|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
11.6.2009 22:51:06   
riba83
oooooooooooojla!

(odgovor članu kajkakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
11.6.2009 22:54:16   
riba83
Heeeej!

Veselo se javljam, in sporočam da je bilo na NS vse v najlepšem reduuser posted image , otrok je velik že 6,69 cm, predviden datum poroda pa naj bi bil 18.12. Bom pa videla kaj mi bo ginekolog povedal v torek ko imam pregled, glede datuma.

Zdaj pa grem spat, lepo se imejte in uživajte.

Papa

(odgovor članu kajkakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
11.6.2009 23:39:04   
marusi
emili: ta iz mercatorja pa sploh ni problema.... ne boš verjel, kaj mu dodajajo - krompir... no, saj jaz to že dolgo vem, pa ga sveeno jem :) je ok, če ni kakšnega domačega kje... smo bii zadnji v eniu osmici in sem se ga takoooo najedla... je bil res dober... lotila sem se ga pa ravno zato, ker je v kupljenih toliko čudnih zadev... 
kle si pa našla nosečniški pilates?

sadna torta: poglej malo po netu, sicer je pa full dobra varianta, da narediš galetto ali pa kaki drugi puding namesto na mleku na kompotu (vodici, sadje pa porabiš za filo) - nizkokalorično, pa super dobro! spodaj pa pač biskvit (narediš ali kupiš). full dobra varinta so pa tudi zmiksani piškoti, z nečim (zdaj pač to ni alkohol) skupaj zlepljeni. pride kot krhko testo...

čokolada: vsrednji šoli sem pojedla vsaj eno milko na dan... če so mi dali pa dve ali tri, pa sem tudi vse zmazala... potem se mi je pa enostavno enkrat čokolada uprla in ne morem jesti čokolade. nasplošno mi ni do sladkega, po čokoladi mi je pa prav slabo....

no, grem spat... lepo bodite!

(odgovor članu riba83)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
12.6.2009 8:20:39   
Emili1
 Riba83 user posted image user posted image user posted image user posted image za NS, user posted image je že velik user posted image

marusi: ja, ja vem tole za krompir pa škorb....  Ej, a si ti mogoče s Primorske, ali se mi samo zdi?

pilates za nosečnice: pa ponujajo skoraj vsi centri. jaz sem do maja hodila kar na navadnega, razen da sem kako vajo naredila manj ponovitev. Mi je pa super vadba in komaj čakam, da začnem spet jeseni. Dela čudeže za hrbtenico.. Zdej 2 meseca ne hodim, pa že čutim, da sem vsa zakrčena.. Doma se pa sama tud ne spravim delat vajuser posted image

kajkakr: dobrodošla med nami in javi se še kaj, več ko nas je bolj je zanimivo za brat!

Lep dan vsem, HB je petek!!

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
12.6.2009 8:37:47   
kaja13
Babysurprise...user posted image saj smo vse iste. Prvega bi si najraj okoli pasu privezale, drugega po 6m brez problema v varstvo poturimo sam da ga kdo hoče.... kaj misliš kaj bo pri tretjem... mogoče ga bova pa že na poti iz porodnišnice babici poturile, da bova šle lahko na kavicouser posted image .

Borilne veščine so tudi meni kul, sam jih ta fitnes v bližini nima. Pol hodim pa tečt za dušo in na body pump ter TNZ za oblikovanje.

Maraton... jaz sem takoj za skupni nastop... npr. z majčkami "za mano je/so 1 oz. 2 oz. 3 porod/i"user posted image ... namest unih, ki jih imajo "za mano je nastop na Ljubljanskem maratonu"user posted image .

Marela... meni tudi ne sedejo, pri prvih dveh je sploh nisem imela. Enkrat sem si od kolegice sposodila za v City park in sem pred centrom obtičala v 5 cm snega, klela k tovornjakar... nakar pride mimo en dedi, me poboža po glavi, prime voziče in ga rikverc povleče iz snegauser posted image . Sem izpadla čist histerična mama, sam pri mojem Quinny-ju nikoli ni bilo treba rikverc vozit in res nisem vedela za to foro. Drugače se pa strinjam... vzemi tisto z večjimi kolesi

user posted image Čestitke vsem za uspešne nuhalne, dobrodošla kajkakruser posted image

Čokolada.... katera je rekla, da jo je nehala jestuser posted image . A ste nore, al kaj... brez čokolade mi živeti niuser posted image

(odgovor članu Emili1)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
12.6.2009 8:53:24   
kajkakr
hehe tudi jaz nemorem brez čokolade user posted image kok je bla dons g. pridna sm že konc iiiiiiiiiii
mali je zdej str12w6d velk pa 62.2mm,

a imate kakšen predlog kaj nj delam zjutrej user posted image ustajam ob 5, zdej k bi lahko spala obupno, na šihtu me noče sem bila za šankom pa mu je prejšna sodelavka splavila in  je šefa na smrt strah tako da me kr dam pošilja. moj pa itak usak dan 12 dela.

hvala vsem za dobrodošlico :P

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
12.6.2009 9:07:06   
ShopGirl
Hej user posted image

Jst sm si že zdej na začetku obljubla da ne bom mamica, ki pretirano skrbi in komplicira. Ne vem zakaj ne bi dala otroka v varstvo in si vzela čas zase? Glede na to, da imam res super "taščo", ki je nora na otročke in je že v pokoju, jo bom če bo le hotela, ponucala za varstvo. Pa tut moje starše, seveda user posted image

V glavnem, moja želja je, da kljub otroku ostanem kakrkšna sem - se kvečjemu izboljšam, da mam še vedno čas za svoje prjatlce in da se cel moj svet ne vrti okrog otroka. Upam da mi rata user posted image

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
12.6.2009 9:17:26   
tintara
Anuš in Emili1: hvala za čestitke. Ena tortica je padla prejšnji vikend, eno mam pa dons namen nardit (za našo big family).
A veste, da sem dobila od sodelvk majčko (iz Popka), ki ima na trebuhu narisnega fantka in punčko, vmes pa ali. Lušna ful. So rekle, da so se odločale, ali bi to, ali tisto pridem decembra, pa da je ta bolj univerzalna, k jo lahko vsako nosečnost nosiš. To je res, sam ne vem, če bo še kaj velik nosečnosti pred mano?? Vseeno sta za menoj že dva CR, želja po 4 otrocih pa vseeno ostaja. No, bomo videl.

Emili1: vidim, da ti tabelce ful niso všeč. V bistvu se do določene mere strinjam, čeprav meni je fajn prbl vedet (občasno) kdaj ima katera rok. No, tisto s trebuhi pa dvomim da bom kaj dodajala. Ma ni moj neki lepi trebuh za v svet dat. Saj, za tiste k ste suhe, sam... To bi jaz mogla pri ta prvi nosečnosti delat, ne pa zdaj.

Kopalke: me najbrž ne bomo rabile nosečniških, vsaj jaz jih še nikoli nisem ( prvič rok v začetku novembra, drugič v začetku decembra). So mi pa bolj sedle dvodelne, ker si spodnji del loh mal dol spodvihaš, če je treba. Enodelne pa znajo bit premjhna kmal, no, ne vem.

Dopust: Jaz nisem nikoli kaj velik cvikala. Prvič sva šla na Hvar, drugič smo bili na SArdiniji in čez dober teden (no, bolj švoh dva tedna), gremo spet na Sardinijo. To je ene 5 ur vožnje z avtom + trajekt 8 ur. Ma, sem lani, ko smo bili, vidla tam ful nosečnic in to z orenk trebuhi, ne tak kot bo moj. Res da so Italjinke in da se pol znajo zmenit v bonici/porodnišnici, ampak jaz sme odločena, da meni ne bo nič. Pika. Zagotovo pa to ni pogojeno s krajem dopustovanja. Je pa potem,. če že pristaneš v bolnici, ležje če si pri nas. To se pa strinjam. Smo pa v drugi nosečnosti na Sardiniji imeli sineka v bolnici, ker je ful dehidriral (bruhal in driska), pa smo tudi preživeli. Ni bil ravno dopust po moji izbiri, mislim, da zmagamo, če predstavljamo najslabši dopust, ampak vseeno. In vam povem, da so v primerjavi z našimi otroškimi bolnicami, tam zakon. Vsak otrok ima zraven še eno posteljo za mame in ne tako kot pri nas, ko si ves polomljen na stolu/postelji. Pa obroki so bili za vse zastonj (še za očkata na obisku), pri nas se vse plača,. tudi bivanje za mame!!!!
No, pa vseeno ne bi ponovila tega, da ne bo pomote.user posted image

Nič treba delat. Čau bau, T

(odgovor članu kajkakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
12.6.2009 9:19:00   
tintara
U, Shopgirl: fajn  odločitev. Te vprašam čez ene 10 mesecev. Nas ful poznam, k smo se tako odločile, pa potem.....

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
12.6.2009 9:30:01   
marusi
emili:  sem rojena ljubljančanka :), ki je delala na morju 10 let, pa primorca sem si našla, tako, da zgleda, da bom nekoč na priorskem pristala (zaenkrat še potekajo pogajanjna, kje bomo...)

kaja: čokolada -  meni smrdijo še kreme in maske na osnovi čokolade...

shopgirl:  to je tvoja prva user posted image ? no, jaz sem tudi nekaj pametna.... da ne bom komplicirala, ampak kolikor se poznam, bom čisto panična.

tašče: jaz imam full fino! je čisto srečna in bo sigurno full rada malčka pazila... samo je malo daleč... pa še v službo hodi, amapk bi šla zaradi malega takoj v pokoj :).... samo malo jo skrbi, ker se zdaj počuti staro, ker bo nona...  :) :) pa smo jo potolažili, da je tina turner tudi že full dolgo nona :)

lepo bodite in uživajte!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
12.6.2009 9:44:24   
ShopGirl
tintara: no, sm pričakovala tak odziv s strani mamic, ki že majo otročke in se jim zdijo tiste k jih še nimajo full "pametne" kako bojo one drugače delale ko bojo mele otroka.
Najbrž je večja verjetnost, da se bom dobesedno priklopila na otroka, kot da se ne bom, imam pa močno željo po temu, da bi si po porodu še vedno znala najt čas za frizerja (na vsake tolko), da bi še vedno znala uživat v večerih v dvoje s svojim fantom, da bi dokončala faks in še veliko tega. In ja - da bom brez slabe vesti dala otroka v varstvo. Najbrž je to želja večine nosečk? Zarad tega še ne pametujem, upam vsaj. Pa zarad tega ga ne bom mela nič manj rada, ravno nasprotno, če bom sama zadovoljna bom še toliko bolj srečna in dobra mamica.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
12.6.2009 9:55:34   
anaj22
ojla user posted image

dobrodošla nova srečka user posted image

pa za pravljene preglede in NS user posted image user posted image user posted image

moja trenutna rekreacija so sprehodi in služba, ker nisem oz. nemorem biti primeru, čez en teden pa pridem na svoj račun ko gremo na dopust in se bom naplavala

ena je enkarat spraševala glede bazenov, za nosečnice je plavanje priporočljiva rekreacija vendar voda ne seme imeti več kot 37 stopin. Bazene pa odsvetujejo takrat ko se nosečnici skrajša MV.

mojca meni je tudi bl všeč PP

čokolada tudi meni ne paše mi pa zato toliko bolj sladoled

bravo tekačice user posted image user posted image user posted image , ko boste rable dobre superge  pa men rečte, da kej finega zrihtamo

lep dan vam želim

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
12.6.2009 10:03:17   
anaj22
aja še tole
čist enostavno postaneš mamica ki ne komplicira, ker mama ja ena sama in je noben ne more nadomestiti tudi če otročička par uric počuvajo babice.
Moji taščici ne gre v račun, da mali veliko časa preživi tudi sam z očkom in imata en tak super odnos in rituale ki so samo njuni. Prav tako imava midva z malim stvari ki so samo najine. Mi je enkrat ko je bil Jaka še manjši rekla, da bi bila ona ljubosumna če bi se najn otrok tako izsraca smejal očku, meni osebno pa je to zelo všeč.
Bice in dediji lahko še toliko crklajo in kupujejo super igrače, sam ko prideta mami in oči je vse ostalo nezanimivo. No saj pri nas je tako.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
12.6.2009 10:21:22   
ShopGirl
anaj22: a veš, da če bova midva mela fantka mu bo tut Jaka ime? :)))
Pa ne bi se mogla bolj strinjat s tabo: odnos, ki ga ma otrok z vsakim od staršev pa tut z babicami in dedki, je neki posebnega in me čist nč ne skrbi da bi odnos mama-otrok postal kej manj vreden, pomemben. Pa full se veselim gledat svojga otroka kako se igra z očijem pa njune "interne" fore, itd. Že zdej vem, da bo moj fant super očka, ker full zna z otroki. Če bova mela Jakca mu bo že v porodnišnico kopačke prinesel user posted image user posted image user posted image  In zadnjič je v knjigarni odkril otroško knjigo "Moja prva knjiga o nogometu" (za crknit).
Ga pa mal navajam tut na idejo da lahko da bo punčka in je bil zadnjič čist raznežen k je baje videl enga očija njegovih let pa malo blondi k jo je trogal in spravljal v avto...ni pozabil dodat da je mela mala full fensi roza ruzak user posted image user posted image user posted image

Drugač pa kar se tiče športa: tok k sm zdele neaktivna pa že dolg nism bla...tele slabosti me ubijajo in po službi sm čist zmatrana. Čez vikend se bom prisilila da nekaj nardim zase! Itak me bo moj gnal naokoli user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
12.6.2009 10:35:27   
anaj22
ShopGirl: ja očiji majo ful dobre ideje kaj vse bodo z malčom počeli in ko mali pokaže samo pikico interesa za očijove športe so blaženi.
super ime imata izbrano user posted image  midva sva nejprej govorila da bo Tilen pol sva pa malega zagledala pa sestra v P vparaša kako mu bo pa ime pa oab na enkart Jaka user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
12.6.2009 10:53:01   
kaja13
Shopgirl... pa saj Tintara ni mislila, da pametuješ, sam valjda se smeji vsem mamam, ki smo bile med prvo nosečnostjo iste, potem pa smo delale ravno obratno. Pa ne me narobe razumet... vse, ki boste znale prvi prvem otroku takoj postaVit ta pravo mero za otroka, partnerja, prijatelje in SEBE.... SVAKA ČASTuser posted image . Jaz sem med drugo nosečnostjo in porodniško 1000x bolj uživala, ker sem to mejo imela in sem šla npr. sama k frizerju in uživala 2 ure, brez gruntanja "kaj pa če moje dete joka". Prvič sem npr. klicala frizerko na dom in dve uri poslušala dretje svojega otroka, ki se je v tistem trenutku odločil, da mu nič ni prav in babi ni bila dovolj... jaz ga pa tudi nisem mogla vzet v naročje, ker sem imela barvo na glavi.user posted image

Pa valjda nikoli nisem bila ljubosumna na babice, dedke, očija,... sam moja norca sta bila res tko zahtevna (pogosto dojenje, nista marala vozičkanja,...), da sem npr. prvega res težko komu pustila. Mame in očuji dobimo debelejšo kožo in nismo toliko občutljivi na otroški jok, babice so pa bol nežneuser posted image . Moja je kar z njim jokalauser posted image . Pri drugem sem pa rekla.... čez npr. 2 uri bo jedel, do takrat pa nimam jaz nič drugega kot vi in ga lahko pomirite tudi sami ... mami gre za 1 uro na luft.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
12.6.2009 11:15:25   
Anonimen
hej user posted image !
kako ste ? mi ok, delamo, še 4 urce, pol pa konec za cel vikend user posted image . Popoldan se grem strižt; bo kar sprememba:)  Včeraj sem bila v HMju (Rudnik) in sm dobla ene hlače; lanene svetle, ful luštkane, tko da sm se za zdej že "opomogla" za dvoje:) bi blo dobro še kake kavbojke, pa jih je tezko dobit, kr je precej pobrano. bomo že!
dans smo dopolnili že 12 teden, v ponedeljek pa spet vidimo našo pikico, kr mamo NS user posted image .

Tista ki je že imela NS: JE KATERA IMELA V DRAVLJAH PRI DR.BABNIKOVI? Malo me zanima, kko pa kaj:) Koliko časa traja? Za plačat je 60€, če pa še CD pa 75. Bomo šli pa vsi trije:) :) :)

@kajakr:o še ena kranjčanka, welcome!!!

lp, n

(odgovor članu kajkakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 1067
12.6.2009 11:20:59   
ShopGirl
Ma meni je jasno, da ko pride otrok se vse postavi na glavo in se v štartu vse vrti okol njega. Moj point je samo v tem, da ni treba takoj, ko ena ki še nima otrok in napiše post, kako ona vidi svojo prihodnost in svoje dneve z otrokom in brez njega, zabit v stilu "you wish...dream on". Men je to mimo, konc koncev se pa lahko iz tega razvije čist fajn debata... Verjetno si še marsikatera želi ohranit določene stvari, ki so ji pomembne in še kaj dosežt, se razvijat... Jst poznam punco, ki je medtem ko je bila noseča, zgubila partnerja (smrt zaradi hude bolezni), ko je rodila in bla na porodniški pa nardila vse izpite, ki so ji še ostali in diplomirala! Kmal je najdla tut službo, itd.,... in takrat sm si rekla da če je pa njej uspelo, potem se pa res da, samo če se hoče!

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
12.6.2009 12:45:31   
vijolca
Zdravo, kako ste kaj?

Torej vas je kar nekaj tekačic, ha? user posted image Ena izmed prvih stvari, na katero sem pomislila na začetku nosečnosti, je bil tudi tek po nosečnosti. In se mi je prav fino zdelo, da rodim decembra, ker (upam, vem pa ne) bom kakega aprila ali maja lahko že z vozičkom tekala okrog. Je to sploh izvedljivo ali vidiš to samo v filmih? Sprehajalno pot imam namreč skoraj pred blokom, na sprehode se pa itak hodi, zakaj ne bi potem vsaj za kak kilometer pospešila tempa?...

S kopalkami pa pri meni ne bo problema! Gremo v nudistični kamp! user posted image Sicer rajši ne pomislim, kako bo to izgledalo ob vseh manekenkah na plaži (tja hodiva že kar lep čas, pa se ne spomnim, da bi kdaj kako nosečnico opazila, je pa res, da me to ni zanimalo user posted image ). Ker greva bolj julija (nekega očitnega trebuha verjetno še ne bo), bo to verjetno bolj tak zgledalo, tresoča rit, noge in joške, trebuh pa tak "kot da bi bla že malo noseča". Saj veste - tisto obdobje, ko noben noče vprašat, če si noseč, ker si mogoče samo debel.

Ja, z odnosom do naših dojenčkov se bomo verjetno novopečene mamice kar dosti ukvarjale! Za sebe že vidim, da bom težko kaj (ali koga) iz rok spustila, se pa malo pripravljam, da tudi partnerju prepustim kakšne obveznosti v zvezi z otrokom v celoti (kar pač lahko), sploh, ker se mi zdi, da bo zelo dober in se bo z veseljem lotil tudi manj "prijetnih" del. Me pa veseli po eni strani, da najinih staršev ne bo v bližini (saj njegovi so čisto fajn, le da bodo še dolgo v službi), ker vsaj moji mami že skoraj psa ne bi prepustila v varstvo, vsiljiva je pa zelo. Jo pač starost že malo daje, da ne omenjam, da imava življenjske nazore popolnoma različne in ne bi rada, da se na otroku krešejo popolnoma nasprotna mnenja, kaj se sme in kaj ne. No, ampak s tem se bomo že kasneje ubadali.

Toliko za enkrat,
lep pozdrav! user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
12.6.2009 13:08:19   
Zibka
Bila sem na kontrolnem pregledu. Pravijo, da morm met 1 mesec še bolniške. In potem bomo vidli..
Počitek, po 1 tednu pa naj začnem z lahkimi sprehodi, nič navkreber, nič pritlehnega početja, nič dvigovat, ...... in vsaj nekaj časa abstinenca spolnih odnosov.
Še vedno imam gromozanski apetit. In to ni niti mal pretiravanje. Strah me je bilo tehtnice kot user posted image . In kaj je pokazala? Me je sram povedat. Pa bom vseeno, da se boste tiste z +2kg nehale sekirat. Moji kg pred nosečnostjo pa do danes so se povečali za točno 10kg. Kaj bo z menoj.... Sem tko nesrečna, da grem vsa obupana prisilno spat.
Sem že prej imela vedno težave s kg: al sm se strogo držala, pa sm mela nekako zgornjo mejo normalen ITM, al pa sm se bla sposobna v mescu dni zredit za 8kg. Sliši se noro, ampak ... In sedaj...
Grem kr spat, čist nesrečna.

Sem pa srečna ker je moj otroček živahen. Je pa vsaj na mehkem user posted image

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
12.6.2009 13:38:05   
tintara
Uf, Shopgirl: Zastoplejno narobe, da bolj ne bi moglo biti. Ne vem zakaj posmiliš, da ne mislim tako, če napišem, da se mi zdi fajn. Čisto zares se mi zdi, je pa težje izvedljivo. Čestitam, če boš med tistimi, ki jim bo to uspelo, če ne, pa tudi ni nič hudega. Meni ni, ampak da ne bo pomote, zaradi tega nisem kaj zagrenjena ali kaj podobnega. Pač takrat sem se tako odločila in tega ne obžalujem.
Je pa seveda tudi odvisno kaj si predstavljaš pod to. To da greš k frizerju je pač treba narediti in greš. To sem delala normalno tudi jaz, sem pa precej zmanjšala telovadne aktivnosti - za to mi je pa kar zmanjkalo časa. Ni prav, ampak tako je.

Nič, bom nehala. Vedeti moraš, da ni napisano z nikakršnim namenom zabijanja ali kakorkoli si se že izrazila, če ta pa moti (na meni ali mojih besedah) kaj drugega, pa lahko tudi poveš. Ni panike.

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
12.6.2009 14:35:53   
tulpika
evo, pa je NS za mano user posted image .
vse je v najlepšem redu....celo glede na mojo starost (33) imam rezultate kot kaka 15 letnica user posted image . Dete je spalo (saj jaz bi tudi še spala ob 7 zjutri), ni se dalo preveč motiti tudi, ko ga je ginekologinja malo podrezala je samo z rokico zamahnil češ "dajte me pustiti spati user posted image ". spola ni še 100% določila se pa nagiba k fantku. Zaenkrat ima neuradno ime "MiniMi" user posted image .

NeZy - Moja izbrana ginekologinja je dr. Antonič Babnik iz Dravelj. Postopek je dolg cca. pol ure. Še prej ti sestra vzame kri iz žile in iz prsta. potem pa dr. Antonič Babnik opravi UZ in zraven pove prav vse...kaj meri otroku, kaj gleda, kakšni so rezultati ipd. Res fajn sestra in zdravnica!!
Cena s CDjem je 75€ dodatno sem pa še plačala 30€ dodaten pregled krvi (dvoji test)...tega sem pa opravila v Adrialabu na Parmovi.

še to povem...danes sem se odločila da mojega partnerja ne bom matrala s prisostvovanjem pri porodu, ker mi je na NS soraj skupaj padel user posted image . Je bolj občutljive sorte. 2x smo ga že pobirali po tleh. Ko je gledal črnobelo sliko na monitorju je bilo vse OK, ko pa je prestavila na 3D mu je pa kar slabo postalo in se je kar usedel. Bogi user posted image . Sicer vztraja, da bo z mano hodil na vse UZje in da bo pri porodu...se mi pa zdi, da bom ob porodu imela dosti ostalih muk in skrbi...ne bi rada še njega pobirala po tleh user posted image . Bom morala svojo sestro vprašat, če bo šla za asistenco.

danes poveva domačim veselo novico. Se že veselim. V službi so punce jokale od sreče in se veselile z menoj. Res jih imam rada.

No tolk od mene...grem na morje zdaj sestri in svaku povedat veselo novico :).

Lep vikend in lepo se mejte pa čim manj slabosti!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
12.6.2009 15:16:26   
marusi
tulipka: mi imamo tudi minimi user posted image  

zibika: boš po porodu hujšala... ko boš laufala za otročkom! jaz sem tudi +8 (od pred nosečnosti) pa nimam apetita... zgleda, da je od zraka:) sicer pa poskušaj jesti zelenjavo, korenje, paradižnik, kumarice, brokoli, cvetačo... ipd

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
12.6.2009 15:59:11   
kaja13
Tulpikauser posted image user posted image user posted image bravo za NS. Lepo od sodelavk, da se tako veselijo s tabo. poročaj kako so doma sprejeli.

Zibka....glavno, da je dete OK, za kile se bomo maltretirale po porodu. Bomo šle na skupinsko dieto. A je zmenjeno?

Vijolica... čisto odvisno kakšen voziček imaš. Pri nas jih kar nekaj teče z vozičkom. Tudi jaz mislim z vozičkom začet. Všeč mi je ena družino... oče teče z vozičkom, mami solo, starejši sin pa zraven na kolesuuser posted image .

Vijolica... ja, tkole brez kopalk bo še najbolšuser posted image . Je pa meni tud tale začetek najbolj mimo... folk te gleda "a si se malo zredila, a si noseča, kaj se dogajauser posted image ". Glede na to, kako meni trebuh ven leze, že v 16t v kopalkah ne bo več dileme kaj se dogajauser posted image

Nezy... jaz sem bila Dravljah na NS, samo pri dr. Pušenjaku.. vsi so imeli sabo najmanj partnerja, večina pa še otroka. Samo jaz sem bila sama. Še sestra me je čudno gledala...k ena samohranilka sem bila.Sam kaj čmo... babici nista imeli časa in je moral mož čuvat otroka... z obema na pregled mi pa niti na kraj pameti ni prislo.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
12.6.2009 17:35:55   
babysurprise
danes s pregleda: od prejšnjega tedna nobenga gramčka več. tlak normalen. dete lepo raste. nuhalna je lepa. izvidi super. kaj čem lepšega na vikend user posted image  sam da bo tak do konca.

kajkakr dobrodošla user posted image  slabosti bodo minile user posted image

marusi js sem bla tut sladkosneda, grede iz osnovne šole sem zavila v trgovino po kako 100g čokolado. pa še sem bla sladkosneda do letos. pol pa kot bi odrezal. edino tatemna čokolada se mi je še zaluštala, ker je grenka.

kaja13 iz porodnišnce kaj user posted image  čist možno. pri imenu že manj kompliciramo kot prvič. jst pa ravno aerobike nimam tu. pa z mojim sva skupaj trenirala, mi je blo všeč. sej drugo leto mogoče spet... user posted image  v glavnem js bom migala do penzije. sam eno telo nam je dano, mormo lepo skrbet za njega.
to za maraton pa ni slaba deja user posted image  

shopgirl eno so plani... user posted image  men je blo hudo it v kino, da ne bi malo s seboj vzela, sam ko moraš še za dojenčke karto plačat, pol pa še v kino nisva šla. pol pa ko mal zraste, pri kakem letu se pa seveda tut za kolegice brez otrok čas najde. je pa pri naslednjih mal bolš user posted image  

vijolca je izvedljivo ,sam voziček mora bit pravi, vlka kolesa. js grem raj na rolarje zraven pa buggyboard zadaj da še drugo dete zraven uživa user posted image

zibka mislim da ni take panike, verjetn več piješ pa sta takoj 2-3 kilce zraven. pa bo pol mal počasnej šlo gor.

< Sporočilo je popravil babysurprise -- 12.6.2009 17:38:50 >

zdaj pa verjamem v božička :-)

(odgovor članu kajkakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.