marusi
|
emili1 ne sekiraj se! bakala je kugan in to kar precej časa! sem ga delala trikrat: prvič, zadnjič in nikoli več! lahko ga mirno ješ, pa še zdrav je, ker ima ribjo mast (poleg ostalega) noter! meni poleti manj paše, ga pa vseeno kar nekja pojem :) gibanje: jaz sem tudi ves čas nekaj počela, tudi vsaj 4-5 krat na teden! zdaj se pa kar ne spravim: na pilatesu mi posdtane slabo, pa full čudno zgleda, ko trikrat med eno uro tečem ven... , aerobika, skakanje, tek mi ne gre, ker imam full čuden občutek v trebuhu (by the way - moj trebuh je primeren za 6 emsec:(), plavat mi je fino, samo kaj ko je še tako mrzlo, sem pa plavala v bazenu. moja G mi je sicer odsvetovala, pušenjak, pa je rekel, da ni skrbi... no pa kar nekaj se sprehajam... amppak sem kot crknjeno kjluse.. brez energije, brez kondicije, zadiham se takoj.., rolanje in kolesarjenje pa odsvetujejo, zaradi možnosti poškodb (ker moraš potem na RTG, ki pa v nosečnosti ni priporočljiv). orbitrek, ja... to bi bila verjetno res varianta... a ga ima katera? me zanima, kakšne imate izkušnje z njim, tiste, ki ga imate, ki ste ga poizkusile... kopalke: mislim, da se tem kopalkam z majičko in hlačkami reče trikinke ali nekaj takega... pa letos so full moderne in jih imajo povsod. jaz bom kar v navadnih kopalkah, pa če bo treba se bom s pareom pokrila... itak bom pa (po ne vem kolik letih) letos zgleda bolj v senci, ker se mi na soncu full začne vrteti in pritisk mi full pade.... no, pa uživajte še naprej :)
|