Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 11.6.2009 21:54:03
|
|
|
|
spelka12
|
živa imena še nimava, ga še ene 2 meseca ne bo. Bo pa skrivnost, ker se bova itak pomojem do rojstva zmišljevala . Zaenkrat je lulo .
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 11.6.2009 21:56:16
|
|
|
|
Erin
|
Špelčika, podpis si popravi :)))
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 11.6.2009 21:57:44
|
|
|
|
spelka12
|
Si hefe
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 11.6.2009 21:58:48
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Si hefe
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 11.6.2009 22:00:24
|
|
|
|
spelka12
|
Poporavljeno šefica. Danes sem vidla Tilna od Erin. Punce, jest ga zdej prepuščam vam, zagrebte se.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 11.6.2009 23:45:45
|
|
|
|
Kliki
|
Punce hvala za nasvete grem naslednji cikel vse nabavit potem pa papanje in upam da bo kaj.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 12.6.2009 8:57:24
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. sam d vam sporocim vasa bjond roza pujsek je dobu 10 Čestitke pujsi!!!! Se pozna, da smo držali pesti!!! Drugač pa sploh nisem dvomla vate!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 12.6.2009 9:03:46
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Na UZ-ju je bilo vse ok, vse je po pravilih, imeli bomo pa fantka (zaenkrat tako kaže) Špelči čestitke za lulčka!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 12.6.2009 10:39:37
|
|
|
|
jazzz27
|
kok ste hecne ...očitno me že pritiska Špeli....lulo je čist kul Živika..jaz bom šla tole tud pošnofat...a imajo kake odejice? Jaz nobene lepe in nežne ne najdem Ajsika...juhu za kavbojke...da so preživele A test. Aqua..kako si naša primorka? Daj povej kaj več...a si že zamenjala G.? A kaj veste če je nf rodila...pa kje je ta naš seznam...ga je treba mal ažurirat.... Žiži..navijamo, navijamo...samo 3 days to go!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 12.6.2009 11:42:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej Jazzzi nisem spraševala za dekice, ker imam že dve in jih ne mislim več kupovat. Ampak mislim da bi se našlo kaj... Se pa res splača it pogledat. Le za punčke je več izbire kot za fantke. Več različnih vzorcev...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 12.6.2009 12:58:22
|
|
|
|
aqua77
|
Ojla pupe! Tako za informacijo, ko boste kakšen star seznamček ven vlekle, jaz imam 22.06. laparo, sem klicala danes in so mi takoj dali datum.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.6.2009 13:18:43
|
|
|
|
aqua77
|
O, Se* je pa ažurna!!! Pridna... Hvala Se*...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.6.2009 13:24:06
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 O, Se* je pa ažurna!!! Pridna... Hvala Se*... You're welcome. Pupe - če so še kake nove informacije - pa kar dodajte...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.6.2009 14:35:57
|
|
|
|
NATAŠA35
|
malo brskam po forumi, pa sem padla k vam....vidim, da niste obupale in se* res si se potrudila za seznam...pri nas smo se odločili, še za enega člana, najraje bi članico, ker po treh fantih si želimo punčko, pa upam, da bo uspelo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.6.2009 14:37:40
|
|
|
|
Anonimen
|
samo toliko miniko je na žalost kmalu po tem k je zagledala plusek imela ss ,samo toliko k sem vbidela da je na seznamčku kača na nov plusek in džim pesti zanjo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.6.2009 15:37:49
|
|
|
|
gigi1
|
Ojla pupike Miniko . Žal mi je. Špelči za puppota. Ajsi pa ti si carica prav občudujem te Živček za posteljnino. Pikica za izpit. Aquica za laparo. Se*kica helou draga kako si ti meni? Jazzika tist je vse OK Brojim sitno dane do testa. Lupčke vsem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.6.2009 16:41:43
|
|
|
|
Serendipity
|
NATAŠA35 - Navijamo za pupolino! anonimna - hvala za info & milijon objemčkov za našo miniko ... IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Se*kica helou draga kako si ti meni? Hellou love - pa ideeee Čakam, da dočakam da začnem tudi jaz brojit sitno Držim pestke zate!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 12.6.2009 21:24:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Oj da še jast odam poročilo. Sem imela redno kontrolo pri G in je rekel da je vse Ok in da zdej je pa treba le še pridno in rezultat bo prišel. Pa rekel je naj kupim folno kislino pa me zanima katero ste ve jedle ko ste bile ( to je bol za mamice in naše )? Jaz sem jedla kar Neovin+ DHA,na začetku dok nisem zanosla pa Tifol ,da se čimprej prime
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 12.6.2009 21:25:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Na UZ-ju je bilo vse ok, vse je po pravilih, imeli bomo pa fantka (zaenkrat tako kaže) Lepo!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 12.6.2009 21:25:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. sam d vam sporocim vasa bjond roza pujsek je dobu 10 čestitkeeeeeeeee
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 12.6.2009 21:25:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sva se do zdaj potepala, zdaj pa si je mami naredla maso za palačinke - pekla bom, ko bo M spal sem se stehtla na obisku, mam predporodno težo pa še gre lahko dol čestitke jaz še mam vedno kg viška in celulita za izvoz
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 12.6.2009 21:25:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Ej Jazzzi nisem spraševala za dekice, ker imam že dve in jih ne mislim več kupovat. Ampak mislim da bi se našlo kaj... Se pa res splača it pogledat. Le za punčke je več izbire kot za fantke. Več različnih vzorcev... za punčke je veliko več izbere-vsega po vrsti-to,zdaj ugotavljam,ker za malega moram iskat kot nora ,da kaj najdem,da mi je ok,-za punčke pa tolk vsega,da se je že težko odločit
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 12.6.2009 21:25:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ojla pupe! Tako za informacijo, ko boste kakšen star seznamček ven vlekle, jaz imam 22.06. laparo, sem klicala danes in so mi takoj dali datum.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......