trixi
|
ojla, mi smo za danes odpraznovali, glih malo za piknit in torta, ker malega še malo šparam, nočem, da kaj preveč divja, da ne bi bilo kaj narobe. Ta glavno fešto bomo že enkrat naredili, upam, da ulovimo kakšno soboto al nedeljo fraj. Ma da vam ne povem ku mi je šlo vse narobe, tako dve levi v kuhinji pa še ne. Ben, ma je vselih neki ratalo, in sploh nisem delala rdeče kapice, je bla kar rumena. Za tiste ki tega peciva ne poznaste, rdeča kapica ima jagode in rdeč preliv, ma jaz sem neki zamutila po svoje, k sm glih mela breskve, in pole sm dala breskve, za preliv pa sem skuhala vanilijev puding, ma namesto mleka sm dala breskov sok. Ma če je zmankjalo pole je že moralo bit dobro. In drugič, k bom delala nutela torto bom dala namesto smetane in nutele čokoladni sladoled. Ben, ne bo glih nutela torta, ma bo vseeno dobro. onur, joj, oprosti, sej se nisem mislila povabit k tebi domov, ja maste kšn kafič al kej, kjer se lahko dobimo. aprilčica, ja ja, boš bolj široka ku dolga. Če ti povem, da sm jaz s temi kilami k jih mam zdej šla rodit taveliko , dej dej, boš že poli mislila na kile, zdej se pa ne obremenjuj in uživaj. karolina, čestitke gospa , meni je pej ratalo videt slike, lepa sta bila oba. In še bebi, uživaj do konca . MID, in ti tudi , vidiš, vse je za nekaj dobro, samo pogumno naprej. Aja, tvojo številko pa imam, se čujemo. ona, šolarka , pridna, pridna, zdaj pa si zaslužiš počitnice anakarin, tebi pa tudi ne vem, če sem že čestitala za novo službo, ti želim, da si šla na boljše. Eko, tako na hitro, če sem kero pozabla, ne zamerit, emšo . Ala, čau, se tipkamo
|