|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
18.6.2009 10:57:04   
Netta
jutro,

no dan če smo bolj natančni. me smo že iz zgodnjega sprehoda, smo šle do bližnjega ribnika krmit račke in mi je mala kar v vodo silila, tako je bila navdušenauser posted image

Aja, me pa zanima, kako otročka navadit, kako naj gre dol iz sedežne. Samo da obrnem hrbet, je že gor in seveda potem ne zna doluser posted image . Pa me zdej kr mal skrbi, ker je tud za sekundo ne moram pustit samo.

jaz sem jo navajala tako, da sem jo vedno ko je prišla do roba obrnila in ji stalno prigovarjala, da mora it z rito dol...je pa trajalo to več kot mesec dni in na začetku se je ful upirala...potem pa je nekega dne kar sama šla do roba, se obrnila in hop dol...user posted image

čestitke vsem hodalčkom!!!user posted image user posted image

bravo Lara za prvo besedouser posted image user posted image

moja pa le ata kliče, pa sem mojga obtožla, da je to zato, ker se jaz skoz pogovarjam z njo in ji govorim kje je ati, kaj dela ati, ati to in ati ono...itak da je pokapirala...in sedaj je začel še on na isto foro...le da mami omenjauser posted image user posted image user posted image bomo vidli koliko časa bo rabla?

metuljček - fotko nove frizurce please!!!user posted image kako učenje?

neboglasnica - uživaj na trebušnih!!!!

mesna prehrana - hmmm, sedaj sem pa mogla prav razmisliti...so dnevi ko jeva le zelenjavo in prav paše bit brez mesa, nisem pa en hud vegi tip...o ne...kakšen dober šnicl sem in tja mora bituser posted image

sem pa včeraj naredila polpete iz bučk in krompirjevo solato...danes bodo pa šnicli in ste mi dale fajn idejo, da jih naredim v zenfuuser posted image

nakit - ga delam sama in mam te šare za izvoz...vendar sedaj skoraj ne nosim nič, ker mi
sicer ana potrga ušesa in me zadavi, ko vleče za ogrlicouser posted image user posted image

delavke - veliko energije, volje in lepih trenutkov vam želim...priznam pa, da vam nisem nič foušuser posted image

< Sporočilo je popravil mirjam80 -- 18.6.2009 10:59:10 >

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
18.6.2009 11:05:56   
metuljcek321
user posted image , rebeca, prozorno si prebrala - J Lo je res noseča, a samo v filmu ... me je zanimalo, če bo katera opazila. Congrats! Ja, sicer pa sta njena dvojčka rojena februarja 2008 - Max & Emme. Evo, linka: KLIKNI   KLIKNI  user posted image  za sedežko, mojstre, št. posotv & malo miru. Not bad, not bad at all!

neboglasnica, kako je kaj Staš, ko si v službi?

Majuška, kaj ga pa sračka vaš mali frajerček zadnje čase sredi noči? Aha, vidim, da postaja vse spretnejši - marička, da ni to res povezano s spanjem?

user posted image  user posted image  user posted image , Brin, tako se dela - jupiiiiiii! Še čisto malo, pa bosta z mami lahko skupaj laufalauser posted image  In nahrbtnik - hura, zdaj pa veselo v hribe ...

user posted image , Lara, morsko okolje dela prave male čudeže!

Almera, pri nas je čevljar, ki popravi tudi torbice ipd. Prideš enkrat naokoli & narediva giro do tam?
user posted image  Mojca! Lepo je to speljala malčica - bravo. In pe mami je zadovoljna - kaj češ več?

tims, naužiiiiiiij se tople vode. Mi imamo pa kolektorje montirane (jih je moj sam naredil - je res tak handyman - prebral navodila na netu, po forumih, nabavil material, skonstruiral & je to to) & nam hajca na polno - čist malo sonca je treba, pa je 50°C, zdaj je pa tudi 70°C ali več - je res nobel tole, še pozimi dela, če so le normalni dnevi. Priporočam! Jih katera ima? Ste zadovoljne?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
18.6.2009 11:12:19   
Netta
metuljček - tale tvoj mož je pa res priročen...posodiš malo...bi se kar nekaj dela najdlo pr nasuser posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 11:18:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3854
18.6.2009 11:20:23   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Natka je pomalicala, zdaj se igra, jaz se grem pa počasi rihtat, uf sem že pozabila kako to izgleda, pa kaj bom oblekla, ma najboljše da si eno kavo privoščim.

user posted image

Ob enih, a ne?

(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
18.6.2009 11:22:04   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

metuljček - tale tvoj mož je pa res priročen...posodiš malo...bi se kar nekaj dela najdlo pr nasuser posted image

user posted image  user posted image , koliko plačaš? user posted image  user posted image

Ja, fuuul je ročen, vse živo je že naredil, pa z mojim očetom sta taka majstra, da je joj - to imam non-stop ene projekte & je akcija kar naprej. Je pa fino, če zna moški kaj postorit pri hiši, meni se zdi to krasno.

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
18.6.2009 11:25:37   
metuljcek321

metuljček - fotko nove frizurce please!!!user posted image kako učenje?

Ej, nisem se še čist navadila na novi look --- čiiiist drugačna sem ... mojega bo kap, ko me bo videluser posted image  user posted image  user posted image

Učenje - thanks, laufa, 90% sem že "spiflana"user posted image  Zdaj mam mal predaha & lektoriram učbenik za angl.

Odlično za doma narejen nakit - kje kupuješ material za uhančke?

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 18.6.2009 11:26:28 >

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 11:26:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3858
18.6.2009 11:28:17   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

1. Bor je super uspešno in brez joka preživel 2 uri v varstvu, zdaj je pa v popolni komi - na kolesu je zaspal v 200m. Ju3 bo pa že v varstvu spaluser posted image user posted image

2. Jaz sem se za drug teden že k kozmetičarki naročila, še k frizerju se moram - sem klicala še za masažo pa v 3 dneh nimajo nič dopoldne frajuser posted image

3. Danes mu grem pa res copatke in čeveljčke kupit

1. user posted image

2. user posted image

3. user posted image

I just looove great news! Keep them coming, ladies!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3859
18.6.2009 11:29:11   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Natka je pomalicala, zdaj se igra, jaz se grem pa počasi rihtat, uf sem že pozabila kako to izgleda, pa kaj bom oblekla, ma najboljše da si eno kavo privoščim.

bo res najboljš tko user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
18.6.2009 11:30:23   
Majuska

nakit - ga delam sama in mam te šare za izvoz...vendar sedaj skoraj ne nosim nič, ker mi
sicer ana potrga ušesa in me zadavi, ko vleče za ogrlicouser posted image user posted image

ja, v tem času res ni fajn nosit nakita ... sem ga tudi sama malce sama delala, zdaj sem pa lena. Materiala imam pa za celo škatlo, ker sem bila svojčas ful ambiciozna, česa vse se bom lotila user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
18.6.2009 11:30:31   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

metuljček, koliko vas je cenovno prišel ves material in delo za kolektorje?

Delo je bilo gratis, material pa ... čakaj, ga bom vprašala ... ceneje kot če bi kupili v trgovini že narejene. Obstajajo pa prav ekipe, ki se jim lahko pridružiš & potem delaš eden drugemu, se tudi stroški znižajo - res pa je, da si potem obvezan, da greš pomagat/delat k drugim & ti gre čas.

Kličem mojega ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3862
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 11:32:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3863
18.6.2009 11:32:05   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, kaj ga pa sračka vaš mali frajerček zadnje čase sredi noči? Aha, vidim, da postaja vse spretnejši - marička, da ni to res povezano s spanjem?

bogsigavedi, kaj je stvari ...

Almera, pri nas je čevljar, ki popravi tudi torbice ipd. Prideš enkrat naokoli & narediva giro do tam?

misliš tistega, ki je v bližini Paviljona? user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3864
18.6.2009 11:32:52   
metuljcek321
Klicala, a je ful leteči - zdajle ima zagovor specializacije študent, ki mu je mentor, in se mu mudiiiiii, pa še ne spomni se čist točno zneska - lahko pa potem doma pogleda, k ima to vse zbrano. Te zanima? Ti sporočim zvečer?

Btw: a ti je uspelo poslati tisti kuponček za čolniček?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3865
18.6.2009 11:33:54   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Hvala ti! sprašujem, ker jih imamo mi tudi, jih pa nismo sami delali in me zanima razlika v ceni.

Koliko m2 pa?

Sta uveljavljala subvencijo? Tast in tašča sta jo lani & se je kar splačalo, sta precej dobila povrnjeno.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3866
18.6.2009 11:34:19   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Majuška - naša noč je bila podobna vaši - sem mu dala Calpol zaradi zoba, pa ni bilo nič boljše, sem ga k sebi vzela, pa je skoz po meni skakal, tako da je po hitrem postopku pristal v svoji postelji, jaz pa s povštrom čez glavo - nimam pojma kdo je prej zaspal

user posted image user posted image user posted image

jaz imam tudi kar srečo, da je mož precej handy ... s tem da je moj štromar in vso to prčkarijo sam poštima, pa vse računalnike ima čez in vse sorte popravil pri hiši user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3867
18.6.2009 11:34:41   
Inigo
almera - ravno je prišel nahrbtnik. ej noro! veš kk je dobr! maaaaaaaaaaaa... komaj čakam da pride marko domov in tamali, da gremo sprobat stvar. še jst bi se nosila v takem! user posted image strehica je pr nasže zrvn ja, sm pa dokupla vodni meh in ponjavo da ne bomo mokri, če začne škropit. pa tut proti vetru je dobra. ma tvoja dvojka tut tolk placa pod sedežem? mamo kup enih predalčkov, spodnji predal je pa ornk prostorn. za malico za cel dan! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3868
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 11:35:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3869
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 11:35:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3870
18.6.2009 11:35:35   
metuljcek321
Majuška, mislim enega drugega - v Vnanjih Goricah. A pri paviljonu je tudi al kaj? Kje pa? V katero smer?

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
18.6.2009 11:35:48   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Ej, nisem se še čist navadila na novi look --- čiiiist drugačna sem ... mojega bo kap, ko me bo videluser posted image  user posted image  user posted image

hočmo slikco!!!

Odlično za doma narejen nakit - kje kupuješ material za uhančke?

Prometej, Antus, Levček v BTC-ju ...

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3872
   [Brisano sporočilo]
18.6.2009 11:37:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3873
18.6.2009 11:38:26   
Tinky
Tinky je zmaj, boljše da nima nobeden z mano opravka.
Sem popizdla zdej, smo imeli mejno obravnavo in sem pihala ogenj. Matr, si nekateri dovolijo, ej. Imam 30 let ja, ma to še ne pomeni, da sem padla z lune. user posted image user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
18.6.2009 11:38:37   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

jaz imam tudi kar srečo, da je mož precej handy ... s tem da je moj štromar in vso to prčkarijo sam poštima, pa vse računalnike ima čez in vse sorte popravil pri hiši user posted image

Tudi moj je štromar & ima te reči čez. Go, štromarjiuser posted image

Ja, Almera, meni se tudi zdi, da sem kar precej tehničen tip, tko da včasih pride tudi do kakšnega kratkega stika, ker jaz bi tako, on pa drugače.
Umpa, thanks za to-be-sent-kuponček. Subvencijeuser posted image  Koliko je pa vaju prišlo? Pa potem, k sta dobila povrnjeno? Lahko tudi na ZS, me zanima - ne vem pa, če bi tudi ostale tole braleuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?