Anuš
|
No, se spet malo javim. Zadnje čase sem ful zmatrana, zaspana in popoldne mi postane precej slabo . Kva je zdej to? Do zdej je blo vse ok, a zdej me bo pa začel matrat NS je tudi za nami. In je vse v redu . Smo vsi trije šli, pol pa na sladoled za . 1:5717 je pa tveganje za DS. Meni se zdi super, samo mi ni pa noben reku WAW. Kolk pa pride cifra (nezy), ki je potrebna za rezultat 14 in 15-letnice ? To bi se mi ful fajn zdelo slišat . Glede spola: sva povedala, da nočeva zvedt. In kaže ona vse živo, pa pride do popka in kar gre dol in midva kar gledava. Sej moj sploh ni vedu kje je in kaj gleda , sam jst sem pa vidla . Ampak men je res tolk d best čakat do konca , tudi drgač mam ful rada presenečenja , da bom videno kar zbrisala iz spomina . Si skos govorim, da je ful možnosti, da je tisto drugo. Pa še na fotki 3D se lepo vidi. AAAAAAA araz: super, da gre tako, kot si vse želimo Športanje in jaz: Še vztrajam Upam, da do konca, ker mi ful paše, se ful dobr počutim. Jutri grem okol 6.30 laufat za kakšne 45 minut, ker kasneje še sedim težko v tej vročini. Ne bi se rada zvrnila v kakšen obcestni jarek . Pa še ne maram tečt v gužvi. Včasih se moraš tekačem, ki trenirajo v skupini po 20-30 prav umaknit, da se spelejo. Tečem že cel lajf, pa še nikol ni blo takšne gužve po Rožniku in PST-ju. Tale POLET je naredu pravo revolucijo. Samo tečejo zvečer, tako da se jim da izognit, če greš zjutraj. Pa pilates bi blo dobro delat, pa si kar težko vzamem cajt oz. se mi ne da . Me vse tišči . Vikend: Smo šli na Rakitno pogledat. Noro! Vse je tako dišeče in lepih barv, pa super klima. Za spočit se do konca. Kile: mensezdi, da isto . Se rajš ne tehtam. Da se brez veze ne sekiram. Sem se pa prvič zredila za 16 kg in jih zgubila v 1 mesecu. Tako, da uživam v vsakem grižljaju Trebuh: Nimam nobene nazorne slike, se bom lotila in jo nalimala. Je pa že kar velik. Men se itak vid že skor od začetka. Nisem mogla skrit niti s širokimi majicami. So me začel spraševat že pri 7 tednih, če sem noseča. Grem spat, čao
|