Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 8:28:59
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro punce! Kako ste kej? Maša mala je dons spala do 7.30! Katjuša kolk ste dobri! Full lepe slikce! Mihajlo, BarbaraGS - in - da bo ja vse dobro šlo! Držim pesti pa pol poročejta kako in kaj! Sindarin - Trenutno še nisem nobene igrače kupla ker je vse ropotuljice in grizala dobila ob rojstvu; Drugač sm pa pristaš prakričnih igrač, ki spodbujajo razvoj (ala lego kocke, ...) ker pliškotov imava že midva z maretom preveč - mi je za RD ene par let nazaj kupil ogromnega medveda, ki zdaj čaka da se bo mala začela z njim in na njem igrat! Zdej pa letim kavico do konca spit!
< Sporočilo je popravil simonakr -- 15.6.2009 8:29:57 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 8:48:23
|
|
|
|
Urša08
|
a še vse spite No mi smo že v polnem zagonu. No Žiga spančka, Nejc se igra, jaz morm pa mal stanovanje pospravt k mamo tak k da bi bomba padla not
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 8:54:25
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 a še vse spite No mi smo že v polnem zagonu. No Žiga spančka, Nejc se igra, jaz morm pa mal stanovanje pospravt k mamo tak k da bi bomba padla not Očitno samo midve in najini otroci tako zgodaj vstajajo, aja pa od Vandame! Ti kar pridno pospravlej, ko pa boš tam konec pa še k men prid!
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2009 9:03:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 9:09:39
|
|
|
|
Onasiss
|
kolumbo-štorklja bo zih vam kej prnesla.... Majchy-lepe slikice. Koliko otrok pa se je krstilo???????? A je bla Hany-buny pridna?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 9:11:54
|
|
|
|
Čebel@
|
mlea......niso še vse slike-jih še nalaga.......13 otrok je bilo........boš vidla kok je bila pridna-počakaj da se vse slike naložijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 9:12:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea kolumbo-štorklja bo zih vam kej prnesla.... se strinjam....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 9:13:41
|
|
|
|
Čebel@
|
drugače pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 9:22:47
|
|
|
|
Onasiss
|
jOJ DOBRO JUTRO- k sem vidla, da je Majchy dodala slike sem bla čist vzhičena in sem pozabla na vas.... Naša nočka prespana do 3,30 je pila vodo in potem sva spali do 8,30......UH JE SEDL, sam sem jaz neki okol bluzila.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 9:23:24
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo super slikice Majchy kok je bla luštna Hana za krst pa mamica tud Simonakr no sedaj so se pa že zbudile zaspanke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 9:26:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Majchy kok je bla luštna Hana za krst pa mamica tud jih je šele polovico v albumu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 9:31:59
|
|
|
|
simonakr
|
Majchy - res ste bli cort!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 9:33:21
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: cita Da še jaz kaj napišem sem tko žalostna povejte kaj naj nardim... Midva sva danes mogla it v cerkev na priprave za krst ki ga imamo v nedeljo in ker naša Lia gre spat ob 18 sem jo dala spat že tko težko je zaspala seveda potem le zaspi in jo je moja pol sestrca pazla ki jo ima fulll rada...midva greva in jo jaz pokličem ob 19:15 ko je bilo koinec pa rečem kako je in zadaj slišim Lio kako joka pa ne joka joj hudo hudo mi je bilo midva sva se peljala res hitro pridem domov Lia je bila čist boga sem jo prijela ji mal govorila jo stisnala in je lahko rečem takoj zaspala res takoj...danes popoldne sem želela it mal počivat ko je ati doma in jo gre hranit tamal je tko jokala da sem se vstala jo nahranila pa je bilo vse ok...sej je lepo da je navezana name ampak po drugi strani pa tudi ne lahko rečem da nikamor ne morem it pa ne da bi kam šla žurat ampak tko mislim...ko vidi koga in če jo imam v rokah ali pa če sem zraven pa jo nekdo ugovarja Lia začne takoj jokat sedaj že pr babici ni šans če pa ne vidi mogoče malo malo ampak prej ne kot ja...a mi lahko poveste kaj naj nardim...sploh nočem pomislit kako bo ko bo treba it v varstvo glede na to da vrteca nismo dobili ...nikoli nisem imela teh problemov ker je Laura čist drugačen otrok bila kot je sedaj Lia...pa sem mislila da še to ni mogoče ampak očitno je... PROSIM POVEJTE SVOJE MNENJE cita ne bit tako obremenjena, dojenčki pač jokajo tud naš kdaj joka in ko gre moj k njemu se mi včasih zdi, da je še huje vendar si rečem ne ne bom se vtikala se bosta že zmenla sej sta ati in sinek.... počakam par minutk in sta že najboljša prijatelja.... to se moreš mal nazaj držat in pustit da včasih joka naš joka tud tako da se kr davi zraven pa se držim nazaj..... je težko sam tako pač je in kaj če se meni jutri nekaj zgodi in morem za par dni od doma... se bom skos sekirala kak so ga zrihtal???? tako pa vem, da se znajdejo tud brez mene kar se pa tiče tega da joka pri babici je pa zdej obdobje, ki bo trajalo 3-4 mesece ko se bodo jokal vedno k jih bo kdo mal bolj od blizu pogledal.... Benjamin je že v nedeljo začel s tem.... Florjan je jokal vsak vikend ko smo šli k mojmu domov torej jih je vsak vikend vidu pa svak vikend pol ure jokal kak sta se sam približala.... No to bo minilo ne mi zamerit k ti povem tako kot mislim in res ti želim, da se sprostiš in začneš uživat, jok ni nič drugega kot izraženje dojenčkove volje ker ne zna povedat "veš ati mami mi pa to mal drgač drži" al pa "ati mami mi pa za 2 mm pleničko bolj zapne" se pač joka No, meni se dogaja popolnoma enako, vendar že traja kakšen mesec. Sploh si ne upam iti kam na obisk, ker se Eva začne histerično jokati. Kakor hitro pa pridemo domov, je nasmejana do ušes. Drugje si je sploh ne upam pustiti, moja starša sta jo zadnjič pazila pri nas doma in je bilo malo bolje, vseeno pa ji ni nič pasalo, se je baje kar obračala naokoli in me iskala. Če je pa v okolju, ki ga ne pozna, jo je pa skoraj nemogoče pomiriti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 9:34:52
|
|
|
|
timy
|
Pozdravljene, vas berem za nazaj, sem si ogromno dela naložila Vas pridem še pogledat, ko/če se prebijem čez tole.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 9:41:35
|
|
|
|
simonakr
|
EN NASVET BI RABLA: Tamali si je v okolici presredka naredil rdeč flek, ni sicer velik ampak noče in noče izginit, ne glede na to kaj mažem in katere plenice uporabljam! Hladilno, bepanten, mustelo - nič ne pomaga prav veliko. Aja pa to da se rita na zraku posuši tud prakticeram, pa ni nč bolš! Kaj ve uporabljate ob rdeči riti? Aja praške paste pa še nisem sprobala, ker jo morm kupit!
< Sporočilo je popravil simonakr -- 15.6.2009 9:44:05 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 9:46:07
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr EN NASVET BI RABLA: Tamali si je v okolici presredka naredil rdeč flek, ni sicer velik ampak noče in noče izginit, ne glede na to kaj mažem in katere plenice uporabljam! Hladilno, bepanten, mustelo - nič ne pomaga prav veliko. Aja pa to da se rita na zraku posuši tud prakticeram, pa ni nč bolš! Kaj ve uporabljate ob rdeči riti? Aja praške paste pa še nisem sprobala, ker jo morm kupit! Mogoče gre za bakterijo Candida, tako kot se naredi soor v ustih, se naredi tudi na ritki, najraje na presredku. Tudi Eva je imela to, pa mi je pediatrinja rekla naj jo 3-4x na dan namažem s kremo Canesten - se dobi v lekarni brez recepta.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 9:49:43
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: simonakr EN NASVET BI RABLA: Tamali si je v okolici presredka naredil rdeč flek, ni sicer velik ampak noče in noče izginit, ne glede na to kaj mažem in katere plenice uporabljam! Hladilno, bepanten, mustelo - nič ne pomaga prav veliko. Aja pa to da se rita na zraku posuši tud prakticeram, pa ni nč bolš! Kaj ve uporabljate ob rdeči riti? Aja praške paste pa še nisem sprobala, ker jo morm kupit! Mogoče gre za bakterijo Candida, tako kot se naredi soor v ustih, se naredi tudi na ritki, najraje na presredku. Tudi Eva je imela to, pa mi je pediatrinja rekla naj jo 3-4x na dan namažem s kremo Canesten - se dobi v lekarni brez recepta. Kako je vaš flek zgledov? Samo rdečina al kot bi imela mozoljčke?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 9:52:07
|
|
|
|
timy
|
Katjuša, če še nisem prepozna za kolaž, ime Eva 1 ura po rojstvu Eva 3,5 meseca
< Sporočilo je popravil timy -- 15.6.2009 9:53:27 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 9:55:08
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: simonakr EN NASVET BI RABLA: Tamali si je v okolici presredka naredil rdeč flek, ni sicer velik ampak noče in noče izginit, ne glede na to kaj mažem in katere plenice uporabljam! Hladilno, bepanten, mustelo - nič ne pomaga prav veliko. Aja pa to da se rita na zraku posuši tud prakticeram, pa ni nč bolš! Kaj ve uporabljate ob rdeči riti? Aja praške paste pa še nisem sprobala, ker jo morm kupit! Mogoče gre za bakterijo Candida, tako kot se naredi soor v ustih, se naredi tudi na ritki, najraje na presredku. Tudi Eva je imela to, pa mi je pediatrinja rekla naj jo 3-4x na dan namažem s kremo Canesten - se dobi v lekarni brez recepta. Kako je vaš flek zgledov? Samo rdečina al kot bi imela mozoljčke? Meni se je na začetku zdel samo rdeč, potem pa so se pojavili tudi manjši mozoljčki. Sem tudi poskušala vse, ogromno je bila brez pleničke, uporabljala sem samo mlačno vodo, ritko sušila na zraku ipd. In ni nikakor izginilo, flek je postal celo vedno večji.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 9:58:42
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: simonakr EN NASVET BI RABLA: Tamali si je v okolici presredka naredil rdeč flek, ni sicer velik ampak noče in noče izginit, ne glede na to kaj mažem in katere plenice uporabljam! Hladilno, bepanten, mustelo - nič ne pomaga prav veliko. Aja pa to da se rita na zraku posuši tud prakticeram, pa ni nč bolš! Kaj ve uporabljate ob rdeči riti? Aja praške paste pa še nisem sprobala, ker jo morm kupit! Mogoče gre za bakterijo Candida, tako kot se naredi soor v ustih, se naredi tudi na ritki, najraje na presredku. Tudi Eva je imela to, pa mi je pediatrinja rekla naj jo 3-4x na dan namažem s kremo Canesten - se dobi v lekarni brez recepta. Kako je vaš flek zgledov? Samo rdečina al kot bi imela mozoljčke? Meni se je na začetku zdel samo rdeč, potem pa so se pojavili tudi manjši mozoljčki. Sem tudi poskušala vse, ogromno je bila brez pleničke, uporabljala sem samo mlačno vodo, ritko sušila na zraku ipd. In ni nikakor izginilo, flek je postal celo vedno večji. Kolk časa si pa to sama zdravila preden si šla k P? Naša ima tole kak teden pa imam občutek da je damo večje.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 10:00:07
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Pozdravljene punce moje...sam tok ,da se se javim mal,prebrat vas nisem uspela...zdaj sem Mihaila skopala in je zaspal,jaz bom pa tacas pripravila torbo za bolnisnico ...Upam,da bo jutri hitro minilo s tem katetrom in da bojo izvidi vredu...Drzite pesti za naju in mislite na naju,,bo pomagalo....mam kr solzne ucke,zato bom kr nehala govoriti o tem... Lahko noc ... ,ce bom sploh lahko kaj spala.. Držim pesti, da bo vse vredu!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 10:01:30
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: simonakr EN NASVET BI RABLA: Tamali si je v okolici presredka naredil rdeč flek, ni sicer velik ampak noče in noče izginit, ne glede na to kaj mažem in katere plenice uporabljam! Hladilno, bepanten, mustelo - nič ne pomaga prav veliko. Aja pa to da se rita na zraku posuši tud prakticeram, pa ni nč bolš! Kaj ve uporabljate ob rdeči riti? Aja praške paste pa še nisem sprobala, ker jo morm kupit! Mogoče gre za bakterijo Candida, tako kot se naredi soor v ustih, se naredi tudi na ritki, najraje na presredku. Tudi Eva je imela to, pa mi je pediatrinja rekla naj jo 3-4x na dan namažem s kremo Canesten - se dobi v lekarni brez recepta. Kako je vaš flek zgledov? Samo rdečina al kot bi imela mozoljčke? Meni se je na začetku zdel samo rdeč, potem pa so se pojavili tudi manjši mozoljčki. Sem tudi poskušala vse, ogromno je bila brez pleničke, uporabljala sem samo mlačno vodo, ritko sušila na zraku ipd. In ni nikakor izginilo, flek je postal celo vedno večji. Kolk časa si pa to sama zdravila preden si šla k P? Naša ima tole kak teden pa imam občutek da je damo večje. Dober teden sem vse poskusila, potem pa sem na lastno pest kupila ta gel, naslednji dan pa smo imeli posvetovalnico. In sem jo vprašala, ali gre za plenični izpuščaj ali gre za Candido. Je takoj rekla, da je Candida in da naj začnem mazati.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 10:02:31
|
|
|
|
timy
|
Aja, ko začneš mazati, izgine v treh oz. štirih dneh.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 10:02:52
|
|
|
|
Onasiss
|
simonakr-naša je tud to imela, kupi Canasten in maži kaka dva dni-bo pomagalo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 15.6.2009 10:04:30
|
|
|
|
Čebel@
|
no slike so v albumu-so popolnoma iste kot jih imamo mi v tapravem albumu
|
|
|
ime za fantkaN5raKatero ime za fantka je najlepše?Lian (
16%)
Zak (
7%)
Val (
30%)
Zan (
22%)
Tian (
24%)
Število vseh glasov: 491Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!