|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
18.6.2009 20:11:04   
suncicica
hja punce...saj bi se oglasila na rr ampak imam zelo zahtevne punce.  no ,najprej da povem...spijo od 22h do 5h zjutraj,potem pojesta vsaka 130ml in spimo do 9-10h. potem se enkrat papamo,se poslihtamo in gas na sprehod-ki ponavadi traja 3-4ure.vmes skoraj ves cas prespita.
potem sibamo domov,papamo vsakic 130 ml, se igramo-zaradi varnosti ju najraje dam na tla na deko,pa se tam mi pobegneta na tla. glede na to da bosta komaj 3m stari sta neverjetno mobilni. zadnjic sem zjutraj skoraj okamenela...posteljici imam narihtani na visji polozaj da se ne rabim sklanjat ko jih dajem spat in sem nasla stello z nogicami cez ograjo.samo odrinila se bi in bi ze bila cez. pia pa z veseljem tisci nogice med resetke????

drugace sta ful dobrovoljki,cel cas nekaj zlabudrata in se smejita. pri nas na ptuju je ocitno praksa da imajo vsi dvojcki razvojno in terapije,ker vidim skoraj vse dvojcke tam in vsi so napoteni zato ker so pac dvojcki.

vse ki imate hartana kako ste zadovoljne? jaz bom pravkar kupila enega zaradi kosar-ker mi pupi ogromno prespita v vozicku.in se k meni bosta obrnjeni. prejsnji vozicek pa bom prodala,ker nima smisla imeti dva.

tako malo sem se razpisala,ker me sedaj dolgo ne bo-gremo na morje. na fc pa me najdete pod romana seretinek

aha pa se to..rokice neprestano v ustih,trenutno najbolj zanimiva stvar s katero se zamotita-bombazna plenicka,brez nje ne zaspita, cez dan pa se dosti igrata z njo in jo vlacita sem in tja-skratka nisem vedela da imas lahko s plenicko toliko dela.
teza stelle je 6ooo g pie pa 52oo

< Sporočilo je popravil suncicica -- 18.6.2009 20:21:44 >

Stella in Pia

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 651
18.6.2009 20:11:48   
suncicica
cestitke blancici in sonckomauser posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 652
19.6.2009 8:27:52   
pikatara
Persida super fanta, pa prava korenjaka sta.

Larči ja take smo me mame, tud če smo utrujene ne damo otrok, ampak saj hitro rastejo. Mi smo spet spali od 10.30 do 6.00. pol smo se pa še eno urco vsi carkljali v postelji. Karolina se je skoz režala kot zmešana. Se mi zdi, da sedaj, ko sta vsak v svoji postelji še boljše spita, čeprav se nista nič brcala. Ampak ti povem, da sem zjutraj bolj zaspana kot sem bila prej, ko smo se zbujali na 3 ure.

Noki poznam to, naša dva me skoz kličeta ker se hočeta pogovarjat z mano. Komaj čakam, da začneta čvekat med seboj.

Sunčica tudi pri nas postaja plenica najpomembnejša stvar, pa roke v usta.

Neposredna povezava do sporočila: 653
19.6.2009 8:33:19   
PERSIDA
A mi lahko nekdo pove kaj delate z vašimi malimi da spijo celo nočuser posted image ,al res morata bit mojadva nekaj posebnega.Danes sta mi privoščla malo več spanca kot sicer ,spat šla ob desetih ,jedla ob dveh in ob šestih ,pa sem mislila ,da se mi je marija prikazala kaj še le bo ko bosta spala celo noč ,če sploh bosta kdajuser posted image .

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 654
19.6.2009 8:56:54   
hedviga
CIao pupe

Madona par dni me ni, pa cel roman za prebrat.
Najprej:Persida končno spet glas od tebe! Mala dva sta za dol past! Krasna sta!!

Rota virus: mi smo cepljeni, pa tudi proti pneumokokim. Smo torej eni od "pridnih" strašev. Debate o cepljenju ja ali ne pa se ne splača načenjat, jih je bilo že olala na rr-ju.user posted image user posted image
Posledic cepljenja ni bilo, tisti dan sta bila sitna malo bolj, ampak nič hujšega. Glede na to, da sta bila cepljena s tremi vakcinami je to super fino. Heroja!

Ja, tudi mene zanima kako naj ju prepričam, da bi spala.
Imamo namreč nov trend. Nespanje. Podnevi ok, razumem. pač bosta spala vedno manj. Ampak naša dva zaspita za pol urce in konc, se zbudi en al drug.. Imata lahko že podočnjake pa ne zaspat. Novo pa je, da se zbujata ponoči vedno bolj zgodaj. Namesto 4,5 kot sta se prej je zadnje dni to že ob 2. In ne samo malo godrnjanja v polsnu dokler ni flaške, ampak konkretno cmeranje in jamranje in čivkanje. Isto zvečer za zaspat. pa taaaakooo lepo sta hodila spatttt. Brez težav, samo v postelji in amen.
Ugotavljam, da se spreminjata zadnje dni prav konkretno.

---nadaljenvanje sledi...tečnarita-------

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 655
19.6.2009 11:42:33   
malaflobe
Pozdravljene.
Ja tud jaz sem si morala vzet čas, da sem lahko vse prebrala. Pridneuser posted image user posted image user posted image

user posted image Čestitke blanč user posted image Želim vam, da bi bili zdravi in čim hitreje doma.

Lepo je brat mamice katerih sončki so večji od mojih, da vem kaj me čaka. Persida tvoja škrata sta čudovitauser posted image user posted image
Pa tudi vsem ostalim za napredovanjeuser posted image user posted image user posted image

mi smo imeli v torek cepljenje. Teža user posted image Florijan 6400g in Benjamin 6600g. Mi je pa F dobil reakcijo na cepivo in ima zatečeno in rdeče. HB je že malo bolje. Drgače smo dobro. Sem pa čist spomladansko utrujena ( mal pozno) in mi manjka "piva".  Pa še za RR mi zmanjka časauser posted image . Sta mi po dnevi začela spat izmenično, tako da skoraj nikoli ne spita istočasno. Vsaj ponoči je bolje.

Zanima me kje ju ve hranite po žlički, v ležalniku ali v lupinci? Pa če ju hranite istočasno ali vsakega posebaj? Sama jima sicer še ne uvajam Gh. Sam včeraj zvečer par žličk milupine riževe kašice. Pa nista bila ravno navdušena. Pa še B je tako čudno zvit v malo višjem položajuuser posted image . Bo že, ko bo treba zares dodajat bo tudi on že večji.

Lepo bodita jaz šibam k me kličeta pa lepo uživajte v senčki, ker je že zdaj zelo vroče.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 656
19.6.2009 17:57:32   
nokes
okej, pa še tu, saj jo že nestrpno čakamo tole našo mlinčico user posted image user posted image :

mlinčka je sporočila, da gre v porodno in prosi, če lahko kakšen dih namenite njej in njenima puncama. zgleda, da zdaj pa res gre zares!!! user posted image user posted image user posted image  DIHAAAAAMOOOOO!!! dajmo mlinčka, dajmo punci, dajmo očka, še malo, pa boste skupaj, srečni in popolni!user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu malaflobe)
Neposredna povezava do sporočila: 657
19.6.2009 17:59:29   
4pikice
Kot sem obljubila.V mojem albumu si lahko ogledate nekaj ta frišnih slikic Line in Ane. Ano se prepozna po temni dolgi čupici. 

2+1=4pikice

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 658
19.6.2009 21:03:54   
PERSIDA
4pikice- to ,pa so prave babike ,ej samo kaj si ji dala na glavouser posted image .Ma čudoviti laseki.Pri nas so šele konkretno začeli rast.

hedviga - vsak dan je nekaj novega pri nas je tomaž zaspal vedno bp sedaj ,pa ko ga piči joka do onemoglosti da bi bil na rokah ,pa ne ta položaj ,pa ne oni če pa ga želiš dol dat je pa prava štala.Samo se bojim da anže tak postane pol pa sem v totalnem drekuuser posted image .Danes sem začela tenirat kako spravit oba na roke da seditauser posted image .Mi je kar ratalo samo kake muke ko tehtata že okol 7 kg ,uf.

GH sem jaz začela dajat in sicer grisolino s tem da kupujem stvari v avstriji in to od iste firme kot mleko.In sicer od nestle.Tud eno drugo kašico iz keksov in jabolk malo sta metala tisto po ustih ampa jima je kar dobro postalo.Zaenkrat jima dajem zjutraj in zvečer.Tudi stekleničko smo že probali pa jima kar nekak gre.Bomo videli grem naslednji teden v nabavo.No v glavnem da je njima sladko.Pač postopoma jima dajem da jih ne bi slučajno zašopalo ali bilo kaj druga narobe.Če pa se mi zdi da sta po mleku nonstop lačnauser posted image Res pa je da pozabim da bi v resnici bila stara 3,5 meseca.Ampak sta tako napredovala da delam po svojem občutku.
Hotela sem tudi videt če bo kaj delovalo da bi dalje spala ,pa pozabi kekecuser posted image .Danes ponoči sta mi dala nagradnega ,šla spat ob desetih ,zbudila ob dveh in šestih.user posted image

mlinčka - držim pesti da čimprej mine in da končno dočakaš svoji pikici.

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 659
19.6.2009 22:12:45   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

pri nas je tomaž zaspal vedno bp sedaj ,pa ko ga piči joka do onemoglosti da bi bil na rokah ,pa ne ta položaj ,pa ne oni če pa ga želiš dol dat je pa prava štala.Samo se bojim da anže tak postane pol pa sem v totalnem drekuuser posted image .Danes sem začela tenirat kako spravit oba na roke da seditauser posted image .Mi je kar ratalo samo kake muke ko tehtata že okol 7 kg ,uf.

evo, isto pri nas, sem ugotovila, da že obstaja en poseben "mama, kje siiiiiii???" jok , ki ga vedno pogosteje tuli moj mali, pa se carta do onemoglosti, jaz pa roke do tal, mi mamo že skoraj 8 kil!!!!user posted image user posted image , no, zaenkrat ivana še ni v fazi cartanje, ker, oba nosit??

GH sem jaz začela dajat in sicer grisolino s tem da kupujem stvari v avstriji in to od iste firme kot mleko.In sicer od nestle.Tud eno drugo kašico iz keksov in jabolk malo sta metala tisto po ustih ampa jima je kar dobro postalo.Zaenkrat jima dajem zjutraj in zvečer.Tudi stekleničko smo že probali pa jima kar nekak gre.Bomo videli grem naslednji teden v nabavo.No v glavnem da je njima sladko.Pač postopoma jima dajem da jih ne bi slučajno zašopalo ali bilo kaj druga narobe.Če pa se mi zdi da sta po mleku nonstop lačnauser posted image Res pa je da pozabim da bi v resnici bila stara 3,5 meseca.Ampak sta tako napredovala da delam po svojem občutku.

uf, dobra si, da že poskušaš z GH, jaz se ravnam po doktrini in čakam do 6 meseca, čeprav imam doma že zalogo kašic, ki jih je prinesla moja mama user posted image user posted image , mi smo korigirano tudi 3,5 mesece stari, tak da čaaaakaaaaaam na avgust!

drugače pa, luštni ste, persida! user posted image user posted image

ja, hedvika, kje pa hodiš??? pri nas je trenuten trend, da ni trenda, imamo vse tak na juriš, mal jemo, kakamo po novem večkrat na dan, v vozičku po novem ni fajn, pa spimo tudi samo v spalnici na zakonski postli, zvečer se napokamo do onemoglosti, pa potem jokamo, ker nas tišči, ... no, to je naš najnovejši ne-trend! upam, da kmalu mine user posted image

malaf, nič koristnega ti ne morem odgovorit na tvoja vprašanja, na žalost, sam pritrdim ti lahko, da je "pivo" res dobro za tvoj duševni mir user posted image

kdo je rekel "pivo" user posted image ??

sunčicica, tvoji dve frajerki pa že plezata čez ograjico??? user posted image user posted image  uau, sta zeeelo hitri! se ful pozna, sem opazila, da dlje časa ko so nošeni naši dojenčki, bolj so gibalno razviti, mi se moramo "primerjat" z en mesec mlajšimi, pa še tam glih ne blestimo. no, itak da bomo nadoknadili, jaz se tu ne sekiram, samo kot sem napisala, opažam pri naših dveh. tak pa zaenkrat ležimo in krulimo user posted image !!!

pikatara, ja, imamo pregrado v vozičku, saj nekak je ok, sam ko se eden premetava, drugega glih tak v luft meče...user posted image

aha, pa še pleničke!!! brez pleničk mi ne gremo nikamor, imamo posebno manijo na njih, spančkamo s pleničko čez obraz, pa preden zaspimo se cartamo, tak da očitno se pleničk še nekaj časa ne bomo rešili...

no, pogledala slikce od pikice, pa to ni res, še zdaj se smehljam, ubijam za take laske!!! (zdaj pa frizeraj pa barvanje user posted image user posted image ), bravo!!!

< Sporočilo je popravil nokes -- 19.6.2009 22:20:20 >

nokes

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 660
19.6.2009 23:23:22   
Snezinka4
Dajmo Mlinčka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 661
19.6.2009 23:51:06   
4pikice
Anina čupa je res neverjetna, vsi se čudijo. Moje delo je samo, da jih umijem, ko se posušijo, so takšni. Res hudo!!!

2+1=4pikice

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 662
20.6.2009 7:57:48   
nokes
sam da apdejtam:

dragi pupiki, Anja in Taja, dobrodošli, čestitke mamici mlinčki in očku mlinčku. pa ju imata, princeski mlinčici majhni user posted image !!! cartajta ju do onemoglosti, vsem pošiljam objemčke in poljubčke!!!

user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 663
20.6.2009 9:27:45   
PERSIDA
mlinčka - vseeeeeeee lepooooooooo,čestitke

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 664
20.6.2009 10:31:06   
lara light
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, jupijajajupujupijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Draga Mlinčka, najprej utrip, potem brcika, zdaj sladki jok! Kaj je lepšega kot tvoj otrok? Dva tvoja otrokauser posted image user posted image user posted image
Iskreno čestitam tebi in Mlinkotu za čudovito pridobitev in za 100% povečanje družinice!

Mi tudi praznujemo: 8t!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 665
20.6.2009 11:21:08   
suncicica
mlincka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za pikici

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 666
20.6.2009 13:19:29   
gemelli
Ciao dvojne mamice!

Tudi jaz sem med vami - imamo Saro in Alexa (rojena 2.3.2009).Ze full casa spremljam vase dogodivscine in se z vami smejim ali pa belim glavo. Ste prav face...ni kaj rect. Hedvigo prebiram ze od nosecnosti dalje in moram priznat, da sta nasa tamala dva prav podobna njenima.Zanima me, ce je katera z goriskega konca, da bi se lahko vcasih tudi dobile in kako rekle.
Nasa dva soncka sta kar uredu,podnevi spita kukr kdaj, ponoci sta pridna in spimo od 21.00-5.00.
Lepo se imejte, se tipkamo!
user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 667
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 13:22:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu PERSIDA)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
20.6.2009 22:10:59   
pikatara
Punce danes sem pa kar malo v šoku. Rubin je poslala sms da je rodila, da so revice v kritičnem stanju. Sem šla preverit in bi mogli punci šele konec septembra prit. Rubin držimo pesti zate,za zojo in Gajo.

mlinčka čestitke!!!. No pa boš le z nami na naslednjem srečanju. Ampak dokler nam bo pa verjetno Larči kavo stregla.

Videla sem Taški z njenima korenjakoma, mamica in fanta zgledajo super. Uživajte na morju, pogrešali vas bomo.

Da se malo pohvalim, spali smo od 22 do 6, ampak kaj ko sta starša bolj neumna od otrok in sta bedela do 3h.

Bodite pridne, mi gremo pančkat. Je oči že nahranil škratka, da je lahko mamica šla na rr.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 669
20.6.2009 22:36:26   
PERSIDA
Rubin - držim pesti ,za tvoji pikici.Bodi močna pol bosta tudi tvoji pikici,preizkušeno.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 670
21.6.2009 16:15:15   
Snezinka4
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa sem ga fasala. Mastitis namreč.
Se borim z njim že drugi dan.
Tega pa res nobenemu ne privoščim.
Upam, da ga danes onseposobim do konca, da bom jutri, ko bo možek v službi, lahko 100% funkcionirala.

Kje ste punce?

Sosedica - tebe že nekaj časa ni bilo tukaj. Daj sporoči kako vam gre dojenje. Že 100% dojiš ali še dodajaš na flaši? A si po podoju sprazniš dojke s pumpico ali ti otročka dojko spraznita do konca? Mi smo se do mastitisa že dva dni dojili (pol obrokov na dan). Je že zgledalo, da je možno da nekoč samo dojim. Tole z mastitisom nas je pa postavilo na ničelno točko...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 671
21.6.2009 17:05:31   
taškica
Mlinčka čestitke!!!!!

Rubin - držimo pesti.

Se vam javim preden grem na morje. Pika - fajn je bilo s teboj spiti pivo!!!!!

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 672
21.6.2009 23:27:32   
suncicica
rubin drzim pesti za tvoji pikici in posiljam user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 673
22.6.2009 9:52:37   
pikatara
Rubin se zahvaljuje vsem, ki misio na njih. In še mere Gaja 831g in 33 cm, Zoja pa 681 g in 31 cm.

Larči kaj si naredila z železom. Drug teden imamo pediatra in bom vprašala. js jima ga ne dajem več. Kapljice Oleovit za vitamin d3 so pa vredu, že tri dni jih jemljemo in ni nič težav.

Snežinka kaj si pa rešila z razvojno?

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 674
22.6.2009 11:09:48   
Snezinka4
Pikatara - zaenkrat še nič. Nimam še napotnice, jo dobim šele pri naslednjem pregledu pri pediatru.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?