|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
10.6.2009 14:45:07   
babysurprise
nezy kaj pa je bilo slabo? men ni nič kaj posebnega rekla. je pa res kar je shop girl rekla, srednji curek. boš šla pa še enkrat...

marusi user posted image  hrvaške al hrvatov? men je par lokacij lepih, sam do tja pridet je hudič. policaji so postal prav zlobni al smo mel pa srečo. pa draži se vse doli. poskusi last minute

ja čvekice so decemberke, js ne vem če bom lahk sledila... občasno... velik nas je user posted image

< Sporočilo je popravil babysurprise -- 10.6.2009 14:46:20 >

zdaj pa verjamem v božička :-)

(odgovor članu babysurprise)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
10.6.2009 14:51:57   
zmajči25
Glede dopusta pa tako: mislim, da če nimaš posebnih težav, da greš lahko kamorkoli, tudi letalo ni neka ovira, edino kar vidim kot problem je, da se ti na dopustu kaj zgodi, v tistem kraju, kjer si pa nimajo primerne zdravstvene oskrbe. Vse ostalo se mi zdi sprejemljivo. Mi gremo čez dva tedna na križarjenje in komaj čakamuser posted image , res rabim dopust!

Neposredna povezava do sporočila: 1002
10.6.2009 15:39:19   
Anonimen
@ Babysurpise & ShopGirl:klicala me je sestra, zelo zelo neprofesionalna, začela govort, da G.z mojim izvidom vode ni bil zadovoljen, da so beljakovine al kaj, in da moram pit Ursi čaj. naslednjo sredo moram še 1x dat vodo, če ne bo ok, pa naprej (tako je rekla). Je bila tut tok nesramna sestra, s takim načinom povedala, da je ful prestrašla! Sej zdej sem ziher spila že 2l,odkar me je klicala user posted image in 10x na vodi :) Je pa res, da nisem dala srednji curek; zjutraj predno sem šla, sem že doma 2x pošteno, tam pa res na silo, tok da sem pokrila dno! (se opravicujem za "podrobni opis" moje vode). kri pa imam HB dobro, to sem vedno imela, naj kar tak ostane!

@baby: ja 1.pregled sem imela drgač 11.maja že, dans je bila 1. posvetovalnica :)

nekaj me zanima: a ni v nosečnosti Ursi čaj nedovoljen? pa zakaj ga G.priporočajo?

uživejte, grem malo na sončka, dokler ga je še kaj!
N

(odgovor članu zmajči25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1003
10.6.2009 16:15:10   
ShopGirl
nezy, tega čaja ne poznam, bi pa rekla da je važno le da piješ veliko tekočine. Jaz pijem premalo...in se probam zdej malo bolj pazit da več spijem. Sej veš, voda odvaja strupke...pa še celulit odplakne user posted image   čeprou mojga mal težje ker je bolj kompaktne sorte user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
10.6.2009 16:49:29   
Zibka
Babysurrprise- kakega plazilčka?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
10.6.2009 17:36:47   
babysurprise
nezy po moje ni nič kritičnega, ti se kar nacejaj s tekočino pa bo drugič ziher bolje. za vodo dat pa zdaj veš kako. sam vem ko kaj slišiš te že zaskrbi takoj da je nekaj narobe, smo pač mal bolj panične v tem času user posted image
za ursi čaj prvič slišim da bi bilo prepovedano. jaz sem ga pila zaradi vnetja ledvic. zdaj pa najraj roibos vanilija, proti koncu pa bom malinovega.

zibka takega v plenicah user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
10.6.2009 18:29:57   
Zibka
Mene pa resno zanima kaj vse je prepovedano uživati v nosečnosti: ok poleg surovega mesa, in vsega v čemer je lahko salmunela, ...bolj  mislim na zelišča:
v bolnici me je ena nosečka prestrašila, da ne smem jesti ali piti nič od bezga, razen če je bil bezeg prekuhan (jaz pa že celo nosečnost lepo pijem bezgov sok, ker ga obožujem), pa da ne smemo piti koprivovega čaja, in nekaterih drugih zelišč. Ve katera kaj več o tem?

Neposredna povezava do sporočila: 1007
10.6.2009 19:33:58   
lana24
Ojla!
Mene pa se vedno boli glava in sploh ne neha!!sem vzela en lekadol pa nič ni pomagalo...Boli me pa že od sobote in sploh ne neha,razen če spim in imam temo.Če se bo to nadaljevalo se mi bo zmešalouser posted image .A ima se katera takšne težave?Pregled imam šele v petek in ne vem kaj mi lahko ginekolog sploh pomaga user posted image

O kilah pa: sem ravno stopila v 15 teden in imam 3+
Oblačila za nosečke:la vie ima fajn hlačeuser posted image

lp vsem

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
10.6.2009 19:40:09   
*Mojca*
Ufff ste pa naklofale. Bravo user posted image user posted image

babysurprise: očitno so vsi ti šiptarji isti. Samo da prodajo. Mene je danes recimo spet nasral z gnilo lubenico. No, saj sem jo obrezala, ampak vseeno je kilca šla stran user posted image user posted image user posted image
Luka bo 24.6. pihal prvo svečko user posted image

dopust: meni tud Hrvati ne potegnejo, Dalmacija pa ful. Letos gremo na Pašman. Upam, da bo ok.

nezy: ne sekiraj se. Jaz sem v prvi nosečnosti vedno imela v urinu beljakovine in bakterije. Pa ni G nič komplicirala. Panko zaženejo ker je to lahko znak preeklampsije. Beljakovine v urinu, visok krvni tlak in otekline. Če imaš samo beljakovine v urinu ni panike. Ne sekiraj se.

Zibka: če nisi prebolea toksoplazmoze naj bi bila prepovedana sumljiva živila (pršut, zelenjava iz vrta po kateri lahko mačke pišajo,...). Potem naj bi bili prepovedani plesnivi siri, bezeg,... Po pravici ti povem, da se jaz nič od tega ne držim oz. se probam brzdat. Sem recimo nora na gorgonzolo in jo pač pojem 1 košček ne pa celo kilo user posted image user posted image Solato iz babičinega vrta pač fajn operem in to je to. Ker če se začneš obremenjevat s tem kaj lahko in česa ne smeš pol ne prideš nikamor. Moje mnenje pačvuser posted image

No, prej sem bila v HMu in končno našla ene 3/4 hlače. Hvala bogu user posted image user posted image So očitno res dobili nekaj nove robe.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
10.6.2009 19:55:39   
Zibka
Ja, kar je v povezavi s toksoplazmozo razumem. Jaz sem že prekužena, tako da s tem nimam težav. user posted image   Ampak zakaj ne smem bezga? Česa še ne?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
10.6.2009 19:57:21   
*Mojca*
Bezeg naj bi bil diuretik. Čeprav sem se ga jaz že prejšnjič nacejala, zdaj pa tud ne šparam. V bistvu sem nekje na rr to prebrala. Ampak kdo se lahko upre tako dobremu okusu. Še posebej če ti babica naredi? Jaz ne user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
10.6.2009 19:59:01   
Zibka
Evo našla se tole:
Bezeg in nosečniceSicer pa, kot pravi Majes, tudi za bezeg velja popolnoma enako opozorilo kot za druga zelišča: "Z uživanjem zelišč nikoli ne smete pretiravati! Tudi v tem primeru je treba upoštevati PRAVILO ZMERNOSTI!" Nosečnicam pa svetuje, naj na dan ne popijejo več kot tri skodelice bezgovega čaja na dan, najbolje v kombinaciji z drugimi zelišči. "Najboljša je kombinacija bezga in melise, tropotca, plemenite ali vodne mete ali v kombinaciji s koprivo." Majes svetuje previdnost tudi pri uživanju bezgove šabese, en do dva kozarca na dan.  Ocvrt bezeg ali bezeg z jajcem pa jim popolnoma odsvetuje.Po pojasnila smo se obrnili tudi v lekarno kjer nam je farmacevtka pojasnila, da nosečnicam uživanja zelišč ne priporočajo. "Za razliko od zdravil, zelišča niso testirana v laboratorijih."  Sicer pa je bezeg znan po tem, da iz telesa odvaja vodo, kar lahko pripelje tudi do dehidracije in tudi zato ni priporočljiv za nosečnice, zaključuje farmatcevtka.

No, ni take panike, če mene vprašate user posted image No, dejmo zbrat še kaka zelišča, na katera moramo biti še posebej pozorni...- kopriva- ...?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
10.6.2009 20:54:45   
Anonimen
@Zibka: kakor jaz vem, je kopriva priporočljiva ? ker čisti kri, zelo blagodejno vpliva.. pa za odvajanje vode je zelo primerna
moras pa pit v zmernih tekočinah, po požirkih. js jo pijem že odkar pomnem (pred nosečnostjo).
lp
ps. pa hvala vam bejbe za spodbudne besede! cmok!! user posted image

< Sporočilo je popravil nEzY -- 10.6.2009 20:55:59 >

(odgovor članu Zibka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1013
10.6.2009 21:06:22   
babysurprise
lana24 mene boli glava če premalo pijem, ampak to je že manj kot liter na dan, ker spijem od 3-5l normalno. a zdaj je že bolje?

zibka

Živila, ki se jim med nosečnostjo raje izognite, so:
  • Mehki starani siri in siri s plemenito plesnijo so na seznamu prepovedanih živil zelo visoko. Njihovo uživanje lahko pripelje do močne infekcije, ki lahko sproži splav, lahko pripelje do rojstva mrtvega otroka ali pa se otrok rodi zelo bolan. Čeprav so posledice lahko katastrofalne, pa so ti pojavi razmeroma redki. Ste ljubiteljica mehkih sirov? Posezite po sirnih namazih, feta siru ali rikoti.
  • Surova, neprekuhana jajca lahko najdete v doma pripravljeni majonezi, vsebujejo jih pa tudi že pripravljeni solatni prelivi in omake za pomakanje prigrizkov. Pazljivi bodite tudi pri izbiri sladic, saj so surova jajca ena od sestavin pri čokoladnem moussu, tiramisuju in domačemu sladoledu. Zakaj so tako nevarna? Zaradi pojava salmonele, ki pri materi lahko povzroči resno bolezensko stanje.
  • Jetra, saj vsebujejo veliko vitamina A, ta pa lahko v prevelikih količinah škoduje otroku.
  • Surovo meso in ribe lahko povzročijo toksoplazmo, ki je za zdravje razvijajočega se otroka zelo nevarna. Pri njem lahko nastanejo poškodbe srca, kot najhujša posledica toksoplazme pa je rojstvo mrtvega otroka.
  • Premalo pogreti že pripravljeni obroki – če se odločite zanje, poskrbite, da hrano dobro pogrejete ali prekuhate, in se s tem izognite morebitnemu pojavu listerioze, bakterijske bolezni.
  • Neoprano sadje in zelenjava – čeprav sta za nosečnice zelo priporočljiva, bodite pozorni, da ju dobro operete! Zakaj? Zaradi povečane možnosti pojava toksoplazme in listerioze.
  • Oreščki, če ste vi ali vaš partner nanje alergični, če imate seneno mrzlico oziroma nahod, izpuščaje ali astmo.
  • Paštete, tudi vegeterijanske.
  • Morski pes in mečarica, ker vsebujeta veliko železa, ki lahko negativno vpliva na razvoj otrokovega živčnega sistema.
  • Školjke, polži in raki, so med prepovedanimi živili, če jih uživate surove.

mojca a to je bil isti? user posted image  o to bo pa kmlau ena torta padla... pečeš?

(odgovor članu lana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
10.6.2009 21:16:13   
babysurprise
no ko gre ravno tema o kilogramih, sem našla eno tabelo...

Tabela: Normalno povečanje telesne teže v nosečnosti (Pokorn, 1996)
noče mi je prilept

link http://www.svetovanje-vedezevanje.si/nosecnice/nosecnost.html

< Sporočilo je popravil babysurprise -- 10.6.2009 21:18:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 1015
10.6.2009 21:22:28   
*Mojca*
babysurprise: če kupuješ na tržnici Moste pol je isti user posted image user posted image user posted image torto pa bom sama pekla. Pikapolonco. Upam, da bo ratala. Če uspe vam pripnem kako slikco user posted image

Kar pa se tiče tele tabele sem jaz dobila že tolk kil da bi mogla bit v 24.tednu user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1016
10.6.2009 21:31:49   
babysurprise
mojca sem mislila če te je isti večkrat nahecal user posted image  jaz nisem iz lj.
a večkrat torte pečeš? js sem jih nekaj, če boš rabla kak nasvet...
a ti boš pol prej rodila? user posted image  user posted image  user posted image  nč bat, js tut vedn vsaj dupliram to tabelo. pol bi mogla met dvojčke user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
10.6.2009 21:41:54   
*Mojca*
ajaaaa, sem mislila če je bil isti kot tvoj user posted image user posted image Mah ne vem, tle so eni 3 štanti, prodajalci se selijo iz enega na drugega in vsi so si podobni. Tako da sploh ne vem če je isti user posted image user posted image

Torte...hmmm...moja specialiteta je nutelina z bananami. Zdaj mislim kupit en manjši modelček za glavo od pikapoke, trup bo pa tavelik model. Ne vem še točno kako bi jo barvala. Sem jo mislila najprej polit s čokolado, potem pa navrh barvat s nečim na rdeče. Mogoče kar rdečo barvo v smetano? Oči bodo itak bele in to je smetana. Če imaš kakšen nasvet glede teh barvanj se priporočam. Moje torte so vedno bele al rjaveuser posted image user posted image

O kilah pa res ne bi user posted image user posted image Glede na vamp bi šla lahko rodit še enkrat avgusta. Za vikend sem spoznala 2 septebmrke in sta obe imele manjši trebuh od mene user posted image

Takole, zdaj pa grem počasi spat, ker se mi že počasi blede. Lahko noč!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1018
10.6.2009 21:53:40   
babysurprise
no se boma zmenle
js nosim oblapne majčke, da se sploh ne vidi
lepo spi user posted image
p.s. men se včasih sanja kak naj torto nardim user posted image

< Sporočilo je popravil babysurprise -- 10.6.2009 21:55:12 >

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
10.6.2009 22:14:32   
marusi
babysurprise: mhm... o hrvaški in hrvatih raje ne bi.... imam približno tako mnenje kot moj prijatelj o italiji: da bi bila najlepša država na svetu, če tam ne bi bilo italijanov...

bezeg:

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
10.6.2009 22:26:06   
marusi
ups... napačen knof :(...

torej: bezeg: sem full naokrog spraševala... dejansko je panika zaradi dehidracij in ker odvaja vodo in pospešuje potenje... jaz sem ga pa tooooliko letos naredila...

kopriva ista fora... samo jo najdete v pregnancy tea od teekane (by the way  je full dober čajček... če ga malo ohladiš je super ledeni čaj!)

zelišča: ni dokazov, zato jih nekateri odsvetujejo, drugi pa favorizirajo. jaz kar precej primerjam z rusijo in moram reči, da so tam čisto drugi pristopi, pa ženske prav tako rojevajo zdrave otroke in rav tako imajo težave kot me...

zibka: ali so ti razložili, takaj ne bi jedli ocvrtih bezgovihcvetovuser posted image  jaz sem se jih letos takoooo najedla, ker nikjer nisem našla info, da se jih ne sme...

tekočina: jaz sem navajena vedno full popiti, vsaj 2-3 litre... zdaj mi pa nič ne paše, ker mi je potem slabo in bruham... tudi, če počasi...

dopust: zdaj je vse ok ampak, kaj ša če gre kaj narobe? jaz sem se kar za trdna tla odločila - avto pa nobenih fiksnih datumov...
a ima katera kakšno idejo? malo misliva na toskano, provanso....

lahko noč vsem :)

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
11.6.2009 7:13:49   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: zmajči25

Koliko pa je sploh normalno, da se zrediš v prvih treh mesecih?

Bolj ali manj si na istem s kg. Po 13.t se rediš okoli 250 - 300g na teden. Zadnjih mesecih pa za 400 - 500g na teden. Normalno je da pridobiš od 8 do 12kg.

To imam v knjigi:

KAM SE RAZPOREDI TEŽA?

3,4kg - dodatna maščoba
3,3kg - doječkova teža
1,4kg - dodatna kri v telesu
1kg - dodatna tekočina v telesu
0,9kg- maternica
0,5kg - plodovnica
0,5kg- posteljica
0,5kg - prsi

Samo ne smeš pozabit, da ne jemo za 2 kot so rekli na starih časov user posted image  Gibaj se, zdravo jej in bo vse ok. Vem je težko, ker tudi jaz imam skoz lušte za sladoled, čips in pivo user posted image  da poskusim čim manj vse imet. No saj doma imam 11 mes punčko, da sem zaposlena cel dan user posted image

V porodnišnici sem imela 2 v sobi kar so se za 30kg redile user posted image  Veliko se za 20kg ampak 30kg je pa preveč bi jaz rekla.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
11.6.2009 7:18:24   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: babysurprise

no ko gre ravno tema o kilogramih, sem našla eno tabelo...

Tabela: Normalno povečanje telesne teže v nosečnosti (Pokorn, 1996)
noče mi je prilept

link http://www.svetovanje-vedezevanje.si/nosecnice/nosecnost.html

Super je to user posted image  No to ti vse povej user posted image  Seveda je vsaka drugačna.

Jaz imam tudi user posted image  sladkorno, da itak moram paziti kaj jem in koliko. Pri 1. user posted image  sem izgubila 25kg zaradi te diete. HB, da sem bila pretežka in je bilo vse ok. Sedaj pa ne vem kako bo. Več kot 15kg ne bi izgubila. Potem bom res kot supermodel user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1023
11.6.2009 7:49:35   
terida
Živjo, samo na hitro: vam sporočam, da sem potem včeraj uspešno šopingirala user posted image Kupila sem si ene dolge hlače v trgovinici na Vodnikovi in potem še ene 3/4 v H & M na Rudniku. Zdaj sem preskrbljena za en čas. Hvala vsem za nasvete user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nEzY

nekaj me zanima: a ni v nosečnosti Ursi čaj nedovoljen? pa zakaj ga G.priporočajo?

Za nosečnost v bistvu ne vem, vem pa, da so mi ga odsvetovali med dojenjem. In ker je dokaj naraven, mi ni bilo jasno zakaj. Zdaj ko berem še druge prepovedi glede zelišč se mi pa počasi začenja svitat v čem je problem - zelišča res niso v redu raziskana oz. testiranja in zato se jih zdravniki / farmacevti "bojijo". Čeprav če je neka stvar, kot npr. bezeg, problematična samo zaradi tega, ker odvaja vodo, jaz ne vidim hudega problema. Pač več moraš spit takrat, pa je user posted image
No, da se vrnem k čaju - odsvetujejo ursi, a imaš dobro alternativo: kupi v lekarni brusnice in iz njih si delaj čaj. Brusnice so krasne za vnetje mehurja in jaz sem se vedno tako pozdravila, ko nisem smela ursija pit. Pa to ni kak nasvet od babic - meni so jih v lekarni priporočili.

Zdaj moram pa res šibat, danes imam toliko dela, da se ven ne vidim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
11.6.2009 8:47:06   
vijolca
Uf, ampak tista tabelca je pa huda user posted image ! Te kar malo strezni! Meni sicer tehtnica pokaže le eno kilo več (na koncu 13. tedna) kot pred nosečnostjo, samo kaj ko sem izgubila vsaj kaki 2 kili mišic, ker sem nehala teč! Moram reč, da sem se okrog bokov tako lepo zaoblila user posted image , v starih časih bi se tepli za mene, ker zgledam precej "rodovitno"! user posted image Ampak, do konca 16. tedna tedna pa ne vem, če mi bo uspelo zadržati to težo...user posted image

Glede zelišč, prebrala sem, da eterična olja mnogih začimb, kot so bazilika, žajbelj, rožmarin, timijan idr. povzročajo krče maternice in se s kakimi takimi olji ni za hecat (če se pri nas to sploh dobi), v normalnih količinah v prehrani pa naj ne bi bilo mogoče teh vrednosti doseči. Vendar pa sama veliko kuham, nekaj tudi po receptih Jamieja Oliverja, kjer verjetno veste, da grejo začimbe v jed po žličkah. In zadnjič res skuham njegovo čičerikino juho, kjer dam za 2 žličko in pol suhega rožmarina. Moram reči, da takega špikanja po maternici, od kar sem noseča nisem čutila in bom naslednjič kar malo bolj pazila.

Sem pa pri vseh teh prepovedih v nosečniški prehrani naredila do sedaj eno veliko napako, in sicer sem v restavraciji naročila pljučne medaljone. Seveda so prišli not svetlo roza, jaz pa en grižljaj že žvečim user posted image Zato sem jih pač do konca pojedla, zaenkrat mi ni še nič, čeprav je za toksoplazmozo čas 1 mesec, se mi zdi... Ne bi se smela pa tako hecat.

Toliko za enkrat, pa veliko uspehov pri nosečniških šopingih, mislim, da se tudi meni že en približuje!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.