|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
22.6.2009 11:17:17   
taškica
OJla punce se fočkam.

Zaradi odhoda na morje, smo imeli v petek drugi sistematski pregled. Jurij je dohitel Andraža in pridobil v 14 dneh kar 600g - 4120g vse skupaj, Andraž pa zgolj 300g in pedaitrianja ni bila pretirano zadovoljna. No jaz pa sem imela spet razlog za slabo vest (ker sem res ga mal pozabila, revčka), pa sem pla gledat in napredovanje 150g na teden je čist ok.

No toliko.

Razvojno sem si sama uredila kar na Viču - šele avgusta. Še ultrazvok potrebujem - v Šiški.

Snežinka je kaj bolje z mastitisom? drugače pa zaslužiš medaljo za dojenje!111 Kako pa kaj voziček?

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 676
22.6.2009 11:33:48   
lara light
Taškica, srce, kako si? Ma pridna sta oba, ne sekiraj se, ne gre vdno kot po priročniku, bo pa nasl. mesec več pridobil, v redu je.user posted image

Snežinkica, revica, pošiljam ti topel objem, naj hitro mine.user posted image user posted image

sem mela par dni odklopa, kako je z Rubin?

pika moja, železa ne dajem, idroplurivit, to je d3 italij. verzija pa dajem po 4 kapljice, jočeta kar precej, ker imata strašne vetroveuser posted image user posted image user posted image

noki, hedi, kako sta lepotici?user posted image user posted image

sunči, mf, sosedica, gemelli... vsem lp!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 677
22.6.2009 11:40:42   
nokes
oj taški, lepo se imejte, uživajte in andraž bo že na morju nadoknadil kakšen dekagramček!!!

ja, snežka, ista vprašanja, kako si z mastitisom?? je ful kriza, joj, mislim na tebeuser posted image ! voziček že laufa? al ste zaenkrat še v enojčku? mah, dokler imata prostor, je povsem vseeno...

pikat, a imaš kontakt od rubin? no, enivej, res vsi mislimo nanjo, še posebej pa močno močno na njeni punciuser posted image user posted image

lara, kje pa ti pohajaš?? saj, vem, gužva OOOO., TE ŽE BEREM user posted image user posted image user posted image

ja, pri nas je zdajle v tem dnevu 5 minut miru, samo čakam, da se začne jok in stok, pa da zbudimo ivano, ki se revica matra cel dopoldan, da zaspi, pa da začne še pes tulit, ... no, se je zbudila, štala...

< Sporočilo je popravil nokes -- 22.6.2009 11:41:45 >

nokes

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 678
22.6.2009 12:24:40   
malaflobe
Ojla!
vse lepo pozdravljene. Berem o stvareh,ki me pretresejo in mi dajo misliti.
V mislih sem z Rubin in njenima deklicama. Želim vam vsem 4im, mamici deklicama in očku, da vam močna volja poplača svoj dolg in da boste čimprej na varnem. naj vas varujejo angelčki in vam dajo moči. GAJA in ZOJA pa naj podreta vse rekorde, da se bosta čimprej spet greli pri mamici v naročju in poslušale utrip srca, ki jima je v trebuščku pel uspavanke. Molim za vas in vam želim vse dobro.

user posted image Mlinčka čestitke ob rojstvu Anje in Taje.user posted image

Snežinka upam, da se je uredilo z mastitisom in lahko spet v miru dojiš. vse dobro ti želim. Mamica naredi vse za svojega otroka, tudi trpi, na vse slabo pa kmalu pozabi in se spominja lepih stvari.

Taški zdravniki nekaj govorijo po priročniku in pri nas z dvojčki lažje zakomplicirajo, ker imajo pač dva in ju primerjajo. Ti pa veš, da sta vsak zase oseba in sta si kljub podobnosti povsem različna.

Noki držte se. Tole vreme, pa luna nič dobrega, vse vpliva na naše škratke. držim pesti, da Ivana zapančka. Pa da bo mami imela urco ali dve časa zase.

vsem vam in ostalim: pika, lara, suncica, persida, hedviga, 4pikice,..... pošiljam vam velik nasmeh namesto sončka, da vam pogreje srčke in polepša ta deževen dan. Pazite nase in vse lepo vam želim!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil malaflobe -- 22.6.2009 12:28:48 >

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 679
22.6.2009 13:02:22   
lara light
mf, noki, pozdravček nazaj

nisem vedela glede Rubin...vsi mislimi nanje in stiskamo pesti, da bo hudo čimprej mimouser posted image user posted image user posted image

noki, saj ne vem, če sploh pohajam...zadnje čase smo zelo jokajoči, stalno ju napenja in precej sta slabe volje, mala po3 h zbujena n noč...poleg tega je mali stalno, stalno pokakan, joka ob vsaki pukici in z vsako pride ven malo malo blata, ki mu znova draži ranico, ki se nikakor ne more zacelitiuser posted image user posted image ..ma ja mal sem morala pojamrat, zdaj pa letim ker mala zopet zlo jokauser posted image

lp vsem

Coelho

(odgovor članu malaflobe)
Neposredna povezava do sporočila: 680
22.6.2009 14:34:39   
Snezinka4
Lara - pa si ti glede ranice že kaj govorila s pediatrom, al pa s petronažno? Zdaj se pa že kar nekaj časa zadeva vleče, ne? Bogi fantekuser posted image

Punce, voziček imamo najlepši, ampak kaj ko ga ne uporabljamo (no do terase ali pa vrta že pridemo, na sprehod z njim pa še nismo šliuser posted image )...Sploh ne vem kdaj ga bomo. Če bom polno dojila ga bomo, do takrat pa dvomim, saj naj bi si  po vsakem podoju še dojki spraznila!?! Ni časa za nič. user posted image  SOSEDICAAAAA! Ti imaš podobno zgodbo (iz flaš na joško), dej povej mi, da se polno dojite in da je šlo vse gladko. To mi bo dalo upanje da se da.user posted image

Danes sem sicer samo dve uri in pol spala (začuda sploh nisem tako zaspana, zdele bi lahko spala, pa raje tipkam...) ampak zadeva se je umirila. NImam vročine in tudi dojke so boleče samo še na dotik. Tudi super patronažna sestra iz viča mi je razložila, da se zadevo ven spravlja lahko več dni, tako da še imam upanje, da bo enkrat spet ok. Ker vmes je bilo pa kar hudo. Tako hudo, da bi takoj podpisala, da dam otrokom samo še adaptirano mleko. A kaj ko tudi to ne gre, če imaš polne joške...še dobr, bi mi bilo danes žaluser posted image . Tako da punce, dejte preozke modrce stran in ne pritiskajte s prstom zgoraj na dojko, da bo otrok imel prost nosek (ne vem sicer kako potem otrok prosto diha?!?user posted image  s tem se bom čez eno uro ukvarjala)...pa če imate kje kakšen majhen vozliček, ki boli je to že zamašen vod - masirajte ga (od roba proti bradavici) da ne kasirate kihca tako kot jaz.

Malaflobe imaš prav.
Taški, Noki,Lara hvala za vzpodbudo in dobre želje. Vam vračam en velik huguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 681
22.6.2009 16:20:46   
konina
HEJ, mamice 2009. JAz sem mamica 2008, ampak samo za malo. Moja dva sta novembrska fantiča in sta sedaj že kar korenjaka. Malo sem vas prišla pogledat in pozdravit. Pa povedat, da se pestri dnevi nadaljujejo, ampak da smo mamice vsak dan bolj vpeljane in je vse lažje. Mi se še vedno dojimo, poleg pa jemo gosto hrano. Vem, kako je, ko vse planiraš glede na dojenje. Ampak jaz sem se tudi pozimi kar odpravila vsaj malo na sprehod, pa sem ju dojila na klopici, v gostilni, kjer koli je pač bilo potrebno. Pa na začetku sta jedla na dve uri in pol.

No, malo sem vas pozdravila, včasih pokukam k vam in preberem, če ne zamerite. ZA pisanje pa nimam veliko časa, vedno manj. user posted image  MOja dva ponoči kolikor toliko spita, vsaj Erazem, Gašper je bolj nemiren, podnevi pa bolj malo. Tako, da gre energije in časa zanju. Ampak, sta prava zaklada in nas razveseljujeta iz dneva v dan. Uf, sem kar malo zaljubljena v moje tri sončke. user posted image  Pa saj me razumete, kajne?user posted image  

Le pogumno naprej!

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 682
22.6.2009 16:53:45   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4

Lara - pa si ti glede ranice že kaj govorila s pediatrom, al pa s petronažno? Zdaj se pa že kar nekaj časa zadeva vleče, ne? Bogi fantekuser posted image

Sem jo klicala prejšnji teden in je rekla, da dojeni otroci kakajo na vse mogoče naćine, tudi kot moj mali v bistvu non stop. Ob vsakem naporu mu gre ven mehka kakica in jasno je, da se ne more zaceliti, dokler bo to tako, ko se enkrat odvajanje uredi šele...user posted image user posted image .
Super za vozek!user posted image
Glede vozličkov, jaz sem že drugič do sedaj mela po 1.dan vročino in bolečo eno od dojk, ne vem, zdravnica je rekla, da ne bi smelo bit povezave, meni se zdi, da je. Potem dva dni vneto mesto masiram, boli ko user posted image , potem mine. Je pa res, da si mleka ne iztiskam, ker jaz ne najdem cajta, al pa ga nočem, nimam še nekega ritma, vse je še po cigansko.

Jaz sem tudi spala glih eno figo, saj je mala jokala od treh do 5h, ko sva zbudile bratca in akcija do jutra...potem pa itak je nov dan...lepo je biti mamica, posebno dvehuser posted image .

Nina, hvala za lepe misli in spodbudo! Objemček vsem trem sončkom in tebi!user posted image

taški, uživaaaaaaaaaaaaaajte!

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 683
22.6.2009 23:28:43   
Snezinka4
Lara, če si imela vročino nad 38 in te je treslo in si se počutila kot da imaš gripo (brez bolečin grla) je to mastitis oz. vsaj začetek. Nič hudega, če si ne brizgaš, saj ni potrebe, če dojiš. Pa ko si masiraš si priklopi enega sesalčka, ki super pomaga. Jaz sem se danes kar zasekirala, da že 6 tedenske otroke izkoriščam, da opravljajo tlakouser posted image

Nina - zaljubljena v tri sončke? Prav je tako.user posted image Jaz sem pa v 4user posted image , no pa še en velik sonce se najdeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 684
23.6.2009 9:16:41   
pikatara
Snežinka a ti pa kar v takih poznih urah na netu. Mi takrat že pridno pančkamo. Danes je pa spet en turoben dan. No pa vsaj tiste hude vročine ni. Se kar pozna, tako da moja palčka spet čez dan kako kitico oddremata. Oba bi se skoz pogovarjala, Patrik čveka tud po 2 uri skupaj. Po kom je kajuser posted image . Vedno bolj opažata okolico, gledata tv, pa še tara jima je postala zanimiva. Včeraj je hotla Karolini igračko odnest. drugače je pa vse po starem. Držite se vse, ki vas daje mastitis ali pa kaj drugega, Taški ti pa neskončno uživaj.

Neposredna povezava do sporočila: 685
23.6.2009 9:16:46   
Snezinka4
Dobro jutro zaspanke!

Taškica - so že vse stvari na seznamu odkljukane? So že torbe polne? Ne pozabi termometer, vendar pazi, da ne bo živosrebrov......in ker sem ga omenila naj povem zgodbo o živem srebru. Da je zadeva strupena, sem vedela, da je pa takoooo strupena, da več dni ne smeš v prostor, kjer se je razbil živosrebrni termometer pa ne, dokler tega nismo zvedeli od kolega, ki nam je svetoval naj vse stare živosrebrne termometre nesemo na deponijo med nevarne odpadke. In smo jih? Seveda ne. Jaz sem enega od dveh celo uspela razbit v kopalnici (včeraj med črpanem in hranjenjemuser posted image ). Takoj sem odprla okno, zaprla vrata in klicala dragega na pomoč. Revež je (z masko in rokavicami in primerno opremo - selotejpi, kapalke...) kar nekaj ur čepel v zastrupljeni kopalnici in zbiral strupene kroglice. Je branil družino pred strupi in žrtvoval svoje zdravjeuser posted image . Očim se mi je smejal, čestilka je mislila, da sva nora. Vsak je znal povedat zgodbico kako so se oni s kroglicami živega srebra razbitih termometrov "igrali" ko so bili majhni. Tega se spomnim tudi jaz. Pa sva klicala na inštitut za varovanje zdravja, kjer so nama najino "noro" zgodbo potrdili, potrdili, da delamo prav in svetovali naj naši novorojenčki ne vstopijo (še dobro, da ne znata hodit) v kopalnico nekaj dni, da zadeva dokončno izhlapi in odide skozi okno...Tole se vam zdi mogoče noro. Vsaka naj se odloči zase, jaz pa vam to povem, da ziher je ziher in znebite se zadeve (pa NE v smeti!!!!) pa nikakor otrok v prostore par dni, če slučajno razbijete ta vvsakihišigaimajo predmet. Baje so živosrebrni termometri pri nas že prepovedani in jih ni več v prodaji...Pošiljam še dva linka: http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/1882-zivo_srebro_zarnice_19062009.pdf
in
http://www.cdphe.state.co.us/hm/hgcleanup.pdf.
Če je pa katera kakšen kemik ali toksikolog bo pa mogoče znala kaj več povedat...

Neposredna povezava do sporočila: 686
23.6.2009 18:07:21   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: gemelli

Ciao dvojne mamice!

Tudi jaz sem med vami - imamo Saro in Alexa (rojena 2.3.2009).Ze full casa spremljam vase dogodivscine in se z vami smejim ali pa belim glavo. Ste prav face...ni kaj rect. Hedvigo prebiram ze od nosecnosti dalje in moram priznat, da sta nasa tamala dva prav podobna njenima.Zanima me, ce je katera z goriskega konca, da bi se lahko vcasih tudi dobile in kako rekle.
Nasa dva soncka sta kar uredu,podnevi spita kukr kdaj, ponoci sta pridna in spimo od 21.00-5.00.
Lepo se imejte, se tipkamo!
user posted image

Živjo, Gemelli, tole si bom pa vzela kot poklon user posted image user posted image user posted image čeprav tvoja spita precej bolj pridno kot naša dva.

Žal jaz sem sicer ljubljanska žaba..

No, pupe, mužič mi je inštalirtal W7 in zdej mi nič ne dela, komaj smo usposobil iringarajo z mozillo.
In kaj vidim..
Ma, ne noouser posted image user posted image ...    Rubin, punca, držte se!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ah, ja razvojna... Mi smo bili na Viču pri Selanovi. Čist ok, malo ju je premetala, ene dve, tri smo rekli in ju je poslala domu, brez napotnice za FTH. Razen če bi sama zelooo hotela plačat, da mi kažejo hendling. Ma, no....user posted image user posted image

Mi jutri šibamo do nedelje na Pokljuko in mensezdi da bomo spraznil bajto, HB mamo tale velik vagen. In bog ne dej da pozabimo Medota Snedota in Kuro Pepo.
Mama je seveda tudi zapravila celo premoženje v Mullerju (itak vsak teden...p...m...user posted image ), pa še potem v lovu za toplejšimi zadevami, ker smo tatoplo prerastli in že posodili naprej. Naj povem da ima Kantz-Osh kosh neko sniženje 40,30 % Kupila trenirko za heroja, za tamalo me je pa mikal, ampak je bila pretenka. Ampak soooo cuuuuute!!!user posted image

Snežika, matrduš no! Stare mame so predlagale zeljne liste...pocajtaj se in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kapo dol za trud!!!!

Noki!! Naša dva sta tečna!!! Že cel teden oz. zdaj že več!! In to je en sam cvilejne in cmerkanje in nespanje....JUJUJUHUHU user posted image user posted image user posted image user posted image

Larči! Se mi kar smiliš no, jaz sem imela pa rdeče ritke...probali vse kreme na svetu... Daj, kaj pa kakšen  riboderminček, al pa kaj od Mustele?? Ne glede na kakice stokrat, da mu nardi mal zaščite? Mustela ma eno super kremo, ampak ne vem točno kako se reče..

Termometri?? Svašta...No jaz sem v mladosti razbila nekaj teh zadev, ker sem v želi ostati doma, prebverč grela na žarnici ali vročem čaju...pa jih je razgnal....user posted image user posted image Dobro da tega nisem vedla, potem šele bi hotla ostat doma. Zastrupljena in to...user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu gemelli)
Neposredna povezava do sporočila: 687
23.6.2009 21:41:46   
gemelli
Ojla!

Hedviga, nic hudega ce si zabarka,meni je ok.Bova pa na forumski vezi,a ne? Nasa dva sta zaenkrat res pridna ponoci,a kokoska dela na tem, da po 17.30 ne spita dokler ni vecer.Ne vem,ce je se katera imela krst.Ojojojjj,mi smo ga imeli to nedeljo.Ta mala dva sta bila super pridna dokler nista postala igracke za zlahto-so tekmovali kdo ju bo pestval(kukr za zlato medaljo na olimpijskih igrah) ha ha ha.Kokoska pa je morala biti prijazna, ceprav je trpelauser posted image ku ne vem kaj.Ma to se ni bilo vse, tetice in nonice so sle proti veceru domov, nama s petelinckom pa sta ostala najina zmatrana piscancka z nasmeskomuser posted image user posted image , ker sta prvic okusila toliko pestvanja naenkrat.Nasledni dan pa sem bila prav bogauser posted image user posted image , saj sta cakala nadaljevanje, a ker sem cez dan sama in si tega ne morem privoscit, sta mocno protestirala.Ma ta zlahta, naj grejo v ...
Pazite, da se vam ne zgodi isto!!!!!!!!Sicer pa, tamala dva sem spet udesila, hvala bogu.user posted image

Vse dobro vam zelim, posebno tistim, ki ne gre vse tako, kot bi moralo iti.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 688
24.6.2009 16:42:25   
buba.miska
Pozdravljene

Rubin mislimo nate in na tvoje pupe. Vem kako je hudo jaz sem mela baren Žano poleg sebe pa sem bla psihično že čisto na koncu. Nikoli ne izgubi vere vedi da bo vse vredi. Tvoji punci sta borki in to bosta tudi dokazaliuser posted image user posted image

Mam eno vprašanje. Sem študentka in ker nisem zaposlena mi ne pripada porodniška ampak staršovski dodatek. Pa me zanima ali je res da pri staršovskem dodatku nisem opravičena do dodatnih 3 mesecev. Upam da je še kera nezaposlena 2mamica in mi bo lahko iz prve roke dala odgovor.

Sem vidla da imate neke debate glede dojenja (nisem brala nič za nazajuser posted image pa ne vem točno za kaj gre). Se bom malo pohvalila mi se samo dojimo že od samega začetka (razen Klemen je dobival moje mleko prek sonde kasneje prek flaše, sedaj pa prek mojega zizauser posted image ) V eni dojki imam dovolj mleka za oba. Upam da bo tak ostalouser posted image

Sem prebrala da ima Lara mastits baje to ful boli upam da se hitro vrneš na staro stanje. Vem da sem na začetku imela tako polna prsa da so bila vsa trda, še sama nisem mogla z roko stisnit kaj šele da bi mala zizala, pa sem si ven spumpala kar obe čisto do konca (pustla sem samo toliko da sem malo nahranla) top sem delala dober dan te pa se je popravlo in se je delalo samo toliko kot sem rabla. Opazim pa tudi zdaj ko se bliža ura za dojenje mi postranejo težke in na eni strani že čutim "bulo", ampak sedaj se ponavadi same "odprejo"user posted image in ven mleko samo steče tisto kar je viška. Je pa res da brez blazinic (še kakšna v rezervi) več ne morem nikamoruser posted image

Vsem en lep dan čeprav je oblačen in vsako sekundo dežujeuser posted image user posted image

lp

(odgovor članu gemelli)
Neposredna povezava do sporočila: 689
24.6.2009 18:10:40   
lara light
Snežinka, mali dve na tlakiuser posted image user posted image  upam, da si bolje. mene danes ne boli več, me pa pika v prsih, upam, da ni kaka okužba, bemtišuser posted image
Tole oživem srebru pa nisem vedla, joj, kolk sem jih kot otrok in še potem razbila...pa to pobirala in skrivala pred mamouser posted image , zdaj se pa mi ne zdi več tko hecno, kje so bli na inštitutu za varovanje zdravja vsa ta leta, da nas nihče ni razsvetliluser posted image no ja, še sem živa, vsaj touser posted image , mogoče še bolj, z vsem tem živim materialomuser posted image

Pika, pikica, to mora bit lepo, ko se pogovarjata in menita...komaj čakam, da bosta tudi moja črička začela čebljatuser posted image

Hedi, srči, uživajte na Pokljuki!!!user posted image Hvala za nasvet glede Mustele, zdaj bom do pon počakala, ko imam P, da vidim kaj poreče...nisem več pametna, ker je to obolelo mesto tako, kot bi mu kožo odrgnilo in se nobena krema gor ne prime, grozno mi je, ker tko pazimo in čuvamo, pa mamo takoleuser posted image

Gemelli, si kar predstavljam tale krst.Mi še ne razmišljamo, ne vem niti če bomo...vsekakor čestitam in bravo da sta spet zajela stari ritem; glede spanja ste tudi zelooo pridni! Bravo!user posted image

Hej, buba, res me nekaj matra in boli, a mastits hb še ni in upam, da ne bo. Kako si ti? Vi?
Glede dodatka ne vem, mislim pa, da je normalno da ti pripada za ves čas porodniške torej za 15m...poskusi vprašat na csd.

Lepotičke, sicer smo mi v redu, mali še vedno non stop kaka, mala joka, po malem krčki, napihovanje, mali se že fejst smeje, mala me še čekira, če sem za in bi to tudi ona počela, skratka pestro in lepo nam je Držte se, počasi se bom tudi jaz odklopila na poletno sceno, mama in taščica hotel, kratki izleti, kak dan kampiranjam... skratka še več lenarjenja in manj oglašanja; lubčke od nas3!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 690
24.6.2009 19:20:41   
buba.miska
Lara light hvala za odgovor sem vprašala pa majo tu veliko krat svoj zakon, če zakonov sam ne poznaš te hitro naserejouser posted image

Smo vredi jemo vsake 3 ure tudi ponočiuser posted image . HB sedaj sta ugotovila da ne bosta mogla pri nama spat ampak v svoji pojstliuser posted image smo meli dva večera jokanja po 15 min potem pa spanjeuser posted image .

Sedaj smo stari 1 mesec in 10 dni Klemen je velki 52cm in težki 3400g, Žana pa je velka 49cm in težka 3115g. Klemen je že dobil 1090g od porodne, Žani pa še manka 15guser posted image da bo imela 1000g . Smo prave žogice.

Lp

< Sporočilo je popravil buba.miska -- 24.6.2009 19:22:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 691
24.6.2009 19:43:44   
PERSIDA
Sem si dovolila kopira iz sosednjega foruma.

Imam novice od Rubin.Pravi,da čez dan je ok,ko sta Lara in mož pri njej in ko Gajo in Zojo vidi,noči pa so grozne.Mali dve sta včeraj imeli možganske krvavitve in drenirali so jima pljučka,danes pa sta stabilni.Sestre in DR na oddelku pa so pravi angeli.

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 692
25.6.2009 12:39:57   
gemelli
Pozdravljene!

Danes imam vrocino 38,5,pa grlo in usesa bolijo user posted image in me zanima,ce lahko dojim.V zdravstvene domu ni nikogar, ker je praznik,da bi mi odgovorili.hvala.

Me pa tudi zanima kaj narediti,da bi bilo vec mleka,saj pri meni pocasi usiha.Je pa res, da skoraj 4 mesece dojim izmenicno.hvala.

Lep praznik vsem!!!!

Rubin, smo s tabo in drzimo pesti, da bo vse ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 693
25.6.2009 13:27:04   
Snezinka4
Gemelli, jaz imam tudi danes (ponovno) vročino čez 38, kljub AB. Prav noben mi ni rekel, da naj nebi dojila, prav nasprotno (imam mastitis).
Najpomembneje je pa, da počivaš. Jaz grem spat.
Lep dan vsem!

(odgovor članu gemelli)
Neposredna povezava do sporočila: 694
25.6.2009 17:49:36   
nokes

user posted image

Svoja zakladka dobile v letu 2009:

4pikice PDP 10.12.2008 ; rodila 4.12.2008
user posted image  ANA 2755g, 49cm in user posted image  LINA 3015g, 51cm 

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image  TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009  
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Alenka-8 PDP 9.3.2009 rodila 19.1.2009
user posted image  LANA 1510g, 42cm in user posted image   JAŠA 1720 g, 44cm 

Thula PDP 7.2.2009 ; rodila 24.1.2009, CR  
 user posted image KIAN 3140g, ??cm in user posted image TAJA 2400g, ??cm

nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image VITAN 2450g, 49cm

malaflobe PDP 27.2.2009 rodila 5.2.2009 
user posted image   FLORIJAN 2800g, 48cm in user posted image BENJAMIN 3135g, 51cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image  ŠPELA 2140g, 47cm in user posted image MIHA 2700g, 48cm 

aknela1 PDP 1.4.2009 rodila 13.2.2009
user posted image  GAJA 1920g, 42cm in user posted image  ZOJA 1910g, 44cm

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 25.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image   FRAN 1205g, 40cm in user posted image DANE 1640g, 41,5cm

gemelli PDP ???.2009; rodila 2.3.2009 
user posted image  SARA g, cm in user posted image  ALEX g, cm

Suncicica PDP 28.3.2009; rodila 21.3.2009
user posted image  STELLA 2700g, 48cm in user posted image PIA 2490g, 47cm

Pikatara PDP 17.4.2009 rodila 28.3.2009
user posted image  KAROLINA 2090g, 46cm in user posted image PATRIK 2350g, 46cm 

Mucka25 PDP 8.5.2009; rodila 2.4.2009
user posted image  TINA 1530g, ?cm in user posted image  NINA 1970g in ?cm

lara light PDP 26.5.2009 rodila 25.4.2009
user posted image   ZARJA 1820g, 45cm in user posted image   IZAK 2100g, 46cm  

Taškica PDP 17.5.2009 rodila 4.5.2009
user posted image   JURIJ 2765g, 49cm in user posted image   ANDRAŽ 3160g, 51cm 

sosedica PDP 2009 rodila 5.5.2009
user posted image   PIA 2110g, ??cm in user posted image   AŽBE 2140g, ??cm  

Ona23 PDP 29.5.2009 ; rodila 8.5.2009
user posted image   
MARK 2650g, 49 cm in user posted image   BOR 2730g, 48 cm

Snežinka4 PDP 26.6.2009 ; rodila 9.5.2009 
user posted image   ROŠA 1780g, 43cm in user posted image  DAŠA 1970g, 42cm

buba.miska PDP 30.5.2009; rodila 14.5.2009 
user posted image   ŽANA 2130g, 42cm in user posted image   KLEMEN 2310g, 46,5cm

< Sporočilo je popravil nokes -- 25.6.2009 17:50:29 >

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 695
25.6.2009 17:56:45   
nokes
daaan, babike

gemelli dobrodošla! sporoči še manjkajoče podatkov tvojih dvojčkov. pa še snežka, držita se obe! ubožici user posted image , naj čimprej mine tale vročina!

pri nas je danes spalni maraton, spita tamala in spim jaz, pa še pes user posted image . lani na današnji dan sem ju dobila k sebi! moja najlepšauser posted image user posted image

nič, šibam hranit, pa-pa

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 696
25.6.2009 18:20:32   
gemelli
Nokes, z nami je bilo takole: PDP 16.3.2009, rodila 2.3.2009 CR
Alex 2550, 50 cm    Sara 2500, 48 cm.

Upam, da me vrocina kmalu zapusti, ker je prav zoprno.Se tipkamo! 

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 697
25.6.2009 18:42:07   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: gemelli

Nokes, z nami je bilo takole: PDP 16.3.2009, rodila 2.3.2009 CR
Alex 2550, 50 cm    Sara 2500, 48 cm.

Upam, da me vrocina kmalu zapusti, ker je prav zoprno.Se tipkamo! 

no, tole pa so super mere in seveda, da si donosila tako dolgo! bravo! dam takoj na seznamček user posted image

nokes

(odgovor članu gemelli)
Neposredna povezava do sporočila: 698
25.6.2009 18:43:37   
nokes

user posted image

Svoja zakladka dobile v letu 2009:

4pikice PDP 10.12.2008 ; rodila 4.12.2008
user posted image  ANA 2755g, 49cm in user posted image  LINA 3015g, 51cm 

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image  TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009  
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Alenka-8 PDP 9.3.2009 rodila 19.1.2009
user posted image  LANA 1510g, 42cm in user posted image   JAŠA 1720 g, 44cm 

Thula PDP 7.2.2009 ; rodila 24.1.2009, CR  
 user posted image KIAN 3140g, ??cm in user posted image TAJA 2400g, ??cm

nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image VITAN 2450g, 49cm

malaflobe PDP 27.2.2009 rodila 5.2.2009 
user posted image   FLORIJAN 2800g, 48cm in user posted image BENJAMIN 3135g, 51cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image  ŠPELA 2140g, 47cm in user posted image MIHA 2700g, 48cm 

aknela1 PDP 1.4.2009 rodila 13.2.2009
user posted image  GAJA 1920g, 42cm in user posted image  ZOJA 1910g, 44cm

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 25.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image   FRAN 1205g, 40cm in user posted image DANE 1640g, 41,5cm

gemelli PDP 16.3.2009; rodila 2.3.2009 
user posted image  SARA 2500g, 48cm in user posted image  ALEX 2550g, 50cm

Suncicica PDP 28.3.2009; rodila 21.3.2009
user posted image  STELLA 2700g, 48cm in user posted image PIA 2490g, 47cm

Pikatara PDP 17.4.2009 rodila 28.3.2009
user posted image  KAROLINA 2090g, 46cm in user posted image PATRIK 2350g, 46cm 

Mucka25 PDP 8.5.2009; rodila 2.4.2009
user posted image  TINA 1530g, ?cm in user posted image  NINA 1970g in ?cm

lara light PDP 26.5.2009 rodila 25.4.2009
user posted image   ZARJA 1820g, 45cm in user posted image   IZAK 2100g, 46cm  

Taškica PDP 17.5.2009 rodila 4.5.2009
user posted image   JURIJ 2765g, 49cm in user posted image   ANDRAŽ 3160g, 51cm 

sosedica PDP 2009 rodila 5.5.2009
user posted image   PIA 2110g, ??cm in user posted image   AŽBE 2140g, ??cm  

Ona23 PDP 29.5.2009 ; rodila 8.5.2009
user posted image   
MARK 2650g, 49 cm in user posted image   BOR 2730g, 48 cm

Snežinka4 PDP 26.6.2009 ; rodila 9.5.2009 
user posted image   ROŠA 1780g, 43cm in user posted image  DAŠA 1970g, 42cm

buba.miska PDP 30.5.2009; rodila 14.5.2009 
user posted image   ŽANA 2130g, 42cm in user posted image   KLEMEN 2310g, 46,5cm

< Sporočilo je popravil nokes -- 25.6.2009 18:46:12 >

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 699
25.6.2009 19:20:56   
pikatara
Snežinka to že mogoče, ampak kaj ko edini prav kažejo. Imo kar par digitalnih, pa je vedno zmeda.

Hedi vreme daje te naše male škrate.

Gemelli pri nas je bilo še huje. Sicer ni bil krst ampak samo obisk na Koroškem pri starih mamah. ne da sta hotla carkljanje, ampak sta bila pol čist nervozna in tečna. Sva ju komaj dala spat.

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?