|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
14.6.2009 19:15:40   
MIHAILO
Pozdravljene punce moje...sam tok ,da se se javim mal,prebrat vas nisem uspela...zdaj sem Mihaila skopala in je zaspal,jaz bom pa tacas pripravila torbo za bolnisnicouser posted image ...Upam,da bo jutri hitro minilo s tem katetrom in da bojo izvidi vredu...Drzite pesti za naju in mislite na naju,,bo pomagalo....mam kr solzne ucke,zato bom kr nehala govoriti o tem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lahko noc ...user posted image ,ce bom sploh lahko kaj spala..

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
14.6.2009 20:20:49   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Pozdravljene punce moje...sam tok ,da se se javim mal,prebrat vas nisem uspela...zdaj sem Mihaila skopala in je zaspal,jaz bom pa tacas pripravila torbo za bolnisnicouser posted image ...Upam,da bo jutri hitro minilo s tem katetrom in da bojo izvidi vredu...Drzite pesti za naju in mislite na naju,,bo pomagalo....mam kr solzne ucke,zato bom kr nehala govoriti o tem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo ni tak zlo hudo. To mu skoz lulčka dajo tak drobno cevko v mehur in ne naprej v ledvica, to skor čutit ni je pa zlo neprijetno.

držim pa pesti da bosta v redu zrihtala pošiljam za mihailota velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tebi pa velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
14.6.2009 21:24:45   
rebeka84
pozdravljene!

user posted image mihailo bom mislila jutri na vaju in držala pesti!user posted image

katjuša kako je bilo na krstu? ste se imeli lepo?

danes je pravo zatišje tukaj, se vidi da je nedelja in da so možički domauser posted image .

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
14.6.2009 21:28:02   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mislim na vas

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
14.6.2009 22:22:35   
BarbaraGS
sunny prosim prosim povej kje si dobila te oblize in lucko. Mi imamo eno lucko iz pikapolonice in pomaga za en drek - mala je cist popikana. Vceraj sem z infra kamerco vidla enega kak jo napada, pa sem hitro letela k njej v sobo. Lucka pa 20cm od nje. Mreza pa mi je tak klavstrofobicna za dat na posteljico. Se bojim, da bi jo v kaksni paniki kar zapletla vanjo.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
14.6.2009 22:28:37   
sunny24
barbara, te obliže sm kupla v lekarni-SENZA za otroke. Uno pa ni lučka, ampak taka napravica, k oddaja ultrazvoke, je prenosna, na baterije, nobene kemije not. Je pa to od Chiccota, tudi dobila v lekarni, drugače pa majo tudi v BC. Je pa iz kolekcije ZANZA NO.

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
14.6.2009 22:32:48   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: sindarin

Živjo!

Vidim, da se že ravno pogovarjate od igralnega centra...user posted image
Tudi jaz sem mlada mamica in občasna obiskovalka foruma, ker ob dveh malih fantih sploh ne najdem prostega časa. Že nekaj časa se spravljam k pisanju diplomske naloge in sicer o trgu igrač. Vem da imate tudi ve malo časa, ampak bi vas vseeno prosila za nekaj vaših mnenj oziroma če bi lahko malo povedale o tem, kako poteka vaš nakup igrač. Nimam namena oblikovati ankete, mislim postaviti vprašanja bolj za razpravo, kjer vsaka lahko pove samo kar se ji zdi pomembno o temi, če vam je odveč, pa seveda nič hudega. Vsem se najlepše zahvaljujem za sodelovanje!!!

Zanima me predvsem: 

Kje jih kupujete-male trgovinice, Babycenter, hipermarketi, ali kjerkoli pač nanese....
Kako se pripravite na nakup....spontano ali prej raziščete kaj je primerno za določeno starost, se poslužujete nasvetov, od koga, če vam kdo svetuje.....prijateljica, mami, prodajalka....
Kaj mislite o lesenih igračah....so predrage ali vam je skrb za okolje pomembnejša?Se vam sploh zdijo fajn?
Vam je pomembna cena, bolj blagovna znamka(kot znak kakovosti), izgled?
Se vam zdi da imate doma preveč igrač....kakšne morda nikoli ne uporabljate?
Veste kaj je DOBRA IGRAČA in kdo podeljuje ta naziv?
Poznate stran Zveze potrošnikov Slovenije, kjer so zaapisane stvari, ki so odpoklicane s trga, med drugim tudi igrače....kako pogosto si jo ogledate, če jo že poznate?   http://www.zps.si/varnost/odpoklic-2009/index.php?Itemid=399
Se zanimate za varnost igrač ali zaupate prodajalcem?
Izdelate kakšno igračo sami doma?

Upam, da ni preveč napisanega, vsak odgovor in mnenje mi pomagata!!!Res najlepša hvala!!

Za igrace Baby center in toys'r'us, amazon, pikapolonica. Nikakor ne male trgovinice, razen ce prodajajo znamke, ki jih poznam.
Kupujemo predvsem firme, ki imajo tradicijo in igrace, ki so preizkusene od kolegic, imajo dobre ocene na forumih ali pa le sama presodim, da so dobre, ko jih zagledam.
Za vecino igrac se pripravim prej, manjse igrace pa kupim tudi po navdihu.
Imamo kar nekaj neuporabnih igrac, ki pa so vse dobljene kot darilo. Sama sem pristas le igrac, ki spodbujajo razvoj
lesene igrace so super, tudi veliko se jih da dobiti. So le malce predrage in za moje pojme za malo starejse kot so 3 mesecniki. Mi je vsec montessori pristop do igrac.
Doma sem ji prenovila lesenega starega konjicka za kasneje, ko bo ze sedela in vcasih uporabljava za igro prste. Drugace pa se nisem naredila nobene igrace doma - problem navdiha in neznanja o materialih.

(odgovor članu sindarin)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
14.6.2009 22:34:47   
BarbaraGS
sunny ja sej ta nasa lucka tudi neke cudne zvoke daje, kot rahlo brnenje. Kje pa je ta Senza lekarna? v IT? Imajo fransize tudi v TS? al je to samo privat pri vas?

Neposredna povezava do sporočila: 4133
14.6.2009 22:39:30   
sunny24
Ah, smotano sem napisala...Sorry...Tko se kličejo ti obliži...user posted image

pa te napravice nič ne slišiš, ko je uklopljena...tiho tiho odganja komarje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4134
14.6.2009 22:41:43   
sunny24
Punce, danes je točno 1 leto kar mi je test pokazal user posted image !!!  user posted image user posted image user posted image

Ku je šlo hitro mimo...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
14.6.2009 22:43:04   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Punce, danes je točno 1 leto kar mi je test pokazal user posted image !!!  user posted image user posted image user posted image

Ku je šlo hitro mimo...

hahah pri meni tudi!!!!!
Kakšno naključje....

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
14.6.2009 22:43:40   
Katjusa
čer...
punce brala vas nisem na hitro sem sam preletela, če je kej novih slikic pa ničuser posted image tak, da ju3 še počakam, če bo katera kej nalimala pol pa izdelam kolaž poln novorojenčkov, sem utrijena krst, pokinik vse je super uspelo sem ful srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image res smo se imeli lepo in mislim, da nam bo še dolgo ostal v lepem spominuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
slikice dons ne bom limala lahko si jih pa pogledate na http://picasaweb.google.si/bpkatja2/BenjaminSvetiKrst2009_06_14#

ju3 gremo pa na morje upam, da bo lep dan da ga bomo izkoristli, gremo pa jst, florjan, benjamin in babi pelemo dedija v valdoltro gre na operacijo hrbtenice in ko ga bomo odložli se zapeljemo v naš preljubi stari lepo strunjan in se bomo mal na plaži igral (kopal) in pol popoldne bomo šli nazaj domov.....

lepo se imejte in lep ponedeljekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4137
14.6.2009 22:48:05   
Onasiss
Cer, da se javim...

MIHAILO-želim ti prespano nočko, odpočij si in se ne sekiraj. Bo vse ok. Pa vseeno za boljši občutek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, mi smo bili pri stricu na pikniku, je imel RD, smo se imeli fino, samo moja mat je non stop neki težila al mojmu al pa men. To dela ALKOHOL. Tako, da sva se na koncu še smrtno skregali, ker pač ne morem bit tih.user posted image user posted image  Matr sem jezna, prekl.....a    pijan....d.u.r.a. JOJ , se opravučjem, vem da grdo govorim, ampak mi je potegnila živc.

Drugače pa še vedno čakam, da bo Majchy naložila slike od  krsta.user posted image user posted image  Mislim, da jih vsi nestrpno čakamo.

To je to, grem spat.

Aja sunny-tudi tebi želim prespano nočko in da bo z Gajo vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
14.6.2009 22:48:05   
Deja
Katjuša - si dobila mojo slikico od Žigca za kolaž?

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
14.6.2009 22:51:46   
Onasiss
Katjusa-full so lepe slikice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
14.6.2009 22:55:37   
sunny24
ooo deja, sam res, kako naključje, a? user posted image

katjusa, lepe slikice, pa lepo, da ste uživali cel dan in da je use uspelo! user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
14.6.2009 22:57:09   
BarbaraGS
katjusa full ste bli lusni...pa ta prticek je full lep. Kje se dobi z imenom gor, da vem za naslednjega otroka hehe :)

Mihailo drzim pesti, pa cimprej se javite

Mlea user posted image

jaz pa jutri moram klicat za scitnico, da vidim ce moram spet pod urgentno na pregled. Mah sej bo, sej bo...javim :)

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
14.6.2009 22:57:46   
sunny24
mlea, hvala. Ma sej ne vem, pol ko smo bli cel dan v Vipavi ni niti 1x zakašlala, pa pol doma tudi ne...Booo, pojma nimam kaj jo je dražlo. user posted image

mihailo, jutri fajn zrihtejte!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
14.6.2009 22:58:18   
BarbaraGS
sunny moram kupit pod nujno: torej chicco v chicco trgovini in senza v navadni lekarni

Neposredna povezava do sporočila: 4144
14.6.2009 22:59:24   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

sunny moram kupit pod nujno: torej chicco v chicco trgovini in senza v navadni lekarni

chicco dobiš v baby centru, pa tudi v lekarni. Je okoli 13 evrov. Senza pa v lekarni.
Aja, če pa ne dobiš senza, mi povej pa ti jst nabavim in pošlem. user posted image

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 14.6.2009 23:00:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 4145
14.6.2009 23:00:23   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Katjuša - si dobila mojo slikico od Žigca za kolaž?

semuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
14.6.2009 23:02:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Katjusa-full so lepe slikice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
katjusa, lepe slikice, pa lepo, da ste uživali cel dan in da je use uspelo! user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

katjusa full ste bli lusni...pa ta prticek je full lep. Kje se dobi z imenom gor, da vem za naslednjega otroka hehe :

pri moherjevi družbi je vse botrček naročiluser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za pohvaleuser posted image

zdej pa res lahko nočuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
15.6.2009 7:15:33   
vandame

user posted image

zajterk:

user posted image

user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
15.6.2009 7:16:00   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

ja res so lepeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
15.6.2009 7:44:27   
Urša08
jutro

hvala za kavico

Mihailo držte se user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša luštne fotkeuser posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Varstvo otrok.
пеперутка16

Kdo pazi na vašega otroka, medtem ko ste v službi?

Hodi v vrtec. (74%)

Stari starši. (19%)

Varuška. (0%)

Ne delam, pazim sama. (7%)

Drugo. (0%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!