Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 11:58:42
|
|
|
|
MIHAILO
|
MAJCHY full lepe slike...lepa mamica si ...zdaj grem se Katjusine gledat...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 12:01:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst se opravičujem za izostanek od pouka....Šime je doma...vreme je krasno....mi smo pa tkole: slike: košarka z bratrančkom: precizno zlaganje avtomobilov in kravžlanje Šimetovih živcev: gugalnica: SM BLA TOK NAVDUŠENA, D JO MORE ŠIME ZDEJ ŠE ZA MENE NARSDIT, SAM MORE NAJPREJ ENO TOK ŠIROKO DILO NAJDT D BOM NOT PASALA MALO PO DOMAČE..... FOTOŠUTING ZA NEVISTO ALI: KAD SE SELJAK POGOSPODI VMES JE BLO TREBA STRAJCO ZAMENJAT, KER NI BLA ČIST U STILU: TALE PA NE VEM KAJ JE DELALA NA NAŠI STREHI ....SM JO KR NAPREJ K MAYCI PA MIHAILO POSLALA Nore slike...kak je Majkl dobr oblecen ,pa kak se frajercek ogleduje v ogledalo ...kje si pa te cotke kupla ,ce smem vprasat... pa one slike s kravcam so zakon
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 12:05:56
|
|
|
|
MIHAILO
|
a storkljo si pa kr men pa maji poslala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 12:10:14
|
|
|
|
MIHAILO
|
se eno vprasanje...ce ima moj 6kg mam lahko ze vecje plenice...zdj mam od 4-9kg pa se mi zdi da bi lhko mel vecje mi je parkrat pri hrbtu ze slo cez...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 12:13:00
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo ti kr kup en paket večjih, pa probej kako se obnesejo. Tako boš najbolj vidla. sedaj grem pa en kapučin spit, k mam tak mir
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 12:27:15
|
|
|
|
Vesnozaver
|
juhu, mihailo , da cimprej pozabis na danasnje dogajanje nas pizmovec spi, jaz sem perilo pobrala, posodo pomila, ursa volja za likanje pa se je zgleda kje na poti ustavla se pri kom, je se kar ni... danes sva se sama, jutri pa ma ze mrozek dopust, juhuhuhu lajpe slike s krstov katjusa in majci
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 12:31:31
|
|
|
|
Maksi1
|
Živijo lepotičke. Vikend je mimo, jaz sem spet pri vas. Nisem vas šla brat, ker kolikor vem, v 2 dnevih načvekate tolko, da bi vas brala do večera, potem pa bi mi zmanjkalo časa za vas pokomentirat. Upam, da nisem kej važnega zamudila. Mi smo v soboto imeli delovno akcijo, tako da stanovanje je spucano in cunje so speglane. Da bi to stanje čimveč časa trajalo. Včerej pa smo cel dan pohajali in zdej moja miška hiti spat, da nadoknadi. Včeri je namreč morala tolko stvari pregledat, pa se pogovarjat, pa se slinit,......da ni imela časa spat, kolikor je vajena. Kako ste pa ve in vaši cukri danes?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 12:35:51
|
|
|
|
Urša08
|
Vesnozaver nč hudga če se je volja izgubila pa super da bo mel možek dopust a kam šibate? Maksi moj ptiček je danes izredno pridem (joj ga že preveč hvalim), lepo je in spi vmes je bil malo v ležalniku, da sem Nejca zrihtala, pa seveda obvezno na igralni tam uživa 100 na uro, sedaj pa spet spančka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 12:36:05
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 no še to povem.......IMELI BOMO MLADIČKE!!!čez 2 meseca se bojo skotili......mamica je črna,očka pa črno-bel........če katera želi kakega kužka ji ga bom z veseljem podarila,ker je bil en veterinar pri nas in se je javil da jih pobije,meni se pa smilijo revčki in bi jih rada oddala kaj??? takoj prijavit barabo. Veterinar ne sme vec evtanazirat zdravih zivali, tudi ce so nezazelene. To je zakoj o zasciti zivali, ki velja ze nekaj let in se ga morajo vsi veterinarji drzat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 12:39:16
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ursa in Timy ja res je bilo hudo,bom se jaz rabla nekaj casa da to mine,kokr se spomnim bi se lahko zjokala,res je bil bogi...je rekel zdravnik ,da ma to ozko in ga je zato tesko spravil not,pa se mehur je imel prazen...trajalo je 20min ... Timy ja kje pa si ti potepuska?sm ze parkrat pisala tule gor ,da te pogresam ze nekaj casa...a potem je tvoja pupika taksna da hoce bit samo doma?lumpika ..verjetno bo kaj kasnej boljse...a na sprehodu je pa ok? Ubožček mali!!! samo, da bo zdaj vse dobro Ja, samo doma in doma je najlepše. Na sprehodu je bilo prve mesecu fuul fajn, zdaj pa ga je začela sračkat. V košari sploh noče več biti, ker hoče gledati ven, v športnem delu pa tudi sitnari, verjetno ker je obrnjen v smeri vožnje in me ne more videti. Sem jo imela v kengurujčku, to je bilo vredu, ampak, ko postane utrujena, potem pa je spet sitna in potrebujem košaro. Tako da hodim ven oborožena do zob, Evo v kengurujčku, zraven pa potiskam voziček, pa težko torbo z vsemi potrebnimi pripomočki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 12:42:06
|
|
|
|
Urša08
|
timy glede vozička mamo pa mi podobno situacijo. Kar neki začne sitkat in on bi se nosil in seveda jaz popustim. Sem ugotovila da če je zaspan ga morm na pravilen način uspavat in v voziček položit na bok, potem je pa dobr. Imajo otroc svoje fore. Aja kengurujček je pa pri nas zakon, tam pa uživa, pa sploh ni važn kok časa je not, no če je predolgo pa zaspi zraven.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 12:44:03
|
|
|
|
Maksi1
|
Komentariji prvič: Majchy - joj, lepe slike od krsta. Ampak, na njih zgleda, da še nisi polnoletna, tako mlada. Kake pasme pa je tvoja psička? Kolumbo - fajne slikce. Majkol je car. Štorkljo moraš tudi Sunny poslat. Ma kake to ona sanja. Mihajlo - uboščka. Kako sta tole sploh prenesla. Jaz bi se tudi jokala. Ti dohtarji, so pravi mučitelji. Upam, da boste čimprej pozabili. Urša - tvoj ptiček pa je res priden. Naj kar spi, da bo postal velik, da bo košarko igral.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 12:45:32
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 timy glede vozička mamo pa mi podobno situacijo. Kar neki začne sitkat in on bi se nosil in seveda jaz popustim. Sem ugotovila da če je zaspan ga morm na pravilen način uspavat in v voziček položit na bok, potem je pa dobr. Imajo otroc svoje fore. Aja kengurujček je pa pri nas zakon, tam pa uživa, pa sploh ni važn kok časa je not, no če je predolgo pa zaspi zraven. Bom poskusila z drugačnim načinom uspavanja. Zdi se mi, da ji gre na živce, ker je športni del tako odprt, ker v košari je bila skrita. Ja, kengurujček je tudi pri nas zakon, samo ko postane utrujena, ni šans, da bo zaspala v njem in postane malce sitna, ampak nič v primerjavi s tem, ko postane sitna v vozičku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 12:49:01
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Živijo lepotičke. Vikend je mimo, jaz sem spet pri vas. Nisem vas šla brat, ker kolikor vem, v 2 dnevih načvekate tolko, da bi vas brala do večera, potem pa bi mi zmanjkalo časa za vas pokomentirat. Upam, da nisem kej važnega zamudila. Mi smo v soboto imeli delovno akcijo, tako da stanovanje je spucano in cunje so speglane. Da bi to stanje čimveč časa trajalo. Včerej pa smo cel dan pohajali in zdej moja miška hiti spat, da nadoknadi. Včeri je namreč morala tolko stvari pregledat, pa se pogovarjat, pa se slinit,......da ni imela časa spat, kolikor je vajena. Kako ste pa ve in vaši cukri danes? Joj, vi ste bili pa pridni. Jaz pa kar odlašam in odlašam z likanjem, cot za zlikat pa vedno več Mogoče se bom spravla k stvari zvečer. Eva je izredno pridna danes. Zbudi se in bedi največ 1,5 ure in zaspi za dve uri. Jo pa v tistih 1,5 ure totalno zmatram in zaposlim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 12:51:22
|
|
|
|
BarbaraGS
|
mihailo na sreco je mimo. Jaz nebi zdrzala, vsaka ti cast majchy super fotke in lepi ste res kolumbo kaki pob je to hehe bo srca lomil timy lepo te je spet brat rdeci pas na ritki hm nasa ima tudi, sam ze full casa. sem mislila, da je to normalno. mormo dat pregledat komu :( pa vasi imajo na ritki al spolovilu, ker nase je na ritki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 12:52:35
|
|
|
|
MIHAILO
|
Timy jaz Mihaila tko uspavam ,da mu morm dat plenico cez obraz al mu pa nastavim nekj v kaj bo on rinil z obrazom bo parkrat zagodrnjal in bo zaspal....pa je full siten preden zaspi ampak obvezno more met nekaj cez obraz
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 12:58:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
Barbara gs ja sej je za menoj prislo...sem cist ...bom rabla cas da to pozabim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 13:00:35
|
|
|
|
brkn83
|
vse slikice so ful lepe. midva sv se pa zdej najedla in sem ga dala v njegovo postlo, sem mislila, da bo kaj zaspal, pa se mi smeji. čeprav že komaj gleda mu še vseen ni za spati. timy - vidim, da si iz celja, a mi lahk poveš iz katerega dela, ker sem js tudi. No js sem doma na ostrožnem-
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 13:01:20
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Timy jaz Mihaila tko uspavam ,da mu morm dat plenico cez obraz al mu pa nastavim nekj v kaj bo on rinil z obrazom bo parkrat zagodrnjal in bo zaspal....pa je full siten preden zaspi ampak obvezno more met nekaj cez obraz Jaz Evo tudi tako, obvezno plenička in se potem tiši v njo, ampak v vozičku pa nič ne pomaga, v košari je pa tako takoj zaspala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 13:02:04
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS mihailo na sreco je mimo. Jaz nebi zdrzala, vsaka ti cast majchy super fotke in lepi ste res kolumbo kaki pob je to hehe bo srca lomil timy lepo te je spet brat rdeci pas na ritki hm nasa ima tudi, sam ze full casa. sem mislila, da je to normalno. mormo dat pregledat komu :( pa vasi imajo na ritki al spolovilu, ker nase je na ritki Eva je imela ta rdeč madež na spolovilu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 13:02:43
|
|
|
|
timy
|
Brkn jaz sem iz Nove vasi in imam pogled naravnost na Ostrožno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 13:02:45
|
|
|
|
Pupka
|
Dober dan... da javim na kratko. Mojega ni blo- in celo mal jezna sem bla nanga... Ampak nič hujšega Od danes naprej sem na dieti KILE MORJO IT DOL IN GOTOVO. Včeraj smo mel mal pester večer, ampak še kljub temu nič kaj posebnega. Mišek ni mogel zaspat. Sem mu pela pa me je poslušal, spet ga je mal krček. Skratka zaspal je pozneje kot ponavadi in mal so ga krčki zgleda... In 3 dni nazaj smo začeli mal okušat hrano. Najpreh Frutek korenček/ jabolko, včeraj sem mu skuhakla jabolko. Lih tolko dobi da okusi. Niti za eno majhno žličko ne. Preletela sem na hitro (bolj likice kot drugo) kolumbo, majchy in katjusa lepe slikice res. kolumbo- štorklja. Pr nas je bla 2x tko mal bliži in 2x smo pol zibali Tak da tretjič naj pride "k sestri" MIHAILO BarbaraGS ti pa svojega kr lepo za uha Sunny- jaz sem kupla od Milupe riževo kašico ki se dela z mlekom. Sam riževa je- brez okusa.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 13:12:50
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS mihailo na sreco je mimo. Jaz nebi zdrzala, vsaka ti cast majchy super fotke in lepi ste res kolumbo kaki pob je to hehe bo srca lomil timy lepo te je spet brat rdeci pas na ritki hm nasa ima tudi, sam ze full casa. sem mislila, da je to normalno. mormo dat pregledat komu :( pa vasi imajo na ritki al spolovilu, ker nase je na ritki Eva je imela ta rdeč madež na spolovilu Ja naša ga ima tud na spolovilu. Sm kupla Canesten, če pa v 2 dneh ne bo bč bolš grem pa do pediatra!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 13:13:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Majchy - joj, lepe slike od krsta. Ampak, na njih zgleda, da še nisi polnoletna, tako mlada. Kake pasme pa je tvoja psička? veš kok bo to super pri 40tih ko bom zgledala 20 Lisa je pa mešanka(se ne ve med čim ker sta bila njena ata in mama tudi mešančka)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 13:14:26
|
|
|
|
Čebel@
|
no da se pohvalim:sem skuhala pražen krompir in zos z zelenjavo in piščancem in so vse polizali
|
|
|
DobrodelnostUredništvo RRAli veste, da Ringaraja izvaja tudi družbeno odgovorne in dobrodelne akcije?Da (
49%)
Ne (
51%)
Število vseh glasov: 192Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!