|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 18.6.2009 8:40:58
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Joj sem vam fovš za tale današnji kofe. Nasy, a pol greste v Malinsko? Ker tam je pol Ribnce. Tadruga polovica je pa v Selcah. Odvisno od tega a si lahko privoščijo otok, al sam prikolco v Selcah. Tukaj pa ne morem , da bi šla mimo Ja dulci , res je tako , sam se eni ne zavedajo , da imamo nekateri par sto evrov plače in , da za te dinarje fajn delamo in posledično si lahko privoščimo toliko, kolikor nam finance dopuščajo Na mojo žalost nisem niti toliko pametna , da bi študirala in sem se hočeš nočeš zadovoljila s peto stopnjo izobrazbe , kakšna plača je pa s to izobrazbo ,pa vsi vemo.Zato tale otok ali prikolica v Selcah zveni zelo sarkistično Mi imamo prikolico v Selcah ....in zaenkrat nam finance omogočajo samo to in nič drugega Mogoče se pa čez dve leti preselimo na Krk ko bom kredit splačala Pa brez zamire A tko, da je to? KAm potem jaz sodm, ko niti v Delnicah nimam prikolice? No, jaz vseeno mislim, da je prikolica drag špas in vsaka čast vam, ki jo lahko folgate. seny ko boš odplačala kredit, boš prikolico po moje lahko sred Portoroža postavila KAm boš potem ti z denarjem? Drugače pa...jaz bi imela prikolico tam, kjer mi je všeč. PA me malo briga, če nekdo misli, da zato, ker je poceni Zarad mene jo lahko na vrt postavim zastonj...če mi tko paše Pol jo bom pa na Kamen Grič , v Loškem potoku postavla če ne bo prej razpadla Mogoče se pa celo pred občino parkiram Ne moreš zdej. Si prepozna. So jo ogradil Porka duš , jaz bi rada pa novo fasado na hiši no pa spet ne bo nič Mogoče, se pa , kar županu na vrt parkiram je tukaj čisto blizu mene Bom še vašo parcelo omenila Ja nč, ga ne smem srat , bo kakšen mož v modrem prišel in mi kazen napisal , pol ne bo pa nič s Selcami , kaj šele Krk Ti bom šla pomagat kampirat . Se borit za parcelo . Ja, ja...le pazi, da ne boš potem mogla možjem v modrem plačevat. Potem ne boš imela še za kafe, o kakšnem kampiranju boš lahko samo sanjala
|
|
|