|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
11.6.2009 22:17:57   
nokes
hmmm, buba.miška, mi smo proti krčkom uporabljali kapljice biogaia, ne morem pa trdit, da so bile koristne, ker krčkov oz.kolik nista imela, bolj kakšno šraufanje tu in tam, drugače pa "delujejo" vse kapljice proti krčkom zaradi čudežne sestavine, ki se je reče cuker, jp, so sladke in to otroke za nekaj časa pomiri, no, mogoče potem svoje pridodajo še zvlečki kumine, janeža, komarčka,... želim ti mirno noč

taški, ivano sumimo na alergijo na kravje mleko, ki je osnova vseh formul, in to zaradi njenega zavračanja hrane. prvič sem bila v bolnici z njo pred prvim majem in so testi pokazali mejno vrednost, zato je pred 14 dnevi znova dala kri, zdaj pa pričakujem rezultate user posted image , mi je hudo, če bi bila alergična, ker je potem kar nekaj odrekanja pri hrani, po drugi strani pa gledat otroka kako neprestano joče ob pogledu na hrano, se izmika in hranit na brizgalko, pa tudi ni ravno humano, ne? zato naj čimprej pridejo ti rezultati, pa da mati zgrabi bika za roge in začne miksat kakšne super njamzi kašice čez kak mesec in pol, da se tamala prvič v lajfu do sitega napapca. revica mojauser posted image

drugače pa se strinjam s teboj glede malih cukrov, gledam moja dva in se ne morem nehat smehljat od sreče, res so kjutki, vsi skupaj in vsak zase.user posted image user posted image

še kaj? hja, hedi, prosim takšno neukročeno naravo, da škržati začnejo črikat ob 9.30, pa da so lidl, hofer, spar v bližini, terasn-bend špila taprave komade na sobni jakosti, da iglice ostanejo pred šotorom in so komarji v sosednjem kampu. nepozabno.user posted image

no, dodajam, pa končno smo padle na novo stran, se je prejšnja vlekla u sto mater...user posted image  se vam ne zdi???

< Sporočilo je popravil nokes -- 11.6.2009 22:18:56 >

nokes

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 601
12.6.2009 10:08:32   
Belen
Hedviga-  Topli kraji, divjina, pristna narava...pomoje bi bla Izola taman...
???? user posted image user posted image user posted image
js sm izolanka sam ne wem kje je ta pristna narava in divjina...kaj ladjedelnica? user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 602
12.6.2009 10:26:55   
buba.miska
nokes hvala
smo danes hvala bogu meli najbolj mirno nočuser posted image . je mala spala od 10 pa do 3 (njo samo mantrajo krči), mali pa je enkrat okoli 12 jedo in do 3 mir. Smo se še malo za nazaj naspali.

Upam da ostale lepo ajate ponoči. Me nekaj zanima kdaj (če že) so vaši malčki začeli spati ponoči brez hranjenja.

Hvala za odgovore lp

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 603
12.6.2009 10:36:44   
Alenka-8
Upam da ostale lepo ajate ponoči. Me nekaj zanima kdaj (če že) so vaši malčki začeli spati ponoči brez hranjenja.

Pri treh mesecih in pol (kor. pri dveh in pol)

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 604
12.6.2009 15:54:29   
Snezinka4
Noki, dobro si jih sprovocirala, da so punce mal začele pisatuser posted image . Kakšni so alergološki rezultati? Upam, da nas boš razveselila z njimi...
Voziček - še mal pa bom rekla naj ga kar imajo in kupila tukaj enega. Bolje imeti težak voziček kot da lahkega nimaš...
Pa hvala vsem za vzpodbudne besede glede dojenja. Naslednji tedni bodo prelomni, saj gre moj dragi v službo. Že zdaj se pripravlja na odhod v službo (vnema za pospravljanje ga je malce minila, pa poke papirjev za službo si je za domov prinesel), tako da če ne zaradi utrujenosti bom imela mleka manj že zato, ker bom tako tečna, ker imamo vse nastlano po celi bajti. Prej smo bili 4, zdaj nas je pa 6, ki ne pospravljamo za sabo...pa ta novi dve sploh velik cunj pridelatauser posted image
Taški - moje sožalje za študentko in likarco. Upam, da pride kakšna nova. Res si pridna, da furaš celo gospodinjstvouser posted image . Daj si še kakšno pomoč najdi, da nam ne pregoriš. Pa na forumu te hočemo tudi bratuser posted image .

Sem ravnokar od pediatra. Saj ne vem kaj sem pričakovala, ampa zaključek glede dojenja je sledeč: upoštevala bom nasvet patronažke izpred 9 let, ki mi je na vsa  moja vprašanja odgovarjala z "Gospa po občutku." Skratka nič novega nisem zvedla. Dokler otroci pridobivajo na teži ne delam kaj bistveno narobeuser posted image . Dolgo rabim, da dojamem user posted image , nismo vsi Einsteini... Sicer pa imata 2750g oz. 2280g. Zlatenica - ni hujšiga, počas bo šlo baj baj. Mati in oče zadovoljnauser posted image .

Malaflobe- 3 vozičkiuser posted image user posted image user posted image , saj ne vem, al naj se user posted image user posted image user posted image  aluser posted image user posted image user posted image

Mlinčka - kaj si zdaj pogruntala glede povijalih? Če jih boš rabila ti sam men reč, ti jih dam mojih 5 kom. A kufeta pa nič več ne dobimo? Jaz mam samo take, k neki že not plava user posted image

Mucka25, Buba.miška - živjo !
Alenka - joj najlepša hvala za vse infouser posted image user posted image user posted image Super si, ker tako dolgo vztrajaš! Stereo črpanje - dobra ideja!

Pika - zdaj mora biti pa super na morju, kaj. Ne prevroče, ne premrzlo. Si plavala? Kakšna je bila pa noč?

Lara - kar se Izaka tiče se pridružujem Noki - pridno perite rito, čim manj kemije (ritni robčki), rito na zrak, pa kakšen Bepanthen plus.
Aja punce s čim perete/brišete rite doma? Toto vatice? Obstaja še kaj boljšega? Mi teh paketkov čuda velik porabimo...no, da o plenicah ne govorimo...kar pa verjetno že vse vesteuser posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 605
12.6.2009 16:50:00   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4

Noki, dobro si jih sprovocirala, da so punce mal začele pisatuser posted image . Jp, je treba včasih mal po mizi udarituser posted image Kakšni so alergološki rezultati? niso sporočili, jih pokličem v ponedeljek user posted image

pa bravo za lepi teži!!!
Mlinčka - kaj si zdaj pogruntala glede povijalih? Če jih boš rabila ti sam men reč, ti jih dam mojih 5 kom. A kufeta pa nič več ne dobimo? Jaz mam samo take, k neki že not plava user posted image   drage moje, mlinčka je v P, kjer čaka ali na popadke ali na pritisk do plafona ali pa na to, da se odpre, jp, danes, jutri bomo dihale. prav tako blanči, ki ji je odtekla voda in je dobila injekcijo za plučka, zanjo stiskamo pesti, da zdrži 24 ur.user posted image

Aja punce s čim perete/brišete rite doma? Toto vatice? krpice Obstaja še kaj boljšega? Mi teh paketkov čuda velik porabimo...no, da o plenicah ne govorimo...kar pa verjetno že vse vesteuser posted image kupujem v mulerju, pa Dm.-ju njihove blagovne znmake so ene take krpice, ki pa jih prerežem na pol, pa jih je potem kar nekaj

nokes

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 606
12.6.2009 23:01:54   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

drage moje, mlinčka je v P, kjer čaka ali na popadke ali na pritisk do plafona ali pa na to, da se odpre, jp, danes, jutri bomo dihale. prav tako blanči, ki ji je odtekla voda in je dobila injekcijo za plučka, zanjo stiskamo pesti, da zdrži 24 ur.user posted image

noki, kaj ne poveš, držim pesti, da blanči počaka da injekcije nardijo svoje, da bo vse ok z pljučki in navijam zanjo in seveda za mlinčko, ki že ima tedne!user posted image user posted image  dajmo punci, čakamo na 4 nove članeuser posted image user posted image

snežinka, super punci imaš, bravo za težuser posted image i, upam da te je P pohvalilauser posted image
jaz umivam z vodo in to-to krpicami za umivanje, bom pa šla pogledat v dm, kakšne so tiste, k ima noki. izaku pa nazadnje obrišem še s fizioloin ško, da je čimbolj čisto...in še vedno ni nič boljeuser posted image

noki, kako so rezultati glede tvoje princeske? revica, se mi je tko zasmilila, ko si napisala, da se bo kmalu lahko prvič do sitega najedla, dušica malauser posted image

grem odložit mojo lepotičko, upam da je sita in da bomo spali odsedaj pa do 9h, ker je sobotauser posted image
lepo nočko, dajmo mlinčka in blanči, smo z vama!!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 607
12.6.2009 23:33:52   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

noki, kako so rezultati glede tvoje princeske? revica, se mi je tko zasmilila, ko si napisala, da se bo kmalu lahko prvič do sitega najedla, dušica malauser posted image

ne govori...user posted image user posted image , ko vsaki dan poslušaš jok in gledaš zvijanje in hraniš v spanju, ko poje še cucelj s flaške, potem si res želiš, da bi cele dneve glumil jamie-ja in ji delal kašice za okol past. itak, da bomo ugotovili, kaj ji ne štima, pol pa na juriš!!!! korenček, krompirček, kolerabica, here you come user posted image user posted image

drugače pa sem govorila z mlinčico, je malo odprta, pa nima popadkov, ampak jo matra pritisk in ji bodo najverjetneje jutri sprožili porod, če se ne bo začelo samo. hmja, tale pritisk je je.ba, res ni ok, ampak mlinči je itak že zmagala!!!! tak da bomo videli kaj prinese sobota.

blanči pa mora še mal stisnit, ker ji je otekla voda in je dobila injekcijo za pljučka, tako da tudi za njo stiskamo pesti še do jutri, pa še naprej.

punci moji najdražji, mislim na vaju, stiskam, stiskam pestke in vama želim najlepše otroke!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse bo ok!

punce nočka, danes sem pozna, ne vem, kaj mi je, kar nekak ne morem zaspatuser posted image , me neke žalosti objemajo....

nokes

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 608
12.6.2009 23:40:08   
lara light
tud jaz sem še tu

noki ne bit žalostnauser posted image , te rajš jaz objamemuser posted image  itak, da boš prišla stvari do dna, držim pesti, da čimprej!...da se to trpljenje zanjo konča za vednouser posted image

dajmo mlinčka in blančica!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 609
13.6.2009 8:12:51   
lara light
jutro! še nič novega glede mlinčke? blanči pa itak mora še čakat...držim pestiuser posted image

taškica, HVALA ZA POSLANO - DELUJE!!! ZLATA SIuser posted image

lepo soboto vsemuser posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 610
13.6.2009 10:02:20   
hedviga
O duš....Noki se je splašla!!user posted image
Naj najprej povem, da sem blas včeri na mitingu IVF/ICSI in je her Mlinček bil z nami, še nič rojeval...
BTW Noki, lepe pozdrave od klasične zasedbe.

Vidim da sem itak pol spustila v prejšnjem postu, tko da se ne bom sploh zdaj matrala za nazaj brat.
samo telegrafsko:
- ponoči še ne spimo, pa smo stari več kot 4 mesece. Danes zdržali od 20 (hrana) do 4:30 (hrana). Uau... Ampak kaj ko je mati po svetu popivala...user posted image
- probali korenčkov sok. Miha navdušeeeen, Špela pretežno.... Mati sploh ne, ne gre iz obleke ven.
- krči..probal smo vse, olajšanje prinesel čas...

No, bili smo včeraj spet cepljeni...vse ok, edin popoldan sta bila malo sitna.
Teže pa..no comment. Miha 7180,65 in Špela 5500, 60.

Špelca in Mihec 9.2.2009

Neposredna povezava do sporočila: 611
14.6.2009 8:40:38   
taškica
Upam, da sta Blanč in Mlinčka še v enem kosu. Držim pesti!!!!!

Noki - mah odženi te žalosti, vse naš včasih prime blues. Pa ja ne bi ti raje eno pivo spila z nami? Kako smo že rekle, da bo to tradicionalno? Lepo Ivano božat, pa res upam, da nima blazne alergije, zgolj nekaj takega kar z meseci izgine. Ubošček Ivana, sicer so pa vse Ivane junakinje in tudi tvoja je. Zagotovo.

Snežinkica - lepo futraš ti tvoje otročičke in vidim po teži da vam uspeva. Ti kar lepo nadaljuj pa obveščaj nas kako ti uspeva brez možeka....saj bo boš videla....

Hedi - super teži! Bravo!

Nič ni novega pri meni, fantje moji so lepotci, pridni in sploh in oh.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 612
14.6.2009 22:00:27   
Snezinka4
Noki - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pomaga pri žalosti. Ali pa se dobimo na pivu, kot je Taška rekla, da ti jih dam še v živo, sicer se boš morala pa do takrat z možekovimi zadovoljituser posted image . Drži se. Ob večerih so vse stvari hujše kot podnevi. Držim pesti, da bodo jutri dobre novice.user posted image

Hedi - od 20h do 4:30 super! In ti tega ne izkoristiš - jao, jaouser posted image

Kaj'zdej punce? Zmanjkalo besed? To se mi zdi nemogočeuser posted image
Delate taborniškega molčečnika?
Je mož zahteval pozornost zase in je odklopil internet?
Al' jaz kje kaj zamujamuser posted image ?
Da imate pa preveč dela z otročki, pa že ne verjamemuser posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 613
14.6.2009 22:14:21   
hedviga
Snežka, pa ti si caaaricaaaa!!!!!!!!!! Tolk optimizma, da te bom prov en per častila k te vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ah jaz sem dobr izkoristila user posted image user posted image no saj, dam+nes sta bla še daljša: do 6, ampak seveda z manjšimi dudo-v-usta intervencijami...Vendar pa je bil zraven drobni tisk: cel dan, ampak res cel dan sta bila neizmerno sitna, tako da moram priznat sta mi zadnje živce že vlekla iz pete. Cel dan niiič ni blo ok, nista mogla zaspat, komi gledala, ampak mjaukala panon stop...
Zdejle je pravi balzam, sta že v mižovcih..Ja, tkole je, nista več nebogljenčka, ampak že uveljavljata svoje: ti nama ne daš čevapov, midva pa tebi ne mira...user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

Neposredna povezava do sporočila: 614
14.6.2009 23:10:27   
Snezinka4
Hedi, kar si rekla si rekla!
Bom še kakšno optimistično rekla - za pivo vse!user posted image

Vsem, ki se v naslednjih 24 urah tukajle pofočkate bodo otroci spali celo noč, zjutraj se bodo nasmejani zbudili, cel dan bodo krasni srčki, ki bodo pridno jedli, lulali in kakali. Jok bo samo tedaj, če jih bodo mame zanemarile (če bodo preveč piva popile), tako da bodo mame spočite in vesele.
Saj ne vem, če je tole optimistična, najbrž je bolj ZF.user posted image user posted image

Mal me je zanesl...

Lahko noč.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 615
15.6.2009 8:50:11   
taškica
Snežinka - tut od mene dobiš eno medaljo za optimizem. Ja kaj takega pa še ne! Tebi srečka buta skozi vsako besedo! Ne morem verjet, a to delajo 4 otroci, al to delajo pupe? user posted image user posted image

Nič, nam se vse vrti okoli priprav na morje, oba pa se bojiva, da se nam bo red spremenil, ker sedaj je kar solidno - parkrat na noč pa je.... Danes sem sanjala, da sem dvojčka peljala v nekem turističnem avtobusu in sta bila kar gor na previjalni mizi. Ko pa je avto speljal, so jih drugi morali kar loviti, ker so se kotakalikali levo in desno, in naekrat so bili trije in je eden skor dol padu...mora. user posted image

NOKES - javi kako je šlo danes, držimo pesti!!!!!

Snežka, dej še kakšno prijavi no....te je luštno brat.

Pika - si že nazaj?

Aja, babuške, kako jih imate oblečene za 33 stopinj? Vem, da je to bilo že načeto, ampak vremenski pogoji so različni - 33 v maju ni isto kot 33 v juniju!

Neposredna povezava do sporočila: 616
15.6.2009 9:08:21   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Aja, babuške, kako jih imate oblečene za 33 stopinj? Vem, da je to bilo že načeto, ampak vremenski pogoji so različni - 33 v maju ni isto kot 33 v juniju!

ojla, ne ni isto, razlika je v velikosti pajackauser posted image user posted image , jaz ju imam oblečene isto kot maja, kratke hlače in kratki rokav.

za alergijo še ne vem, moram poklicat, drugač pa grem vprašat jutri, ko imam nevrologa.

kdo je rekel pivo???user posted image

nokes

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 617
15.6.2009 9:16:07   
lara light
Uuuuu sem se kar nafilala, punce krasne ste!user posted image

A Mlinčka in Blanči pa še nič?
Noki, mislim nate
Taškica, imaš seznam za na morje, kolk strani ima? Al je knjiga v več delih?user posted image  Mal heca lubica, rti!
Snežka, moja ww, vidim da ste superuser posted image
Hedi, pridni tvoji otroci, jaz bi tudi take vsaj ponoči, moja dva imata napade joka in cmihanja celodnevna varianta, ponoči pa jemo ob 24h, ob 3h, ob 5h, ob 6h, pol je itak akcija...mati je fizično kaput, ma zdej si dam mal maskare in glosa in se stlačim v bele kratke hlače in grem ven, briga meuser posted image in če najdem katero z dvojčki, ki zgleda boljš kot jaz, še kar vržem čez most user posted image  (sej živim ob soči)

lep dan srčice

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 618
15.6.2009 9:21:13   
lara light
Noki, včeraj zvečer sem eno pivo v dobri družbi ruknila, oh kako to paše, evo enga jutranjega za tiste s slabimi živci, trenutno sem med njimiuser posted image
user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 619
15.6.2009 9:50:49   
nokes
uf, lara,da ne boš dobla položnice, ker kršiš zakon o točenju alkoholnih pijač. bi vsaj še pol urce počakala.user posted image  drgač pa, kako da sem mislila, da si iz vipavske doline?? hmmm??? bele kratke hlače?? Pogumno, hot mama! user posted image

pikatara je spraševala, kdaj zaštekajo dvojčki drug drugega. naša dva se že kakšen teden smehljata drg drugemu!!tak da, pt, okoli 4 meseca, bi človk reku.

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 620
15.6.2009 15:17:12   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

pikatara je spraševala, kdaj zaštekajo dvojčki drug drugega. naša dva se že kakšen teden smehljata drg drugemu!!tak da, pt, okoli 4 meseca,bi človk reku.

haha, zdejle sem se spomnila na tisto oddajo od Vladota in Zrneca, As ti tut not padu, ko sta gostila svoje mame in sta bla mala dojenčka v stajci... A je kera gledala?? Ko sta komentirala svoje mamice.. No sem se zdej spomnila ko je Noki omenila da se smehljata eden drugemu.. Naša dva se tudi, če ju soočiš, pa pod lokom cvilita in se grabita za roke. Vsakih si predstvaljam tisto sceno in si mislim, da se naša dva pogovarjata in režita: "Špela, as vidla kolk ma mami še zmeri okroglo tazadno?! "Hehehe, Miha, nehiii ne u smeeeh spravlattt, k nama bo speeet dudo u usta poriiinla"

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 621
15.6.2009 18:46:36   
Snezinka4
Lara, ta je pa dosegel svoje...se mi roke več ne tresejo user posted image

Taški, kdaj odidete na morje? Verjetno po šoli, ne? Za kako dolgo? Dej ti men kakšen svoj pdf pošlji, no. Drgač bom morala do knjižnice, pa še voziček verjetno not ne pride...user posted image A že imaš osebni izkaznici za mala dva? Si ju pri fotografu slikala, al ste ju kar sami? Kako hitro pa dobiš osebne? Nas to tudi še čaka...

Pika hoj! Zdaj je pa že ponedeljek, možek verjetno že v službi, ti bi se nam pa zdaj lahko že kaj javila..user posted image  Ste padli v prometni zamašek včeraj? Upam, da ne.

Noki - pivo? user posted image

Hedi - Rit naj kar komentirajo, samo, da nam ne bodo z diplomami takega presenečenja pripravli kot sta ga Bizovičar in Zrnec svojima mamamauser posted image

Voziček dobili!!! Ampak brez košar...pridejo jutri...Barva je leeeepa - svetlo zelenauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 622
15.6.2009 20:59:37   
taškica
Hedi - ha, ha, a - zdaj bo pa še mene to preganjal (debela rit namreč)

Lara - ta je bil za užitek. Sem ga šla takoj en deci spit v živo.

Snežinka - ja po šoli gremo. Kakšen seznam? Mi smo umetniki, mi vse po feelingu pakiramo. Razen mulerrjevih plenic. Te gredo obvezno znami. Gremo za čimdlje. Dokler bo možiček lahko.

Lara - problem je kako bomo sploh dol prišli. user posted image

Noki - kaj je z alergijo in kakoje Blanč?

Osebne - mah sploh še nismo uredili - moramo jih slikati pa dati izdelat fotke. Se je mož zmenil z enim photo studijem. Samo bela podlagfa mora biti zadaj....

Neposredna povezava do sporočila: 623
15.6.2009 22:50:55   
lara light
lepotičke, danes nas je gostil mama hoteluser posted image ...samo en slab efekt: bele hlačke na hladnem za nekaj časa, saj je tazadnja spet naraslauser posted image
hedi, sem vidla tisti skeč... dobro si tvoja dva nagruntalauser posted image

noki, v bistvu sem iz srca vip.doline, mala vasica boguizzanogu,a trenutno živim na repu le-te
kako Ivana?user posted image

osebne-mi tudi odalšamo s fotkanjem, a se da doma poslikat in foto studio uredi?? taškiuser posted image razsvetli deklico sa sela

snežinka, lepo, sem vesela, da si končno dobila vozekuser posted image

noki, dobro da si me opomnila glede alko pijač in ureuser posted image ,
zdaj pa si dajmo duška!

lepe sanje in lubčke vašim sončkom!user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 624
16.6.2009 13:08:59   
Klarissa
malo se bom vmešala.
punce, če katera prodaja Peg peregota voziček duette sw ali 2 lupinici: peg perego primo viaggio tri fix, ki pašeta gor, naj me lepo prosim kontaktira.
Hvala.
Želiva si 2 lupinici enake barve, najraje bi imela oranžni. Pink pa žal ne pride v poštev za 2 fanta user posted image
Hvala 

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?