|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
9.6.2009 12:48:22   
babysurprise
zdejle sem razkurjena, ker sem kupila nektarine pa marelice. marelice mi je prodajalec zavil pa sem doma vidla da je pol plesnivih user posted image  bom šla kar nazaj in zahtevala kaj v zamenjavo, marelic več ne vzamem. user posted image

mojca* hvala user posted image  a pol praviš, da je blo že treba zamenjat garderobo? A zaradi napihnjenosti? Men se še niso nič spremenile kilce, samo včasih me popoldan napihne. sicer mam pa še tak 6 viška od zadnjič, tak da sem v prednosti user posted image  

hlače pa zaenkrat še ne rabim. Nosim še vedno malo bolj športne stvari pa so kar elastične. mam pa cel kup garderobe od zimske do poletne. letos bo nova še kvečjemu kaka majčka.

zibka s kje pa si? v h&m sem nabavla pred kratkim eno krilce sam majčk mi pa nimajo lepih krojev. no ena športna ko sploh ni videt nosečniška je lepa.

kaja13 sej ni tak občutljivo user posted image  

zdaj pa verjamem v božička :-)

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 976
9.6.2009 13:04:10   
Anonimen
lp bejbe:)
@babysuprise: nč se razburjat user posted image user posted image
Jaz zdaj če se da, več al manj domače jem. prejšnji dan sem šla po borovnice, učeraj sem pri sosedi malo "narabutala" ribeza, zelenjava pa tut že kar lepo raste (solatka ... ) prav boljš mi je, kot pa vse neki umetn user posted image
baby, vidim, da sva nekako kar skupaj glede PDPja.. iz kerga konca pa si ? a si NS že imela? jaz mam to v ponedeljek, jutri pa 1.pregled user posted image . ja res gre hitro okrog, se še spomnim, kdaj sem naredila test :)

no, lp!

(odgovor članu babysurprise)
  Neposredna povezava do sporočila: 977
9.6.2009 13:05:40   
natasa28
Pozdravljene, sem že pred par dnevi napisala prav dolgo sporočilo pa mi je potem internet zablokiral pa mi je vse zbrisalo, mi pa ni bilo še enkrat za pisat. Tudi jaz sem že lepo v 12t in imam v četrtek že 3. pregled, ta moja gin me hoče zaradi prejšnjih 2 SS na 14 videt, upam da bo tudi tokrat vse ok, namreč izcedkov, ki so pri prejšnjih dveh vodile v splav tokrat na srečo ni, tako da upam da bo res potekalo vse gladko. sem pa še kar v bolniški, sedaj že 4. teden, mi pa je moja gin kar rekla da si kar naj ne mislim da bom v tej nosečnosti kaj delala. Upam da si bo premislila, ker do dec. je še res daleč. Poleg vsega pa če se kaj na to spoznam imaš potem tudi porodniško kar nižjo , glede na to da ti vzamejo povprečje zadnjih 12 mes.. Na NS sem naročena prihodnji petek 19.6. bom točno 13 t., bomo videli če se bo že kaj videlo .
Sem pa še vedno na Utragestanu, 3x2 na dan, ampak mislim da mi bpo po tem pregledu dozo že končno malo zmanjšala, glede na to da sej jemlje ne vem tam do 14 t.
Eno vprašanje do kdaj nameravate jemati folno kislino?

lp pa čuvajte svoje pikice

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 978
9.6.2009 15:28:58   
Anuš
Draga tintara!

To se zelo redko zgodi, da se jst spomnim na kakšen rojstni dan. Ponavadi sem kakšen mesec prezgodnja, še večkrat pa prepoznauser posted image .

Torej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za tvoj rojstni dan in eno veliko dobrouser posted image .

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 979
9.6.2009 16:15:11   
*Mojca*
Dan dan!

Shopgirl: sreča gor al dol, carica si! user posted image

babysurprise ne se jezit, boš dobila gubice user posted image user posted image user posted image Mene je šiptar na naši tržnici že večkrat nasral z gnilim ali plesnivim sadjem pa sem tudi besnela in rohnela ampak nimaš kaj. Greš drugič k drugemu. Čeprav me tale vedno tako lepo pocukrano pozdravi. Mogoče ima slabo vest user posted image

Kri: pri nas se vedno jemlje vodo, kri pa kot je anaj rekla 3x za vse preiskave za toxo, sifilis, hepatitis B. Kolikor pa se spomnem naredi vedno osnovno krvno sliko, brez diferencialke (se pravi samo ionogram brez CRPja, levkocitov...)

Včeraj sem bila v HM na Rudniku in je bolj žalostno vse skupaj. Imajo sicer ene 3/4 hlače znižane na 15e, ampak so ostale samo številke 48, manjše številke pa črne user posted image Jaz tudi moram počasi v nabavo, ker imam od prej samo dvojne dolge hlače. Sem pa enkrat v HM kupila ene kao za aerobiko hlače in imajo tak fejst širok pas pa mi noben ne verjame za niso nosečniške user posted image user posted image

Takole, zdaj pa šibamo ven!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 980
9.6.2009 19:48:52   
Emili1
Ojla čvekice!

Vijolca: jaz sem tudi dala sam 2 epruveti krviuser posted image . Drugič pa dam vodo. V bistvu, zaupam, da mi bodo pregledali kar je potrebno... Mah, sej 2 ginekologa v celi Sloveniji ne delata enako.

Tintata: vse naj naj! se pridružujem čestitki.

Mojca: a pol se ne splača it na v H&M na Rudnik? Jaz sem bila en mesec nazaj tam, pa so že takrat imeli ogroooomneee cunje za nosečnice, ma res..cele zavese. Ne vem komu to pordajo..mogoče pa tam visijo že skoz iste stvari, ker da si to oblečeš moraš nosit trojčke pa bit v 9m.user posted image user posted image

terida: jaz se še vedno švercam z navadnimi hlačami in vedno v pisarni sedim z odprtim gumbom, po kosilu pa sploh.user posted image

Zibka: WBuser posted image

babysurprise: dobordošla, še ena zgovorna nosečka.user posted image

druge sem že pozabila kaj moram pokomentirat, ampak vam želim vsem dobro, predvsem tistim na bolniški

Folna kislina: jaz bom še vedno pila Elevit..mi je tudi G rekel, da za boljši filing naj vzamem, predvsem zaradi železa. Sicer jo ne vzamem vsak dan, tako vsak drugi..oziroma ko se spomnim.. Zdaj je itak tok sadja, da se mi ne zdi potrebno pretiravat.

Lepo se imejte, se beremo!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 981
10.6.2009 7:26:38   
Zibka
Babysurpise, sem iz okolice Celja.
Sem pa malo razmišljala....meni bi bilo super, če bi se malo dobile na kavici...mogoče user posted image nosečke iz Celja in okolice- je katera za?

LP!

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 982
10.6.2009 8:09:06   
kaja13
Dobro jutro, sotrpinke!!

Dejte mi nekaj povedat... a ste se že kaj zredile? Jaz sem na koncu 14t in imam +2kg (treba je upoštevat, da je dete dober teden večje... 1dodaten gram gre na njegov računuser posted image ) Kako pa kaj vam kaže??

Folno sem nehala jesti konec 12t... sem mislila, da mi bo manj slabo, pa ni imelo vpliva.

Včeraj sem bila v Emporiumu. V Benetonu sem v SMALL nosečniško robo not padlauser posted image ... kot eno revše sem izgledala. Tale cajt je najslabsi... navadne hlace mi niso vec prav, nosečniške pa tud ne JUHUHU.

A veste kaj že dva dni mrzlično iščem... masažo za nosečkeuser posted image . Tok bi mi pasalo!!!

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 983
10.6.2009 8:20:44   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Včeraj sem bila v HM na Rudniku in je bolj žalostno vse skupaj. Imajo sicer ene 3/4 hlače znižane na 15e, ampak so ostale samo številke 48, manjše številke pa črne user posted image Jaz tudi moram počasi v nabavo, ker imam od prej samo dvojne dolge hlače. Sem pa enkrat v HM kupila ene kao za aerobiko hlače in imajo tak fejst širok pas pa mi noben ne verjame za niso nosečniške user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ravno danes sem nameravala it tja po hlače. Meni ni nič več prav in nujno rabim par hlač!!! Ena je o kg spraševala - nič mi ni prav, ker sem že na +3 user posted image Sem sicer zdaj že par tednov na istem, prej sem se pa kar fejst redila, ker sem bila non-stop lačna in sem pojedla vse, kar je prišlo mimo mene...

A imate kak predlog kam naj grem v Lj. pogledat za hlače, da ne bodo samo ogromne številke?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 984
10.6.2009 8:56:22   
kaja13
Terida... Popek, La Vie, Benetton (Emporium),.... te trgovine poznam, v Benettonu imajo kar nekaj izbire, samo meni je še preveliko. Za ostale pa ne vem.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 985
10.6.2009 9:18:58   
anaj22
dobro jutro user posted image

hlače: za H&M in C&A  moreš imet srečo da dobiš željeno št. manjše št. ful hitro grejo. Drugače sem si pa jaz v prvi nosečnosti dvoje hlače kar sama predelala, kavbojkam z nizkim pasom sem stran odparala pas in namesto njega prišila bombažen elastičen pas ki mi je prišel čez trebuh in sem jih nosila skor do 5 meseca. Pa tudi v H&M dobiš hlače z amhkim pasom ki se jih da ful dolgo ponosit, pa še po porodu so fine.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 986
10.6.2009 9:37:52   
marusi
ojla, punce!

jaz sem tudi vse HM in CA dals kozi: KR, LJ, NG... pa imajo same krompirjeve vreče. je pa na vodnikovi ena trgovinica, zraven vodnikovega hram, nasproti bolnice, kjer NIMAJO samo ogromnih cunj! jaz sem si tam ene hlače kupila, pa še neke druge zadevd. lpo, pa ceneje kot La vie, Popek. HM je sicer poceni, ampak je sama prodajalka rekla, da vse dobre cunje takoj gredo...

Kaja: kje pa boš iskala masažo za nosenice? v katerem kraju... ker meni bi tudi full pasalo, pa samo za KP vem, kje je, bi pa še za LJ rada zvedela, kjeje kakšna DOBRA!!!! masaža. sicer mislim, da zdaj lahko še vse masaže delamo, samo brez eteričnih olj, ker gredo v plodovnico...

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 987
10.6.2009 9:39:07   
tami2212
Pozdravljene vse srečke nosečke!!!

Spremljam in berem vas redno. Ker sem v januarju doživela SS, sem se odločila počakati, da bo 12T mimo, da bo za ziher. No, včeraj je bilo 12T, zato sem se vam takoj priključila. Sem pa do prejšnjega tedna ležala in pljuvala slino ali bruhala 24h na dan-grozauser posted image !!!No, vsaka nosečnost je posebna, nekatere še vedo ne, da so noseče, spet druge še spregovorijo ne, že bruhajo. Smrdi mi še vedno vse, predvsem, ko odprem hladilnik, uf!Vedno zajamem sapo in grem iz kuhinje v dnevno, šele nato upam spet zadihat!Moji podatki za seznam:
staost 29 let,2. user posted image , prva je bila SS, 1user posted image , ROK:22.12, NASLJ. PREGLED 9.7., IDRIJA.
Ravno včeraj sem imela pregled. Kri so mi vzeli že drugič in mi jo bodo vsak mesec, če še nisem prebolela toksoplazmoze, če pa sem jo, pa mi ne bo več treba, bomo videli. Igel se namreč zelo bojim...V petek, 12. imam nuhalno, komaj čakam!!!
Glede nosečniških hlač. Po SS sem shujšala 6 kg, tako, da mi je sedaj prav, kar sem nosila lani, vendar bo kmalu treba iti v shoping.
Drug mesec grem na poroko, pa mi je škoda nekaj zapravljat pretirano. A katera ve, kje imajo lepa, svečana oblačila za nosečke?

PRAV VSEM EN LEP POZDRAV!

Neposredna povezava do sporočila: 988
10.6.2009 10:10:00   
*Mojca*
Vidim da teče debata o kilah. Na prvem pregledu sem bila na +2.5, zdaj pa si sploh ne upam na vago. Včeraj sem merila ene oblekce in mi je bilo kr slabo ko sem se videla v ogledalu user posted image user posted image Bom na morju kar v brisačo zavita user posted image user posted image

Kar pa se tiče masaže sem februarja za roj.dan dobila bon za Sunnyja v LJ. Ker velja samo 1 leto in si takoj po porodu ne predstavljam ležat na trebuhu in sem do zdaj oklevala, sem se naročila v petek. Sicer ni nosečniška masaža, bom pa omenila pa se bo mogoče dalo kaj zmenit. Vam bom poročala kako je bilo.

Tami kar pa se tiče oblačil za poroko sem lani imela kr eno oblekco iz HM-a, sicer ni bila nosečniška, ampak je zgledala prav kjut. Tako da malo poglej tudi med normalnimi cunjami, se marsikaj najde.

Lep dan vsem skupaj, jaz grem malo na školjko viset user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tami2212)
Neposredna povezava do sporočila: 989
10.6.2009 10:17:08   
Netta
A veste kaj že dva dni mrzlično iščem... masažo za nosečkeuser posted image . Tok bi mi pasalo!!!

iz katerega konca si?? vem da jo imajo v Zdravilišču Laškouser posted image

slabosti - pa kdaj to mine no...pr men gre 14.teden proti koncu, pa mi je danes spet za bruhatuser posted image

hlače - sama sem dobila lepe bele kratke hlače v HM...sicer je pa zdaj itak poletje in bodo prišle oblekce v poštev...pa še prav moderne so take stisnjene pod prsmi...to pa dobite skoraj v vsaki štarcuniuser posted image

dopust - mene pa tako vleče na kakšno potovanje, na tuje, pa je moj bolj plašljiv kot jaz glede tega in bi bil on kar v sloveniji...kam se pa kaj ve odpravljate na dopust?

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 990
10.6.2009 11:06:47   
Anonimen
ellow!
mi smo s pregleda, vse ok!!! user posted image user posted image . dala kri, vodo, naj bi blo vse ok (je rekla, če ne bo, pokliče), pregled tud BP, je bil vaginalni, maternični vrat zaprt, ni krvavitev, vse poteka normalno!! Za rok sva rekla, da bo kar 25.12., čeprav po zadnji M. 12.12, 14 dni kasneje ! tko da bomo imeli res strička Božička user posted image joj, prav vesela sem:) jutri grem po 14h dneh v službo user posted image me prav zanima, kako bo:)

tiste, ki ste govorile za hlače: včerej sem bila v HM na Rudniku, dobila sem celo ene 3/4 za 12 pa še mal eur, imajo 50% znižanje. so imeli sam še tavelike številke 48 :D danes pa še dobijo novo robo, tako da kar hitro v akcijo. Jaz bom sedaj poklicala, da nam za bv hodila v LJ. Me pa že kar stare kavbojke stiskajo, sem imela včeraj kar gump odprt na poti v LJ user posted image
tista, ki rihta seznam: naslednji pregleed 15.7.

lep dan!
N

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 991
10.6.2009 12:04:47   
zmajči25
Pozdravljene souser posted image ! Nimam časa vedno kaj napisat, imam skozi gužvo v službi, vas pa skozi berem. Jaz sem OK, nobenih posebnih težav nimam, upam da bo tako tudi ostalo.
Ko je že debata o kilah... Jaz se ful pazim, ker se res bojim da se bom preveč zredila (lani sem z veliko muko shujšala za 25 kg, da sem prišla na idealno težo) in sem zdej spet v strahu, da bom kot nasedli kit. Vsaki dan se tehtam in zaenkrat nimam nobenega kg več, upam da bo tako čim dlje ostalo. Koliko pa je sploh normalno, da se zrediš v prvih treh mesecih? Edino, kar se pregrešim, je kaj sladkega (piškot, košček čokolade), ker brez sladkega res ne zdržim! Telovadim še vedno, čeprav sem opazila, da zadnjič ko sem bila (prejšnji četrtek) sem že težko zdržala do konca aerobike in sem se vmes dosti ustavljala in počivala. Se pa moram pozanimat za kakšno aerobiko za nosečke, da ostanem koliko toliko fit, ne bi se rada spet zalenila.
Nuhalno imam naslednji teden, prav tako naslednji pregled, komaj čakam da vidim malega bejbija!
Šibam delat... Želim vam čim manj slabosti!user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 992
10.6.2009 12:17:28   
terida
Hvala vsem za odgovore glede hlač user posted image user posted image user posted image
Danes bom šla v akcijo in vam jutri sporočim kaj sem našla.

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 993
10.6.2009 12:29:22   
kaja13
Masaža... v Ljubljani jo iščem. V Sunny hodim ne nege obraza in je SUPER. Tista, ki traja 2 uri... fuul te masira...
Za nosečke pa mi je kolegica priporočala go. Slavico v Aquarius studiu na Kotnikovi 30. Naročena sem v torek user posted image in vam poročam. Najprej grem na masažo, pol pa na pregled... v soboto pa na morje za 14 dniuser posted image . KOMAJ ČAKAM!!!!!!.

Slabosti.... ena je vprašala kdaj se nehajo... NIKOLI... očitno. Jaz imam tudi že dost tega.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 994
10.6.2009 12:31:24   
*nivea
ojla decemberske user posted image

berem vas redno, za pisat mi pa zmanjka časa.

hlače: sem mela malo večje hlače, pa sem potem letos pozimi shujšala, tak da mi te hlače od lanskega poletja so kar vredu. sicer pa bom jaz tudi zdaj še večkrat v krilo se oblekla pa bo.

kak je z nosečniško slabostjo oz. kak dolgo to lahko traja, nimam pojma, ker, da potrkam na les, jaz nisem niti enkrat bruhala.
pa bom jutri stopila v 14.teden.  tak da sem glede tega srečnica.

ja, sem pa povedala v službi za nosečnost in so fejst veseli za mene. itak sem javna dela, pa bi z decembrom odšla, bom pa zdaj pač 2 mesca prej user posted image
mi je pa sodelavka rekla, da se potem ko mi porodniška konča, mogoče spet vrnem na staro mesto, ker bom izpolnjevala spet pogoje za javna dela user posted image

aja, ne paše mi pa edino kava. edino ledeno kavo lehko spijem, vroča pa mi je bljak.. edina stvar ka mi je nej okej..

tintara z zamudo, a vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

mejte se

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 995
10.6.2009 13:26:04   
martinca
pozdravljene!

kaja
, jaz sem od zanositve pa do sedaj vzela 1 kilo dol. ampak trebušček pa se mi že lepo vidi. tak da zgleda gre vse na trebuh HB. saj še tak imam iz prve nosečnosti 6+.user posted image

anaj, ti pa si super, da si si kar sama hlače predelala, kaj pa če znaš. jaz ne znam, priznamuser posted image . HB še imam trojne hlače in eno krilo iz prve nosečnosti in bom to sedaj vse ponosila. potem pa bom stran vrgla.

nezy, super za uspešen pregled. si me pa nasmejala z odprtim gumbom,user posted image sem jaz tudi še to kak mesec nazaj počela potem pa sem začela kar nosečniške hlače nosit in nisem imela več problemov.

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 996
10.6.2009 13:31:49   
Anonimen
mene je pa zdej klicala iz P, da je izvid vode slab user posted image user posted image user posted image user posted image a je mogoče to še ktera imela? zdej me je pa spet čist vrgl tole :((

(odgovor članu *nivea)
  Neposredna povezava do sporočila: 997
10.6.2009 13:32:16   
babysurprise
nezy zrihtano. dobila nakterine, še mal za povrh. so moja večerja včasih pa tut zajtrk, ker mi je po vsem drugem mal slabo. sem nektonjam user posted image  še velik sadja nas čaka...
ja ja 1 dan sva narazen. nuhalno sem izbrala v petek od 3 datumov. greva z user posted image  otroke bova pa pri babi pustila. tavelika vse pove drugač. sam upam da bo vse v redu, ker sem bolj pozno začela jemat elevit. sem pa iz CEljskega. maš pa pozen pregled? sem mislila da sem jaz mela konec maja pozno user posted image  pol še nimaš slikce z UZ?

natasa28 verjetno do konca, ker mam elevit, pa je še par drugih stvari zraven pa pol za dojenje tut ni slabo.

mojca pa veš kaj mi je pol reku? sej nisi jezna ne? sej če bi vidu, ti ne bi dal. ja pa ja. mam pa par nektarin šenkanih user posted image  nč slabe vesti, js bi polne vrečke od drugga mimo njega nesla, pa mal pogledala njegovo sadje pa rekla da sem bolš kupla. Kolko je staro prvo dete?

emili1 hvala user posted image  tole z odprtim gumbom ni slabo, sam mal nerodno ko lezeš iz avta pa pol zapenjaš user posted image

zibka no pol smo pa blizu. js mam ravno namen čimprej it v ce še h eni kolegici sam nimam datuma. če ne jutr pa v začetku naslednjega tedna. pa enega plazilčka bom s seboj pripeljala.

kaja13 zaenkrat še nič dodatnega samo 6+ od počasnega bivšega hujšanja. tak da prednost že imam user posted image  za masažo pa mam različne info. enkrat mi je en maser razlagu, da je ženo do 5m masiru, ko je na trebuhu ležala, js pa v 3nisem mogla user posted image  

mirjam80 js mam tut slabše in bolše dneve. drugače nimam slabosti, mi je pa slabo vsakič ko pojem kaj sladkega, če zjutraj pojem kaj z mlekom... dejansko posledica kaj pojem. Zdaj sem bolj na sadju in večino časa se počutim čisto v redu, včasih se malo pregrešim.

zmajči25 par kilogramov. jst sem se prvič in drugič nekje 6. sem se tolažla da je bla sam voda user posted image

tintara vse naj naj user posted image

zdaj pa verjamem v božička :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 998
10.6.2009 14:27:24   
marusi
u, ste naklepetale! prav fino vas je brati...

kile: jaz sem še predno sem sploh zvedela, da sem noseča šla gor za 5 kg!!!!! groza, ampak je moja G rekla, da je ok... zdaj pa vztrajam tam. sicer sem pa prebrala, da naj bi se žesnke, ki so predebele zredile za 6-8 kg, normalne za mislim, da je bilo okoli 13, presuhe pa za 16-18 kg. se pač tolažim, da sem bila presuha :) :)...

masaža: kaja, prorčaj, kako je bilo

dopust: jaz tudi ne upam leteti niti s trajektom kam iti, tako, da nimava pojma, kam bova šla... ali ima katera kako idejo? hrvaške NE maram!

Neposredna povezava do sporočila: 999
10.6.2009 14:30:59   
ShopGirl
tintara: vse naj naj, lepo praznujte!

nezy: mene je sestra opozorila, da če ne bom spila vsaj dva deci vode predn grem dat urin da zna bit izvid slab. Pa še to: prvi curek vode spusti....v lonček je treba ujeti srednji curek user posted image  mal mi je smešno tole pisat, ampak tko je meni sestra svetovala. Skratka don't worry!!! Sekirali se bomo če bojo izvidi krvi slabši, pa še to se da vse popravit. Bodmo pozitivne...

Mojca, jst mam tut ene hlače za aerobiko iz HM s širšim pasom in so res super, kot nalašč za nosečke user posted image  tole si me dobr spomnila, sm že čisto pozabla na njih...pa take fajn mehke so, super.

kaja13, jst sm tut hecna v nosečniški robi user posted image  sicer so mi hlače prav, pač take small, benettonove...sam pač manjka neki spredi, da jim da pravi pomen user posted image  pa sm se tok nasmejala k si napisala da si kot eno "revše" zgledala, sm se takoj nase spomnla user posted image  

oh ja, dons mam pa en tak težek dan v službi, komi čakam da grem domov ker se mi full spi in komi gledam. Preveč sm se najedla za kosilo,... itak. V glavnm, rabm dopust, pa grem šele avgusta. Če bi prej vedla da bom nosečka bi šla že prej user posted image  Tko mava pa že rezerviran in sam upam da ne bom preveč bajsika do takrat, ker mi bo čist prevroče user posted image
neki ste o kilah mele debato: jst sm mal v minusu zdej mam ene 62 kg, glede na to da sm skos lačna bom pa hitr nadoknadla in presegla prejšnjo kilažo user posted image
Itak je pa logično da bojo šle kile počasi gor. Sam preveč ne smejo it user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.