|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
17.6.2009 21:55:32   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Tak sem si zdej pridelala tri nove poste in sem nadoknadla za en mesec nazaj, za ta mesec, pa še naslednjega user posted image .

Punce, lepo se imejte!

Da se nauš prekurla s temile posti... user posted image user posted image user posted image

No, sicer pa jst zadnje čase nisem nič kej veliko bolj aktivna na borbi kot pa ti.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 651
17.6.2009 22:12:52   
sonček85
ledenka,u nova obleka,lepa si lepauser posted image user posted image
Ja Aleks je pa že tko priden ponoč,saj boš videla da bo M tudi ,samo da ritem uloviuser posted image user posted image
oktavija:super za stanovanje,za dolgiiiiii dopust in  da bebica lepo raste ,srečno na prelgedu
žiži:ja s  kakanjem smo uredlili po 11 dneh in sedaj kakamo veselo(mami trka na les )user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 652
17.6.2009 22:48:00   
spelka12
murki vozek je zelo, zelo lep in cenovno kar ugoden. Morfo pa že čez 6 dniuser posted image . Komaj čakaš ane?
lunčiiiii se je javila - mi amoruser posted image
miklarom vsi lažejouser posted image . Men gre pa tolk počasi, da počasneje ne more. Ne no hecam se. Po NS gre res hitreje boš videla. Sploh ko boš začela čutiti otročka.
nončika wiiiiiiiiiiii za uspešno morfo in zdravega pobča user posted image user posted image
nataša en velik user posted image  za tebe. Pa pogumno v nov krog.

Jest moram spet na test za cuker, imam povišanega tko da živa ne sekiraj se, nisi edina.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 653
17.6.2009 23:09:43   
Anonimen
hehehe se sploh ne sekiram, ker niti nisem še na dieti user posted image user posted image jutri mam diabetologa in bomo vidli kako in kaj... Morem tja po zajtrku pa bomo videli kako se bom obnesla user posted image user posted image

Sicer pa lepo da so se oglasile stare borke (miška, lunči,...) in lepo da se oglašate tudi nove user posted image user posted image user posted image user posted image   Vse bomo mamice punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej se grem pa stiskat user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
18.6.2009 8:25:46   
NATAŠA35
nončika hvala in tebi pošiljamuser posted image user posted image

gigi greva naprej v novi boj z dvignjeno glavo....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 655
18.6.2009 9:07:00   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
Jest moram spet na test za cuker, imam povišanega tko da živa ne sekiraj se, nisi edina.

jaz pa sem bila v torek, zdaj pa čakam rezultate. juj! me je non stop strah, ko čujem da mi mobitel zvoni.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 656
18.6.2009 9:37:13   
ledenka
naša lunčika se je javla user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 657
18.6.2009 10:02:10   
bivša vita80
Zdravo!

Madonca, zaj se pa vam že dolgo nisem javila! Packa jaz!!! Sporočam vam datum poroda 1.1.2010. Sem še lahk kje na prvi dan novega leta na POP Tv -ju! user posted image user posted image user posted image   Z malim sva ok, le mama je mal preveč tečna! user posted image user posted image user posted image (Tak pravi očka!) Trenutno sva zaj v 12. tednu.

LP vita80

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 658
18.6.2009 10:05:10   
Serendipity
lunči -  a tri skopa sporočila so dovolj, misliš? Si nisi pretegnila prstkov?

jazzi - jaz navijam ta vpis destinacije Toskana... Kk si? A naj že slamo skup iščem? user posted image Ah, sem pozabljivka, pa še ne da se mi it iskat - kak bo tvojemu sončku ime?
nonči - upam, ka nede nikaj cukra! Pa pojbič se skrivle? user posted image Jupi!

ajsi - firbcika moja. Zarja / Brina ali pa Timotej / Svit - ta imena so v igri. Prva, ki so omenjana bodo najverjetneje prišla v poštev ...

NATAŠA35 - user posted image ah ... ta madam M; pride, ko je nočemo. Upam, da je to njen zadnji obisk, če ne ji zagrozi! user posted image

sonček85 - uh, vi pa lepo rastete!

beyba - mišam te, ki mi hodiš? Čakamo slikce prinčipese...

Erin - sladke morske slikce našega delfinčka bodo prišle na to stran?

biba - ah ja? A moteč faktor smo? Hm.. zdaj se pa ''smorim'' user posted image user posted image Ti samo lepo piši diplomo in kaj pametega napiši ...

Kliki - kako si?

polaris - saj itaq ne boš vijdla user posted image

murkica - joj, težave z vozičkom.. znano ... user posted image Mi ga še nimamo. Favorit je, ampak ... ma ga še nimamo doma user posted image

oktavija - Jupi! Naj bo sladka vselitev! user posted image

BarbiG - kako si ti?

aquina -  a zdaj, ko mate tam lepo vreme, te pa RR več nič ne privlači?

Larilu - ste že skoraj na številki 30! user posted image

gigi - prinčipesa! Ok, smo. Samo nismo se še začeli gnezdit user posted image Hm, me že skrbi, da je kaj narobe z mano user posted image user posted image

No, bo dovolj za danes ... se mi ne da več razmišljat, pa še mezinec na levi roki (kerega jaz levonja itaq ne uporabljam pri pisanju) se mi je uprl. Čudno ... kaže v smeri proti hladilniku, le kaj bi mi rad povedal... user posted image

Ok, vse, ki sem vas vö pozabila - fajn mi bojte & lubčka!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 659
18.6.2009 10:08:35   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: bivša vita80

Zdravo!

Madonca, zaj se pa vam že dolgo nisem javila! Packa jaz!!! Sporočam vam datum poroda 1.1.2010. Sem še lahk kje na prvi dan novega leta na POP Tv -ju! user posted image user posted image user posted image   Z malim sva ok, le mama je mal preveč tečna! user posted image user posted image user posted image (Tak pravi očka!) Trenutno sva zaj v 12. tednu.

LP vita80

Oooooo! user posted image

Imata pa lep datum! No, upam, da bosta pristala na POP TV-ju user posted image user posted image user posted image user posted image Nuhalno sta imela že? Bo pojbič? user posted image Eh, ti samo povej svojemu, da se s številom tednov nosečnosti viša intenzivnost tečnobe user posted image user posted image user posted image

Hm, a kak fotošuting pa še ne bi padel? Saj veš, da buši raste ...

BTW - jap, si pa res packa. Ampak naj ti bo ... bomo nejavljenje pripisali nosečniški pozabljivosti ...

(odgovor članu bivša vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 660
18.6.2009 10:12:11   
Serendipity
                                                                                                                                             BORKE ZA user posted image :         

user posted image

Fargesia  -   user posted image   - user posted image user posted image
Polaris - MB - jolly vnovčen  user posted image

aqua77- KP - laparoskopija - 22.6.2009   user posted image
~Biba~ -  user posted image
pikicao -  user posted image
gigi1  -  user posted image user posted image
skuštrana suzi- user posted image -
daisy23 - IVF/ICSI -user posted image
kliki- čaka na  user posted image user posted image
Stella Rossa- user posted image
Pikica36 - user posted image - user posted image
argojuhica -  user posted image  - user posted image
Hmm - user posted image  - user posted image
Miniko - user posted image   - user posted image
BarbiG -  user posted image
Nataša35 - user posted image

user posted image   Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke  !!! user posted image  
user posted image  NAŠE SREČKE NOSEČKE: user posted image  
 user posted image

Jazzz27 - srečka nosečka user posted image PDP 7.7.2009 user posted image
Lučka 25 - srečka nosečka user posted image  PDP user posted image
Serendipity - Prekmurje - srečka nosečka user posted image  PDP 18.8.2009 user posted image
Živa25-LJ- srečka nosečka user posted image PDP 20.08.2009user posted image
Oktavija - CE - srečka nosečka user posted image PDP 7.9.09 user posted image
larilu - srečka nosečka user posted image  PDP 20.9.09
metir - srečka nosečka user posted image PDP ?
Spelka12 - srečka nosečka user posted image  PDP 20.10.2009 user posted image
nončika - srečka nosečka user posted image  PDP ? user posted image
    Murkica - LJ - srečka nosečka user posted image 1.11.2009
                      Miška73 - srečka nosečka user posted image PDP user posted image in ?
       Vita80 - srečka user posted image PDP 1.1.2010 user posted image

user posted image   PONOSNE MAMICE:   user posted image

user posted image Erin - 6.8.2008 povila Tilna user posted image
user posted image  Beyba - 23.6.2008 povila Elo user posted image

user posted image  Hmm -  9.10.2008 - 21.10.2008 user posted image   Konstantin user posted image
user posted image
user posted image Pikapoka2 - 7.1.2009 povila Nežo user posted image
user posted image sonček33 - 31.1.2009 povila Lovra user posted image
user posted image Gantar - 16.2.2009 user posted image  Gašper user posted image user posted image
user posted image spps - 6.3.2009 povila Marcela user posted image

user posted image  trinity - 13.3.2009 povila Tiano user posted image
user posted image  Matt - 19.4.2009 povila Vito user posted image
user posted image  Sonček85 - 23.4. povila Aleksandra
user posted image
user posted image   Ledenka - 5.5.2009 povila Maksa  user posted image
user posted image Sulfinija - 8.6.2009 povila Vala  user posted image
nf - ?

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 18.6.2009 10:27:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 661
18.6.2009 10:16:45   
bivša vita80
Se* ma ti si faca! Ja moj možek res ne zastopi, da so za tečnobo krivi sam hormoni! Saj mu ni za zamirit! Je prvič noseč! Drugič pa tretjič bo že boljše!user posted image user posted image user posted image Nuhalno sva imela ravno včeraj pri Dr. Strahovi. Ma je vse super! Možek je pa bil tud čist blažen, ko ga je videl. Je že obljubil vse,  kar sem naročila, da mu bo treba kupit. user posted image user posted image user posted image Za spol ne bova vprašala, ker ne želiva vedeti prej. Nama je važno samo, da bo do konca vse ok in da se bo  dojenček rodil zdrav. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 662
18.6.2009 10:18:46   
bivša vita80
Kak se naštimajo tickerji gor? Blond!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 663
18.6.2009 10:24:41   
Serendipity
Greš na Moja Ringaraja (levo zgoraj) - Moj profil - in v rubriko Dodaten opis kopiraš not link od tickerja. Nato daš Uporabi.

Tu ga pa lahko ustvariš:
http://www.widdlytinks.com/pregnancy/pregnancy-tickers/

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?ticker_type=1

http://lilypie.com/Pregnancy.php

http://www.pregnancy-ticker.com/install-ticker/

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Neposredna povezava do sporočila: 664
18.6.2009 10:29:41   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: bivša vita80

Se* ma ti si faca! Ja moj možek res ne zastopi, da so za tečnobo krivi sam hormoni! Saj mu ni za zamirit! Je prvič noseč! Drugič pa tretjič bo že boljše!user posted image user posted image user posted image Nuhalno sva imela ravno včeraj pri Dr. Strahovi. Ma je vse super! Možek je pa bil tud čist blažen, ko ga je videl. Je že obljubil vse,  kar sem naročila, da mu bo treba kupit. user posted image user posted image user posted image Za spol ne bova vprašala, ker ne želiva vedeti prej. Nama je važno samo, da bo do konca vse ok in da se bo  dojenček rodil zdrav. user posted image

Hehehe - ja, da ne omenive pete in šeste nosečnosti user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pa res prelep pogled na te naše biserčke, mar ne? user posted image user posted image

Ah, spol ... mene pa ma pa me nima firbec. Bi pa ne bi vedela... Ah, no to je po moje zopet kakšna nosečnostna fora (ta neodločnost) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 665
18.6.2009 10:42:36   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
Kliki - kako si?
Čakam da bo sobota in vidim če smo kaj spacali ta mesec.
Upam na najboljše če prev me že nekaj zvija.

Neposredna povezava do sporočila: 666
18.6.2009 10:46:29   
bivša vita80
Se* hvala za pomoč upam, da mi uspe in da bom še imela dovolj živčkov za zraven sedet! user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 667
18.6.2009 11:59:55   
jazzz27
Ja dobro jutro...mislim dober dan moje sotrpinke!!!!user posted image

Jaz sem tako lena da je kar groza!!!! A ma katera kak recept kako to lenobo po gobecu?user posted image  

Lunčika....ja madona...kmal bi mislila, da ne bo karte in še vedno tako mislim...user posted image user posted image user posted image . Kako si zlato? Res si radodarna s posti....user posted image user posted image user posted image ..poročilo!!! Ja moj ticker je pa že kar zastrašujoč....sem imela devet mesecev časa da se pripravim...in sedaj to, to mi nardiš, da karte ne dobim....še strah sem našla prejuser posted image user posted image  (ni blo težko)

Se*ki....moja. Mah o kakšni slami ti to? Imena še ne izdamo zaenkratuser posted image user posted image ...itak sporočim, ko ga dobi. Včerajšnji CTG...mah nič novega malenkost vijugasta črta...pa ne dosti, tako da ni še krize za klistiruser posted image user posted image .

Grem....

Vse vas mam rada!!!!!

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

Neposredna povezava do sporočila: 668
18.6.2009 14:50:57   
Anonimen
dan!
jp mene računalnik heca k mi je tamavči včer neki prtisnu k je glavca za računalnik sesut in zdej upam da mi ni trdi disk šeluser posted image
Se* ja tale naša punčarca je pridna k je še v trebuhu sam jaz res ne vem če bom lahk še čez hodnik prišla k to vzahajam huj k ne vem kter testouser posted image tko da če bo ktera rabila odvečno kožo,kile in tko naprej se mi naj javi k bo dobila vse free plus še bonus nagrado strijeuser posted image user posted image pa ni se treba nč kregat k mam dost za vseuser posted image
jazzi sej se  bo takrat začel k boš najmanj pričakovalauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 669
18.6.2009 15:19:19   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Se*ki....moja. Mah o kakšni slami ti to? Imena še ne izdamo zaenkratuser posted image user posted image ...itak sporočim, ko ga dobi. Včerajšnji CTG...mah nič novega malenkost vijugasta črta...pa ne dosti, tako da ni še krize za klistiruser posted image user posted image .

Ah, ti packa -  a imena ne izdaš. Grrrrr! user posted image

Slamo - pri nas je navada, da ko katera rodi se slama (ali perje, narezljan papir, ipd) ''tori''  (raztrese naokoli) pri tisti hiši (na poti in na dvorišču). Samo ne vprašaj zakaj - zaradi fore, ko se gre na žur za novo pridobitev! user posted image Da bo dete toliko let dočakalo, koliko slame je na tleh.

Larilu - tale pupika pa hitro raste? Fotošuting, da ocenimo?

vita80 - Jupi! Uspelo ti je! user posted image Zdaj pa večkrat pridi tickerček gledat pa kaj lepega nam povedat!

Kliki - ah, da je ne bi bilo. Držim pestke!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 670
18.6.2009 15:34:08   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

dan!
jp mene računalnik heca k mi je tamavči včer neki prtisnu k je glavca za računalnik sesut in zdej upam da mi ni trdi disk šeluser posted image
Se* ja tale naša punčarca je pridna k je še v trebuhu sam jaz res ne vem če bom lahk še čez hodnik prišla k to vzahajam huj k ne vem kter testouser posted image tko da če bo ktera rabila odvečno kožo,kile in tko naprej se mi naj javi k bo dobila vse free plus še bonus nagrado strijeuser posted image user posted image pa ni se treba nč kregat k mam dost za vseuser posted image
jazzi sej se  bo takrat začel k boš najmanj pričakovalauser posted image

Trdi disk ti sigurno ni šel, ker drugeče ti tud pod razno nebi tu gor pisalauser posted image user posted image

Ja pa da ocenimo...hoče katera moje???????user posted image user posted image user posted image  Oddam, podarim vse odvečne kg in strije...fujjjjjuser posted image user posted image user posted image

Se*ki...a pokošeni travniki tud veljajo..mislim mrva?user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 671
18.6.2009 15:35:54   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Ah, ti packa -  a imena ne izdaš. Grrrrr! user posted image user posted image user posted image user posted image

vita80 - Jupi! Uspelo ti je! user posted image Zdaj pa večkrat pridi tickerček gledat pa kaj lepega nam povedat!

se podpišem in čestitam....

Neposredna povezava do sporočila: 672
18.6.2009 15:36:42   
jazzz27
NATAŠA...a je prišla v vsem svojem grdem blišču? Ali je ostalo samo pri izcedku?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 673
18.6.2009 15:39:56   
jazzz27
Ajsi..danes ni zneslo....saj ne vem...jaz bom prej rodila kot pa prišla v LJ, sem mislila, da se bom še z Žižiko dobila, pa ima ona ene pomembne opravke...go Žiži, go Žiži.....

pa kje je ta naša Živa?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 674
18.6.2009 15:40:53   
jazzz27
  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MONOLOGIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 18.6.2009 15:41:25 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......