|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
12.6.2009 12:58:22   
ona
Ojla,
končno petek...saj ne drugo,samo,da tasta ne gleda,ker gre k gospe na vikend v Ljubljano..in bom končno malo zadihala!!!
KAROLINA,on gleda po pošti že od nekdaj,ker prej,ko ni bilo mene je tudi on vse odpiral,kot,da mora imet vse pod kontrolo,kaj se dogaja in valda pride še zmeraj gor in avtomatsko odpre pošto!saj ne prihaja noter nič takega,ker sem vse kar je pomembno preusmerila na moj email!So mi npr. iz račonovodstva pošiljali plačilne liste po emailu in je vse odprl,pa kakšen račun ali kaj takega in potem sem jaz tudi že kakšno stvar spregledala,ker je bila že odprta!!In počasi mi je bilo tega dovolj in sem dala geslo in zdej imam mir!
kaj čemo,tako je!
Kako je vaša tamičkena,je ful bolana?Upajmo,da bo boljše!!!Ti se dobro počutiš,kajne?
slike od poroke sem dobila in sem ti menda napisala,da so super in imaš prav fensi oblekco,res!!!
APRILČICA,nimam kaj oprostit da je tast gladek ali kaj si že napisalauser posted image user posted image
Boljše,da jaz ne napišem kaj mislim jaz,ker potem me bojo diskriminirali iz forumauser posted image
Takega ne obrne nobeden več...edino za norca ga lahko imam in se ne ukvarjam z njim...saj zdej se obnašam prav tako,kot da ne obstaja...ma mi bo nekaj hinavil za mojim hrbtom in potem kako naj bom dobra z njim...dovolj je!!!!
lepo,da greš že na dopust in seveda moraš potem uživat kar se da,ok!

Nič,letim spet v pisarno,se beremo!!!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
12.6.2009 14:57:48   
onur
mucka, onur: sem dobila obvestilo, da sta me dali med prijatelje.. ampak jst sem tak računalniški osel, da nevem kaj zdaj nardit.. sem neki provala pa mi ni pustilo nič potrdit.. dajte mi prosim kašna navodila kako dalje, da vaju označim kot prijatelje:)

sem tud jaz gledala glede tega. moraš it pod rubriko moja ringaraja, ki je zgoraj na strani in tam imaš prijatelje ter svoja sporočila. ne vem, če me boš razumela, ma drugač ti ne znam razložit

Mid, vsi pravijo, da je tamala kot tatko. Sem mu rekla, da sedaj pa ne more reč, da je od poštarja. user posted image user posted image user posted image user posted image No malo heca, pa mora bit. Je pa tudi bolj temne polti po njemu. Mali ciganček, ji včasih rečem. user posted image user posted image user posted image user posted image Ne me pa spominjat na slobosti. Joooooooooooooojjjjjjjjj, men je na začetku nosečnosti tako slabilo, čez cel dan. Bruhala sicer nisem, samo enkrat. Sem bila pa tisti čas malo na dopustu, malo na bolniški, ker sem krvavela in smo pregurali slabosti. Če bi pa delala, ne vem kako bi šlo.

Karolina*, user posted image user posted image user posted image user posted image , da se mala čim prej pocajta in pazi tudi sebe, da kaj ne stakneš. Slike sem vidla, samo tistih 5, ki si jih objavila v albumu. Ste bili vsi trije lepi.

Pa pol še kaj napišem, če bo čas.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
12.6.2009 15:23:46   
aprilčica07
Ma v glavnem jst sem totalno računalniško NEPISMENA...Ne morem naštimat, da bi vas dala med prijatelje, ne morem in ne znam gledat slik od karoline.. skratka sem en butelj od butljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MID: me veseli, da si dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image ja, bom šli še malo na morje, na en kratek oddih, do Medulina.. gremo pa 04 julija, lih tolko.. malo zaradi tamalga, malo zaradi nas in kompanije.. gremo z enimi prijatelji, ki čakajo dvojčke v spetembru, pa smo približno na istem.. se dedca hecata, da bomo skupaj dihali in rojevaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ponavadi smo hodili na Hvar, tri familije, letos pa grejo samo eni, ker se je dve tretjini klape odločilo familije razširit ha hauser posted image user posted image

Grem, Jakob vstaja, čujem, da se vrata odpirajo..

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
12.6.2009 21:38:55   
ona
APRILČICA,sem ti poslala zs kako pogledaš slike,glede teh prijateljev pa tudi jaz ne vem kako se naredi in v čem je smiseluser posted image
saj smo itak prijateljice,kajne?user posted image
Lepo se imejte...jaz sem si prav oddahnila,ker ni tastauser posted image
Je danes mojemu spet utrujal,da sem čudna,da se držim nazaj in da ne govorim....je ko en otrok za opravljatuser posted image user posted image Prav me briga...

Ala,uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 2479
13.6.2009 12:17:25   
Anonimen
Alora krašukeuser posted image

ma ste svetovne zame, kake novice berem in berem in še bolj bulim v ekran. ma to človek ne more vrjete kake lepe novice.
KAROLINA in MID  vama želim najprej lepo nosečnost, še lepše rezultate na pregledih in na koncu vam bomo itak 100x želele najhitrejši porod.
KAROLINA žurka za poroko je ostal v lepem spominu in to je važno. zdej pa zakonske obveznosti delat 100/urouser posted image user posted image user posted image .
MID svaka čast, da se ti je posrečlo. In uživaj in se šminkaj s princesko in sprhajaj in dopustuj, skartka smejte se in uživajte.

Zdajle vam na hitro pišem dokler mali pride v pon. nadaljujem s poročanjem. Na hitro ena obnova službenega potovanja: v nedeljo zjutraj šli, vozili cca 11 ur, prispeli v hotel, šli jest, šli spat. V pon in tor smo meli 11ur tečaja z eno urnim kosilom, pa kratke pavzice. Ko smo končali direkt spat za kake 2 uri in šli pač okol 8.90-9.00 zvečer jest. V torek smo izkoristili eno uro sprehajanja po mestu s podzemno, za nazaj malo s tramvajem. Veliko sinagogo vidli, gromozansko IKEO in še en ogromen šoping center. Starega mestnega jedra nimajo, ker so vse do tal uničili med 2 sv.vojno in tam samo gradijo zdaj nove centre.
V sre. po tečaju smo spokali stvari in odpotovali proti Nürnbergu, našli en penzion (zastojn pivo, večerja) dali za 3 osebe z zajtrkom 100€. In v četr. okol 15 ure bli v LJ. Vmes je blo polno smeha in zabave. Nepozabno. S tečaja sm pa prišla še bolj zmedena in hrati še marsikaj zvedla. Pričali smo ingliš in đrmani, ob priliki v hrvaški restavraciji i hrvatskiuser posted image .
Itak ko sm pršla domou padale solze, kaj čm. taku je k sm, po pooooooolgem času bila odsotna od doma.

Zdej me iz bivše firme iščejo, češ da sm pred 4 leti nekaj zaje.... in imajo samo moj dokaz "moja pisava". Pri tem projeku so sodelovali še "gargamel" in sodelavka. Na določen zaj...območju so hodili za mano delat še parkrat in vprašanje kdo je tu zafrknil.

Ma dijo, pestro in zaje...bano...
Ala lep vikend

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 2480
13.6.2009 13:51:33   
MID
Hello.hello!
Evo,imam par minutk fraj,je tamala glih zaspala,mož pa še v službi.
ANAKARINuser posted image za uspešen prihod nazaj domovuser posted image Sem se že ustrašla,da si ugledala kašnega fajn švabota in da te ne bo več nazajuser posted image .
Se splača it za par dni nekam,da nisi v stiku z domačim svetom kajne?Ko se takole vrneš domov,te čaka ogromno novosti.user posted image
Vsekakor pa hvala tudi tebi za lepe želje Anakarin in lepo,da si se imela tam gor fino.Malo spremembe vsake toliko pa itak v življenju ne škodi.
Pa kaj bi zdaj rad ta tvoj bivši šef?Boš mogla resno za kaka stara sranja,za katera sploh nisi odgovorna odgovarjat?Ne vem,nisem prav razumela teh stavkov.
APRILČICA ne bodi žalostna,tukaj še en butelj,ki ne zna upravljat s tem novim sistemom gledanja slik in ostalega odkar se je ringaraja posodobil.V bistvu mi ni jasno,ker če grem gledat ZS,ko mi je npr.posredovala MUCKA in ONA link za si pogledat slike,mi je vrglo direkt v njihov album,od KAROLINE pa mi vrže na stran javnih albumov in od tam ne znam več ne levo,ne desnouser posted image .
Pa prej sem po napotkih ONUR nekaj čarala po teh prijateljih,čisto možno,da boste dobile kako vabilo.user posted image
Vsekakor bi pa zelo rada videla slike od KAROLINE.Dejte mi pomagat kšnauser posted image
ONA,pa kaj zdaj?...ni šel tvoj tast za vikend k svoji madmazel(piši kao što govorišuser posted image )user posted image ,no?!
Ja tole njegovo kokodajsanje okrog tvojega moža je verjetno posledica preveč pojedenih ocvrtih jajc preko celega tednauser posted image .Ga bo že minilo,ker mu druge itak ne bo.Jutri pojdi s familijo lepo nekam na kosilo,njemu pa pošlji kakšen mail z napotki kako se skuhajo hrenovke,ker preveč jajc lahko udari na slabo.
Aja,pa ne pozabi mu pustit na tipkovnci gesla za pošto,boš ga že v ponedeljek menjalauser posted image .
ONUR ja tale slabost me počasi ubija,zdaj že ene 4 dni.Sej,bruham ne isto,kot je bilo pri ta prvi nosečnosti.Mi je pa slabo skorajda čez cel dan po malem,hujše je popoldne.Uf,cigareti so mi zasmrdeli user posted image user posted image .Sem vesela kar se da.No sej da ne boste mislile,da sem oziroma bi vseeno kadila,to ne,me je pa matralo prvi teden za pop...Upam,da tako ostane kot pri prvi nosečnosti do konca(smrad mislimuser posted image ).
Ah,ja,radosti materinstva...user posted image

Ala,oglaste se kaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
13.6.2009 14:25:59   
aprilčica07
Evo mene, na brzaka dokler mali spi... sva sama, moj štima za jutri, midva sva pa doma ostala, ker nam je prevroče bit  z njimi  gor v Brdih..

MID: ma kaj vem, jst sem res butelj za računalnike, pa imam doma računalničarja, ma to situacijo še poslabša.. si bom en dan vzela cajt in provala kaj naredit in ugotovit.. tebi čiki smrdijo, meni pa ne... jst bi takooooo kadila, ampak pač se zadržujem, ma mi hudiči ne smrdijo, niti malo ne..
ona: si bom prebrala navodila in provala kaj pomozgat:)
anakarin: velkom bak!user posted image user posted image user posted image super, da ste uživali in se meli lepo, je fanj kaj takega vsake tolko, kajne?

Zdaj grem dat noge v luft, bi mogla sicer peglat, ampak se mi ne da.. niti nevem kaj bom jutri oblelka, jao meni... pa spravit bi kaj mogla, pa se mi tudi to ne da delat.. sem lenuhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte in se beremo.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
13.6.2009 18:51:33   
trixi
ooooooojlaaaaauser posted image ,
ma saj ne vem, kje naj se lotim, neki sem vas celo za nazaj prebrala, bom poli komentirala, zdaj samo na hitro, midva s tamalim sva iz bolnice, je bil včeraj operiran za kilo, sej bi morali še ostat noter, samo malo veze da smo lahko že danes doma, zdaj trenutno spi in jaz lahko na hitro tle gor malo potapkam. Ma punce, meni se od včeraj svet vrti v drugo smer, kaj sm bla jaz panična zaradi narkoze. In še tako hitro se je vse dogajalo, od prve diagnoze do operacije, se mi je na cajte zdelo, da se to ne dogaja meni, da, ma niti ne vem kaj. Saj vem, čista panika, ampak bolj ko sem si dopovedovala da sej bo vse v redu, ma ni šlo. Ben, zdej je za nami, komaj čakam počitnice, letos je bilo vsega preveč, rabim odklop. No, ta teden bom malo doma, potem bom malo pokombinirala z varstvom in šla še kaj v službo, tudi v Sežano in IL. B še moram, ona, mid gremo na kafe?!
Ampak ker mora biti vedno ampak- ja, jutri imamo spet en pogreb, je umrla teta. Ben, d ne boste mislile, povsod je kšn kažin, pr vsaki hiši, žlahta strgana plahta. Ma da gre še to mimo. In potem upam, da odklop.
Ala, mejte se, ne pozabit, v ponedeljek imamo rojstni dan, pihamo drugo svečkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2483
13.6.2009 20:21:25   
MID
Mater,sem ratala aktivnauser posted image .Me boste še polhen kufer imeleuser posted image .

TRIXI dobrod nam došla - končnouser posted image .
Ma boga,tebi se pa res non stop nekaj dogaja.Kako je sinko?Moje sožalje ob izgubi tete.
Ja na kofe se pa morava res dobit,vendar tokrat v Il.B.,ko boš tu.Velja?user posted image Sploh imaš mojo številko?Javi,pa ti jo pošljem na ZS.

APRILČICA mogoče si premalo molila,da bi ti ta smrad zasmrdeluser posted image .To je bila meni,ko sem zagledala + na testu razen zdravja otročička in mene seveda ena najmočnejših želja.Za enkrat je zalavfalo.V prvi nosečnosti so mi smrdeli še lep čas po porodu.Bomo vidli...

Ala,lep večer vsem!

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
13.6.2009 23:39:52   
onur
Živjo. Evo še mene.
Trixi, iskreno sožalje. Ko ga začne srat, ga seeeeeeeee............ kar naprej. Upam, da je s sinkom vse v redu in boste zdaj zadihali ter si boš odpočila.
Mid, tako ja, moraš vse za nazaj nadoknadit, ko nisi nič napisala. user posted image user posted image
Anakarin, vidiš, da paše malo spremembe. Doma pa itak vsi planejo nate ko prideš nazaj, kot da te ni eno leto.
Aprilčica07, tudi meni svira tale ringaraja in včasih imam več sreče kot pameti, da pogruntam kaj na računalniku.
Karolina*, jaz nisem dobila nobene vezave za album. Bi ga pa rada videla.

Drugač pa malo tudi pri meni dogaja. Včeraj sva šla z mojim na Magnifica v Križanke. Bilo je zakonnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. user posted image user posted image user posted image user posted image Stari rastura. Danes sem pa šla na piknik, so me povabili iz službe, naš ožji krog. Podnevi se pa malo šetamo zunaj, ko je sonce pa v hiši počivamo.
Pa predlog: lahko bi se kje vse dobile ne eni kavici, da vas spoznam??????????????

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
15.6.2009 12:34:19   
aprilčica07
Ojla

onur: Magnifico je dober.. sem ti kr fouš, da si bla na takem dobre koncertu..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MID: ma kaj vem, jst bi kr kadila.. saj čez dan zdržim brez problemov, ma zvečer, ko malo zahladi, bi tako šla na balkon in enga zacinila, ampak se kr držim.. sicer priznam, da vseke trikvarte enrkat skadim kašen čik, ampak res vsake tolko...user posted image user posted image
ona: tudi kar si mi ti napisala pr meni ne deluje,  ne morem pridet do karolininih fotk, da se ubijem...no, pa tudi da bi dala onur, mucko in mid pod prijatelje mi ne rata.. saj sem res bolj šwoh v tehniki, ampak da mi pa prav nobene reč ne rata, pa tudi ne štekam več.. madona, sem jezna...
trixi: za malgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sožalje ob izgubi teteuser posted image user posted image user posted image

No, jst pa začenjam zadnji delovni teden, no, vsaj upam, da bo tako. Se ful veselim:):):) Ampak moram bit pridna, da  res vse poštimam in bom doma v miru uživala....

Fešta za tastov rd je minila super. Vse se je zteklo tako ko se mora, je bi ful navdušen, jedli smo dobro, pili itak, plesali in se imeli res lepo. Je bil super dan včeraj.user posted image user posted image Pa tamali je bil tako naspidiran, da je joj. Kr ni nehal noret, vse mu je blo fanj.. Takoj je najdu eno prijateljico, in sta skupaj skakala in norela... Res je priden ta naš mulček, se prilagodi vsaki situaciji.. pa sploh spal ni čez dan nič.. Edino zvečer je bla kriza, ker je bil tako zmatran, da sploh ni mogel zaspat, ampak je minilo tudi to.

Grem, lepo se mejt.e

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
15.6.2009 12:37:07   
aprilčica07
onur:  ni slaba ideja za kavico.. jst sem za, ampak bi mogle to hitro izvest, ker drgači jst ne bom več mobilna..user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2487
15.6.2009 13:38:28   
trixi
ojla,
jaz grem zdaj peč torto nutela in še eno pecivo-rdečo kapico. A bo kerauser posted image  en košček? Pihamo šest svečkuser posted image

Ej ja, dejmo se zmenit za en kafe, meni se tudi počasi v službi umirja, ja, je pač urnik naravnan na šolsko leto in gre h koncu. Samo se mi zdi, da se bomo vse težko uskladile. Aprilčica, ti pomoje da si prav blizu mene, za onur vem s kje je, kaj pa če jaz en dan tebe poberem in gremo vsaj do onur? Magari zdaj enkrat do konca junija, ko boš že doma, lahko tudi dopoldne, povej če si za. Ostale nej pa povejo kako one lahko.
ben, kaj zdaj, ste opazle zakaj sem napisala, da pihamo danes tudi dve svečkeuser posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2488
15.6.2009 14:01:09   
aprilčica07
trixi: sem pogruntala, da praznujemo danes 2 rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čvekice iz Krasauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
rdečo kapico sem jst pekla v soboto za tasta, in se bom prav pohvalila, da mi je res ratala, njami.,,,,, no, mogoče sem preveč vse skupaj namočila, ker je blo fejst namočeno testo, ampak pojedli smo vseeno vse...

vse najbolše malemu za 6 let!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za srečanje, pa kakorli se bomo zmenle, če bi/bom upala, itak bi pršla.. kako se pa že zmenimo, je pa res, da sem omejena z cajtom, ker bom kmali bolj široka kot dolga..user posted image user posted image user posted image user posted image dejmo videt kaj pravijo druge babetine pa se pol zmenimo....user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
15.6.2009 21:38:33   
onur
Aprličica07, bravo za uspelo žurko.
Trixi, čestitke tvojemu pobiču. Potem gre leto v prvi razred.

Neposredna povezava do sporočila: 2490
15.6.2009 21:40:41   
onur
Sem prehitro stisnila potrdi. Drugač mi smo dobro. Danes je Petja imela zjalni in jokalni dan, ma kaj čmo. Ta hudiček, je začel bit zbirčem pri hrani. Ma je tudi mami trmasta in se je cel cajt drla pri kosilu, ko sem jo pustila, da sva midva v miru pojedla. Zgleda, da ji meso ni ugajalo. Pa ji potem dam brez, pa tudi uuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa. Pol smo šli pa spat in sva spali ene dve urci in pol.
Za kafe ni blema, lahk tudi do mene. Samo prej mi povejte, da se mal organiziram.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
15.6.2009 23:27:08   
trixi
ojla,
mi smo za danes odpraznovali, glih malo za piknit in torta, ker malega še malo šparam, nočem, da kaj preveč divja, da ne bi bilo kaj narobe. Ta glavno fešto bomo že enkrat naredili, upam, da ulovimo kakšno soboto al nedeljo fraj.
Ma da vam ne povem ku mi je šlo vse narobe, tako dve levi v kuhinji pa še ne. Ben, ma je vselih neki ratalo, in sploh nisem delala rdeče kapice, je bla kar rumena. Za tiste ki tega peciva ne poznaste, rdeča kapica ima jagode in rdeč preliv, ma jaz sem neki zamutila po svoje, k sm glih mela breskve, in pole sm dala breskve, za preliv pa sem skuhala vanilijev puding, ma namesto mleka sm dala breskov sok. Ma če je zmankjalo pole je že moralo bit dobro. In drugič, k bom delala nutela torto bom dala namesto smetane in nutele čokoladni sladoled. Ben, ne bo glih nutela torta, ma bo vseeno dobro.
onur, joj, oprosti, sej se nisem mislila povabit k tebi domov, ja maste kšn kafič al kej, kjer se lahko dobimo.
aprilčica, ja ja, boš bolj široka ku dolga. Če ti povem, da sm jaz s temi kilami k jih mam zdej šla rodit tavelikouser posted image user posted image , dej dej, boš že poli mislila na kile, zdej se pa ne obremenjuj in uživaj.
karolina, čestitke gospauser posted image , meni je pej ratalo videt slike, lepa sta bila oba. In še bebi, uživaj do koncauser posted image .
MID, in ti tudiuser posted image user posted image , vidiš, vse je za nekaj dobro, samo pogumno naprej. Aja, tvojo številko pa imam, se čujemo.
ona, šolarkauser posted image , pridna, pridna, zdaj pa si zaslužiš počitnice
anakarin, tebi pa tudi ne vem, če sem že čestitala za novo službo, ti želim, da si šla na boljše.
Eko, tako na hitro, če sem kero pozabla, ne zamerit, emšouser posted image .
Ala, čau, se tipkamo

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
16.6.2009 8:03:04   
Anonimen
Jutro
na hitro, da se vam javim. V službi postaja pestro, se že veliko bolj lovim zdaj in postaja mi čedalje bolj megleno, ker se je treba obračat na veliko ljudi za veliko stvari. na mojem področju pač pokrivam samo jaz in valjda bom doooolgo rabla, da se ustalim. Predhodnik pa ni šans, da bi mi pomagal, čeprav ga še podogba drži. Vsi mislijo, da ko pridem s tečaja, bom vse vedla. Me čaka še 3-dnevni tečaj v Lj ta teden, tako da še danesvoham morski zrakuser posted image .Ma malo bedno mislijouser posted image .
Doma je vse ok. ta petek imava z mojim 10-obletnico poroke in bomo nardili piknik v soboto, če ne bo kakšno poslabšanje vremena. Če pa bo, bomo probali dat otroke v varstvo. In od 1.7. bo moj v Moskvi službeno odsotenuser posted image skoraj 2 meseca.
Zdaj pa delatuser posted image . Sm budna od 3 ure, ker sta oba mulca vpila ponoči za kr neki. buh ved kaj jih je pičlo.

Se opravičujem, ker vas ne morem komentirat. Berem vse, čas pa me preganja za tipkat.

< Sporočilo je popravil anakarin -- 16.6.2009 8:04:57 >

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2493
16.6.2009 8:17:41   
aprilčica07
Jutro

trixi: ma saj me kg ne skrbijo, važno, da bo dete zdravo..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer se niti nisem nevem kolko zredila glede na to kašen trebuh imam.. kaj vem, zgleda, da je vsaka nosčnost drgačna... ampak samo, da bo dete zdravo...
anakarin: v moskvo ga pošlješ? dva meseca? to pa ni malo...

Se oglasim kasneje, ker se mi mudi, da poštimam zadeve predno izginem za 1 leto...

lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
16.6.2009 10:00:33   
ona
Ojla!
Me ni par dni tle gor,pa ne vem kje se brat lotit!!tako je prav,da smo aktivne!
Veste,da imam v petek ginekologa,ker so mi že lani dali datum in me že zdej šraufa,da moram it...joj,ni hujšega kot touser posted image user posted image
Drugače sem zadnje dni takooo utrujena,da si ne morem pomagat.Nonstop se mi spi in sem prav lena za vsako stvar,ne vem al je vreme al kaj?Al pa hodi vse za mano,ker sem malo pretiravalauser posted image
Ste nekaj se menile za kavico?Meni ni problema,samo kdaj se bomo najdle je pa druga štorija,ker itak se skozi nekaj menimo in nič zmenimouser posted image
Mogoče nam pa letos ratauser posted image
TRIXI,ma končno si prišla na plano!!!Kje si se skrivala?se hecam....
Glede druge svečke,sem kar malo študirala,da tvoj sin pa ne more imet 2 let in nisem mogla pogruntatuser posted image Smo pa dobre,da smo že dve leti tle gor,kajne?
Tvojemu sinčku pa iskrene čestitke!Mu v drugem sporočilu nalepim eno slikco,da si bo pogledal,ok!
Praviš,da boš tle okoli in da gremo na pijačo...ni panike,če bom fraj,ok!jutri grem v Iskro peljat kose,v četrtek sem fraj,v petek me pa ni-ginekolog,drugi teden pa še ne vem točno!
Ma bi jaz zdej en kos une torte iz nutelle....verjamem,da je bla superuser posted image
ANAKARIN,ti imaš tudi kar pestro...pa res gre tvoj v Moskovo za toliko časa?Boš imela pa pestro,kajne?
Kako je v službi,je kaj boljše?
KAROLINA,kakšno je stanje?So še dosadni v službi?ma kaj je mogoče tvoja šefica una šjora z dolgimi črnimi lasmi,ki je bila v rdečem včeraj?Tisto jaz poznam,oz ona mene,je neka žlahta z eno punco v moji bivši vasi...in prav upam,da ni onauser posted image
MID,ti si pa tudi faca s temi jajciuser posted image user posted image Si me tako nasmejala,ko sem čitala od tasta!hvalabogu ga zdej ni in je ostal gor pri šjori in sem prav na miru zdej...najbolje,če je gor v Ljubljani in da ne hodi dol!Še moj je rekel,da naj jaz raje peljem v Iskro,da ne bo tastari prilezel doluser posted image user posted image
Ma peljem kamorkoli samo,da ostane v Ljubljaniuser posted image user posted image
APRILČICA,še malo kajne?Pol pa uživaj,kar se da!veš,da sem danes sanjala,da sem šla rodit in to fantka...mater kakšne sanje,sem se prav zbudila,ker ni bil enostaven poroduser posted image

Ok,moram letet v Sežano,se beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 2495
16.6.2009 10:19:29   
ona
Joj,TRIXI,mi nikakor ne more prilepit slikice za tamalega...ne vem saj včasih ni bilo problema,zdej pa ne greuser posted image

Torej,tvojemu sineku želim:(p.s naj si prebereuser posted image )

DA BI BIL PRIDEN,IGRIV FANTIČ IN,DA BO VEDNO UBOGAL MAMICO!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
16.6.2009 13:22:59   
mucka25
Bom samo čestitala za dve leti, no jaz sem zraven komaj leto in moram rečt, da prov uživam z vami.

Pa čestitam tudi za rojtni dan. Šest svečk je kar prelomno, jeseni pa v šolo. Vse najboljše, pa veliko zdravja in velika vreča smeha ter  igrivih uric polno.user posted image user posted image user posted image

Se nam skoz kaj dogaja in tamali dve skor nič ne spita čez dan, sta pa tako luštni ko se začneta smejat mamičinim neumnostim za zabavouser posted image . Ala šibam in če se dobite na kavici uživajte, men sedaj nikakor nebi zneslo s tremi hodit okol. Bi pa sevda z veseljem šla in vas spoznala.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
16.6.2009 22:24:19   
onur
Živjo. Jaz sem bila danes na Pivškem. Možek je šel delat izpit za drugo leto, letošnji letnik je zaključil, jaz pa Petja pa k staršem. Petjo sem dala v varstvo in ji šla kupit eno igračko ter gugalnico. Možek in tast, pa bosta naredila še železno konstrukcijo zanjo. Zvečer smo si privoščili pizzo in nato švrknili domov. Ga pa mala neki svira. Že dva dni mi noče jest kosila, mleko bi pa stolka. Danes sem jo tako pustila lačno za kosilo, ker ga ni hotela in je šla spat, ma ga tudi potem ni pojedla in itak sem morala popustit in je dobila mleko. Mogoče so pa zobi na pohodu. Bog ti ga vedi.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
16.6.2009 22:34:08   
aprilčica07
Ojla

v glavnem, jst ne morem ne gledat slikic od karoline, ne sprejet MID, mucke in  ostalih za prijatelje.. zdaj ali sem tako nerodna ali je pa ta rr čudnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

onur: ne se sekirat.. bo že jedla mala.. tud naš je mel vse sorte flešov na momente, ampak se je itak vse uneslo... važno, da ti neki poje... tudi jst sem popuščala, najprej sem se delala heroja in neki da bo po moje, pol je blo pa vedno lih obratno, tako da.....

Jst grem pa na zadnji delovni dan na en seminar.. Fanj ne? si bom zihr vse zapomnila in ful zbrano poslušala. Kar sicer ne bi blo slabo, ker bom mogla drugo leto izpit iz tega delat, ampak letos me ta tema še ne zanima. Je druga bolj pomembna...user posted image user posted image user posted image user posted image   Moram pa jutri kaj naštimat, da nesem na šiht v četrtek, da moje babnice  malo pocrtkam, je taka navada pr nas.

Zdaj grem pod tuuš, pol pa počivat. V četrtek popoldne pa pregled. Itak me je strah, vsakič znova, ampak lih tolko kot je straha je tud veselja, da bom spet vidla našo bejbo:)

Čau.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
17.6.2009 12:58:56   
karolina*
Ojla punce!

Se javljam po dolgem času, imamo spet pestro v službi, pa spet una predavanja, tako da nimam časa sploh pokukat sem gor. Pa še računalnik so mi neki štimali, ker sem priimek spremenila, pa so mi mogli maile zamenjat, pa ostala gesla in uporabniška imena za druge programe...

Ona, ne, tista v rdečem je moja  sodelavka in moja dobra prijateljica. Dobro, da se imava ena drugo, da se prebijemo skozi to jeb*** stanje tle pri nas.

Mi ni jasno, kako ne morete albuma gledat. Saj sem vam vsem poslala povezavo do albuma na ZS. Ste vse dobile?Če ne vam pošljem še enkrat, pogljete ZS-je.

Jaz sem tudi za to, da se dobimo, sam glede na to, da smo se že tolikoktat menle in nikoli izpeljale, se bojim, da tudi tokrat ne bo ratalo. Js predlagam, da kr določimo en datum in potem tista ki pride, pride, ker vsem itak nikoli ne bo ustrezalo.

Moram it, ker je gužva, se še kaj oglasim

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......