Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 10:05:34
|
|
|
|
timy
|
Kolumbo in Katjuša čudovite slikce. Fuul dobr, pa živalce. Tako je lepo videt, da jih imajo otroci radi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 10:06:16
|
|
|
|
Čebel@
|
simona.....upam da flek kmalu izgine
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 10:09:02
|
|
|
|
Čebel@
|
no še to povem.......IMELI BOMO MLADIČKE!!!čez 2 meseca se bojo skotili......mamica je črna,očka pa črno-bel........če katera želi kakega kužka ji ga bom z veseljem podarila,ker je bil en veterinar pri nas in se je javil da jih pobije,meni se pa smilijo revčki in bi jih rada oddala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 10:10:32
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 no še to povem.......IMELI BOMO MLADIČKE!!!čez 2 meseca se bojo skotili......mamica je črna,očka pa črno-bel........če katera želi kakega kužka ji ga bom z veseljem podarila,ker je bil en veterinar pri nas in se je javil da jih pobije,meni se pa smilijo revčki in bi jih rada oddala Joj, kak grozno!!! Rade volje bi imela kakega, ampak imam že dva mačka in zajčka, pa še v bloku sem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 10:13:53
|
|
|
|
Onasiss
|
Majchy-kake pasme so?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 10:20:50
|
|
|
|
Urša08
|
majchy no sedaj sem pa vse slikice pogledala res ste bli lepi Mi smo dons notrizato bom najbrž večkrat mela čas mal pokukat sem je Nejc ponoči mal vročino dobu in smo rajši notri.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2009 10:25:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 10:26:17
|
|
|
|
Onasiss
|
urša-a že veš za zastonj ZOO 25.6.2009??sicer piše, da so vavčarji že podeljeni in pa da bodo še. Malo spremljaj. http://www.superdan.si/
< Sporočilo je popravil mlea -- 15.6.2009 10:27:18 >
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2009 10:41:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 10:59:10
|
|
|
|
Urša08
|
mlea sem slišala za zoo samo bomo takrat še na morju Kolumbo ja tud mi mamo problem z baterijami, ker je res skoz več igrač na baterije. Nejc obožuje traktorje (te najraje od Bruderja kupim ker so kvalitetni), pa seveda lego kocke - teh mamo že malo morje, no pa vlakce (v zadnjem času), rad ima tudi knjigice, pa seveda matanje žog na koš, pa še vedno mu je zanimiv pametni kuža in pojoča knjigica. No sej sem sigurno še kej pozabla.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 11:04:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Majchy-kake pasme so? mešančki(se ne ve med čim)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 11:07:55
|
|
|
|
rebeka84
|
Katjuša in Majchy zelo lepi ste bili na krstu!!! Uroš pa se je včeraj odločil, da ne bo več spal na hrbtu ampak bo rajši na trebuhu. Celo noč se je trudil zaspat na trebuhu, ni vedel kam bi glavo obrnil, dudo je hotel imeti v ustih, seveda se je zaradi nje še težje naštimal. Ko je končno zaspal sem ga šla pogledat in obraz je imel v jogiju . In pol še enkrat vse od začetka, ker sem mu seveda morala obrnit glavico na stran on pa se je zbudil. Danes se to njegovo "mučenje" na trebuhu nadaljuje...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 11:14:44
|
|
|
|
Čebel@
|
rebeka........kaj pa spanje na boku Hana ne zaspi drugače kot na boku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 11:21:30
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. evo mene, končno sem prišla mal do računalnika, ampak res za samo kratek čas, ker nimam časa. Zadnja dva dni je Nik prava katastrofa, namreč skoz je siten, ker mi je ful vroče. včeraj smo mu zunaj postavili bazen in smo se kopali, pa je res ful užival. mogoče kasneje kakšno sliko prilimam. Zdej pa sva bla na sprehodu, ker pa je zunaj tk vroče sva pa prišla not, zdej pa bo že lakota in grevajest.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 11:24:36
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Evo, Gaja je spala od 22h-6h, pojedla, spala do 8h. Pol smo ble 1 uro zbujene in je nazaj zaspala-karsem tudi jst izkoristla in smo lepo šle spat še od 9h-11h...Uau...Ku je pasalo! Kaj sm jst sanjala...Da sm spet noseča...UF! majchy, lepe slikice! Ej, jst bi mela kužija, ampak me zanima, a so to majhni za v stanovanja? Ker lih enga ogromnega pa ne bi mela...Sicer se morm pa pol še z mojim poment...A si dala oglas da podariš kužeke tja na domače ljubljenčke? kolumbo, ti maš pa enga pravga šarmerja doma! timy, kje se pa ti skrivaš??? Evo, zdej maš pa za kazen tolko branja! Prov ti je! Sam je pa luškana tvoja Eva!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 11:28:19
|
|
|
|
črticaa
|
mihailo sj bo,..zdj je obdobje dobrih novic kolumbo, katjuša in majchy ful luštne slsikce iz krsta,..sm kuj mal komentirala mlea pr ns je pa fotr tak ko je pod gasom simona mejmu je pomagal edino nivea sensitive- aja pa možn da to rata če ma preveč koncentriran urin,.. rebeka en kolega iz splita je mel podobn problem,..sine mu ni zaspal drugač kokr z glavo u jogiju,..noben ne ve kako je dihal,..ampak sedaj je velik in zdrav da te potolažim zj morm pa še mal pojamret,..še od sobote k sm delala mne noge bolijo,..se vid da sm iz horme in zdj spet delam,..pon,tor in soboto sj ne vem a nj bom vesela a nj jokam,..sam vem da bo to ene 150 eurov tko da se bom pomatrala,..ker položnic in stroškov kr ni konca,.... upam da je CSD že nakazal dodatek, pa da me niso kj zajebal k morm dobit za 3 mesce nazaj,...... no poročam še kej,...sam pr nm se itak bl mal dogaja, tko da mam užitak vs komentirat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 11:29:51
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny........do kolen bojo veliki-naša je bila 2 leti pri nama v stanovanju,sedaj je pa v pesjaku ko je Hana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 11:32:19
|
|
|
|
Onasiss
|
jA črticaa so dodatki danes....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 11:37:30
|
|
|
|
rebeka84
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 rebeka........kaj pa spanje na boku Hana ne zaspi drugače kot na boku ko bi le hotel bit na boku! takoj se obrne na trebuh, še če ga podložim vse zbrca.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 11:44:31
|
|
|
|
MIHAILO
|
POZDRAVLJENE...smo nazaj s pregleda...BILO JE GROZNOOOOOOOOOOOOOO,MIHAILO je krical kot se nikoli,jaz sem se zadrzevala da ne bi jokala in sem ga tolazila on me je pa za roko stiskal in me skoz gledal kot bi mi govoril-mami vzemi me...no sej jaz tudi nisem zdrzala ob njegovem kricanju da ne bi solz spustila... 3 katetre so mu 3x devali ker ni slo,je tako ozko...potem smo sli na rentgen so mu napolnili mehur in je spet jokat zacel,ker ga je tiscalo kateter mu pa se niso dali stran,ker so morali slikati...jaz sem ga pa morala drzati da bo naravnost ,ko ga slikajo...no potem so mu dali dol kateter in se je takoj polulal oni so pA spet snemali...in potem je bilo hudega konec jaz pa sem tako vzdihoval...boscek... HVALA,KER STE MISLILE NA NAJU...VAS GREM ZA NAZAJ BRATI...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 11:44:39
|
|
|
|
Urša08
|
sunny super za spanje a veš da sem ti kr mal fovš spanja, bi men tud pasal takole nočko met. Pa sej glede na to, da maš enga new bi bilo nč narobe če bi bla srečka nosečka brkn 83 saj se bo v sredo ohladilo, pa bo Nik koj boljše volje Jaz spravlam otroke spa, Nejc že spi, Žigca pa uspavam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 11:47:22
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 timy, kje se pa ti skrivaš??? Evo, zdej maš pa za kazen tolko branja! Prov ti je! Sam je pa luškana tvoja Eva! ja, sem res sama kriva bom morala bolj redno sodelovati tu gor, ker drugače sploh človek ne more slediti Oh, hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 11:47:58
|
|
|
|
Urša08
|
o mihailo revček samo da je sedaj to za vama, sedaj pa obilica cartanja da pozabita na solzice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 11:49:12
|
|
|
|
timy
|
Mihailo verjamem, da ti je bilo fuul hudo. Jaz tudi takoj potočim solzico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 11:57:44
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ursa in Timy ja res je bilo hudo,bom se jaz rabla nekaj casa da to mine,kokr se spomnim bi se lahko zjokala,res je bil bogi...je rekel zdravnik ,da ma to ozko in ga je zato tesko spravil not,pa se mehur je imel prazen...trajalo je 20min ... Timy ja kje pa si ti potepuska?sm ze parkrat pisala tule gor ,da te pogresam ze nekaj casa...a potem je tvoja pupika taksna da hoce bit samo doma?lumpika ..verjetno bo kaj kasnej boljse...a na sprehodu je pa ok?
|
|
|
Ali podpirate stavko JUMC09Podpirate stavko javni uslužbencev 18.4.?da, delam v gospodarstvu (
24%)
ne, delam v gospodarstvu (
38%)
da, sem JU (
28%)
ne, sem JU (
10%)
Število vseh glasov: 235Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!