Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.6.2009 21:55:32
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Tak sem si zdej pridelala tri nove poste in sem nadoknadla za en mesec nazaj, za ta mesec, pa še naslednjega . Punce, lepo se imejte! Da se nauš prekurla s temile posti... No, sicer pa jst zadnje čase nisem nič kej veliko bolj aktivna na borbi kot pa ti.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.6.2009 22:12:52
|
|
|
|
sonček85
|
ledenka,u nova obleka,lepa si lepa Ja Aleks je pa že tko priden ponoč,saj boš videla da bo M tudi ,samo da ritem ulovi oktavija:super za stanovanje,za dolgiiiiii dopust in da bebica lepo raste ,srečno na prelgedu žiži:ja s kakanjem smo uredlili po 11 dneh in sedaj kakamo veselo(mami trka na les )
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.6.2009 22:48:00
|
|
|
|
spelka12
|
murki vozek je zelo, zelo lep in cenovno kar ugoden. Morfo pa že čez 6 dni . Komaj čakaš ane? lunčiiiii se je javila - mi amor miklarom vsi lažejo . Men gre pa tolk počasi, da počasneje ne more. Ne no hecam se. Po NS gre res hitreje boš videla. Sploh ko boš začela čutiti otročka. nončika wiiiiiiiiiiii za uspešno morfo in zdravega pobča nataša en velik za tebe. Pa pogumno v nov krog. Jest moram spet na test za cuker, imam povišanega tko da živa ne sekiraj se, nisi edina.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.6.2009 23:09:43
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehe se sploh ne sekiram, ker niti nisem še na dieti jutri mam diabetologa in bomo vidli kako in kaj... Morem tja po zajtrku pa bomo videli kako se bom obnesla Sicer pa lepo da so se oglasile stare borke (miška, lunči,...) in lepo da se oglašate tudi nove Vse bomo mamice punce zdej se grem pa stiskat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2009 8:25:46
|
|
|
|
NATAŠA35
|
nončika hvala in tebi pošiljam gigi greva naprej v novi boj z dvignjeno glavo....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2009 9:07:00
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Jest moram spet na test za cuker, imam povišanega tko da živa ne sekiraj se, nisi edina. jaz pa sem bila v torek, zdaj pa čakam rezultate. juj! me je non stop strah, ko čujem da mi mobitel zvoni.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2009 9:37:13
|
|
|
|
ledenka
|
naša lunčika se je javla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2009 10:02:10
|
|
|
|
bivša vita80
|
Zdravo! Madonca, zaj se pa vam že dolgo nisem javila! Packa jaz!!! Sporočam vam datum poroda 1.1.2010. Sem še lahk kje na prvi dan novega leta na POP Tv -ju! Z malim sva ok, le mama je mal preveč tečna! (Tak pravi očka!) Trenutno sva zaj v 12. tednu. LP vita80
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2009 10:05:10
|
|
|
|
Serendipity
|
lunči - a tri skopa sporočila so dovolj, misliš? Si nisi pretegnila prstkov? jazzi - jaz navijam ta vpis destinacije Toskana... Kk si? A naj že slamo skup iščem? Ah, sem pozabljivka, pa še ne da se mi it iskat - kak bo tvojemu sončku ime? nonči - upam, ka nede nikaj cukra! Pa pojbič se skrivle? Jupi! ajsi - firbcika moja. Zarja / Brina ali pa Timotej / Svit - ta imena so v igri. Prva, ki so omenjana bodo najverjetneje prišla v poštev ... NATAŠA35 - ah ... ta madam M; pride, ko je nočemo. Upam, da je to njen zadnji obisk, če ne ji zagrozi! sonček85 - uh, vi pa lepo rastete! beyba - mišam te, ki mi hodiš? Čakamo slikce prinčipese... Erin - sladke morske slikce našega delfinčka bodo prišle na to stran? biba - ah ja? A moteč faktor smo? Hm.. zdaj se pa ''smorim'' Ti samo lepo piši diplomo in kaj pametega napiši ... Kliki - kako si? polaris - saj itaq ne boš vijdla murkica - joj, težave z vozičkom.. znano ... Mi ga še nimamo. Favorit je, ampak ... ma ga še nimamo doma oktavija - Jupi! Naj bo sladka vselitev! BarbiG - kako si ti? aquina - a zdaj, ko mate tam lepo vreme, te pa RR več nič ne privlači? Larilu - ste že skoraj na številki 30! gigi - prinčipesa! Ok, smo. Samo nismo se še začeli gnezdit Hm, me že skrbi, da je kaj narobe z mano No, bo dovolj za danes ... se mi ne da več razmišljat, pa še mezinec na levi roki (kerega jaz levonja itaq ne uporabljam pri pisanju) se mi je uprl. Čudno ... kaže v smeri proti hladilniku, le kaj bi mi rad povedal... Ok, vse, ki sem vas vö pozabila - fajn mi bojte & lubčka!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2009 10:08:35
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: bivša vita80 Zdravo! Madonca, zaj se pa vam že dolgo nisem javila! Packa jaz!!! Sporočam vam datum poroda 1.1.2010. Sem še lahk kje na prvi dan novega leta na POP Tv -ju! Z malim sva ok, le mama je mal preveč tečna! (Tak pravi očka!) Trenutno sva zaj v 12. tednu. LP vita80 Oooooo! Imata pa lep datum! No, upam, da bosta pristala na POP TV-ju Nuhalno sta imela že? Bo pojbič? Eh, ti samo povej svojemu, da se s številom tednov nosečnosti viša intenzivnost tečnobe Hm, a kak fotošuting pa še ne bi padel? Saj veš, da buši raste ... BTW - jap, si pa res packa. Ampak naj ti bo ... bomo nejavljenje pripisali nosečniški pozabljivosti ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2009 10:16:45
|
|
|
|
bivša vita80
|
Se* ma ti si faca! Ja moj možek res ne zastopi, da so za tečnobo krivi sam hormoni! Saj mu ni za zamirit! Je prvič noseč! Drugič pa tretjič bo že boljše! Nuhalno sva imela ravno včeraj pri Dr. Strahovi. Ma je vse super! Možek je pa bil tud čist blažen, ko ga je videl. Je že obljubil vse, kar sem naročila, da mu bo treba kupit. Za spol ne bova vprašala, ker ne želiva vedeti prej. Nama je važno samo, da bo do konca vse ok in da se bo dojenček rodil zdrav.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2009 10:18:46
|
|
|
|
bivša vita80
|
Kak se naštimajo tickerji gor? Blond!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2009 10:29:41
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: bivša vita80 Se* ma ti si faca! Ja moj možek res ne zastopi, da so za tečnobo krivi sam hormoni! Saj mu ni za zamirit! Je prvič noseč! Drugič pa tretjič bo že boljše! Nuhalno sva imela ravno včeraj pri Dr. Strahovi. Ma je vse super! Možek je pa bil tud čist blažen, ko ga je videl. Je že obljubil vse, kar sem naročila, da mu bo treba kupit. Za spol ne bova vprašala, ker ne želiva vedeti prej. Nama je važno samo, da bo do konca vse ok in da se bo dojenček rodil zdrav. Hehehe - ja, da ne omenive pete in šeste nosečnosti Je pa res prelep pogled na te naše biserčke, mar ne? Ah, spol ... mene pa ma pa me nima firbec. Bi pa ne bi vedela... Ah, no to je po moje zopet kakšna nosečnostna fora (ta neodločnost)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2009 10:42:36
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Kliki - kako si? Čakam da bo sobota in vidim če smo kaj spacali ta mesec. Upam na najboljše če prev me že nekaj zvija.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2009 10:46:29
|
|
|
|
bivša vita80
|
Se* hvala za pomoč upam, da mi uspe in da bom še imela dovolj živčkov za zraven sedet!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2009 11:59:55
|
|
|
|
jazzz27
|
Ja dobro jutro...mislim dober dan moje sotrpinke!!!! Jaz sem tako lena da je kar groza!!!! A ma katera kak recept kako to lenobo po gobecu? Lunčika....ja madona...kmal bi mislila, da ne bo karte in še vedno tako mislim... . Kako si zlato? Res si radodarna s posti.... ..poročilo!!! Ja moj ticker je pa že kar zastrašujoč....sem imela devet mesecev časa da se pripravim...in sedaj to, to mi nardiš, da karte ne dobim....še strah sem našla prej (ni blo težko) Se*ki....moja. Mah o kakšni slami ti to? Imena še ne izdamo zaenkrat ...itak sporočim, ko ga dobi. Včerajšnji CTG...mah nič novega malenkost vijugasta črta...pa ne dosti, tako da ni še krize za klistir . Grem.... Vse vas mam rada!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2009 14:50:57
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! jp mene računalnik heca k mi je tamavči včer neki prtisnu k je glavca za računalnik sesut in zdej upam da mi ni trdi disk šel Se* ja tale naša punčarca je pridna k je še v trebuhu sam jaz res ne vem če bom lahk še čez hodnik prišla k to vzahajam huj k ne vem kter testo tko da če bo ktera rabila odvečno kožo,kile in tko naprej se mi naj javi k bo dobila vse free plus še bonus nagrado strije pa ni se treba nč kregat k mam dost za vse jazzi sej se bo takrat začel k boš najmanj pričakovala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2009 15:19:19
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Se*ki....moja. Mah o kakšni slami ti to? Imena še ne izdamo zaenkrat ...itak sporočim, ko ga dobi. Včerajšnji CTG...mah nič novega malenkost vijugasta črta...pa ne dosti, tako da ni še krize za klistir . Ah, ti packa - a imena ne izdaš. Grrrrr! Slamo - pri nas je navada, da ko katera rodi se slama (ali perje, narezljan papir, ipd) ''tori'' (raztrese naokoli) pri tisti hiši (na poti in na dvorišču). Samo ne vprašaj zakaj - zaradi fore, ko se gre na žur za novo pridobitev! Da bo dete toliko let dočakalo, koliko slame je na tleh. Larilu - tale pupika pa hitro raste? Fotošuting, da ocenimo? vita80 - Jupi! Uspelo ti je! Zdaj pa večkrat pridi tickerček gledat pa kaj lepega nam povedat! Kliki - ah, da je ne bi bilo. Držim pestke!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2009 15:34:08
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu dan! jp mene računalnik heca k mi je tamavči včer neki prtisnu k je glavca za računalnik sesut in zdej upam da mi ni trdi disk šel Se* ja tale naša punčarca je pridna k je še v trebuhu sam jaz res ne vem če bom lahk še čez hodnik prišla k to vzahajam huj k ne vem kter testo tko da če bo ktera rabila odvečno kožo,kile in tko naprej se mi naj javi k bo dobila vse free plus še bonus nagrado strije pa ni se treba nč kregat k mam dost za vse jazzi sej se bo takrat začel k boš najmanj pričakovala Trdi disk ti sigurno ni šel, ker drugeče ti tud pod razno nebi tu gor pisala Ja pa da ocenimo...hoče katera moje??????? Oddam, podarim vse odvečne kg in strije...fujjjjj Se*ki...a pokošeni travniki tud veljajo..mislim mrva?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2009 15:35:54
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Se*ki....moja. Mah o kakšni slami ti to? Imena še ne izdamo zaenkrat ...itak sporočim, ko ga dobi. Včerajšnji CTG...mah nič novega malenkost vijugasta črta...pa ne dosti, tako da ni še krize za klistir . Ah, ti packa - a imena ne izdaš. Grrrrr! vita80 - Jupi! Uspelo ti je! Zdaj pa večkrat pridi tickerček gledat pa kaj lepega nam povedat! se podpišem in čestitam....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2009 15:36:42
|
|
|
|
jazzz27
|
NATAŠA...a je prišla v vsem svojem grdem blišču? Ali je ostalo samo pri izcedku?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2009 15:39:56
|
|
|
|
jazzz27
|
Ajsi..danes ni zneslo....saj ne vem...jaz bom prej rodila kot pa prišla v LJ, sem mislila, da se bom še z Žižiko dobila, pa ima ona ene pomembne opravke...go Žiži, go Žiži..... pa kje je ta naša Živa?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 18.6.2009 15:40:53
|
|
|
|
jazzz27
|
MONOLOGI
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 18.6.2009 15:41:25 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......