nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA pri nas je tomaž zaspal vedno bp sedaj ,pa ko ga piči joka do onemoglosti da bi bil na rokah ,pa ne ta položaj ,pa ne oni če pa ga želiš dol dat je pa prava štala.Samo se bojim da anže tak postane pol pa sem v totalnem dreku .Danes sem začela tenirat kako spravit oba na roke da sedita .Mi je kar ratalo samo kake muke ko tehtata že okol 7 kg ,uf. evo, isto pri nas, sem ugotovila, da že obstaja en poseben "mama, kje siiiiiii???" jok , ki ga vedno pogosteje tuli moj mali, pa se carta do onemoglosti, jaz pa roke do tal, mi mamo že skoraj 8 kil!!!! , no, zaenkrat ivana še ni v fazi cartanje, ker, oba nosit?? GH sem jaz začela dajat in sicer grisolino s tem da kupujem stvari v avstriji in to od iste firme kot mleko.In sicer od nestle.Tud eno drugo kašico iz keksov in jabolk malo sta metala tisto po ustih ampa jima je kar dobro postalo.Zaenkrat jima dajem zjutraj in zvečer.Tudi stekleničko smo že probali pa jima kar nekak gre.Bomo videli grem naslednji teden v nabavo.No v glavnem da je njima sladko.Pač postopoma jima dajem da jih ne bi slučajno zašopalo ali bilo kaj druga narobe.Če pa se mi zdi da sta po mleku nonstop lačna Res pa je da pozabim da bi v resnici bila stara 3,5 meseca.Ampak sta tako napredovala da delam po svojem občutku. uf, dobra si, da že poskušaš z GH, jaz se ravnam po doktrini in čakam do 6 meseca, čeprav imam doma že zalogo kašic, ki jih je prinesla moja mama , mi smo korigirano tudi 3,5 mesece stari, tak da čaaaakaaaaaam na avgust! drugače pa, luštni ste, persida! ja, hedvika, kje pa hodiš??? pri nas je trenuten trend, da ni trenda, imamo vse tak na juriš, mal jemo, kakamo po novem večkrat na dan, v vozičku po novem ni fajn, pa spimo tudi samo v spalnici na zakonski postli, zvečer se napokamo do onemoglosti, pa potem jokamo, ker nas tišči, ... no, to je naš najnovejši ne-trend! upam, da kmalu mine malaf, nič koristnega ti ne morem odgovorit na tvoja vprašanja, na žalost, sam pritrdim ti lahko, da je "pivo" res dobro za tvoj duševni mir kdo je rekel "pivo" ?? sunčicica, tvoji dve frajerki pa že plezata čez ograjico??? uau, sta zeeelo hitri! se ful pozna, sem opazila, da dlje časa ko so nošeni naši dojenčki, bolj so gibalno razviti, mi se moramo "primerjat" z en mesec mlajšimi, pa še tam glih ne blestimo. no, itak da bomo nadoknadili, jaz se tu ne sekiram, samo kot sem napisala, opažam pri naših dveh. tak pa zaenkrat ležimo in krulimo !!! pikatara, ja, imamo pregrado v vozičku, saj nekak je ok, sam ko se eden premetava, drugega glih tak v luft meče... aha, pa še pleničke!!! brez pleničk mi ne gremo nikamor, imamo posebno manijo na njih, spančkamo s pleničko čez obraz, pa preden zaspimo se cartamo, tak da očitno se pleničk še nekaj časa ne bomo rešili... no, pogledala slikce od pikice, pa to ni res, še zdaj se smehljam, ubijam za take laske!!! (zdaj pa frizeraj pa barvanje ), bravo!!!
< Sporočilo je popravil nokes -- 19.6.2009 22:20:20 >