|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
18.6.2009 18:48:01   
glugluglu
oj,
joj kako me je opeklo, dopoldan ko sem bila na sprehodu s Tianom sem bolj proti koncu slekla mikico (spodaj imam potem tisto z naramnicami) in me je opalilo. Sploh se mi ni zdelo, da bo tako. Ma saj v soboto bomo pa že zmrzovali.

Zgleda, da bomo na morje namesto marele za na plažo za senco, vzeli raje kalorifer ali kakšen radiatorčekuser posted image .
Aja, Tian spi pa že več kot 3 ure, zato mi je sedaj uspelo priti sem na RR.user posted image Sicer mu nekaj iz nosa teče, upam, dase ne kaj pripravlja, tole spanje je res sumljivo.

Brinuser posted image

Meni se pa tako fajn zdi, če mi pri teh letih tisti, ki na vratih pozvoni reče, da naj pokličem mamiuser posted image in jaz ponosno, , da sem jaz mamiuser posted image . No saj tudi par let nazaj mi je bilo fino.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
18.6.2009 19:31:53   
nanka
Prvi spoznavni dan v službi minil, stanje OK, malo sem padla ven, pa bom že noter prinesla, sodelavci so videti solidni, za kaj več jih moram še spoznati, tako da sem preživela, v ponedeljek pa start zares. Natka je uspešno prestala prve tri urice pri babici v varstvu, samo zaspati v prenosni posteljici v njeni spalnici pa ni in ni hotela. Nekaj časa se je kregala potem pa jokala. Tako da jo je pobasala Tjaša in odnesla spat v njeno posteljico domov, kjer je prvič prespala tri ure skupaj. Jutri jo bom pa jaz odnesla spat k tašči pa da vidimo ali ji soba ni všeč, je pa res, da pri njen še nikoli ni prespala in je bil danes krst.

O, Ana bravo user posted image user posted image user posted image user posted image , pa ona to obvlada, naša še vedno rine z glavo naprej, stopnice navzgor so pa najlubši del igre. Spleza sama kamor hočeš, jaz ji pa za ritjo stojim.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
18.6.2009 20:21:27   
Majuska
Nanka, super za uspešen dan. Si samo spoznavala kolektiv, ali si že morala delati? user posted image

Midva z Aleksandrom sva prej odkrivala nove mengeške sprehajalne potke... še dobro, da me je včeraj Lindy malo peljala naokoli, tako da sva šla prej do tenis placa na klopco in je mami v miru Obraze prelistala user posted image

Zdajle sta z očkom oddremala eno kitico ... upam da ponoči ne bomo imeli serenad, ker moramo itak zgodaj vstat. Moram namreč v LJ urejat stvari v banki, tako da bo Aleksander nekaj uric pri babi. Potlej pa šoping in priprave - zvečer bom šla namreč na bellydance predstavo v Kamnik, v soboto pa se prijateljica poroči na Dolenjskem, ful bo pester vikend. V ponedeljek pa naša babi (moja mati) šiba na morje ...  sem ji kar malo fouš user posted image user posted image

GluX3, kam vi šibate na morje? In spet te je opeklo? Imaš bolj nežno kožo, že ko sem bila pri vas, sem videla, kako hitro se sonček prime tvoje kože. Namaži se z alojo vero, nekateri uporabljajo jogurt ... na morju je pa fajn se mazat kar z olivnim oljem. Vonj sicer ni najlepši, je pa za kožo fajn.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
18.6.2009 20:43:54   
nanka
Majuška, ne nisem še delala, sem pa pogledala kje bom sedela, me že vse čaka, za konec sem se pridružila kolektivu na sladoledu.

Gluglu gre v Rabac, sem kar malo nostalgična ko se spomnem Rabca ( spomini, spomini, joj je bilo lušno, nič staršev samo stric, fantje, žurka...)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 21:18:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3905
18.6.2009 21:21:30   
lidija***
almera- lepe čevlje si izbrala. Ali so mu sedaj prav ali si vzela večje? Naša je v tej vročini kar bosa. Tudi na sprehod jo peljem boso in če kofetkam hodi bosa po terasi gostilneuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3906
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 21:25:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3907
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 21:32:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3908
18.6.2009 21:34:05   
lidija***
almera- ja črepinje so resuser posted image , pa čiki tudi. Mojca se za enkrat še kar rada vozi v vozičku. Starejši dve sta imeli pri 1letu vozička dosti in smo hodile na sprehode kar brez... poočasi.

Neposredna povezava do sporočila: 3909
18.6.2009 21:35:07   
lidija***
jauser posted image ..moram še slike, ker jih imam že doolgo

Neposredna povezava do sporočila: 3910
18.6.2009 21:41:14   
lidija***
Se bom kar poslovila, sem nazadnje naložila slike na comp aprilauser posted image , sedaj pa nujno izbor in razvijat!!
Lepo se imejte, če ne bom predolgo vam kakšno zvečer naložim, drugače pa jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 3911
18.6.2009 22:09:16   
neboglasnica
Evo mene s trebušnih, no ogledala sem si predstavo, nisem plesala. Super je bilo. Majuska: ja, neko Evo so ves čas omenjali.

Ko sem prilezla iz službe, sem otroke odpeljala v KR v Tuš center, kjer imajo Oslarijo za otroške RD. Celo pot sem bentila in ju kregala, ker sta na vsak način hoteli tja. Zunaj 33 C, kolona, da se ti zmeša. Od doma do Črnuč sem porabila 35 minut, ponavadi pa pet. Katastrofa od prometa!!!

Nanka: super za uvajalni dan.

Danes zjutraj je pa Stašu zastalo srce, ker se je mami tako zadrla. V usta je namreč želel vtakniti polža. Fuj in fej!

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3912
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 22:09:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3913
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 22:21:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3914
18.6.2009 22:29:18   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Evo mene s trebušnih, no ogledala sem si predstavo, nisem plesala. Super je bilo. Majuska: ja, neko Evo so ves čas omenjali.

ja, Stramškovo. Ful je huda.

Danes zjutraj je pa Stašu zastalo srce, ker se je mami tako zadrla. V usta je namreč želel vtakniti polža. Fuj in fej!

Nočka,

user posted image

Če pa ni vedel ... bogi Staš user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
19.6.2009 5:53:27   
Majuska
'jutro,

evo zadnja sem šla in prva prišla ... to se pa ne zgodi pogosto user posted image

Imeli smo začuda mirno noč. Očitno je malček vedel, da moram kmalu vstati in je bil zato priden user posted image

Še zajtrk serviram, pol pa šibam

user posted image

Se beremo popoldne! user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
19.6.2009 8:43:24   
glugluglu
Dobro jutro,

Tian je kar lepo spal do 4, potem se je pa zbujal na 1 uro, sedaj je že pokonci, spat je šel pa ob 22.
Sedaj je prvič videl prenosno posteljico, smo mu jo postavili, da se malo "uvede" za na morje in je kar lepo sprejeluser posted image . Aja, na čolniček se je tudi že navadil, samo zgleda, da ga bomo glede na vreme bolj malo uporabljaliuser posted image .
Drugače pa ta mulček leti po stopnicah v zgornji štuk ko strela, predno dojamem je že na kakšni tretji, četrti stopnici potem ko pa pridem zraven, pa samo širok nasmeh in gasa naprej gor, mi pa za njim, da bi ga ulovili, če ga slučajno odnese.user posted image Ja potem hoče pa nazaj dol za roke tako, da hodi dol.
No in tako se ene parkrat na dan sprehodim po stopnicah gor in dol.

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

GluX3, kam vi šibate na morje? In spet te je opeklo? Imaš bolj nežno kožo, že ko sem bila pri vas, sem videla, kako hitro se sonček prime tvoje kože. Namaži se z alojo vero, nekateri uporabljajo jogurt ... na morju je pa fajn se mazat kar z olivnim oljem. Vonj sicer ni najlepši, je pa za kožo fajn.

Ja Rabac, kot je že Nanka ugotovila, Hotel Narcis, imamo pa All inclusive, tako, da bomo pa samo jedli ves dan, če bo slabo vremeuser posted image . Pa baje lahko koristimo savno, upam, da je res to, če me bo zeblo, da bom lahko šla v savno.
Sem se včeraj namazala z Aloe vero in potem še z Bepantholom in je bolje. Dobro, da si me spomnila na olivno olje, da ga bom spakiralauser posted image , jaz ga vsakič vzamem na morje in se mažemo.

Nanka, user posted image za uspešno uvajanje v službo.

Evo tamal je spet krenil proti stopnicam, letim za njim. Saj počaka potem na eni tretji, četrti, da pridem, ampak vseeno, to je ubitačno. Enkrat ga lahko samo zanese nazaj.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
19.6.2009 8:49:55   
neboglasnica
Evo mene, joj kako bi jaz spala.... Staš se samo crklja pri meni, kar naprej.

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Bljak Staš - polža v usta - bljak

Staš pravi: teta Almera, baje je to nekje poslastica. Sicer pa nisem utegnil poskusiti, saj je mami zagnala vik in krik.

Ej, babe žabe, meni se je včeraj zvečer zatrgal operirani noht. Kako pa to boli!!! Še kar kljuva.

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 19.6.2009 8:50:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 3918
   [Brisano sporočilo]
19.6.2009 8:52:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3919
19.6.2009 9:00:16   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Ej, babe žabe, meni se je včeraj zvečer zatrgal operirani noht. Kako pa to boli!!! Še kar kljuva.

ajojojojuser posted image , si kar težko predstavljam, user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3920
   [Brisano sporočilo]
19.6.2009 9:15:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3921
   [Brisano sporočilo]
19.6.2009 9:22:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3922
   [Brisano sporočilo]
19.6.2009 10:16:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3923
19.6.2009 11:14:04   
tims
Dobro jutro.

Samo oglasim se na hitrco, pol pa šibava, da naju ne skuri.

Včer sem bila spet v šopingu. Sem si eno majčko kupila, imam pa ogledano eno kiklco, k me matra in jo grem zdele probat.

Popoldne sva pa imela s Timom sestanek v šoli. Sem kr jokat začela (spetuser posted image ), ko so jih "tršice" odpeljale v razred. Ampak je Tim kr navdušeno šel, jaz pa polne oči solz. Še dobro, da me ni videl. Potem smo šli pa na igrišče in sem Nino kar dala na tla, da se je igrala. Kok so bli kamenčki zanimivouser posted image . Sicer smo jih tud mal okusil, pa je vidla da niso užitni.

Drugač je bla pa naša Nina ponoč spet pridna šele, ko sem jo dala k sebi spat. Ne vem kaj je to. A jo je zdelal to, k se ne dojiva več, al kaj. Nimam pojma. Bo pa pr men spala. Briga me.

Staš
, ti že veš, kaj so specialitete, a neuser posted image ? Ti, ti mama, nimaš pojmauser posted image .

Tariq
, a ne, ti maš tud grozno mamouser posted image ?

Se spomnim, ko je meni Tim v taki starosti veselo prinesel deževnika, čist pomendranga v roki.user posted image user posted image in kakšen jok, ko sem mu ga vzela.

Nanka
, super za uvajanje in službouser posted image .

Nč, šibam. Se beremo zvečer.

Neposredna povezava do sporočila: 3924
   [Brisano sporočilo]
19.6.2009 13:12:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?