|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
16.6.2009 15:43:12   
smrka
Helou punce! Zelo lepe slikice, zelo lepi otrocki, kako se fajn igrajo. Vse naj Tari za rojstni dan!!!

Mi smo prisli snoc ob pol dveh zjutraj. Smo zaspali tam okrog 2, Adriana ni hotla v svoji postleji, tako da smo se vsi trije spal na velki postli.. zbudil smo se pa ze ob 8 uri, in hitr en djir narest okrog bajte od vseh zivalic, do vrta, ribnika.. joooj.... pol sem sla se pred kosilom v Leclerca... uf.... Kako je lepo doma... sam ta vrocina.. men je tako vroce, da bi bla sam v bajti.

Se slisimo, lepo se mejte....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
16.6.2009 16:32:51   
Nasy
bom hitra..mene na dopoldanske kavice ne bo, me do 12 ure vsaj do 1.7. ni, edin če v knjižnjico pride kera v zg. štukuser posted image pa mi kofe prnese, verjemte, bi se ga ne branla po teh neprespanih nočehuser posted image pa čeprav ga zjutraj pijem, da sploh lahko pridem do škrabčevga trgauser posted image

ja, ta voziček imam v roza barvi, bravo sayuri, da si  še našla link

mečy, kdaj greš na dopust, če je nuja, se dobimo enkrat pop., ko se malo ohladi, da ti dam te kozarčke

joj, je vročeeeee..mi gagamo pr dveh ventilatorjih, da sploh lahko dihamo..evo, princeska me že vleče stran..zelo dobro vem, da imamo nekej živega doma in da nisva samauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
16.6.2009 16:33:19   
Nasy
smrka, dobrodošla doma!!!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
16.6.2009 18:28:26   
Muklla
seny midve bi mogoč tudi prišle, sam sem pozabila kam. Lahk mi pošlješ pot na zs ali pa mi napiši kar mobi, pa te pokličem.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
16.6.2009 22:16:01   
seny
Muklla imaš ZSuser posted image
smrka , kaj se jutri vidimo?
Nasy , mogoče ti pa res kavico dostavimuser posted image meni ni treba dvakrat rečtuser posted image

Jutri se vidimo , se že veselimuser posted image

hahahahahahaha , tale user posted image sem pa jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  z očaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image taleuser posted image pa ko grem na plažouser posted image user posted image user posted image user posted image takauser posted image sem pa zdaj , ker sem malprej špeh jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image mater sem zmešanauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
16.6.2009 22:34:15   
Nasy
kamotuser posted image , sej imamo od 9-9.20 pavzouser posted image , da se vsi zakadijo za naprej in nazaj, sam me moreš pocukat, k jst pojma nimam, kera si in kako izgledašuser posted image no, sej če boš kafe po trgu nesla, bom že sklepala, da si tiuser posted image
naša pupa je zaspala, upam, da bo to za celo noč, da ne bom spet zombi zjutraj oz. cel danuser posted image kr na jok mi je šlouser posted image

lepo nočko vsem!

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
16.6.2009 22:47:12   
seny
Nasy , že 9.20 user posted image jao , no nikol se ne veuser posted image A kasnej pa nimate nobene kavice?
Ah , si bom že kaj zmislilauser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
17.6.2009 6:44:55   
klavdi*
DOBRO JUTRO
KAVICA VAS ŽE ČAKA.POSTREZITE SI JOuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Zala je šele ob enajstih zvečer zaspala je rjovela kot user posted image .
Vsem vam se zahvaljujem za včerajšnje čestitke in sayuri za recept.Lazanja je bila odlična sam bešamel mi je pa dal preglavice.
SMRKA dobrodošla doma v naši Ribniški dolini.In komi čakam,da tudi tebe spoznam.
SENY jaz upam,da se danes vidimo.
MENČY
ti kar lepo v miru zapravljaj v IKEI.Tudi jaz imam željo,da bi šla enkrat v avstrijo in tam obiskala IKEO.
SAYURI kako je kaj z Lovrotom.Upam,da mu gre že na boljše.Zala nima več vročine sam ji pa še vedno močno teče iz noska.
KLEPETKAA kje se pa skrivaš,da te ni nč slišat.Oglasi se nam kaj na račkotu.
NOGICA ni zakaj za steklenice.Jaz jih že naprej veselo zbiram,da boš lahko tvoje dobrote shranila.
MUKLLA  ti,kar korajžno se zapelji k seny na kavicouser posted image .Veliko krat,ti manjkaš na takih lepih druženjah.In tvojo princesko Špelo ne skrivaj domauser posted image .
DULČI pozdravljena.Kako se kaj imata tam v daljni Ameriki?Upam,da si kaj hodila že okrog BELE HIŠEuser posted image .In morda tudi srečala,kje  dolgega,črnega OBAMA.No imejta se še skrajno lepo dokler sta še tam.Čavči
No sedaj vas pozdravljam vse skupaj.Grem še moje ostale otroke zbudit.Čaw se slišmo in vidmouser posted image .

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
17.6.2009 8:11:02   
sayuri
Jutro. mi še vedno kuhamo.user posted image Ob pol desetih sva naročena pri zdravniku. Kot ponavadi ni na voljo nobenega pediatra user posted image , tko, da greva k dr. Curlovi. no, saj ona je tud fajn user posted image .  Potem pa pridem na kafe...upam, da bo moj Garmin našel seny user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
17.6.2009 8:12:08   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

kamotuser posted image , sej imamo od 9-9.20 pavzouser posted image , da se vsi zakadijo za naprej in nazaj, sam me moreš pocukat, k jst pojma nimam, kera si in kako izgledašuser posted image no, sej če boš kafe po trgu nesla, bom že sklepala, da si tiuser posted image
naša pupa je zaspala, upam, da bo to za celo noč, da ne bom spet zombi zjutraj oz. cel danuser posted image kr na jok mi je šlouser posted image

lepo nočko vsem!

Ne preveč hecat seny, ker ona je vsega zmožna. Je mene zadnjič skor na Urbana dala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
17.6.2009 8:23:50   
seny
Dobro jutro,

Ne morem verjet , naša Tija še vedno spiuser posted image user posted image user posted image ob šestih je popila flašo mleka in zaspala nazajuser posted image user posted image Ziher se hoče naspat , ker potem dobi obiskeuser posted image
Lovro boščekuser posted image user posted image user posted image fajn opravta..pa se vidimo...

Ne pozabite na današnjo kavico user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
17.6.2009 8:24:08   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

lepo nočko vsem!

Ne preveč hecat seny, ker ona je vsega zmožna. Je mene zadnjič skor na Urbana dala user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
17.6.2009 8:24:58   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jutro. mi še vedno kuhamo.user posted image Ob pol desetih sva naročena pri zdravniku. Kot ponavadi ni na voljo nobenega pediatra user posted image , tko, da greva k dr. Curlovi. no, saj ona je tud fajn user posted image .  Potem pa pridem na kafe...upam, da bo moj Garmin našel seny user posted image user posted image user posted image
Ti na Zs napišem telefonsko , pa boš poklicala , če ne boš našla.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
17.6.2009 8:33:36   
Anonimen
seny mene žal ne bo na kavico, ker moram v Lj. Grem končno slikat zobe. Mogoče se pa popoldne oglasiva s Taro.

Lepo se imejte fajn kofetkajte, kaj več pa komentiram drugič.

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3939
17.6.2009 11:19:21   
smrka
Seny hvala za povabilo, sej bi prisla pa nevem kdaj ste se menile, kdaj naj pridejo k teb, nevem kje si doma.... kdaj se pa dobite v golu na kofetu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
17.6.2009 12:39:23   
sayuri
seny še tukaj, da se opravičim. ŽAl nisem mogla priti. Z Lovrom sva bila nekaj čez enajst komajda doma, Zara je spala, sestra je imela pa ob 12 že stranko za nohte naročeno, tko da sem ostala brez varuške. user posted image  Sem mislila, da bova z Lovrom hitro fertik, pa se je kar zavleklo. user posted image  Ima virozo - vsaj kar iz krvi lahko razberemo. Kontrola in ponoven odvezm krvi v ponedeljek. Je pa Zara tud čist smrkava,tko da zgleda, da je tud ona kaj pokasirala user posted image  Evo, tolk zaenkrat...šibam, ker sta tečkota.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
17.6.2009 13:59:33   
seny
Naša mala spi kot top user posted image user posted image jo je malo zmatralouser posted image
Punce hvala za obisk , vaša družba je bila zelo prijetnauser posted image Smo bile pa samo Muklla , klepetka in klavdi .pogrešane ste bile vse manjkajoče sayuri , menčy ..
nasy , če nebi šla Tija spat bi ti res kavico dostavilauser posted image Bi te vsaj spoznalauser posted image
smrka, če bi vedela bi ti na ZS poslala , kje me najdeš.Zdaj se pa verjetno ne bova videlauser posted image
nogica , se popoldan vidimo ?
pikica , tebe pa itak pogrešam , da nebi šla slučajno mimo Selc, pa se nebi oglasila na činarčkauser posted image Bom čist ven padla , boš vidla user posted image user posted image user posted image

No saj sem že govorila kok sem raztrešena , ampak tole je pa višek.Prvo sem čist pozabila , da moram oddat vlogo za otroški dodatek ,.Drugič , sem pozabila v laboratorij dat kri in vodo za zdravniški pregled, tretjič sem pa za Alena pozabila napisat opravičilo , da ga od petka ne bo v šolo, da o sladoledu , ki vam je danes pripadal sploh ne govorim , nogica , zdaj boš mogla pa ti vsega pojest , tako , da nikar možeka doma pozabit , da ti bo pomagal , ker Tara bo premalo ...mater sem....
resnično rabim dopust ...ne službe ...dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image Saj bom itak tolk sklerozna , da me bodo , kar na blagajno dal , pa bom rešena vseh težavuser posted image user posted image user posted image user posted image pa police bi tud lahko čistla tam nimam kaj z...batuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
17.6.2009 14:00:09   
seny
sayuri,user posted image user posted image user posted image user posted image pikepoke za tvoje bolančke , da čimprej ozdravijo.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
17.6.2009 14:39:00   
Anonimen
Evo mene doma.

Sem mislila da bom pop.... 2 uri sem čakala za zobni RTG.  Ko bi me vsaj v Kočevje poslala.

Pol sem šla samo še do CP po ene kapri hlače zame, res na hitro in takoj domov. Evo kolk je ura.

Seny o fajn če maš sladoled me pa zihr vidiš pri tebi user posted image Mi je hudo ker nisem mogla na skupni kofetek.

Majo ful nekih znižanj, tako da moram pred morjem enkrat še v shopping.

Sem ful vesela, ker so mi potrdili rezervacijo za morje. Sem komaj včeraj rezervirala, gremo pa 27.6. user posted image user posted image user posted image komaj čakam in tako kot ti seny res rabim DOPUSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3944
17.6.2009 14:41:27   
Anonimen
sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se res čimprej pozdravita. A Lovru iz noska teče pa vročino ima?
Taro mam že nekaj časa smrkasto in v kolikor je dva dni ne mažem mi že joka za ušesa, pol spet intenzivno mažemo in je ok, samo nos se ne spuca in to ji potem udari na ušeska. Bi jo šla pokazat pa se bojim ponovnih antibiotikov. Teh mam res vrh glave.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3945
17.6.2009 21:44:53   
klepetkaa
Čer,

samo na brzake.. saj vesteuser posted image

seny, hvala ti za vse danesuser posted image .  Bila si super gostiteljica in naj ti Bog ohrani to navadouser posted image . Kljub pozabljenemu sladoledu...user posted image user posted image

muklla, res sem vesela, da sva se uspeli spoznatiuser posted image . S Špelco sta prav prijetna družba, tako da upam, da še kdaj spijemo kakšen kofetek skupajuser posted image

sayuri, bošček LOvro user posted image . Upam da bo čimprej mimo.

Ste bile danes pogrešane. Vse manjkajoče.user posted image

smrka, dobrodošlaaa. Kaj zdaj, kdaj pol?!user posted image user posted image

naj bo dovolj za zdaj...aja, še to .. seny, se nisem motila glede naše M. , veš.. ima zlomljen prst(tamali!!!) na nogiuser posted image . NE vprašte, kako ji je to ratalo...user posted image  al smo mi ena spretna familja očitno

nogica, v kratkem( oz. takoj ko najdem mal časa) pričakuj moje  ZSuser posted image ...

nasy, kaj ti to nekaj študiraš?! Nič ne poveš....user posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 17.6.2009 21:46:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
17.6.2009 22:12:02   
Anonimen
nogica, v kratkem( oz. takoj ko najdem mal časa) pričakuj moje ZSuser posted image ...

Pričakujem..... user posted image user posted image user posted image

seny hvala za sladoleduser posted image user posted image user posted image klepetka ga je seny zame šparala user posted image   A veš kolk je bil dober.

Zdej grem pa pred tv. Se mi danes prav nič dost ne da. Ta Lj. me je izčrpala.

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3947
17.6.2009 22:55:59   
Nasy
Seny, sej imamo okoli enajste tud 10 min pavzeuser posted image
Sayuri, upam, da sta sončka kaj bolje, naši pupi tudi teče iz noska, ma smo že boljše, malo smo se mazali z mat. dušico pa pucali nosa s sesalcem, za zvečer operil, pa smo boljšiuser posted image Mislim, da sem vas danes dopoldan, ko sem stala pred knjižnjico celo slišala.
Klepetka, ne vpraši, kolk in kaj študiram..tak mojster bom, da dol padešuser posted image ..ti v živo razložim, mi ZS ne prime spljoh za poslatuser posted image al pa sem tolk blond. Joj, vi pa maste res >srečo< no..zdej pa prst zlomljen..ma ja, sej pol si rečeš, če ni hujšga, to se pozdravi.
Nogica, kam greste? Mi gremo šele avgusta, pa še to baje tja, kjer je že pol Ribniceuser posted image no, morda še kero od vas srečam, čeprav se tle še nobena ni pohvalilauser posted image da bo tam na dopustu..ja ni kej, svet je majhen.

Lepo nočko vsem, vsem bubančkam in bubančkom pa čimprejšnje okrevanje!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
18.6.2009 5:00:07   
dulcinea
Joj sem vam fovš za tale današnji kofe.
Nasy, a pol greste v Malinsko? Ker tam je pol Ribnce. Tadruga polovica je pa v Selcah. Odvisno od tega a si lahko privoščijo otok, al sam prikolco v Selcah.
Midva vsake tolko kaj napiševa na emkeyem.blogspot.com če katero zanima, kako nama gre.
Ko prideva domu se pa ziher en dan dobimio, ker bom imela razlog, da častim.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
18.6.2009 7:52:53   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Ko prideva domu se pa ziher en dan dobimio, ker bom imela razlog, da častim.

O temle zdajle razglabljam globoko v sebi user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da je tisti razlog, katerega jaz mislim user posted image . Druagače pa dulči... uživajta še naprej.user posted image

Nasy a slišala si nas? Kaj sem jaz vpila, al ta maladva user posted image  user posted image user posted image user posted image . Valjda se vse sliši na ulico.user posted image  SAj zato pa vsi on nas vse vejo user posted image . Pridna si, da tkole študiraš. pa klepetka tud. Joj, si nepredstavljam zdajle ob knjigah sedet user posted image . No ja...saj smo pa pred 10 leti dovolj sedeli, a ne Menčy?user posted image

Saj res Menčy....si kaj lepega dobila v IKEI? Jaz sem šla samo enkrat tja oči past. user posted image Joj, imajo lepe stvari.user posted image PA ti imaš kar večino pohištva iz IKee, a ne? SEm potem malce tole logično povezala.

Lovro je včeraj zvečer bil že brez vročine. user posted image In danes je tudi čist ok.user posted image Sicer še malce iz noska teče, ampak nič pretresljivega. Zgleda, da je bila res nekajdnevna viroza, kot je rekla zdravnica. SEm pa dobila info, da Maroltove do 15.7. ni - je na dopustu.

smrka saj res...dobrodošla doma. Ste se spočili? KAko je Adriana? Ej, za gol sem jaz kadarkoli. Povejte user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.