Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 18.6.2009 11:40:45
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Prometej, Antus, Levček v BTC-ju ... Aha, aha, prva dva sta tudi pri sodelavkah, ki poučujejo likovno, izredno popularna. Levčka pa ne poznam. Kje je najboljša izbira? Kje sta Prometej in Antus? Kateri je že na Mali ulici v Lj, tam zraven zavarovalnice?
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 18.6.2009 11:40:56
|
|
|
|
Netta
|
metuljček - verjamem da je fajn met nekoga ki zna vse narediti sam...moj se precej trudi v to smer, ampak se bolj trudi kot kaj drugega material kupujem v antusu v LJ, pa tukaj v kakšnji knjigarni, kaj dobim za darilo...in to je to...seveda pa zdaj skor ne najdem čass za ustvarjanje umpa - kako je Luka? majuska - tud jaz mam eno škatlo vsega materiala...je ana zadnjič prišla do nje in sem potem še dva dni pobirala perlice po tleh inigo - za nahrbtnik
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 18.6.2009 11:41:04
|
|
|
|
Netta
|
Metuljček - o ja se strinjam - moški morajo biti priročni, ampak me moramo tudi malo biti - jaz sem itak skor Mcgayver (al kako že) - sem stručko za improviziranje, moj je pa ful natančen in pedanten - tako sva skupaj prav super, ker jaz bi npr. steno takoj zrušla, pa potem ugotavljala če je slučajno nisem preveč zrušla, on bo lepo najprej preštudiral in potem počasi naredil. Od začetka nikako nisva mogla nič skupaj naredit, zdaj sva se pa že nekako navadila hmmm, a ti to o nama govoriš???
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 18.6.2009 11:42:35
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Materiala imam pa za celo škatlo, ... Se dobimo enkrat pri tebi na ustvarjalni delavnici? Count me in!
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2009 11:42:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2009 11:44:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 18.6.2009 11:47:27
|
|
|
|
Netta
|
umpa - ja, ani so antibiotiki napolnili duracelke do vrha, tak da smo sedaj na extra plus energiji a si vidla ko sem ti zadnjič napisala glede one knjige?? tinky - kaj ste spet imeli??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2009 11:49:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2009 11:53:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 18.6.2009 11:55:25
|
|
|
|
metuljcek321
|
za izboljšanje zdravja julijčkov! Tinky, kva je to blo? Vidim, da se za ustvarjalno urico lahko zapeljemo tudi v Postojno - jupi Inigo, samo še mali pride domov, pa akcijaaaaaa. A ste videle, da pride k nam Sinead O'Connor --- njen komad Nothing Compares 2 U je bil pa meni tkooooooo kul, da je joj prejoj. Kolk sem ga preposlušala - ludnica! Malo nostalgije: KLIKNI Btw: glih izvedela, da je bila pesem originalno napisana by Prince --- se ga spomnite? Purple Rain: yummy, yummy, yummy komad: KLIKNI
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 18.6.2009 12:04:52
|
|
|
|
Netta
|
no, ko smo že ravno govorile o obračanju...tako to izvaja Ana...filmček! upam da bo delal!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 18.6.2009 12:05:52
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Prometej, Antus, Levček v BTC-ju ... Aha, aha, prva dva sta tudi pri sodelavkah, ki poučujejo likovno, izredno popularna. Levčka pa ne poznam. Kje je najboljša izbira? Kje sta Prometej in Antus? Kateri je že na Mali ulici v Lj, tam zraven zavarovalnice? Prometej je tam. Antus je na Čopovi, no vsaj bil je ... že celo večnost nisem bila tam Levček je pa v hali A spodaj. Imajo med drugim tudi zlo fajn prodajalke
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 18.6.2009 12:06:41
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Materiala imam pa za celo škatlo, ... Se dobimo enkrat pri tebi na ustvarjalni delavnici? Count me in! komot
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2009 12:11:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2009 12:11:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 18.6.2009 12:12:32
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 no, ko smo že ravno govorile o obračanju...tako to izvaja Ana...filmček! upam da bo delal! Odliiiiičen! Me je res spravil v dobro voljo. Go, Ana, go, Ana Majuška, thanks za razlago trgovin. Zdaj mi je vse jasno. Letiiiiim .....
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 18.6.2009 12:24:25
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 no, ko smo že ravno govorile o obračanju...tako to izvaja Ana...filmček! upam da bo delal! ka je dobraaaaaaaaaa!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 18.6.2009 13:05:46
|
|
|
|
Tinky
|
Kako si nekater folk privošči te obravnavat kot nekega mulca.Če sem mlada, še ne pomeni, da se lahko nekdo z mano obnaša, kot s prijateljem v gostilni. JOj, sem tako jezna, da komaj pišem. Ko se skuliram, napišem kaj več. Umpa, dej pokliči me.
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 18.6.2009 13:12:31
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 no, ko smo že ravno govorile o obračanju...tako to izvaja Ana...filmček! upam da bo delal! kolk je luštnaaaaa!
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 18.6.2009 13:13:26
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Kako si nekater folk privošči te obravnavat kot nekega mulca.Če sem mlada, še ne pomeni, da se lahko nekdo z mano obnaša, kot s prijateljem v gostilni. JOj, sem tako jezna, da komaj pišem. Ko se skuliram, napišem kaj več. Umpa, dej pokliči me. Tinky, kaj te je tolk razjezilo?
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 18.6.2009 13:25:37
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Kako si nekater folk privošči te obravnavat kot nekega mulca.Če sem mlada, še ne pomeni, da se lahko nekdo z mano obnaša, kot s prijateljem v gostilni. JOj, sem tako jezna, da komaj pišem. Ko se skuliram, napišem kaj več. Umpa, dej pokliči me. tinky, to mam jst skos probleme, ker mam tak otroški glasek. in me kdo kliče in vpraša, če mam starše doma. da bi rad s starši govoril. popizdim! in jst: JST SM STARŠ! in ponavad pol kr dol vržem.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 18.6.2009 13:41:44
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Kako si nekater folk privošči te obravnavat kot nekega mulca.Če sem mlada, še ne pomeni, da se lahko nekdo z mano obnaša, kot s prijateljem v gostilni. JOj, sem tako jezna, da komaj pišem. Ko se skuliram, napišem kaj več. Umpa, dej pokliči me. tinky, to mam jst skos probleme, ker mam tak otroški glasek. in me kdo kliče in vpraša, če mam starše doma. da bi rad s starši govoril. popizdim! in jst: JST SM STARŠ! in ponavad pol kr dol vržem. ena moja prijateljica mu podoben problem ... pri 26-ih zgleda kot srednješolka in pravi, da se non stop dogaja, da jo ne jemljejo resno. Pa ful sposobna punca sicer.
|
|
RE: Julijske čveke 2008-12. del 18.6.2009 16:02:12
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 no, ko smo že ravno govorile o obračanju...tako to izvaja Ana...filmček! upam da bo delal! kera huda šefica,to prav obvlada
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2009 16:37:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2009 16:41:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?