Maksi1
|
Komentarji zadnjič: Shuka - lepo, da si se oglasila. Pogrešamo te. Upam, da boste z Majem kmalu doma. Veš, kake bo zganjal, ko bo doma, če je že v bolnici tak dobrovoljček. Poljučke pošiljam njemu, tebi pa en velik objem. Naj te še naprej spremlja moč in upanje. Igrače - itak, da igrače kupujem v ta velikih centrih (BC, PP), nekaj pa tudi v IT, ker sem blizu meje. Res pa je, da smo do sedaj kupili je mobile, igralni center, knjigico in žogo, ostalo so nam podarili. Zaenkrat pa so moji najbolj všeč naši prsti, pa obraz in lasje. Neki igrač pa sem tudi naredila po knjigi Igrajmo se z dojenčkom. Glede izraza dobra igrača - to poznam, ampak ponavadi pri nakupu sledim navdihu al pa tudi nasvetom prijateljic, tudi na rr. Na strani od ZPS sem tudi že bla, vendar je ne čekiram prav pogosto. Ko bo moja večja, pa prav gotovo. Se ap pridružujem mnenju, da so najpomembnejše: žoga, lego kocke in barvice, pa mogoče kakšna punčka za deklice. Mislim, pa tudi, da so otorčkom všeč stvari, ko se kaj dela al pa da posnemajo odrsle. Naš sosed, ko kosi travo, ima vedno pomagača - njegov vnuk ima eno plastično kosilnico in celo poletje dirka z njo za sosedom. Od prjatlce punčka, pa obožuje mini kuhinjo. Kadarkoli pridem na obisk, moram njene PVC kolačke jest.
|