metuljcek321
|
, rebeca, prozorno si prebrala - J Lo je res noseča, a samo v filmu ... me je zanimalo, če bo katera opazila. Congrats! Ja, sicer pa sta njena dvojčka rojena februarja 2008 - Max & Emme. Evo, linka: KLIKNI KLIKNI za sedežko, mojstre, št. posotv & malo miru. Not bad, not bad at all! neboglasnica, kako je kaj Staš, ko si v službi? Majuška, kaj ga pa sračka vaš mali frajerček zadnje čase sredi noči? Aha, vidim, da postaja vse spretnejši - marička, da ni to res povezano s spanjem? , Brin, tako se dela - jupiiiiiii! Še čisto malo, pa bosta z mami lahko skupaj laufala In nahrbtnik - hura, zdaj pa veselo v hribe ... , Lara, morsko okolje dela prave male čudeže! Almera, pri nas je čevljar, ki popravi tudi torbice ipd. Prideš enkrat naokoli & narediva giro do tam? Mojca! Lepo je to speljala malčica - bravo. In pe mami je zadovoljna - kaj češ več? tims, naužiiiiiiij se tople vode. Mi imamo pa kolektorje montirane (jih je moj sam naredil - je res tak handyman - prebral navodila na netu, po forumih, nabavil material, skonstruiral & je to to) & nam hajca na polno - čist malo sonca je treba, pa je 50°C, zdaj je pa tudi 70°C ali več - je res nobel tole, še pozimi dela, če so le normalni dnevi. Priporočam! Jih katera ima? Ste zadovoljne?