|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
15.6.2009 14:18:35   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Se*..ime imamo že izbrano?

user posted image
O, to pa ja!

A te zanima?

He he he -  neeeee poveeeeem user posted image

(ma s ezezam, seveda da povem user posted image )

Kak si prinčipesa? In kak je naše detece? Pridno brcolina?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 626
15.6.2009 15:18:08   
jazzz27
Nataša...se vidi da sem z eno nogo že v porodni...sploh nisem registrerala, da je vin....user posted image user posted image ...ampak vseen ti prvoščim. Koliko časa ste na baby projektu? Ali je to sveža odločitev?

Se*...dete že mal manj giblja...samo kadar pa giblja je pa auuuuččč. Zna tako lepo v pritličje pritisnit, da je kar veselje. Ali pa v rebra....mah prav neverjeten je...včaih ga lahko prav po ritiki ali nogici pobožamuser posted image user posted image . Pa saj vi se tako z brzino približujete...joj kako gre čas. Sem videla v tickerju.....mal pozno ampak vseeno ČESTITAM za prvo obletnico....in spet...joj kako gre čas hitro!!! Se spomnim, ko si se možila in smo slikice gledale. A te je možek kam peljal?user posted image  

Ne vem kje je naša Luna..jaz rabim karto....drgač bom Žižiki rekla, da mi jo da za v Toscanouser posted image user posted image ....

A mogoče katera ve, če je nf rodila?

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 627
15.6.2009 16:03:53   
Serendipity
Za nf - tudi mene že firbca, je packa čist pozabila na nas user posted image user posted image user posted image

Je pa tudi naše detece odkrilo, da imam rebrca - včasik prav švigne kakšen brcek prav pod rebra user posted image user posted image user posted image

Obletnica je bila -- wau. Romantiš. Moj možek, odejica, košarica polna dobrot (all made by my hubby), v ''najinem'' kotičku. Čarobno user posted image

Tole lunco bo pa res treba sem spravit za karto - no, sicer meni Toskana lepše zveni kot Rim... user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 628
15.6.2009 21:01:13   
sonček85
jazzzika.aleks je priden,ponoči že lepo spimo zbudi se okol24-01h in potem5-6huser posted image user posted image user posted image ,je imel pa zdle mal problemčkov s kakanjem a se že super izboljšujeuser posted image user posted image
pa ti kako si,že čakateuser posted image 3t še če ne bo kaj prejuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 629
15.6.2009 21:27:41   
spelka12
žižek moj še tukaj user posted image user posted image user posted image
mimiko tudi tebi user posted image user posted image  žal mi je.
jazzzika še malo, čisto malo, tiniwinipiceno malo. Komaj čakam user posted image .
Se* berem, da je bla obletnica lepa. user posted image Čestitam.
murki ja vozeki so pa dragi. Mi2 greva konec meseca gledat še hartane, pol se bova pa odločila kateri bo. Ti kr tvojega prepričaj, itak ga lahko pol prodata, pa bosta malo dobila nazaj. Kdaj pa imaš mofo?

Pri nas nič novega. Gremo iz dneva v dan hvaležni za vsak dan.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 630
15.6.2009 21:33:02   
beyba
Oila sam da vas na hitro pozdravim......

vidim da nobena nova ni rodila, na žalost tudi ni nove nosečke....žžžiiiiižžžžiiiikaaaa tut zate pride ta dan...pa jst te mam tut rada veš....le pogumno naprej, drživa pestke z Elo.

Špelči teb sem že po telefonu čestitala za špelinkota, čeprav sem rekla da bo špelnika....no  tut zame je prišel dan ko sem se prvič zmotla...lahko pa vaju kaj preseneti kaj pa veš......

Joj sonček33 kolk je mali fleten...kake očke...

Enako velja zavse otročičke...ajsi, sonček85, erin....zdej tiste na FB vas mal bolj spremljam sam še vedno premal priznam, sam mi gre dan ko....pa še malo morm met skoz na očeh, ker to sam pleza, kjer le lahko....mi pobere večji del energije....

Ela je sonček, zdej hoče že sama jst, se potem kregava katera bo mela žlico v roki, katera pa bo z roko v usta nosila, pleza povsod, pove že kaj bi rada, sam ne v slovenščini, ima 8 zobov pa dva skori....ma carica moja mala je. Jo mam radako strela, sploh ne vem kako sem lahko živela brez nje :-)

no ko bom mal pri času vas počastim še s slikicam....

jazzika, še malo ja pa bo brcanja v trebuhu konec pa se bo srčna mišivca krepila-ko misliš da to malo bitje že ne morš met rajš ugotoviš da gre še več ljubezni v tvojega srčka!

živa   mal boš na dijeti ampak ni krize, sej bo kmal bolš pa še veš za koga se trudiš

aqua77 sem preletela maš postopek končno držimo pestke

Nove dobrodošle le pridno čvekajte....

jokkkkkk...
se tipkamo

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 631
16.6.2009 8:46:20   
NATAŠA35
sem na trnih, ker po eni strani pričakujem user posted image , po drugi pa upam, da ne prideuser posted image ....testa še nočem delati, ampak ga bom konec tedna, če se tečka ne prikaže...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 632
16.6.2009 10:28:39   
miklarom
ojla! joj ko vidim kako vam hitro tečejo dnevi do PDP-ja, men pa tak počasiuser posted image , bi najraje dneve naprej previlauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 633
16.6.2009 10:45:16   
NATAŠA35
miklarom, boš videla, da ko boš imela 1x štručko v rokah, da ti je nosečnost 1,2,3 minila...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 634
16.6.2009 10:50:54   
miklarom
ja to maš res prav, da potem hiotro mine, sam zdaj se vlečeeeeee

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 635
16.6.2009 13:33:34   
Anonimen
gigi moja user posted image user posted image user posted image res držim pestke da bo pa drugi mesec res  se ti pokazal en debel plusek user posted image

na hitrco vidim da jazzi še drži noge skup in se ne dauser posted image pridnauser posted image
naš tamavči je že bolj do jutr ima antibiotike pol gre pa v vrtec k drgač se mu bo zmešal od dolgčasa k pogreša druge otročke tko da je kr žalosten na časeuser posted image
jaz sm ok itak nimam niti cajta da bi kej zastokala k je mali na prvem mestu tko da zaenkrat smo ok

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
16.6.2009 15:51:19   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

ojla! joj ko vidim kako vam hitro tečejo dnevi do PDP-ja, men pa tak počasiuser posted image , bi najraje dneve naprej previlauser posted image
do ns so se tudi mmeni grozno vlekli dnevi... potem, ko sem bila pomirjena, pa je šlo hitro user posted image

nataša, dokler ne delaš testa pred izostankom, je vse ok user posted image

larilu, ti se čuvaj... mali je prvi, se strinjam, ampak malce pomisli tudi nase user posted image  samo, da je bolje.

beyba, tvoji copatki so nam še prav user posted image  na boso nogo mu grejo, mu jih bam za čez noč, ker spi sam v bodiju

špelči, ja, vozički user posted image  poglej še teutonio, jaz sem super zadovoljna user posted image

sonček, pri vas pa pridno spite user posted image  no, sej M je ponoči tudi ok, samo ne smem ga preveč zbudit

se*, kako je ime? sem firbecuser posted image

jazzzika, še sam 3 tedne user posted image  kadarkoli je lahko zdaj user posted image

za mano je prvi pregled pri G, vse ok. imam recept za cerazette KT, če hočem, pa lahko že čez pol leta delamo na user posted image  no ja, pa spet z eno roko pišem user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 637
16.6.2009 19:10:56   
murkica

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

murki ja vozeki so pa dragi. Mi2 greva konec meseca gledat še hartane, pol se bova pa odločila kateri bo. Ti kr tvojega prepričaj, itak ga lahko pol prodata, pa bosta malo dobila nazaj. Kdaj pa imaš mofo?

Morfo pade 23.6., tko da že komi čakam... Ja vozički so pa res precej drag špas. Ampak zdej sva začela gledat ene nove, ki so malo ceneje pa so nama tudi všeč: eden od teh je tale http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-clipper-3-i417.shtml

No pa saj časa imava še veliko.

Šibam delat. Bodite pridne, pa s eberemo.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 638
17.6.2009 8:50:56   
NATAŠA35
zgleda da prihaja tečka, imam rjav izcedek, pa še zvija me močnouser posted image user posted image ...sem mislila, da ne bo prišla in da bi jutri mojemu dragemu povedala, da sem user posted image , ker ima RD...no grem v nov krog...

murkica lepi vozički...mi je všeč ta na linku...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 639
17.6.2009 8:51:38   
oktavija
user posted image HALO BABE ŽABE!!!!user posted image

No no da ne bo kera užaljena!user posted image

Jaz nisem nič brala za nazaj zato tudi nebom nič komentirala....

Prišla sem na kratek raport....user posted image  
1.) Delam še samo 3 dni, potem pa doooooooooolge počitnice!!!!user posted image user posted image user posted image
2.) Obnova stanovanja končana... selitev sledi v soboto in nedeljo!!!user posted image user posted image
3.) Bebica v trebušku pridno raste, jutri imam pregled krvi v petek pa pregled in UZ...komaj čakam da vidim mojega malega bejbijauser posted image user posted image user posted image

No toliko od mene na kratko... obljubim da se bom bolj redno oglašala ko bom doma!!!!

Lep dan in lubčaka za vse moje borkice!!! 

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 640
17.6.2009 9:24:04   
gigi1
Ojla pupike

pri meni se je danes ulilo. Boli k user posted image , sem pa vseeno vesela, da je prišla točno po urniku in mi hormoni niso ciklusa prestavili. Gremo naprej...

Beyba objemčke tebi in Eli user posted image

Larilu srce pazi nase user posted image

Murki meni voziček lepo zgleda, res je pa da nisem noben ekspert user posted image

Oktavija user posted image  user posted image  user posted image , da ste vse tako lepo zrihtali in da bebi lepo napreduje user posted image

Nataša user posted image  za tečko. Upam, da bo šla naslednji mesec na res dooolg dopust.

Ajsika user posted image  user posted image  user posted image  da je v spodnjem štuku vse OK. Kako je moj nečakec? Upam, da ga kmalu vidim user posted image

Špelka moja user posted image . Naj bo še naprej vsak dan dober dan user posted image

Jazzika poročaj kako je bilo na ctg.

Se*kica kako ste?

Sonček85 super, da Aleks že tako dolgo spi user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da se problemi s kakanjem hitro uredijo.

Aquica kje si? Kako se počutiš po klomifenu? Že kaj gužve v jajčnikih?

Mikla kdaj imaš pregled?

Lupčke vsem neomenjenim

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 641
17.6.2009 9:51:11   
BarbiG
Pozdravljene. Me kar nekaj čas ani bilo nič na obisku pri vas.

Ledenka, vidim, da si se preoblekla. Pohvalno. A to pomeni, da so se ti vse + kile že stopile? user posted image  Pa vidim, da se je tvoj user posted image  tudi že v red spravil. Super. Zdaj boš pa začela uživati na vseh koncih, a ne? user posted image

Oktavija, lepo da ste uspeli zrihtati stanovanje pred prihodom user posted image .

Špelka kako lepo je prebrati, da je s tvojim user posted image  vse v redu ina da tako veselo brca. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 642
17.6.2009 11:57:23   
NATAŠA35
gigi hvala ti, prav objem potrebujem

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 643
17.6.2009 15:36:15   
Nončika
nataša, gigi en big objem. v nove boje in v novi krog, novim zmagam naproti.

jaz sem včeraj mela morfo. vse je ok, baje kaže na fantka, a moj že spet govori, da bo on komaj tem verjel, ko bo detece privekalo na svet.
malo prehitevamo in smo za cca 1t večji. sem pa še naprej na bolniški,
G je prosil za bolniško do 31.7, komisija pa bo povedala svoje.

murki, voziček? hja, ta je pa huda. midva mava debate. ampak glede haberkorn variosporta pa vsa oba v dilemi. treba se bo spravit v Rutar in ga pogledat.

oktavija, prijetno bivanje v novem domeku. mi tudi pridno delamo.

za vse ostale, brez izjeme pa velki objemček in pozdravček.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 644
17.6.2009 16:57:49   
~Biba~
user posted image user posted image pravkar sem si user posted image user posted image pa sem vas morala  user posted image pozdravit
žal user posted image sem malo manj tukaj..sem čist pri pisanju diplome, pa sem vse moteče faktorje izklopila.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 645
17.6.2009 18:24:50   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika
jaz sem včeraj mela morfo. vse je ok, baje kaže na fantka, a moj že spet govori, da bo on komaj tem verjel, ko bo detece privekalo na svet.
malo prehitevamo in smo za cca 1t večji. sem pa še naprej na bolniški,
G je prosil za bolniško do 31.7, komisija pa bo povedala svoje.

za vse ostale, brez izjeme pa velki objemček in pozdravček.

O lepo da je vse OK in da si še naprej na bolniški.. Potem pa če bo res fantek boš pa imela parček.

Naše user posted image  kaj pa imena ste že izbrale?

oktavija user posted image  user posted image  user posted image  za nov domek.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 646
17.6.2009 20:51:33   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Ne vem kje je naša Luna..jaz rabim karto....drgač bom Žižiki rekla, da mi jo da za v Toscanouser posted image user posted image ....

O kaki karti ti tu??? Sej pa je še dost časala kak... sej ni tak dolg nazaj, ko smo še plus al dve črtice gledal pa občudoval... user posted image  Nio se kr popravljam, sem šla ticker gledat... jebelacesta.. pa si bom res mogla cajta uzet... sam veš kaj đezika... ka če bi ti mal nardila uvod pa bi te na eno drugo destinacijo poslal??? Sam kam????user posted image   Lahk izbiraš....user posted image

A mogoče katera ve, če je nf rodila?

uuuuu, enkrat maja... sej ona je mela rok poroda točno določen user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 647
17.6.2009 20:52:39   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Lupčke vsem neomenjenim

Sprejemam sam tiste, ki so točno men in sam men namenjeni user posted image user posted image .

Drgač pa... moja teta žiži... bo kmalu dan, ko boš tud ti zagledala dve magični črtici - pravokotnici al vzporednici... vrjemi! user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 17.6.2009 20:54:11 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 648
17.6.2009 20:58:30   
LuNa73
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Špelči teb sem že po telefonu čestitala za špelinkota, čeprav sem rekla da bo špelnika....no  tut zame je prišel dan ko sem se prvič zmotla...lahko pa vaju kaj preseneti kaj pa veš......

Anda??? jst bi tud najraj vidla, da tist tam ko je zrasl med nogami odpade in bo spet nazaj moja Lola...user posted image  Ker tole ime, pa totemu Loleku ful paše user posted image
Špelči, itak da je pomembn in seveda samo pomembn da sta z malim miškotom o.k. user posted image

Tak sem si zdej pridelala tri nove poste in sem nadoknadla za en mesec nazaj, za ta mesec, pa še naslednjega user posted image .

Punce, lepo se imejte!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 649
17.6.2009 21:55:31   
Erin
gigi - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne obupaj! Boš mamica tudi ti, vemuser posted image user posted image user posted image

Poljubček, pozdravček vsem puncam in malim princem/princeskam - v trebuščkih in zunajuser posted image Cmoooooooooook!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......