giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya nič panike, važno da srček bije Saj ne delam panike . Če srček bije, pa tudi ne vem, ker pri meni to še ni merila Ampak itak, da bije, če je pa trebuh vsak dan večji Sem bila pa pred kratkim na urgenci na UZ zaradi neke nezgode, pa sem takrat vidla čmrljčka in srček. Sicer ful bedast način, kako videt otroka Lupinca, ja, ja, vem, da sem nestrpna glede brcik in seveda jih ne pričakujem pred 20. do 22. tednom, sam pač malo sprašujem, kako je pri drugih glede tega, ker to me res ful zanima (za razliko od vozičkov, ki me ne niti najmanj ne zanimajo ) Špešla, welcome to the club Maš dober nick name, predpostavljam, da ti je sicer ime Špela? Moja blazina pa še ni prišla, kako čudno, če smo pa vse isti dan naročile Lupinca, veš kje bi lahko delala? V kakem fotostudiju, kjer slikajo za reklame za nosečniške oblekice. Kaj praviš? Mene križ ne boli, delam pa vsak dan vaje iz preventive. Sem jih pa delala že pred nosečnostjo, v bistvu jih delam celo življenje (gimnastika, ples, tek, joga ...) Upam, da bom čim dlje fit glede križa, pa skoz se popravljam, da sedim vzravnano, čeprav potem joški tok ven štrlijo, da je groza!!!, se pa že psihično pripravljam, da me bo začelo bolet in že zdaj fantu perem možgane, da me bo moral masirat takrat in to vsak dan z olivnim ali sezamovim toplim oljem. Ker denarja za profesionalno masažo nimam. Toba, lahko mi prineseš cote, samo ti jih ne bom likala, ker tega že najman deset let več ne počnem. Ti jih bom pa ful lepo zložila in ko jih boš uporabila, bodo kot zlikane . Aja, je pa predpogoj, da jih tudi obesiš ful lepo, to pa ne vem, če si znala . Skratka, so načini, kako z oblekami, da likalnika več ni pri hiši. Jaz likalnika videt ne morem Sashy, wow, ti že čutiš mehurčke?? Ti si dva dni pred mano. Je pa moj fantič zelo velik za svojo starost, zato si kar mislim, da bo kak dan prej, torej ti naj povem, da si priviligirana, ker že čutiš vsaj mehurčke Tako, pa sem vse povedala, zdaj pa naprej v službi. Uživam neskončno, ker ne dovolim klime in ker sem se mi seveda vsi prilagajajo! Še vedno pa moram imeti jopico Ampak saj bo menda še bolj toplo. Komaj čakam! Papa
< Sporočilo je popravil giotti -- 18.6.2009 12:25:10 >
|