|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
17.6.2009 22:48:44   
metuljcek321
Yeah, right!: KLIKNI    KLIKNI

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
17.6.2009 22:50:27   
metuljcek321
Evo, našla članek - roke Michelle Obama in njeni treningi: KLIKNI    KLIKNI

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3827
17.6.2009 22:51:10   
metuljcek321
Ste vedele, da je Jennifer Lopez spet noseča? KLIKNI

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3828
17.6.2009 22:57:54   
metuljcek321
Ojej, no good: z novo gripo je okužena ženska, ki je bila ta konec tedna na poroki v Sloveniji, zdaj je doma - v Avstriji - v karanteni: KLIKNI

Uf, sem vam natresla enega branja ... imejte se & night, night še z moje strani. Naj bo noč mirna in doooolga ... pa, pa

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3829
17.6.2009 22:59:18   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

majuška a si predstavljaš mene da meditiram med tem ko mi štirje skačejo okli? Jaz se najbolj sprostim ko tazadnji zaspi in lahko v miru pogledam kakšen film ali pa dokumentarc, ali pa preberem kakšno knjigo.

Punce hvala za lepe žlje glede službe, zdaj pa spat, nočko

ja, si ... mam bujna domišljija user posted image user posted image user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
17.6.2009 22:59:35   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Almera, dobro ti to koristiš karto za ZOOuser posted image  V rožnatem praviš, da boš? Ja, zdaj za poleti bodo roza balerinkice prima zraven pasale - meni je to všeč - tako nežno & romantično. You go, girluser posted image

Kje pa ste? Anybody here?

jest se bašem z borovnicami user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3831
18.6.2009 8:01:22   
metuljcek321
Morning, morning! Rise & shineuser posted image

Evo, babe žabe, jaz sem že od frizerjauser posted image - je bil skrajni čas, da sem šla tole mojo grivo ukrotit.

Mala je bila z dedijem na sprehodu, zdajle letiva še skupaj ... ju že slišim ...

Pa, pa, enjoy the day

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 8:39:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3833
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 8:54:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3834
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 8:55:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3835
18.6.2009 8:59:56   
Majuska
'jutro vsem user posted image

Kako ste? Mi smo imeli spet burno noč ... čisti mir je bil do 3:45, potlej se je pa mali zbudil s huronskim krikom. Je bil tako neutolažljiv, da sem ga vzela na najino posteljo in tudi po flaški ni hotel spati, revček. Skratka, pol noči se je metal po meni in imel celo žurko. Veliko manj žurersko se počuti njegov povšter -> beri mami user posted image

Malce zajtrka
user posted image

pridem na vrsto po flaški.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3836
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 9:00:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3837
18.6.2009 9:20:15   
Inigo
naš piki pa hodiiiiiiiii!!! če ga pokličeš kar pride. ne sicer neke blazne razdalje, ampak tko 2, 3, 4 metre pa prehodi in se ti vrže v objem.

in posledično ne spimo. tako kot pri rebeci. mislim, da miš res psihira, zaradi vrtca, zaradi hoje... tu mač vsega! in danes ponoč je blo prav grozno! mel je celo vročino! celo noč se je drl. CELOOOOOOOOOOOOO!!! brez pretiravanja. in ga nism peljala niti v varstvo, ker praktično ne vem kaj mu je. lahko da bo res zbolel in da ni to v glavi. bomo vidli kak bo čez dan.

drugače smo ok. danes pričakujemo, da pride naša nova pridobitev: nahrbtnik. takega dobimo: klik!

< Sporočilo je popravil Inigo -- 18.6.2009 9:21:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 3838
18.6.2009 9:32:44   
neboglasnica
Oj,....

Naša noč - user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: flower

..., imam kilco več kot pred nosečnostjo..

flower, saj veš, kaj parvijo: "Ena ni nobenauser posted image " Ni blema, ti kar normalno zdaj naprej jej.

Takole sem si jaz pridelala 30 kg viška.

Bravo za hodalčke, tudi Populis sporoča, da je Lara čisto shodila in jo je včeraj poklicla mami... user posted image - od sreče.

Bejbe, lep dan, se grem pripraviti za službo, po službi šibam po otroke in na RD v Kranj, zvečer pa kolegico pokukakt v Španske borce na trebušne plese. Ugotavljam, da popoldanski šiht ni zame. Celo dopoldne samo na uro gledam, kdaj moram od doma. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3839
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 9:54:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3840
18.6.2009 10:04:18   
nanka
Brin čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,  zdaj bo vsak dan takšna lepa novica

Neposredna povezava do sporočila: 3841
18.6.2009 10:10:51   
lidija***
Bravo Brinuser posted image user posted image user posted image , tudi Larauser posted image user posted image .

Neboglasnica- ja tudi men so popoldanske smeneuser posted image , prehitro mine dopoldan.
Uživaj v službi.

Hd- user posted image user posted image za nove pogodbeuser posted image user posted image

Rebeca- kako si kaj s časom? Bi prišli z Mojco na kavico, ker trenutno stanje to dopuščauser posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
18.6.2009 10:17:55   
lidija***
Še to- naša Mojca se je nehala dojiti. Že tri dni sva brezuser posted image user posted image . Ko sem ji ponudila me je začela stiskat z zobki in gledati kot mali vragec. Mama se pa tega ne gre.. Vesela sem, da se je sama odstavila brez problemov in upam, da bo postala tudi bolj pogumna. Boji se tujcev, visokih ograj, ... veliko tega..

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
18.6.2009 10:19:12   
tims
Dobro jutro.

Tud naša noč ni bila brilijantna. Šele ko sem Nino vzela k sebi (okoli treh) je bilo ok in sva spali do pol desetih. Zdele sva tud že zajtrk pojedle (hvala Majuskauser posted image ). Zdele grem pa pod tuš. Smo dobili toplo vodouser posted image . Nič več piskrov in gretja vode. Jupiiiii.

Je pa naša mal bolše volje kot je bila prejšnji teden, ko ni bilo za živet z njo. Zgleda da jo vročina tok zdela, da je potem še en teden čist fertik.

Vsem hodalčkomuser posted image .

Neboglasnica, dej prenesi pozdrave Populis, prosimuser posted image . Vi pa uživajte na RD in trebušnih plesih. Poročaj kako je bilo. Pa naj ti bojo urce v službi čim krajše.

Aja, me pa zanima, kako otročka navadit, kako naj gre dol iz sedežne. Samo da obrnem hrbet, je že gor in seveda potem ne zna doluser posted image . Pa me zdej kr mal skrbi, ker je tud za sekundo ne moram pustit samo.

No, zdej mam pa že čist raztegnjeno majčko. Bi šla pupa rada k men v naročje.

Uživajte. Btw - a ste vidle vremensko napoved za soboto?user posted image Mi smo pa hotl na veselico. Mislim da nič ne bo.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 10:24:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3845
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 10:25:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3846
18.6.2009 10:39:44   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Oj,....

Naša noč - user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: flower

..., imam kilco več kot pred nosečnostjo..

flower, saj veš, kaj parvijo: "Ena ni nobenauser posted image " Ni blema, ti kar normalno zdaj naprej jej.

Takole sem si jaz pridelala 30 kg viška.

Bravo za hodalčke, tudi Populis sporoča, da je Lara čisto shodila in jo je včeraj poklicla mami... user posted image - od sreče.

Bejbe, lep dan, se grem pripraviti za službo, po službi šibam po otroke in na RD v Kranj, zvečer pa kolegico pokukakt v Španske borce na trebušne plese. Ugotavljam, da popoldanski šiht ni zame. Celo dopoldne samo na uro gledam, kdaj moram od doma. user posted image

a kolegica pleše pri Evi? No jaz grem pa jutri na podobno predstavo v Kamnik ... to bo uživancija! user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
18.6.2009 10:42:43   
Majuska
No takole, do sedaj se je naš mali na noge postavljal le v postelji, danes pa je to naredil ob kavču. Jasno takrat, ko imam polne roke (črpala sem si mleko) je treba početi vse sorte ... prilezel je mimo likalne deske, se prijel kavčka in se enostavno dvignil.

Pišuka, a je to postavljanje na noge ker tako povezano s spalnimi navadami al kaj??? user posted image

Neboglasnica, vračamo pozdrave Populis in bravo za Laro, punca je bila itak vedno najbolj pridna user posted image

In bravo Brin, to bo mami vesela! user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
18.6.2009 10:51:14   
metuljcek321
Hej!

Jem ananas, uživam v ohlajenem stanovanju, z Anjo sva se narekreirali & bili 2 uri na zraku, obiskali vmes še prijateljico, ki ima 1,5 mes. starega fantka - ojej, kako je majčken, pišek. Pa so bili tudi naši take kepice? Ni za verjet, res ne.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3849
18.6.2009 10:54:15   
nanka
Natka je pomalicala, zdaj se igra, jaz se grem pa počasi rihtat, uf sem že pozabila kako to izgleda, pa kaj bom oblekla, ma najboljše da si eno kavo privoščim.

Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?