|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 17.6.2009 13:59:33
|
|
|
|
seny
|
Naša mala spi kot top jo je malo zmatralo Punce hvala za obisk , vaša družba je bila zelo prijetna Smo bile pa samo Muklla , klepetka in klavdi .pogrešane ste bile vse manjkajoče sayuri , menčy .. nasy , če nebi šla Tija spat bi ti res kavico dostavila Bi te vsaj spoznala smrka, če bi vedela bi ti na ZS poslala , kje me najdeš.Zdaj se pa verjetno ne bova videla nogica , se popoldan vidimo ? pikica , tebe pa itak pogrešam , da nebi šla slučajno mimo Selc, pa se nebi oglasila na činarčka Bom čist ven padla , boš vidla No saj sem že govorila kok sem raztrešena , ampak tole je pa višek.Prvo sem čist pozabila , da moram oddat vlogo za otroški dodatek ,.Drugič , sem pozabila v laboratorij dat kri in vodo za zdravniški pregled, tretjič sem pa za Alena pozabila napisat opravičilo , da ga od petka ne bo v šolo, da o sladoledu , ki vam je danes pripadal sploh ne govorim , nogica , zdaj boš mogla pa ti vsega pojest , tako , da nikar možeka doma pozabit , da ti bo pomagal , ker Tara bo premalo ...mater sem.... resnično rabim dopust ...ne službe ...dopust Saj bom itak tolk sklerozna , da me bodo , kar na blagajno dal , pa bom rešena vseh težav pa police bi tud lahko čistla tam nimam kaj z...bat
|
|
|