Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.6.2009 14:49:04
|
|
|
|
žanek
|
Je pa reeeesss zatišje Kaj je zdej, ne bo nič od srečanja ? Ajde, jaz vabim, pa kdor pride pride . Bom pa sama , ali pa z Jančiko, .... Kaj pravite, recimo petek/sobota zvečer? Da še naše nosečke v enem kosu vidimo .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.6.2009 21:18:13
|
|
|
|
Janeja
|
Jančika, super slikca. Pravi umetnik je vaš Vasja. Skuštrana, kdaj točno pa imaš rok? Srečanje - pa dajmo se res zmenit za en čvek no! Jaz sem tudi za ta vikend. Zdravi smo, planov nimam nobenih drugih, čveka se mi pa že tudi. Za plac se dajte zmenit, ker je tole pri Žanek že druga ponudba, pa dan določite, meni je čist vseeno, petek ali pa sobota. Potem me pa dva vikenda ni juhuuuu, še mal pa gremo na dopust.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.6.2009 21:20:24
|
|
|
|
Jančika_
|
Žanek, sem za. Edino kar je - v soboto imamo srečanje sošolcev, ki naj bi bilo sicer čez dan. Če bo slabo vreme, bo srečanje verjetno pri meni doma, tako da ne vem, koliko bom zvečer še pri sebi. Ampak načeloma ne bi smel biti problem. Itak upam na lepo vreme, pa da bomo nekje zunaj.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 9.6.2009 21:21:23
|
|
|
|
Jančika_
|
Janeja, par glažev imam zate. Če se za vikend vidimo, jih odbiš takrat, drugače ti jih pa enkrat pripeljem naokoli.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.6.2009 0:30:31
|
|
|
|
skuštrana
|
Jaz pridem, če bo prišel moj možek, da čuva deco Javite smrčki, ona bi tudi prišla. Pa skabiki. Janeja, 19. 6.2009
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.6.2009 10:14:57
|
|
|
|
HuAnita
|
Skuštrana, če rabiš kdaj popoldne varstvo, knedle kamot pripelješ k nam Sem pa vas mislila povabiti ta vikend, da si ogledate naš novi dom, ampak sem ugotovila, da imamo ene tri RD dogovorjene, poleg tega sem v petek v mB do večera Me je strah, da vas bo pol prej rodilo... Kaj pa srečanje prih. petek, 19. 6.? Zvečer? Če vam je ok, sporočite Sicer imam takrat RD, ampak PROSIM brez presenečenj, ker ga ne morem praznovati 3 dni za tistim, ko mi je umrl brat, pa dan pred njegovim pogrebom Mi je še preveč boleče, tako da skušam na rD kar pozabiti Je težko, ker valda M in starši, sorodniki vedo, pa mi voščijo, ampak pač...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.6.2009 20:46:26
|
|
|
|
Janeja
|
Jančika, zmenjeno za kozarce. Verjetno se itak vidimo ta vikend, drugače pa ste vedno dobrodošli na kakšen popoldanski čvek, tamali se bodo pa lepo skupaj igrali. Huanita, kaj pa če vseeno probaš priti na srečanje ta vikend? Če se že zdaj psihično prepričuješ, da naslednji teden ne boš mogla bit dobre volje je boljše, da te ne obremenjujemo še mi. A potem potrdimo srečanje ta petek zvečer pri Žanek?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.6.2009 21:45:03
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja A potem potrdimo srečanje ta petek zvečer pri Žanek? Ja, dejmo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.6.2009 21:49:55
|
|
|
|
žanek
|
pa bo le en čvek . Torej SREČANJE v petek 12.6. pri meni (popravite/dopolnite): - žanek - jančika - janeja - skuštrana? - Huanita?
< Sporočilo je popravil žanek -- 10.6.2009 21:50:40 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 10.6.2009 22:02:22
|
|
|
|
Janeja
|
No super. Jutri je treba poklicat Skabi, pa Smrčko. Upam, da se bom spomnila, ker imam noro gužvo v službi. Kje so pa naše bivše kofetkarce: Mavo, Darja, Marjana,...? Nič več se ne javljajo tukaj. Služba je pa res hudič, a ne? Kaj pa Snorlax, jo je treba tudi poklicat. Ima še od zadnjič v dobrem kakšno urco čveka, ker je mogla it prej domov.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.6.2009 7:19:49
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Hojla babike! Če bom ok tudi jaz pridirjam za kako uro. Janči, imam eno vprašanje zate - zakaj me kr samo odjavlja z rr, čeprav imam odkljukano zapomni si me, pa do zdej mi ni to nikoli nagajalo...???
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.6.2009 8:21:26
|
|
|
|
katja_p
|
Naty: a se odpravljaš v Rim? Še maš čas ... naj se ti ne mudi Midve greva dans na 3 posvetovalnico, cepljenje, odvzem krvi in vode ... vodo bom probala kr doma že vzet, če bo kaj v tisto vrečkico šlo Me prav zanima, kok velika in težka je ta naša babura
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.6.2009 10:44:02
|
|
|
|
Jančika_
|
Naty-Taja, pojma nimam, ampak prva stvar, ki jo je dobro naredit, je pobrisat piškotke. Zdajle me je klicala Janeja, da nekaj punc ne more priti v petek (Smrček, Snorči, Skabi), bi pa lahko v soboto. Midve z Janejo komot prideva v soboto, a prestavimo? Katja, fajn zrihtajta.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.6.2009 10:52:49
|
|
|
|
smrček
|
Tako kot je že Jančika napisala, jst lahko pridem v soboto. V petek pa nimam varstva, razen če vse tri s sabo privlečem oz. drugače povedano pripeljem cirkus s seboj
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.6.2009 19:41:27
|
|
|
|
skuštrana
|
Majko vam milo, pa ne spet 13. Meni sobota še bolj odgovarja, petek bi mi bil na knap. A je katera obvestila Skabi, no, ji bom jaz tudi poslala sms Jaz pridem 50%, odvisno od...Veliko dejavnikov
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.6.2009 21:55:45
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Majko vam milo, pa ne spet 13. Ja, zgleda, da nam je tale čarovniški datum pisan na kožo. Še če ga nimamo v planu poskrbi, da drugače ne gre. Torej sobota 13.6.! Kaj pa pravi gostiteljica Žanek? A tebi sobota ustreza?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.6.2009 22:17:55
|
|
|
|
katja_p
|
Tale 13 vam je pa res usojen
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.6.2009 22:18:30
|
|
|
|
katja_p
|
skuštrana, ti lahk greš pa pol kr rodit, ko boš že glih tu
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 11.6.2009 23:15:39
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Kaj pa pravi gostiteljica Žanek? A tebi sobota ustreza? Ustreza ustreza . Prosila bi vas pa samo, če se lahko zmenimo ob 21 uri, če vam ni prepozno? Smo na enem pikniku, pa se takle čas vračamo, da nam otroci v avtu zaspijo, hehe. Torej srečanje 13.6. od 21 ure naprej: - žanek - jančika - janeja - skuštrana? - Huanita? - smrček - skabi - snorlax - naty taja - -
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.6.2009 7:41:49
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Vala, načeloma, če ne grem prej rodit... Mogoče boste pa lahko kr ve zategnile do porodnišnice mene in Skuštrano, al pa asistirale pri porodu..sej znate, ko ste že vse ble vsaj enkrat! A Snorči se kej oglasi tule gor?
< Sporočilo je popravil Naty-Taja -- 12.6.2009 7:42:17 >
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.6.2009 8:06:38
|
|
|
|
teta beta
|
Najbrž pridem tudi jaz. Se mi že prav lušta enga čveka.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.6.2009 10:15:51
|
|
|
|
Jančika_
|
No fajn. Ob devetih je vredu ura, saj ponavadi ne hodimo nič kaj veliko prej. Sem pa včeraj zvečer že mislila, da bom morala odpovedat udeležbo, ker sem kozlala kot vidra. 5x zapored, majko milo, sem mislila, da me po pobralo. Ampak zgleda ni virus, ker sem danes čisto OK. Zgleda, da je moje dete protestiralo proti kili in pol češenj, ki sem jih požrla . Vse do zadnje so šle ven, plus tisti ribez, ki sem ga pojedla pred češnjami. Bravo, mati. Imam pa za ves eno neverjetno zgodbo, ki ni čisto za na net, tako da tista ki pride, jo bo slišala. Naj povem samo, da to, kar je Kajetan naredil v sredo, poseka vse, kar so vaši otroci kadarkoli naredili. Niti HuAnitina se nista spomnila česa takega, hehe .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.6.2009 13:57:45
|
|
|
|
HuAnita
|
Jaz za soboto dvomim, ker imamo en kup RDjev jutri, delam dopoldne, tako da ne vem, kako bom vse zvozila... Janeja, saj ne, da bom ravno slabe volje, verjetno daleč od tega, ampak pač RD me (še???) ne veseli, kot me je včasih Ja, če ne bo 19. 6. nobene, pa skelnslamo? Jaz sem že nekaj puncam rekla, ki niso na RR
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.6.2009 13:58:24
|
|
|
|
HuAnita
|
Jančika, čakam na tvojo zgodbo, če presega moje, ima gotovo fekalne elemente!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.6.2009 13:59:47
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Jančika, čakam na tvojo zgodbo, če presega moje, ima gotovo fekalne elemente! Oujes. Jesjes.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?