nokes
|
hmmm, buba.miška, mi smo proti krčkom uporabljali kapljice biogaia, ne morem pa trdit, da so bile koristne, ker krčkov oz.kolik nista imela, bolj kakšno šraufanje tu in tam, drugače pa "delujejo" vse kapljice proti krčkom zaradi čudežne sestavine, ki se je reče cuker, jp, so sladke in to otroke za nekaj časa pomiri, no, mogoče potem svoje pridodajo še zvlečki kumine, janeža, komarčka,... želim ti mirno noč taški, ivano sumimo na alergijo na kravje mleko, ki je osnova vseh formul, in to zaradi njenega zavračanja hrane. prvič sem bila v bolnici z njo pred prvim majem in so testi pokazali mejno vrednost, zato je pred 14 dnevi znova dala kri, zdaj pa pričakujem rezultate , mi je hudo, če bi bila alergična, ker je potem kar nekaj odrekanja pri hrani, po drugi strani pa gledat otroka kako neprestano joče ob pogledu na hrano, se izmika in hranit na brizgalko, pa tudi ni ravno humano, ne? zato naj čimprej pridejo ti rezultati, pa da mati zgrabi bika za roge in začne miksat kakšne super njamzi kašice čez kak mesec in pol, da se tamala prvič v lajfu do sitega napapca. revica moja drugače pa se strinjam s teboj glede malih cukrov, gledam moja dva in se ne morem nehat smehljat od sreče, res so kjutki, vsi skupaj in vsak zase. še kaj? hja, hedi, prosim takšno neukročeno naravo, da škržati začnejo črikat ob 9.30, pa da so lidl, hofer, spar v bližini, terasn-bend špila taprave komade na sobni jakosti, da iglice ostanejo pred šotorom in so komarji v sosednjem kampu. nepozabno. no, dodajam, pa končno smo padle na novo stran, se je prejšnja vlekla u sto mater... se vam ne zdi???
< Sporočilo je popravil nokes -- 11.6.2009 22:18:56 >