tintara
|
Anuš in Emili1: hvala za čestitke. Ena tortica je padla prejšnji vikend, eno mam pa dons namen nardit (za našo big family). A veste, da sem dobila od sodelvk majčko (iz Popka), ki ima na trebuhu narisnega fantka in punčko, vmes pa ali. Lušna ful. So rekle, da so se odločale, ali bi to, ali tisto pridem decembra, pa da je ta bolj univerzalna, k jo lahko vsako nosečnost nosiš. To je res, sam ne vem, če bo še kaj velik nosečnosti pred mano?? Vseeno sta za menoj že dva CR, želja po 4 otrocih pa vseeno ostaja. No, bomo videl. Emili1: vidim, da ti tabelce ful niso všeč. V bistvu se do določene mere strinjam, čeprav meni je fajn prbl vedet (občasno) kdaj ima katera rok. No, tisto s trebuhi pa dvomim da bom kaj dodajala. Ma ni moj neki lepi trebuh za v svet dat. Saj, za tiste k ste suhe, sam... To bi jaz mogla pri ta prvi nosečnosti delat, ne pa zdaj. Kopalke: me najbrž ne bomo rabile nosečniških, vsaj jaz jih še nikoli nisem ( prvič rok v začetku novembra, drugič v začetku decembra). So mi pa bolj sedle dvodelne, ker si spodnji del loh mal dol spodvihaš, če je treba. Enodelne pa znajo bit premjhna kmal, no, ne vem. Dopust: Jaz nisem nikoli kaj velik cvikala. Prvič sva šla na Hvar, drugič smo bili na SArdiniji in čez dober teden (no, bolj švoh dva tedna), gremo spet na Sardinijo. To je ene 5 ur vožnje z avtom + trajekt 8 ur. Ma, sem lani, ko smo bili, vidla tam ful nosečnic in to z orenk trebuhi, ne tak kot bo moj. Res da so Italjinke in da se pol znajo zmenit v bonici/porodnišnici, ampak jaz sme odločena, da meni ne bo nič. Pika. Zagotovo pa to ni pogojeno s krajem dopustovanja. Je pa potem,. če že pristaneš v bolnici, ležje če si pri nas. To se pa strinjam. Smo pa v drugi nosečnosti na Sardiniji imeli sineka v bolnici, ker je ful dehidriral (bruhal in driska), pa smo tudi preživeli. Ni bil ravno dopust po moji izbiri, mislim, da zmagamo, če predstavljamo najslabši dopust, ampak vseeno. In vam povem, da so v primerjavi z našimi otroškimi bolnicami, tam zakon. Vsak otrok ima zraven še eno posteljo za mame in ne tako kot pri nas, ko si ves polomljen na stolu/postelji. Pa obroki so bili za vse zastonj (še za očkata na obisku), pri nas se vse plača,. tudi bivanje za mame!!!! No, pa vseeno ne bi ponovila tega, da ne bo pomote. Nič treba delat. Čau bau, T
|