|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
15.6.2009 11:58:42   
MIHAILO
MAJCHY full lepe slike...lepa mamica siuser posted image ...zdaj grem se Katjusine gledat...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
15.6.2009 12:01:29   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jst se opravičujem za izostanek od pouka....Šime je doma...vreme je krasno....mi smo pa tkole:

slike:

košarka z bratrančkom:

user posted image

precizno zlaganje avtomobilov in kravžlanje Šimetovih živcev:
user posted image

gugalnica: SM BLA TOK NAVDUŠENA, D JO MORE ŠIME ZDEJ ŠE ZA MENE NARSDIT, SAM MORE NAJPREJ ENO TOK ŠIROKO DILO NAJDT D BOM NOT PASALAuser posted image
user posted image

MALO PO DOMAČE.....
user posted image
user posted image

FOTOŠUTING ZA NEVISTOuser posted image  ALI:  KAD SE SELJAK POGOSPODIuser posted image user posted image user posted image
user posted image
VMES JE BLO TREBA STRAJCO ZAMENJAT, KER NI BLA ČIST U STILU:
user posted image
user posted image

TALE PA NE VEM KAJ JE DELALA NA NAŠI STREHIuser posted image ....SM JO KR NAPREJ K MAYCI PA MIHAILO POSLALAuser posted image user posted image user posted image
user posted image  

Nore slike...kak je Majkl dobr oblecenuser posted image ,pa kak se frajercek ogleduje v ogledalouser posted image user posted image ...kje si pa te cotke kupla ,ce smem vprasat...user posted image pa one slike s kravcam so zakonuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
15.6.2009 12:05:56   
MIHAILO
a storkljo si pa kr men pa maji poslalauser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
15.6.2009 12:10:14   
MIHAILO
se eno vprasanje...ce ima mojuser posted image 6kg mam lahko ze vecje plenice...zdj mam od 4-9kg pa se mi zdi da bi lhko mel vecjeuser posted image mi je parkrat pri hrbtu ze slo cez...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
15.6.2009 12:13:00   
Urša08
Mihailo ti kr kup en paket večjih, pa probej kako se obnesejo. Tako boš najbolj vidla.user posted image

sedaj grem pa en kapučin spit, k mam tak mir user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
15.6.2009 12:27:15   
Vesnozaver
juhu,

mihailo user posted image , da cimprej pozabis na danasnje dogajanje

nas pizmovec spi, jaz sem perilo pobrala, posodo pomila, ursa volja za likanje pa se je zgleda kje na poti ustavla se pri kom, je se kar ni...user posted image user posted image

danes sva se sama, jutri pa ma ze mrozek dopust, juhuhuhu

lajpe slike s krstov katjusa in majciuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
15.6.2009 12:31:31   
Maksi1
Živijo lepotičke.

Vikend je mimo, jaz sem spet pri vas. Nisem vas šla brat, ker kolikor vem, v 2 dnevih načvekate tolko, da bi vas brala do večera, potem pa bi mi zmanjkalo časa za vas pokomentirat. Upam, da nisem kej važnega zamudila.

Mi smo v soboto imeli delovno akcijo, tako da stanovanje je spucano in cunje so speglane. Da bi to stanje čimveč časa trajalo. user posted image  
Včerej pa smo cel dan pohajali in zdej moja miška hiti spat, da nadoknadi. Včeri je namreč morala tolko stvari pregledat, pa se pogovarjat, pa se slinit,......da ni imela časa spat, kolikor je vajena.

Kako ste pa ve in vaši cukri danes?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
15.6.2009 12:35:51   
Urša08
Vesnozaver nč hudga če se je volja izgubila user posted image user posted image user posted image pa super da bo mel možek dopust user posted image a kam šibate?

Maksi moj ptiček je danes izredno pridem (joj ga že preveč hvalim), lepo je in spi vmes je bil malo v ležalniku, da sem Nejca zrihtala, pa seveda obvezno na igralni tam uživa 100 na uro, sedaj pa spet spančkauser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
15.6.2009 12:36:05   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

no še to povem.......IMELI BOMO MLADIČKE!!!čez 2 meseca se bojo skotili......mamica je črna,očka pa črno-bel........če katera želi kakega kužka ji ga bom z veseljem podarila,ker je bil en veterinar pri nas in se je javil da jih pobije,meni se pa smilijo revčki in bi jih rada oddala

kaj??? takoj prijavit barabo. Veterinar ne sme vec evtanazirat zdravih zivali, tudi ce so nezazelene. To je zakoj o zasciti zivali, ki velja ze nekaj let in se ga morajo vsi veterinarji drzat.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
15.6.2009 12:39:16   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Ursa in Timy ja res je bilo hudo,bom se jaz rabla nekaj casa da to mine,kokr se spomnim bi se lahko zjokala,res je bil bogi...je rekel zdravnik ,da ma to ozko in ga je zato tesko spravil not,pa se mehur je imel prazen...trajalo je 20minuser posted image ...
Timy ja kje pa si ti potepuska?sm ze parkrat pisala tule gor ,da te pogresam ze nekaj casa...a potem je tvoja pupika taksna da hoce bit samo doma?lumpikauser posted image ..verjetno bo kaj kasnej boljse...a na sprehodu je pa ok?

Ubožček mali!!! samo, da bo zdaj vse dobrouser posted image

Ja, samo doma in doma je najlepše. Na sprehodu je bilo prve mesecu fuul fajn, zdaj pa ga je začela sračkat. V košari sploh noče več biti, ker hoče gledati ven, v športnem delu pa tudi sitnari, verjetno ker je obrnjen v smeri vožnje in me ne more videti. Sem jo imela v kengurujčku, to je bilo vredu, ampak, ko postane utrujena, potem pa je spet sitna in potrebujem košaro. Tako da hodim ven oborožena do zob, Evo v kengurujčku, zraven pa potiskam voziček, pa težko torbo z vsemi potrebnimi pripomočkiuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
15.6.2009 12:42:06   
Urša08
timy glede vozička mamo pa mi podobno situacijo. Kar neki začne sitkat in on bi se nosil in seveda jaz popustim. Sem ugotovila da če je zaspan ga morm na pravilen način uspavat in v voziček položit na bok, potem je pa dobr. Imajo otroc svoje fore. user posted image Aja kengurujček je pa pri nas zakon, tam pa uživa, pa sploh ni važn kok časa je not, no če je predolgo pa zaspi zraven.user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
15.6.2009 12:44:03   
Maksi1
Komentariji prvič:
Majchy - joj, lepe slike od krsta. Ampak, na njih zgleda, da še nisi polnoletna, tako mlada.  user posted image
Kake pasme pa je tvoja psička?

Kolumbo - fajne slikce. Majkol je car. Štorkljo moraš tudi Sunny poslat. Ma kake to ona sanja. user posted image

Mihajlo - uboščka. Kako sta tole sploh prenesla. Jaz bi se tudi jokala. Ti dohtarji, so pravi mučitelji. Upam, da boste čimprej pozabili.  

Urša - tvoj ptiček pa je res priden. Naj kar spi, da bo postal velik, da bo košarko igral.

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
15.6.2009 12:45:32   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

timy glede vozička mamo pa mi podobno situacijo. Kar neki začne sitkat in on bi se nosil in seveda jaz popustim. Sem ugotovila da če je zaspan ga morm na pravilen način uspavat in v voziček položit na bok, potem je pa dobr. Imajo otroc svoje fore. user posted image Aja kengurujček je pa pri nas zakon, tam pa uživa, pa sploh ni važn kok časa je not, no če je predolgo pa zaspi zraven.user posted image

Bom poskusila z drugačnim načinom uspavanja. Zdi se mi, da ji gre na živce, ker je športni del tako odprt, ker v košari je bila skrita. Ja, kengurujček je tudi pri nas zakon, samo ko postane utrujena, ni šans, da bo zaspala v njem in postane malce sitna, ampak nič v primerjavi s tem, ko postane sitna v vozičkuuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
15.6.2009 12:49:01   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Živijo lepotičke.

Vikend je mimo, jaz sem spet pri vas. Nisem vas šla brat, ker kolikor vem, v 2 dnevih načvekate tolko, da bi vas brala do večera, potem pa bi mi zmanjkalo časa za vas pokomentirat. Upam, da nisem kej važnega zamudila.

Mi smo v soboto imeli delovno akcijo, tako da stanovanje je spucano in cunje so speglane. Da bi to stanje čimveč časa trajalo. user posted image  
Včerej pa smo cel dan pohajali in zdej moja miška hiti spat, da nadoknadi. Včeri je namreč morala tolko stvari pregledat, pa se pogovarjat, pa se slinit,......da ni imela časa spat, kolikor je vajena.

Kako ste pa ve in vaši cukri danes?

Joj, vi ste bili pa pridni. Jaz pa kar odlašam in odlašam z likanjem, cot za zlikat pa vedno večuser posted image  Mogoče se bom spravla k stvari zvečer.

Eva je izredno pridna danes. Zbudi se in bedi največ 1,5 ure in zaspi za dve uri. Jo pa v tistih 1,5 ure totalno zmatram in zaposlimuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
15.6.2009 12:51:22   
BarbaraGS
mihailo user posted image na sreco je mimo. Jaz nebi zdrzala, vsaka ti cast

majchy super fotke in lepi ste res

kolumbo kaki pob je to hehe bo srca lomil

timy lepo te je spet brat

rdeci pas na ritki hm nasa ima tudi, sam ze full casa. sem mislila, da je to normalno. mormo dat pregledat komu :( pa vasi imajo na ritki al spolovilu, ker nase je na ritki

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
15.6.2009 12:52:35   
MIHAILO
Timy jaz Mihaila tko uspavam ,da mu morm dat plenico cez obraz al mu pa nastavim nekj v kaj bo on rinil z obrazom bo parkrat zagodrnjal in bo zaspal....pa je full siten preden zaspi ampak obvezno more met nekaj cez obraz

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
15.6.2009 12:58:29   
MIHAILO
Barbara gs ja sej je za menoj prislo...sem cistuser posted image ...bom rabla cas da to pozabim

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
15.6.2009 13:00:35   
brkn83
vse slikice so ful lepe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva sv se pa zdej najedla in sem ga dala v njegovo postlo, sem mislila, da bo kaj zaspal, pa se mi smeji. čeprav že komaj gleda mu še vseen ni za spati.

timy - vidim, da si iz celja, a mi lahk poveš iz katerega dela, ker sem js tudi. No js sem doma na ostrožnem-

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
15.6.2009 13:01:20   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Timy jaz Mihaila tko uspavam ,da mu morm dat plenico cez obraz al mu pa nastavim nekj v kaj bo on rinil z obrazom bo parkrat zagodrnjal in bo zaspal....pa je full siten preden zaspi ampak obvezno more met nekaj cez obraz

Jaz Evo tudi tako, obvezno plenička in se potem tiši v njo, ampak v vozičku pa nič ne pomaga, v košari je pa tako takoj zaspala

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
15.6.2009 13:02:04   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

rdeci pas na ritki hm nasa ima tudi, sam ze full casa. sem mislila, da je to normalno. mormo dat pregledat komu :( pa vasi imajo na ritki al spolovilu, ker nase je na ritki

Eva je imela ta rdeč madež na spolovilu

Neposredna povezava do sporočila: 4220
15.6.2009 13:02:43   
timy
Brkn jaz sem iz Nove vasi in imam pogled naravnost na Ostrožnouser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
15.6.2009 13:02:45   
Pupka
Dober dan...

da javim na kratko. Mojega ni blo- in celo mal jezna sem bla nanga... Ampak nič hujšega user posted image

Od danes naprej sem na dieti user posted image user posted image user posted image KILE MORJO IT DOL IN GOTOVO.

Včeraj smo mel mal pester večer, ampak še kljub temu nič kaj posebnega. Mišek ni mogel zaspat. Sem mu pela pa me je poslušal, spet ga je mal krček. Skratka zaspal je pozneje kot ponavadi in mal so ga krčki zgleda...

In 3 dni nazaj smo začeli mal okušat hrano. Najpreh Frutek korenček/ jabolko, včeraj sem mu skuhakla jabolko. Lih tolko dobi da okusi. Niti za eno majhno žličko ne.

Preletela sem na hitro (bolj likice kot drugo) kolumbo, majchy in katjusa lepe slikice res.

kolumbo- štorklja. Pr nas je bla 2x tko mal bliži in 2x smo pol zibali user posted image user posted image Tak da tretjič naj pride "k sestri" user posted image

MIHAILO user posted image user posted image user posted image

BarbaraGS ti pa svojega kr lepo za uha user posted image user posted image user posted image

Sunny- jaz sem kupla od Milupe riževo kašico ki se dela z mlekom. Sam riževa je- brez okusa.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

Neposredna povezava do sporočila: 4222
15.6.2009 13:12:50   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: timy

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Eva je imela ta rdeč madež na spolovilu

Ja naša ga ima tud na spolovilu. Sm kupla Canesten, če pa v 2 dneh ne bo bč bolš grem pa do pediatra!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
15.6.2009 13:13:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Majchy - joj, lepe slike od krsta. Ampak, na njih zgleda, da še nisi polnoletna, tako mlada.  user posted image
Kake pasme pa je tvoja psička?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veš kok bo to super pri 40tih ko bom zgledala 20user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lisa je pa mešanka(se ne ve med čim ker sta bila njena ata in mama tudi mešančka)

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
15.6.2009 13:14:26   
Čebel@
no da se pohvalim:sem skuhala pražen krompir in zos z zelenjavo in piščancem in so vse polizaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Dobrodelnost
Uredništvo RR

Ali veste, da Ringaraja izvaja tudi družbeno odgovorne in dobrodelne akcije?

Da (49%)

Ne (51%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!