|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
17.6.2009 13:28:03   
ona
Oj,
končno imam tudi jaz malo pavze!Sem se glihkar vrnila iz Šempetra,sem peljala po dolgem cajtu s kombijem kose Iskro in spotoma šla še kombi tam blizu oprat,da se prav svetiuser posted image
Mi je pa prav pašalo malo it na uni koncuser posted image ...ponavadi je tast vozil oz. sem tudi jaz pred leti,zdej mu je pa moj kar rekel,da naj ostane kar v Ljubljani,da bom jaz peljala...baje,da je tastari kar utihnil,ko mu je moj rekel..verjetno je mislil,kako bom jaz boga reva peljala v Iskrouser posted image
No,zdej ga pa res ne rabimo in je prav takoooo lepo,ko smo sami in ga ni tukaj okoli...zdej bo verjetno začel kaj razumet,da ga ne rabimo,da nam skače v zeljeuser posted image user posted image

KAROLINA,jaz sem APRILČICI po mailu poslala tvoje slike,ker verjetno ne boš imela nič proti,ker se mi naša APRILČICA prav smili s to tehnikouser posted image
Glej aprilčica,sem ti poslala email in,če boš kaj rabla,ti pošljem telefonsko pa bomo skupaj pregledale in ti bom pomagala it skozi kako se kaj naredi,ok!
glede teh prijateljev pa sploh ne vem v čem je fora tega...verjetno,da si lahko pošiljamo zasebna sporočila al kaj?Jaz nisem še dajala nobene med prijatelje in tudi se ne bom s tem ukvarjala,ker ne vem v čem je fora....APRILČICA,v bistvu dobiš email,da te določena oseba daje med prijatelje in potem samo na povezavo klikneš,ki jo imaš v emailu in te pešalta na ringarajo in to je vse.Una osebo pa potem vidiš v tvojem profilu.
Slike sem jaz od KAROLINA dobila tako,da sem v emailu kliknila njeno povezavo in prišla direktno v album,čisto preprosto...ti kar javi,če ne gre,ti bom pomagala!
Drugače si pa faca,da te pošljejo na seminar zadnji dan...no v službi so face,no...kaj ne bi počakali,da prideš nazaj?Ja,tako je v državnih službah,kajne?

KAROLINA,v tvoji službi pa verjamem,da je ojej,samo misli pozitino,da se ti počasi odšteva čas,ko boš šla na porodniško in vmes obvezno izkoristi kaj bolniške...ni vredno se žret,da s tem še tvoj otročiček trpi,res ne!!!
Una tvoja sodelavka že izgleda ful fajn,jaz jo poznam oz. bolj ona mene,ker me je zadnjič nagovorila,ko smo se srečale in mi povedala kdo je,jaz pa se nisem mogla spomnituser posted image mi je blo prav nerodno in šele počasi potem mi je prišlo kam jo dat,ker je neka žlahta od ene punce v moji rojstni vasi.

ONOUR,kako se kaj "cingaste"? Sploh mi ne pride slovenska beseda za ta izrazuser posted image
Bravo za možeka,da je končal izpite!!!!

MUCKA,nate sem pa prav pozabila,kako ste,rastejo tamičkene?

ANAKARIN,kako je v službi,se pomirja počasi?
MID,k tebi pa se mi ne sanja kdaj bom prišla,ker je vedno kaj vmesuser posted image ,ma če ne bomo prišli eno nedeljo familjarno do tebe,ok!če seveda nimaš protiuser posted image

Ala,delo kliče,imejte se lepo!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
17.6.2009 13:30:40   
ona
A,ja glede našega zmenka sem istega mnenja kot Karolina,ker smo se že večkrat menile pa nič zmenile,tako,da bo res loterija,da se najdemouser posted image
mogoče je za provat določit en datum in se pol naprej organizirat,a?

Ala jaz začnem z dnevi....med tednom popoldne ali sobota popoldne (nedeljo imam za mojo familjicouser posted image )

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
17.6.2009 13:47:21   
onur
karolina*, meni še pošlji povezavo

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2503
17.6.2009 13:48:10   
onur
drugač pa ona, se ti pa full dogaja, pa sej je prav tako, boljš kot da je dolgcajt. Meni tudi ustreza popoldan tam po 16.00 uri

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
17.6.2009 14:23:31   
aprilčica07
karolina: a mi prosim pošlješ povezave še enkrat do fotk? bodi takoo prijazna, mogoče mi bo končnooo ratalo...

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
17.6.2009 21:48:13   
aprilčica07
karolina: končno mi je z onino pomočje uspelo videt vajine fotke, ful sta bla lepa, no bli lepi, vsi trije...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ona: hvala, je le ratalo... nevem kaj je blo prej, ampak mi nikakor ni steklo.. zdaj pa je!

Za srečanje se  strinjam, da kr udarimo  en datum in eno uro, ker drgači ne bo nič. Jst načeloma upam kadarkoli, ampak saj veste kako to je.. Če hočem malo počikulat v miru, mora bit sama, brez Jakoba, moj ima pa vse sorte urnikov, tako, da vem od danes do jutri kako in kaj. Ampak dejmo se zment in pol vidimo kolko nas lahko pride.

Zdaj grem neki naštimat še za jutri, da pocrtam moje babe na moj zadnji delovni dan. Nimam volje, ampak je treba, ker je tako prav. Ne bom komplicirala, lih malo sladkišev in takih zadevic...

Lepo se mejte.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
18.6.2009 11:21:21   
ona
Ojla!
Ne boste verjele kaj sem si privoščila danes in to nepričakovano!!!
Torej šla sem na pedikuro!!!Bravo jaz,vsaj nakej da dam nase,kajne?Sem šla mimogrede v en salon tle v Sežani in sem si rekla,da grem vprašat,da me naročijo in so imeli fraj in so me kar vzeli naprej...zdej sem ko nova...čeprav sicer si redno noge negujem,ma vsake tolko(1x na leto) pa je prav,da gem do strokovnjakovuser posted image
Zdej sem rekla,da grem drug teden še na vakum masažo za tale moj celulit,ker zadnje cajte ne smem telovadit zaradi kolena(čakam na magnetno resonanco v septembru) in so mi rekli,da bolje,da ne telovadim oz. tečem!Mi pa prav manjka malo rekreacije,ma bom nadoknadila s plavanjemuser posted image upam!!
Se mi zdi,da vedno manj damo nase in skoz gledamo mulce,da so poštimani,nase pa kar pozabimo...se vam zdi?
APRILČICA,no vidiš,da ti je ratalo!Če ne provaš in,če ne vprašaš,ne moreš znat!Jaz sem glede računalnika pravi samouk,ker sem prisiljena vse poštimat!Ko sem prišla živet k mojemu zdej,ti povem,da nisem vedela,kje se prižge računalnik...zdej pa sem kos tudi večjim zadevam in se vsega lotim,tudi na novo inštalirat windovse in popravljat,če se kaj zgodi.Seveda imam eno rezervo,enega tipa iz ene firme katerega pokličem,če ne znam in tako se navadiš!
Ok,ostale sem že včeraj oblajalauser posted image
Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 2507
18.6.2009 12:58:36   
onur
Živjo. Danes imam mamo na obisku. Smo pa bolj noter, ker je vroče za cr...................... Bolj lenarim, čeprav bi mogla po hiši kaj pospravit, ker je živa katastrofa, saj nisem že en čas, ker ni časa. Naredim samo taveče za sproti.
Ona, bravo za pedikuro. Je res, da si manj privoščiš, ko imaš otroke. Jaz si predvsem koncerte, ker me to sprošča in mi je v užitek, sem pa rekla, da moram it na eno masažo, sam ne vem kdaj.
Anakarin, ja se ti pa dogaja na veliko.
Aprilčica07, zdaj pa uživat do poroda.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
18.6.2009 21:49:13   
Anonimen
Čau,
mi tako malo časa ostane za vas prebrat. sm zdejle skoz na tečaju v lj do 16 ure in pole pejdi dumov v gužvi. ma u lj je groza no kar se tiče parkingov in gužve, sej bodo morali kmalu širit obvoznice na vsako stran.
Še jutri in konec user posted image .
AAA  jutri z mojim imava 10 obletnico poroke. In valjda bi midva raje kam šla, ma se ne da. Bova že nadoknadila nekoč user posted image user posted image , ko bodo otroc bolj samostojni.
Sva planirala, da bi piknik nardila v soboto, pa napovedujejo slabo vreme in ohladitev. In kaj zdaj??? Se bova že kaj zmislila. Ima kakšno idejo?user posted image

Ala noč, alarm

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 2509
18.6.2009 21:52:19   
onur
Ima kakšno idejo?

Petje kam na kmeči turizem in gasssssssssssaaaaaaaaaaa. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
18.6.2009 22:03:58   
aprilčica07
anakarin: se podpišem pod onur-ino idejouser posted image user posted image user posted image user posted image
onur: ja, danes je blo res vroče,, ampak ko sem pršla iz razbeljene ng spet na kras sem končnoo zadihala, ne moreš verjet kašna razlika je med ng in nami...

Jst sem pa danes zaključila moj šiht! Občutek je malo mešan, ampak je prav, da se umaknem ker s tem bušijem nisem lih za bit za pultom in uradovat, ne morem se več stlačit zadajuser posted image user posted image user posted image

Sem pa bila danes na pregledu in je vse tako kot mora bit. Bejbi je že pripravljen za izhod, v pravi poziuser posted image , kg so ok, tudi moji, kri je sicer tako tako, ampak bolše, voda je ok... smo nardili uz in prečekirala  je bejbija podolgem in počez...plodovnice je zadosti, posteljca je tudi v mejah.. skratka je rekla prav po šolsko, v vsem zadostuje tem tednom nosečnosti... user posted image user posted image user posted image

Zdaj bom pa delala plane kaj vse bova z mojim tamalim delala ko bom doma.

Lepo se mejte.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
18.6.2009 22:20:23   
onur
Aprilčica07, user posted image user posted image user posted image user posted image , da je z bebijem vse ok. Verjamem pa da je v NG ludnica, saj je tam kot kotel, v katerem se kuhaš.
Mi smo se pa danes kopali zunaj. Sicer bazenčka še nismo nabavili tako, da smo kar banjico ven nesli.

Neposredna povezava do sporočila: 2512
19.6.2009 8:05:07   
karolina*
Ojla punce

Tudi jaz sem imela včeraj pregled in tudi z našim bebijem je za enkrat vse ok. Trenutno sem v 8/9 tednu, rok mi je na podlagi menstruacije določila 26.01.2010. Mali se že pridno premika, pa utrip srčka sem videla in slišala, skratka eno samo veselje. Moj je včeraj malček nazdravil na zdravje našega dojenčka, ta mala pa ni glih navdušena user posted image . Smo ji povedali, da bo dobila bratca ali sestrico in jo vprašali kaj bi raje, pa je rekla, da nič user posted image  Glavno ji je bilo, da je dobila skiro (smo ji ga obljubili, ko smo jo začeli odvajat od pleničk in jih zdaj res ne rabi več- razen ponoči, pa še to ji dam bolj zaradi sebe...zjutraj je vsako jutro plenička popolnoma suha in gre najprej na kahlico). Bomo pa mogli zaradi mojih pregledov mal prestavit dopust, tako da gremo šele 20.07. pa do 07.08..

Aprilčica, sem vesela, da je tudi z vašim bebijem vse v redu!!!! In sedaj uživaj na dopustu, si zaslužiš!!!! Ravno v pravem časusi doma...

Punce, se dobimo v ponedeljek 29.06. ob 17.30 uri? user posted image user posted image  No, pa da vidimo, če nam rata user posted image

Uživajte, se še pol kaj oglasim

lp

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
20.6.2009 21:37:29   
ona
Oj!
Kako smo?Ma je blesavo to vreme,kajne?Mi smo danes cel dan v bajti,jaz sem edino smeti nesla v kanto in unih par korakov kmalu zmrznila....pa baje,da ne bo sploh naslednjih 10 dni nič toplo,jaz sem pa planirala,da bi šli kaj kmalu do sesljana se malo potočat v morje,ma zdej prej ko se bo segrelo bom konec julijauser posted image Prav škod,no!
Včeraj sem ginekologa kar preživela in zdej imam mir en cajt.So me pa oni klicali na pregled že lani in sem vprašala,da zakaj in baje so mi premalo brisa vzeli.....pa še 2x sem bla lani,ker so mogli ponovit,ker so nekaj zafrčkali pri preiskavi....ma imam pa srečo!
Zdej prav vidmi,da bom kmalu končala s pisanjem,ker se tamala dva lasata in sta tako tečna.....
KAROLINA in APRILČICA,super,da je vse ureduuser posted image user posted image user posted image
ANAKARIn,kako ste praznovli obletnico?
ONOUR,vi ste kje pohajali?
TRIXI,MID???

KAROLINa,kje si pa ta datum najdla?No,saj v bistvu meni bi šlo skozi,razen,če ne bom mogla kam it,zdej pa še plac določimo?Ne mene vprašat,ker se mi ne sanja...bi mogle nekje,da se otroci še igrajo zraven,a?
Ker jaz samam verjetno ne bom pršla popoldne,je bolj težko izvedljivo,razen,če se dobimo bolj pozno....

ok,grem mirit mulce....joj,ANAKARIN,srečna ti s tremiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2514
20.6.2009 23:16:49   
trixi
ojla,
jaz prav nahitro, gostujem namreč na čurinalnku od hčere in je zdajle šla pod tuš, pol je pa že povedala, da ima da kidnem dol.
Najprej bravo za ves kraški naraščaj, user posted image user posted image user posted image
potem srečanje, ma če ne bo glih izrednih razmer jaz pridem kadarkoli in kamorkoli, se pa strinjam da nekam kjer se mulci lahko vsaj malo poigrajo. Sicer naš ni kakšen poseben problem, barvice in listi in bo mir ku da ga ni. Smo že vajeni, da če te obvezne opreme zmanjka al pa jo pozabimo doma potem tistih parkrat k gremo kam ven žicamo kelnarje za kemik in kšn kos papirja. Pol jim v znak hvaležnosti pustimo risbiceuser posted image . Aja, pa eno zbirko avtoćkov in kopačev in kamiončkov sem tudi že dolgo navajena tovorit s sabo. Če je zdaj kira dobila kšno idejo za ponucat bom tudi vesela.
Midve s tamalo sva šle pa prej en hitri krog po vasi, toliko da se pogrejemo in zmigamo kosti, smo ves dan bli notri. Mali je imel cel dan soseda na obisku in je bilo kar pestro. Tako, da, ONA, nima samo anakarin treh mulcev, mi še posebej zdaj poleti gostimo vsak dan kar več otrok, jih je tle okoli za eno dobro klapo. Je pa res, da gre tudi naš k sosedom, tako da se to malo porazdeli. Samo več jih je, bolj je mir, ker se zamotijo med sabo.
Eko, zdej moram pej jit, je madam iz kopalnice, ponavadi jo preganjam, danes mi je pa kar malo žal, da je bila tako "hitra".
ala, čau, čau

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
22.6.2009 12:24:32   
Anonimen
Na hitru vam samo sporočam od ONUR, da jim je crknu siol, taku da nimajo ne neta, ne tv-ja in ne telefona. raba bi se z vami dobila danes, če ste se kej med sabo zmenle. ONA tebi bom posredovala št. od ONUR, tebe je določla za kontakt user posted image .

Jz pa naprej delat.

Lp

< Sporočilo je popravil anakarin -- 22.6.2009 12:25:31 >

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2516
22.6.2009 12:33:17   
Anonimen
HEHEHE sej sploh nimam št. od tebe ONA. Bom sporočla MID.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2517
22.6.2009 12:47:45   
karolina*
anakarin, da ni Onur malo zamešala...predlagan je bil naslednji ponedeljek, ne danes...Ma glede na to, da nobena ni potrdila, ne vem kaj bo, če bo sploh kaj user posted image

js sm danes ful zaspana...je tamala ponoči nekaj štrajkala, ne vem sicer zakaj, ma po moje je bila žejna ker smo jedli za večerjo pizzo user posted image

HB, da je ta teden bolj kratek. v službi se spet nekaj gonijo in ne vidim ure, da spokam od tle. js ne štekam, da se nekomu da bit NON STOP nataknjen in težit folku... grr user posted image . No, ma še mal naj me razjezijo in bom šla na bolovanje. jih mam poln kufer in jih res ne mislim prenašat, sploh ne zdaj v tem prekrasnem obdobju... v petek sem vzela dopust, tako da če bo vreme gremo čez vikend mal na Cres. Napoved sicer res ni dobra, ma morda se še kaj obrne do konca tedna.

grem, ker imam en sestanek zdaj

lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
22.6.2009 14:48:08   
ona
Oj
danes imam prav en ponedeljek...tamala je bolana,je imela že včeraj vnete bezgavke,danes smo šle k Tozonu,smo dali kri in ima vnetje od grla do ušesa...saj drugače je prav uredu,kot,da ni bolana,ma se bomo vseeno pocartale doma,drugi teden pa imamo še en pregled v ponedeljek,tako,da moj randi zdej odpade za drug ponedeljekuser posted image
ANAKARIN,smo se menile za drug teden,kot je že KAROLINA omenila,ne danes.Jaz sem zdej na bolniški do drugega ponedeljka,tako,da em šele v torek prosta.Saj ta bolniška je sicer samo na karti,ampak vseeno....tamalo bom pa mela doma do drugega tedna,ker itak je praznik še vmes,tako,da imamo malo počitnicuser posted image
KAROLINA,dej mi številko od šefice,da jo jaz spravim malo iz tirauser posted image Se hecam,ma po eni strani bi bilo prav,da bi jo kdo fajn nadrl,da prova na svoji koži kako jeuser posted image
Ti pa kar pejdi na bolniško,če imaš možnost,ne se pustit zafrkavat,ok!

ok,se kaj beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 2519
22.6.2009 18:21:30   
aprilčica07
Evo še mene,

zdaj, ko sem doma itak nimam več cajta za nič:), me je tamali okupiral cel dan.. enkrat mama to, drugič mama drugo, pa malo sva pohajala, pa kuhala, zdaj je pa že skoraj tema..

za srečanje: drug pondeljk ne morem, greva z mojim na eno večerjo, okrog 18 in mi ne bi zneslo, pa da letimuser posted image user posted image
karolina: če je hudo na šihtu, provaj it vsaj za malo na bolovanje, da si spočiješ živčke in se odpočiješ.. tako stanje ni dobro, ne zate, ne za bebo:(   zase vem, da kadar mi je blo težko (sicer zaradi izvidov in ostalga sranja); nisem bla sposobna delat, pol ko se je umirilo vse skupaj pa mi je blo čisto ok, in sem bla vesela da sem spet v našem živ žavu, ampak je bla drgačna situacija..
ona: naj se tamala čim prej pocajtauser posted image user posted image user posted image user posted image
anakarin: ja, onur je malo pobrkala datume, je malček prehitela situacijouser posted image   sicer pa upam, da jim čim prej poštimajo tv in ostalo tehniko, iz mojih izkišenj vem, da jih je teba čakat, te famozne telekomovce, ker mi smo na vasi in bogu za naramnicami in nimajo interesa z nami.. pa nas pol malo nat...... no, vsaj nas.. vem,d a jih vedno čakamo ko blesaviuser posted image

Grem, mali teži, pridem nazaj.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
22.6.2009 23:13:38   
onur
Zivjo. Na hitro se javim. Nam je v ulici crnila cela linja telefona. Za to, da se dobimo, smo se pa z anokarin narobe razumele.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
22.6.2009 23:22:00   
onur
Sem ji napisala samo dan, ne pa datuma in je mislila za danes. Kaj pa torek namest pon. Pisem s telefona. Cav.

Neposredna povezava do sporočila: 2522
23.6.2009 7:41:36   
Anonimen
Jutro,

ajaj kakšno zmedo sm nardila. Se opravičujem! Sm bla v gužvi in sm tako razumela, da se na včerajšnji datum srečate.
ONUR kako je zdej situacija pr vas? Kdaj bodo usposobli? Nevem zakaj me heca, da mi najprej 2x noče poslati sms-a, potem pa ja. user posted image
ONA je neko čudno obdobje zopet. Tudi v naših krajih zbolevajo in imajo angine, prehlade,....Upam, da je hčerkica malo boljša.
evo me že čakajo sodelavci, moram it

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2523
23.6.2009 8:56:28   
karolina*
Ojla punce

Joj, v torek pa jaz ne morem, imam en sestanek v službi. Kaj pa četrtek 02.07. ali petek 03.07.? Kako vam ti datumi odgovarjajo? No, ma nam bo že ratalo en dan ni hudič.

Aprilčica, sej verjetno bom tako naredila. Zdej bom vseeno še malo počakala do dopusta, pol me itak 3 tedne ni, pol bo morda šefica kaj šla... Tako da moram sam še malo zdržat. Ma sej se ne sploh nič sekiram zaradi vsega tega sranja. MI je ravno to argentine, se lahko na trepalnice postavi. Me ne gane sploh nič...Sem si res postavila zid okoli sebe in ne dovolim, da kdo pride na drugo stran...Me je psihologinja dobro natrenirala. Ti, kako pa kaj Jakob spremlja tvojo nosečnost in stvari glede dojenčka. Ker naša pupa je ful navdušena ko ji kaj o dojenčku povem in stalno bi me božala po trebuščku in vsem govori, kako bo umila in namazala dojenčka in ga peljala na sprehod user posted image user posted image  Sicer bomo vidli, kako bo ko bo dojenček tukaj, ma zdaj je ful navdušena, res. Itak si še nč ne predstavlja, le včeraj me je vprašala, če ima tudi ona dojenčka v trbuščku user posted image user posted image

Ona, kako je z vašo pupo? Držim pesti, da hitro ozdraviste.

Onur, poštimaj si net čimprej, drugače mi lahko na ZS tudi pošlješ številko tvojga telefona, pa ti javim, če se kaj zmenimo za srečanje.

Js sm malo prehlajena, ma ni hujšega...Včeraj sem cel popoldan počivala in mi je zgleda dobro delo.

MID, oglasi se kaj

Lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
23.6.2009 9:33:20   
ona
Ojla
mater kako je mrzlo zunaj,sem zdej skočla do trgovine in kar ne morem verjet,da mi kaže v avtu 13,5 stopinj....
Tamičkena je boljše,je dobila ospen in je prav uredu!Verjetno so pomagale vse vaše lepe želje!
Glede srečanja,jaz lahko kadarkoli,samo tiste dni po juliju,če bo ful lepo vreme gremo kaj do Sesljana,čeprav močno dvomim,da se bo morje kaj segrelo....če bom pa doma,pa ni panike,da se dobimo....kaj pa kraj ste izbrale?Ne mene vprašat,ker se mi ne sanja na kateri konc,da gremouser posted image
Veste,da je moj tast še vedno v LJ pri šjori...ma kako je fajn,ko ga ni okoli!!!Se mu je tud avto pokvaril mimogrede in je prisiljen bit tam in,če bi imel avto ok,bi že prilezel dol!
Najbolj sem se nasmejala,ko mi je moj povedal,da mu je tast(oče) rekel,da se je šel pozanimat,če je možno tako zklenit outlock,kot sem ga jaz,da kao se ne da drugače odpret in so mu rekli,da ni možno,da sem ga mogla jaz zaklenituser posted image user posted image Mater je zabit,no,to gre spraševat,no....user posted image user posted image user posted image Saj je mogel prav glupo izpast,da je šel spraševatuser posted image
Sem vam rekla,da sem rezervirala dopust tam nekje pri Zadru,se ne spomnim imena kraja....a,ja Vodice mendauser posted image No gremo pa zadnji teden v juliju...KAROLINA,,kako je tam,ti,ki dosti veš?
KAROLINA,tvoja tamičkena je pa faca,ja zdej bo take streljala z dojenčkom in po moje če jo boste pripravili,ne bo nič ljubosumja in bo imela dojenčka rada,boš videla!
APRILČICA,je fajn zdej doma,kajne?
Ok grem dol,me rabi tamala!

Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......