prvič noseča tako daleč?

giotti, ja sem prvič noseča, tako me je kar presenetilo prejšnji petek, ker jih res nisem pričakovala še tako hitro. so pa res bolj metuljčki (mehurčki), samo če bo potem tudi brcal/a tako bo kar joj...včeraj me je namreč cel dan po malem ''žgačkal/a''user posted image .

aja, pa dobro jutro vsem skupaj...upam da vas čaka lep dan!

zdaj pa šibam pod tuš, potem pa v službo.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
18.6.2009 7:25:36   
pikica 28
dobro jutro...

pa smo spet v službi....še dva dni in vikend jupijuser posted image user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
18.6.2009 8:19:41   
summer410
dobro jutro:)))

tudi služba in vroča pisarna...bo treba klimo aktivirat:)

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
18.6.2009 8:25:53   
Nezy85
Dobro jutro čvekice!!!Morem si eno kavico nardituser posted image pa še likat bi se mogla spravirt, če pa mi noge tak zatekajo ko dosti stojimuser posted image saj bo že minlouser posted image
Uživajte in lep dan!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
18.6.2009 8:55:05   
toba
Dobro jutro,
zgleda,da je moje jamranje obradilo sadove...naš mali spet veselo brca!!!
Berem, da imate tudi ostale težave s križem in spanjem...sama sem že v prvi user posted image  šla mesec pred porodniško na bolniško, ker me je križ tako bolel, da nisem mogla več cel dan sedet, bom videla kako dolgo bom zdržala tokrat. Kar se spanja tiče pa itak nikoli nisem bila posebaj speča, sedaj pa še tolko manj, razlika je samo v tem, da sem tako utrujena da bi stoje zaspala, pol se pa vsako uro zbujamuser posted image . Bo že.
Drugače pa sem začela fulllllllllll jesti, naj vam povem, da sem danes pojedla že sezamovo štručko, dve naktarini , sedaj se bašem še z jogurtom, seveda vmes sem spila še eno veliko kavo.....tehtat se sploh ne grem, ker me bo verjetno še kap.
Kar se likanja tiče-če ima katera čas in voljo - prnesem cunje na dom, pa še za kavo dam user posted image !
lep dan

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
18.6.2009 9:03:19   
tassika
Jutro punce moram povedat, da sem dobila uno blazino za dojenje, v nad. črv in sem ga včeraj sprobala in tega mojga črva ne dam več nikamor, sem tako dobro spala, mi je podpiral trebuh in hrbet, tko dobro, celo noč se nisem premetavala. Luksuzuser posted image

Drugače pa imam še dva dni dpousta potem pa v službo, danes pa še malo pospravit po stanovanju, včerja sva glavnino, zdaj pa so ostale še malenkosti.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
18.6.2009 9:12:34   
sashy
Hej hoj

No končno imam kaj časa, da se javim.

Vidim da nekatere že pošteno čutite brce jaz le mehurčke pa še to takrat ko se umirim.
V glavnem zaključila sem z izpiti in vse v prvo nareedila tako, da me zdaj čaka samo še uživanje v nosečnosti (pa poletno delouser posted image ).
Ampak ker imava z možekom in sinčkom konec avgusta že rezerirane počitnice se bom vse poletje veselila tega user posted image .

Kako se pa drugače kaj počutite?

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
18.6.2009 9:43:53   
rožica13
Jutro!

Vidim da ste vse zelo zadovoljne z blazino, jo maram v kratkem nabavit, sicer pa ta teden spim zelo dobro, kljub vročini. Premetavanje iz ene na drugo stran in wc pač izvzamem, zjutraj bi pa potegnila do 12ih najraje user posted image .

Midva se drugače z julijem seliva iz LJ k meni domov, kjer sva si uredia stanovanje, tako da že počasi pakirava, da bova imela za nakoncu čim manj, pa še na morje nameravama iti naslednji teden tako da pojma nimam kako bo to znesno, pa bo že moglo.

Brce čutim že kar čez cel dan, zvečer pa seveda najbolj ko se umirim, pa na roki se jih tudi že čuti.

Občudujem pa tiste študentke, ki si boste poiskale za delat čez poletje, jaz se že nebi s trebuhom spravila iskati službo user posted image . Trenutno doma delam neke analize a to se bo kmalu zaključilo, ravno prav ker moram čez poletje nujno napisat diplomo, da o urejanju stanovanja sploh ne govorimo.

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
18.6.2009 9:44:08   
*I.am.happy*
Ojla čvekice!

Dons ste pa zgodnje;) Jest mam tud listek od pošte za "črva" pa ga morm it še iskat in pol komi čakam, da sprobam zadevo, ker že par dni ne spim, tko kot je treba, ker ne najdem pozicije, ki bi mi odgovarjala. Upam, da bo zadeva tud pri meni tkole pohvalno delovalauser posted image

Vidim, da ste nekatere študentke fuuuul pridne. bravo! user posted image user posted image Kje so te časiuser posted image

Pri meni je pisarniško delo, za zdej še gre, pol bomop pa vidl, če bodo kaki problemi.

En lep dan vsem, pred tem baje ne prov lepim vikendom!!

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
18.6.2009 9:55:42   
Nončika
sashy, bravo za izpite.

rozica, vidim, da maš ti tudi dosti vsega v planu. midva mava tudi plan, da se do poroda prestavimo nadstropje više. v soboto mamo spet delovno akcijo, mislim, da bodo zaključili z stropom. jeee!!! pol pa kopalnica in centralna napeljava. to mam obljubljeno za naslednji teden, kopalnica pa takoj za tem, ko bodo cevi napelane.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
18.6.2009 12:08:16   
mayamaya
ups, smo padle  na drugo stran user posted image

sashy
ti si pa res pridna user posted image .

jaz sem se pa zdej tako najedla malice, da se mi ni da več dihat, kaj šele delat user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
18.6.2009 12:20:34   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya
nič panike, važno da srček bije user posted image

Saj ne delam panike user posted image . Če srček bije, pa tudi ne vem, ker pri meni to še ni merila user posted image Ampak itak, da bije, če je pa trebuh vsak dan večji user posted image Sem bila pa pred kratkim na urgenci na UZ zaradi neke nezgode, pa sem takrat vidla čmrljčka in srček. Sicer ful bedast način, kako videt otroka user posted image

Lupinca, ja, ja, vem, da sem nestrpna glede brcik in seveda jih ne pričakujem pred 20. do 22. tednom, sam pač malo sprašujem, kako je pri drugih glede tega, ker to me res ful zanima (za razliko od vozičkov, ki me ne niti najmanj ne zanimajo user posted image )
Špešla, welcome to the club user posted image Maš dober nick name, predpostavljam, da ti je sicer ime Špela?

Moja blazina pa še ni prišla, kako čudno, če smo pa vse isti dan naročile user posted image

Lupinca
, veš kje bi lahko delala? V kakem fotostudiju, kjer slikajo za reklame za nosečniške oblekice. Kaj praviš?

Mene križ ne boli, delam pa vsak dan vaje iz preventive. Sem jih pa delala že pred nosečnostjo, v bistvu jih delam celo življenje (gimnastika, ples, tek, joga ...) Upam, da bom čim dlje fit glede križa, pa skoz se popravljam, da sedim vzravnano, čeprav potem joški tok ven štrlijo, da je groza!!!, se pa že psihično pripravljam, da me bo začelo bolet in že zdaj fantu perem možgane, da me bo moral masirat takrat in to vsak dan z olivnim ali sezamovim toplim oljem. Ker denarja za profesionalno masažo nimam.

Toba
, lahko mi prineseš cote, samo ti jih ne bom likala, ker tega že najman deset let več ne počnem. Ti jih bom pa ful lepo zložila in ko jih boš uporabila, bodo kot zlikane user posted image . Aja, je pa predpogoj, da jih tudi obesiš ful lepo, to pa ne vem, če si znala user posted image . Skratka, so načini, kako z oblekami, da likalnika več ni pri hiši. Jaz likalnika videt ne morem user posted image

Sashy
, wow, ti že čutiš mehurčke?? Ti si dva dni pred mano. Je pa moj fantič zelo velik za svojo starost, zato si kar mislim, da bo kak dan prej, torej ti naj povem, da si priviligirana, ker že čutiš vsaj mehurčke user posted image

Tako, pa sem vse povedala, zdaj pa naprej v službi. Uživam neskončno, ker ne dovolim klime in ker sem user posted image se mi seveda vsi prilagajajo! Še vedno pa moram imeti jopico user posted image Ampak saj bo menda še bolj toplo. Komaj čakam!

Papa user posted image

< Sporočilo je popravil giotti -- 18.6.2009 12:25:10 >

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
18.6.2009 12:48:46   
eva1
Oj!

O kaki blazini to govorite-če se da kateri prilimat slikco...mene tut včasih križ boli za pop....sploh če kaj več delam, se komi obrnem v postelji...cela umetnsot se je šele ustat...

jaz sem tdui danes poslikala trebuh...če katera lahko prilima tja k trebuščkom sliko...noseča sem pa 16/1 dan! Slika je bolj slaba, ker je okno zadaj in svetloba, ampak ok...za prvo silouser posted image

user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
18.6.2009 13:07:22   
rožica13
eva1, govora je o takšnih blazinah http://www.blazina.com/

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
18.6.2009 13:10:04   
Lupinca
Hej hej moje sonosečkeuser posted image
dans je pa prav luštno vroče zunaj. Sem ravnokar mal spucala avto, ker ga je včeri mala zvernica na 4 tačkah posula z mivko in dlako, ker se je kopaluser posted image
Zdej sem se pa z lubenico ohladila in prišla malo še na forum pokukat, preden greva na 3d morfologijouser posted image  me že kr malo črviči, itak verjamem in upam da bo vse ok, sam nevem zakaj me vseen kr mal zaskrbi. No ja, mogoče je pa to normalno.

eva1 zelo lep in VELIK buši! user posted image user posted image  Nekaj takega, no malo manjši je moja buška, pa jutri dopolnem 20tuser posted image  Kako je to zanimivo, da se tako razlikujejo. Prov luštno.

Giotti sej mislim da bi bila tudi jaz nestrpna, če še nebi čutila brcik. Ampak se splača biti potrpežljiv. hihi. A da bi pa že čutila premike, pa neveš da je to to, pa ne? Prašam...ker meni se včasih zdi,kot prebava, potem me pa minuto za tem prov fajn brcne, pa sklepam da je bila za tisto prej tudi kriva žabica.user posted image  
Aja kar se službice tiče...hihi, sem raje js tista, ki stoji za fotoaparatom, kot pred objektivomuser posted image  drugače pa ni slaba ideja! user posted image  Se bom pa pri mojem lubku slikala kasneje kot nosečka, tko studijsko,da bom imela lepe slikce za spomin na 1. bušijauser posted image

rožica13 sej pri tem ni nič kaj takega, če greš kot nosečka študentka delatuser posted image  ali pač? Nevem no, sej iz finančnega vidika bi zmogla tudi če nebi šla delat, čisto normalno, kot čez leto, ampak je pa fajn kak dianrček več dobit, pa malo šparat. Sploh pa nebi mogla, zdej ko ni več faxa, bit 24 ur na dan frej,...sem preveč hiperaktivnauser posted image  več kot imam za naredit, bolš mi gre.

sashy user posted image user posted image  za izpite!!!user posted image  vem da je to ful olajšanje...no vsaj pri meni.

tassika user posted image  ej prov fajn, sem vesela da ti odgovarja ta črv. a ni fajn no? To spiš ko lorduser posted image

vsem ki ste v službici želim, da vam hitro mine in potem lep izkoristek popoldneva!

papa

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
18.6.2009 13:30:41   
mashy
Pozdravljene čveke!

Se vam še jaz malo javim iz službe. Samo še danes, potem pa imam 2 dni dopusta user posted image user posted image user posted image  Kak  sem vesela. Imam sestankov že vrh glave user posted image

Drugače pa čutim brcike že 3 dni zapored user posted image  Pred tem se mi je sicer že 2x zdelo, da je bebica, zdaj te 3 dni sem pa več kot sigurna. Najbolj nori zvečer, ko se spravim  v posteljo.

Nič, grem štet minute, da bo ura 3 in da se mi uradno začne dopust! Fajn bodite, pa izkoristite sonček, ker ga bomo kmalu pogrešale...

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
18.6.2009 13:44:53   
Sunny1980
Hej punce!

Tudi jaz prej nisem poznala te blazine. Sicer zaenkrat še nimam večjih težav s spanjem (razen, da bi zjutraj najraje spala še vsaj kako uro/dve več), ampak bi si jo tudi rada čim prej naročila. Pa me zanima, kako je z velikostjo? Na podlagi česa se odločaš?

Hvala in lp

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
18.6.2009 13:45:21   
pi82ka
Živjo,
da se malo javim...tud jaz sem dobila uno klobaso od blazine in full dobra res. Sem danes ponoči že ležala na njej in čez njouser posted image  in je res super.

Brcik še ne čutim user posted image  ampak saj je danes ravno 17t in 1d tako da se tolažim s tem, da je še čas.
Danes me tako boli v trtici, da zelo težko sedim in sem ko ena nona 90 let stara, ki je dala že tojk skoz, da ni za povedat.

Drgač, ko se že menmo o vozičkih in o tem kaj vse rabimo...me zanima kdaj se začne urejat papirje za tele naše čmrlje...sploh mi koruznikiuser posted image ?
In kaj vse rabimo od te papirne morije. In pa kje dobimo te zadeve, moramo sami kam iskat ali dobimo kaj od svoji G? Kako to gre?

bodite pridne..še 2 dni sončka pol pa mraz in dežuser posted image , ampak se bomo pa na toplem crtlale z našimi črvički in možiki.

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
18.6.2009 14:05:01   
ursa1981
Ojla,

ja mate pa že kr konkretne trebuščke. Moj niti malo ni podoben temu user posted image  tudi pri prvi nosečnosti mi je začel rasti šele konec avgusta - se pravi v 5 mesecu - tko da bo verjetno tako tudi zdaj.

A ha una blazina za dojenje, jaz jo tudi imam, a sem jo kupila predvsem za dojenje, pa mi ni prišla prav ker se z Anjo nikakor nisva mogli udobno namestiti, sva meli kr probleme tko da je bla res zlo malo v uporabi. Bomo videli kako bo tokrat. Za spat, sm pa mela zmeri za hrbtom en povšter, da se nism preveč na hrbet obračala, pa včasih povšter med nogama. A kaj ko mi je zmeri ratal na hrbt zleztuser posted image

No, lepo se mejte.

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
18.6.2009 14:47:11   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny1980

Hej punce!

Tudi jaz prej nisem poznala te blazine. Sicer zaenkrat še nimam večjih težav s spanjem (razen, da bi zjutraj najraje spala še vsaj kako uro/dve več), ampak bi si jo tudi rada čim prej naročila. Pa me zanima, kako je z velikostjo? Na podlagi česa se odločaš?

Hvala in lp

jaz sem se odločila kar za največjo (190 cm). sem tudi sama bolj velika, pa sem si mislila, da daljša kot je boljše je. imam več maneverskega prostora, pa še včasih se kar k njej stisnem ko dragi še dežura pred tv user posted image .

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Sunny1980)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
18.6.2009 14:55:40   
Sunny1980
Hvala za odgovor. Ravnokar naročila user posted image user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
18.6.2009 16:57:39   
Anonimen
Dan user posted image !
Sm komi mal časa najdla da se javim. Ma moj dopust pa skoz neki počnemo al pa ns ni doma.
Včeri sm mela pregled, je poslušala srčka in je ok, UZ pa itak ne dela. MF mam pa 13.7.,komi čakam, da kej več zvem. Drugače sm kr vredu, sam vrti se mi občasno, pa zvečer sm tolk zmatrana, da že zlo kmal zaspim.
V soboto gremo na morje, na Pag, vremenska napoved pa ni neki obetavnauser posted image .

Pi82ka papirje urejaš nekje 2 meseca pred PDP, se ne spomnim točno. G ti da napotnico za rešilca pa en papir kdaj maš PDP, da urejaš porodniško. Za priznanje očetovstvo gresta na CSD pa tm en obrazec napišejo, vidva pa podpišeta.
Kar se tiče dokladov pa urejaš po porodu.

(odgovor članu Sunny1980)
  Neposredna povezava do sporočila: 3272
18.6.2009 17:00:29   
Anonimen
Aja, brcik pa tud jest še nč ne čutim, bojo že, v prve sm jih tud šele okol 20.-21.tedna.

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 3273
18.6.2009 18:39:13   
lelyka
pozdravljene..
to vreme pa res ne ve kakšno bi rado bilo..danes mamo 31stopin..
se ne da niti dihati..v soboto jih pa bomo meli 14..res super..=(
če bi bilo enih 25 bi bila zelo vesela..

glede spanja pa za enkrat še dobro spim ponoči..
ampak zjutraj pa ko se zbudim..pa kr podalšujem,ker
nimam volje vstati,kot da ne bi spala celo noč..

drugače pa vse lepo kupujete pa te zadeve..evo jaz še nič..
sem kr vraževirna,da ko bom kaj kupila,da bo potem kaj narobe..
bom to mal kasnej jaz počela:)
drugače evo danes mečem že celi dan risanke iz neta..
smrkce pa gasilec samo..hehe..take,ki sem jih jaz v otroštvu gledala..
mogoče bodo pa tudi našemu malčku ušeč ko bo mal večji..user posted image

no lepo preživite preostanek dneva..
lp

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
18.6.2009 21:04:30   
lucky girl
Pozdravljene user posted image dame...

Po dolgem času se vam spet mal javim, čeprav vas redno berm. Imate zanimive teme.
V tem času sem opravila pregled, na katerem smo poslušali srce najinegauser posted image ...bil je najlepši zvok (vem, da se vse strinjate z mano)...
Svojega osebnega ginekologa imam v NM -ju, na pregled za morfologijo so me poslali v Lj. Upam, da bo vse uredu.
Drugače sem tudi jaz na začetku čutila mehurčke (konec 18 tedna začetk 19). Zdaj pa čutim nežne dotike predvsem ponoči ali zgodaj zjutraj me prebudi (imam rahel spanec). Seveda me pa tudi opozori čez dan, če sem preveč aktivna v službi.

Zanima me vaše mnenje o Hartan vozičkih?

http://www.hartan.de/index.php

Lep preostanek večera želim

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?