tami2212
|
Pozdravljene vse srečke nosečke!!! Spremljam in berem vas redno. Ker sem v januarju doživela SS, sem se odločila počakati, da bo 12T mimo, da bo za ziher. No, včeraj je bilo 12T, zato sem se vam takoj priključila. Sem pa do prejšnjega tedna ležala in pljuvala slino ali bruhala 24h na dan-groza !!!No, vsaka nosečnost je posebna, nekatere še vedo ne, da so noseče, spet druge še spregovorijo ne, že bruhajo. Smrdi mi še vedno vse, predvsem, ko odprem hladilnik, uf!Vedno zajamem sapo in grem iz kuhinje v dnevno, šele nato upam spet zadihat!Moji podatki za seznam: staost 29 let,2. , prva je bila SS, 1 , ROK:22.12, NASLJ. PREGLED 9.7., IDRIJA. Ravno včeraj sem imela pregled. Kri so mi vzeli že drugič in mi jo bodo vsak mesec, če še nisem prebolela toksoplazmoze, če pa sem jo, pa mi ne bo več treba, bomo videli. Igel se namreč zelo bojim...V petek, 12. imam nuhalno, komaj čakam!!! Glede nosečniških hlač. Po SS sem shujšala 6 kg, tako, da mi je sedaj prav, kar sem nosila lani, vendar bo kmalu treba iti v shoping. Drug mesec grem na poroko, pa mi je škoda nekaj zapravljat pretirano. A katera ve, kje imajo lepa, svečana oblačila za nosečke? PRAV VSEM EN LEP POZDRAV!
|