Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.6.2009 21:25:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen samo toliko miniko je na žalost kmalu po tem k je zagledala plusek imela ss ,samo toliko k sem vbidela da je na seznamčku kača na nov plusek in džim pesti zanjo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.6.2009 21:25:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Brojim sitno dane do testa. Lupčke vsem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.6.2009 21:25:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity NATAŠA35 - Navijamo za pupolino! anonimna - hvala za info & milijon objemčkov za našo miniko ... IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Se*kica helou draga kako si ti meni? Hellou love - pa ideeee Čakam, da dočakam da začnem tudi jaz brojit sitno Držim pestke zate! mislim,da ne boš rabla brojit sitno,ker bo kr konkretno boš vidla kak hitro bo dan D
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.6.2009 21:55:39
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen samo toliko miniko je na žalost kmalu po tem k je zagledala plusek imela ss ,samo toliko k sem vbidela da je na seznamčku kača na nov plusek in džim pesti zanjo
< Sporočilo je popravil Kliki -- 12.6.2009 21:58:06 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.6.2009 22:05:47
|
|
|
|
ledenka
|
hej hoj pupe, malo da vas pozdravim danes sem se videla z našm roza pujskom tak da, ljubljančanke, komot se lahko zmenimo za pijačo - itak pijem sam vodo. no, kaj hočem rečt - midva mava vsak dan en plan in greva nekam na dooooolgi sprehod. mami hoče še shujšat sicer pa smo ok, danes sva se dojila v Operni kleti se mi je noro zaluštalo lignjev, mali pa se je zbudil ravno na Cankarjevi in kaj lažjega, kot hitro it do tja. pa sva oba hkrati jedla, kaj čmo. upokojenci so sicer malo čudno gledali, ali če je dete lačno, je lačno. miniko, žal mi je. držim pesti, da čim prej rata! nataša35, dobrodošla se*, super za seznam! sploh ne veš, kako bo hitro minilo spps, se strinjam glede izbire za fantke. iščem kak lep klobuček za poletje, pa imajo samo take punčkaste, za fantke pa kape s šiltom. oblekc imam k sreči zaenkrat zadosti, čeprav moram zdaj prebrat vse in 56 dat na stran - ga koooomaj stlačim not
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.6.2009 22:21:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka spps, se strinjam glede izbire za fantke. iščem kak lep klobuček za poletje, pa imajo samo take punčkaste, za fantke pa kape s šiltom. oblekc imam k sreči zaenkrat zadosti, čeprav moram zdaj prebrat vse in 56 dat na stran - ga koooomaj stlačim not hahaha,jaz tud iščem kakšen klobuček za malega-pa ga še nisem našla ma mi nosimo večinoma 68,da je bolj komot,sploh takrat,ko je vroče čeprav smo mal profitirali zarad širokega povijanja,ker sem že prej nabavla mal večje stvari ma,ko rastejo ,ko gobice po dežju
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.6.2009 16:10:42
|
|
|
|
ledenka
|
da vas na hitro pozdravim sva bila na trgu, pa slikat sva se šla ta teden dobi potni list se je gospa v stari lj (nasproti Julije) zelo potrudla, pa še eni redkih so, kamor se da prit z vozičkom. me pa daje hud glavobol... pa sem imela klobuk, da ne bi imela glave na soncu. eh... če katera ni videla slike malega M, naj mi javi!
< Sporočilo je popravil ledenka -- 13.6.2009 16:11:33 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.6.2009 19:04:04
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen samo toliko miniko je na žalost kmalu po tem k je zagledala plusek imela ss ,samo toliko k sem vbidela da je na seznamčku kača na nov plusek in džim pesti zanjo samo toliko pri miniko, srčeka niso slišali in je šla na čiščenje.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.6.2009 5:49:50
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka drage moje Žal vam moram pokvarit nedeljo. Pri nas je - Hvala vsem za navijanje. Rada vas imam.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.6.2009 8:50:40
|
|
|
|
murkica
|
gigi moja resnično mi je žel!!! Samo nikar ne obupaj, tudi za vaju bo posijalo sonce!!!! Jaz sem pa čisto razočarana. Včeraj sva šla z mojim po trgovinah, da sva si malo ogledovala vozičke, ker je prodajalka rekla, da če jih zmanjka se lahko zgodi tudi, da se ga čaka 1 do 2. (sicer v najslabši situaciji), ampak sva se odločila, da je bolje, da ga ogledava in da točno veva kaj hočeva. No in zdej sem itak čist v bedu, ker mi noben ni tok všeč. Oziroma Mura mi je (na tri kolesa, kar pomeni, da rdeča odpade, ker takega ni), ampak je samo športni del 400 evrov, kar se meni zdi ogromno. Pri Qunnyu pa je je tako. Tista košara, ki je všeč meni, je mojemu ful grda in tista, ki je všeč njemu je pa meni. Da ne govorim o športnem delu, ki nama nobeden ni prav všeč. Ma prov zoprno no. Po mojem ga bom jaz na koncu nasrala za Muro, pa magari dam jst zraven tistih 200 evrov pa je. Ker voziček bi pa res rada imela takšen, kot sem si ga zamislila. No pa sej imam še veliko časa, da vse skupaj premislim. Hotela sem vas samo lepo pozdravit in upam, da uživate kjerkoli že ste. Poljubčka vsem!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.6.2009 13:57:08
|
|
|
|
ledenka
|
gigi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.6.2009 16:11:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrčka drage moje Žal vam moram pokvarit nedeljo. Pri nas je - Hvala vsem za navijanje. Rada vas imam. žiži glavo pokonci in v nove boje naprej
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.6.2009 16:12:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica gigi moja resnično mi je žel!!! Samo nikar ne obupaj, tudi za vaju bo posijalo sonce!!!! Jaz sem pa čisto razočarana. Včeraj sva šla z mojim po trgovinah, da sva si malo ogledovala vozičke, ker je prodajalka rekla, da če jih zmanjka se lahko zgodi tudi, da se ga čaka 1 do 2. (sicer v najslabši situaciji), ampak sva se odločila, da je bolje, da ga ogledava in da točno veva kaj hočeva. No in zdej sem itak čist v bedu, ker mi noben ni tok všeč. Oziroma Mura mi je (na tri kolesa, kar pomeni, da rdeča odpade, ker takega ni), ampak je samo športni del 400 evrov, kar se meni zdi ogromno. Pri Qunnyu pa je je tako. Tista košara, ki je všeč meni, je mojemu ful grda in tista, ki je všeč njemu je pa meni. Da ne govorim o športnem delu, ki nama nobeden ni prav všeč. Ma prov zoprno no. Po mojem ga bom jaz na koncu nasrala za Muro, pa magari dam jst zraven tistih 200 evrov pa je. Ker voziček bi pa res rada imela takšen, kot sem si ga zamislila. No pa sej imam še veliko časa, da vse skupaj premislim. Hotela sem vas samo lepo pozdravit in upam, da uživate kjerkoli že ste. Poljubčka vsem!!! murskica,še dobro,da imate še nekaj časa preden boste potrebovali voziček
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.6.2009 19:53:37
|
|
|
|
NATAŠA35
|
hvala vam punce resnično... gigi in mimika zelo mi je žal
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.6.2009 20:59:11
|
|
|
|
polaris
|
žiži
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.6.2009 21:12:27
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrčka drage moje Žal vam moram pokvarit nedeljo. Pri nas je - Hvala vsem za navijanje. Rada vas imam.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.6.2009 22:31:38
|
|
|
|
Kliki
|
za vse ki vas je obiskala tečka. Punce ne obupat tudi za nas bo posijalo sonce in bomo postale srečke .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.6.2009 7:41:47
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ja kliki ne smemo obupat....meni se tudi zdi, da pride , me zvija po trebuhu kot zmešano....upam, da nam kmalu uspe in bomo vse srečne ... lep dan vsem...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.6.2009 8:17:57
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Hvala vam drage moje RVM in vam želim lep sončen (ne prevroč ) dan.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.6.2009 8:30:53
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrčka drage moje Žal vam moram pokvarit nedeljo. Pri nas je - Hvala vsem za navijanje. Rada vas imam.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.6.2009 8:48:48
|
|
|
|
sonček85
|
žižika moja : pojdi naprej s pokončno glavo in pozitivnimi mislimi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.6.2009 11:25:23
|
|
|
|
ledenka
|
jutro midva greva malo v center... smo zmenjeni za kosilo. vikend je bil pa ok... moj je obrnil ploščo kdo bi vedel, pri teh dedcih...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.6.2009 13:13:34
|
|
|
|
jazzz27
|
Hej hoj... Žižiko moj....RTM, saj veš!!! mimika.... NATAŠA35... a tale je pa tvoj? Al je sam za stimulacijo? (avatar) želim ti čimprej Ajsek...ja moški, lari fari (kako že poje Helenca)....daj si zapisuj kje vse se bosta dojila, da mu boš nekoč pokazala kako je mami matrov . Živček...kako si ti? spps...rastete? Ste vredu? sonček85...kako kaj naš Aleksander? Se*..ime imamo že izbrano? Jazzzika ...ja torbo je treba počas pripravit, ker po kakšnih udarniških delovnih akcijah se je pa že dobro mal pripravit za v P. Lep dan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.6.2009 13:52:03
|
|
|
|
NATAŠA35
|
hehe jazzz27 bi bila ful srečna, če bi bil tale na avatarju moj, uhhh vin diesla se ne bi branila...
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......