Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 10.6.2009 18:00:49
|
|
|
|
ledenka
|
sva se do zdaj potepala, zdaj pa si je mami naredla maso za palačinke - pekla bom, ko bo M spal sem se stehtla na obisku, mam predporodno težo pa še gre lahko dol
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 10.6.2009 20:06:47
|
|
|
|
Kliki
|
Oj da še jast odam poročilo. Sem imela redno kontrolo pri G in je rekel da je vse Ok in da zdej je pa treba le še pridno in rezultat bo prišel. Pa rekel je naj kupim folno kislino pa me zanima katero ste ve jedle ko ste bile ( to je bol za mamice in naše )?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 10.6.2009 20:20:46
|
|
|
|
spelka12
|
Na UZ-ju je bilo vse ok, vse je po pravilih, imeli bomo pa fantka (zaenkrat tako kaže)
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 10.6.2009 20:30:00
|
|
|
|
pikicao.
|
sam d vam sporocim vasa bjond roza pujsek je dobu 10
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 10.6.2009 20:32:30
|
|
|
|
sonček33
|
pikica superca, na zdravje špelka superca, na zdravje... pa še en dečko
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 10.6.2009 20:51:03
|
|
|
|
spelka12
|
pikica super, čestitam. Zdej si pa zaslužiš en ornk pujsast koktejl
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 10.6.2009 21:06:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Hejla čvekice... Špelka čestitke za Ime bo ostalo skrivnost ali sta že kej izbrala? Lovlo je pa res cukerček... Kako pa kej mamica? Jazzzi kako je blo na CTG-ju? Ajsi upam da zadeve res ostanejo OK Mogoče vama bo službena pot dobro dela SUPER za kilce... Si nam lahko vsem vzor Žiži... A te že kej prstki srbijo? Aqui premalo si z nami, da bi lahko že vse otročke poznala Pikica ČESTITKE ZA 10!!! Larilu cartaj svojega pikeca... Upam da bo kmalu bolje... Kliki itak da je vse OK. Folna kislina pa je res priporočljiva še predno zanosiš. Sicer na samo zanositev ne vpliva ampak vseeno... Se* Kako si? Že pripravljate ali se še ne pustite preganjat? Sonči85 kako sta z Alexom? Še vedno sama? Izkoriščata tele lepe dneve za sprehodke? Sem vama kar fouš... Mišika??? Kako ste? Že kaj veste kaj boste imeli? Parček? Pa naša Biba se je spet malo izgubila... kdaj naj pestke držimo za uspešno lulanje? Za vse pozabljene pa en VEEEEEEEEEEEEEELIK Nonči... Kje je pa kaj naša nončika?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 10.6.2009 21:15:45
|
|
|
|
pikicao.
|
hvala hvala vseeem zdj pa cakam d dasta dva prfoksa se rezultate od izpita k smo ga skor pred enim mescom pisal.. in se kr ni rezultatov.. sm ze cist odvisna od te nase oglasne dske
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 10.6.2009 21:38:15
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Na UZ-ju je bilo vse ok, vse je po pravilih, imeli bomo pa fantka (zaenkrat tako kaže) Čestitke!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 10.6.2009 21:48:09
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. sam d vam sporocim vasa bjond roza pujsek je dobu 10 Čestitke! Ma, ta bjond roza pujs je pa res superca pameten! Le tako naprej! ps. Vijš, kaj dela sproščanje na RR?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 10.6.2009 21:51:32
|
|
|
|
Serendipity
|
Uh, kakšno razstavo sončkov smo mi imeli. Sem šla (končno) malo brat za nazaj. Uh, sami lepotci! trinity - nas kaj posladkaš? Pa da dam še našega Lovrota malo na to stran (se ga kar ne morem nagledat) IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Enega čmrljčka za sončno sredo - a ugotovite čigav je lepotec? murkica - lepo lepo! Malo fotošutinga sobice nam še daš, mar ne?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 10.6.2009 22:36:28
|
|
|
|
ledenka
|
kake lepe novičke! špelči sem že Benikino poročilo prebrala na FBju sem zeloooooo vesela! pujsek dragi, čestitam kolk izpitov ti še manjka? kliki, jaz sem jedla B kompleks retard, ki ima še druge B vitamine. pa probaj jest še Evitol 2 ali 3 na dan. E vitamin naj bi pomagal pri tem, da so celice lepše sonček33, Lovlo je taaaakoooo lep fantek palačinke sem pojedla, posesala sem, sam še perilo moram obesit... sem mal brala debate na z-majčicah, jih je kup deprastih. punce, po rojstvu je zeloooo pomembno, da greste ven, da se preoblečete iz pobruhanih in pomlekanih cunj, samo ta sprememba pripomore k dobremu počutju.
< Sporočilo je popravil ledenka -- 10.6.2009 22:37:29 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 11.6.2009 8:59:58
|
|
|
|
jazzz27
|
Juterčka!!!! Sonček33...Lovro je res cukerček....še mal pa se bom še jaz bahala s svojim Špeli...super za UZ, samo da je vse ok. Pa čestitam za fanta ..ja upam, da še kakšna punca pride....drgač bo joj piki...čestitke za 10ko....res si pridna. Samo tako naprej!! Ajsi..zelo pohvalno za kilažo. Pa pridna si 100 na uro. Hvala za nasvet proti depresiji....ampak po moje se tole kar ne more zgodit Živika...drug teden...še imam čas, da me ne prehiti...potem pa odhitim Žižiki....sam moram vas opozorit, da kaj dost hodit ne morem...se zasidram ko kit. Me noge tok bolijo, pa otekam, da sem samo za kakšen udoben fotelj, tortico, ćvek, sok, sladoled, pico,....mmmmmmmmmm....bom raje nehala.... . CTG..je bil kar zdržen, naš je skoz muval. Pokazal je en raahel popadek..ampak to je blo tud vse. Drugače pa je vse ok. Aqua...objemček Žiži...enkrat drug teden...da me res kaj ne prehiti ...še mal, pa bomo penino pile
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 11.6.2009 9:36:41
|
|
|
|
Anonimen
|
zmenjeno jazzzi Samo v četrtek imam diabetologa, pa nevem kako bom fertik, sicer sem pa fraj Komaj čakam... Sej se jst tut ne morem preveč premikat, ker takoj krče dobim, tko da..... Ajsi jaz se že prov psihično pripravljam, da bom takoj ko bo možno šla ven, ker sicer bom res deprasta... Jaz sem pa še tak tip, da sem takoj takšna, če nisem med ljudmi in v družbi... aja....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 11.6.2009 10:13:28
|
|
|
|
ledenka
|
jutro danes greva na UZ kolkov, sicer je imel 1A, imamo pa probleme v družini, tako da ga bodo raje pregledali. potem pride moja mama, jo moram zanimirat za shopping rabim še več majc za dojenje, te so res super (od H&M). dojiš diskretno jazzzika, žal pride depra hitrej, kot si misliš, ker imaš upad hormonov ampak se da pomagat, s tem, da greš ven, imaš obiske - da nisi ves čas z malim sama doma, ker od joka pri krčkih se ti lahko res zmeša. živa lahko dojimo skupinsko
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 11.6.2009 10:17:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko ja Jst mam tako enako, ampak je grooozno dolga, pa nevem na kere hlače naj imam tuniko oblečeno. Sicer je po moje mišljena namesto oblekice, ampak jaz ne nosim tko kratkih No sej če ne bo pa tašča spet u akciji s šivanjem in mi jo bo skrajšala No ko bomo mi že pestvali se bomo valda dobile na kakšnem sladoledu kje... Ali?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 11.6.2009 13:12:52
|
|
|
|
pikica36
|
hoj punce, samo da vas malo podravim!!! vsem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 11.6.2009 13:55:57
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Oj da še jast odam poročilo. Sem imela redno kontrolo pri G in je rekel da je vse Ok in da zdej je pa treba le še pridno in rezultat bo prišel. Pa rekel je naj kupim folno kislino pa me zanima katero ste ve jedle ko ste bile ( to je bol za mamice in naše )? jeeee!!! zdaj pa v akcijo, malo vitamičkov po nasvetu predhodnic in bo ratalo.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 11.6.2009 13:56:06
|
|
|
|
Anonimen
|
na hitrco dokler mali panča hvala punce za vse objemčke! naš mali je bošček ni kej k antibiotik mu ne pomaga in je mel spet vročino tko da sem mu šele ob pol 4 zjutri zbila na 38,5, shujšal je spet tok da ga nikjer nič ni pa tko sem se trudila da je komi prilezel na 10 kilc sploh ne vem več kako mu naj pomagam k je tak bošček aja lahk ga pa zelo pohvalim k je včeri sept na kahlico lulal k vmes je nehu zarad nefrološke k smo hodil zdej je pa vsaj ta strah izgubil špelči čestitke za fantka piflarski roza pujsi čestitke za 10 ajsi ti pa maš dobre dojiš diskretno Živček a si že kej bolj volje zarad diete?naj te to ne potre jazzi še mal pa bo rim prišel če ne boš šla ti prej do njega Se se strinjam s tabo da so sami lepotci tuki na borbi,to so sigurno od mamic dobil no lepoto in pamet navihanost pa po očijih
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 11.6.2009 13:57:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Oj da še jast odam poročilo. Sem imela redno kontrolo pri G in je rekel da je vse Ok in da zdej je pa treba le še pridno in rezultat bo prišel. Pa rekel je naj kupim folno kislino pa me zanima katero ste ve jedle ko ste bile ( to je bol za mamice in naše )? jeeee!!! zdaj pa v akcijo, malo vitamičkov po nasvetu predhodnic in bo ratalo. še tole,jaz sm tifol k je bilo vredu med nosečnostjo mi je pa želez padel sm pa začela elevit pa je bilo ok
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 11.6.2009 14:00:46
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. sam d vam sporocim vasa bjond roza pujsek je dobu 10 bravo!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 11.6.2009 14:01:25
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Na UZ-ju je bilo vse ok, vse je po pravilih, imeli bomo pa fantka (zaenkrat tako kaže) bravo!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 11.6.2009 17:27:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ej pupe moje... Jaz pa se danes dobim z dvema ljubljančankama, ker smo bile ob isti uri na istem času in me ena prosi, da ji jutri iz Ikee nekaj prinesem. Mi smo imeli namen it po posteljnino, bla bla bla... In mi celo da dinarčke za vse to kar mi je naročila. No in kasneje mi začne razlagat, da v mercatorju na Šmartinski nasproti City parka obstaja Outlet od Odeje in so cene fuul ugodne za posteljnine, ipd. In grem jst proti domu, vzamem avto se odpeljem tja in...... KUPIM!!! Vse kar sem mislila jutri kupit v Ikei sem kupila tam Cene so NORE kvaliteta pa itak da je boljša kot v Ikei. Kupila sem: kovterček, povšterček, 3 posteljnine in stransko obrobo in plačala 61 EUR Posteljnine so po 10 EUR, kovter je bil 6,5 EUR, povšterček je bil 9 EUR, obroba pa 18 EUR. Se mi tok fajn zdi... Ampak zdej pa kličem to teto, da ji sporočim, da ne gremo v Ikeo se je pa sam smejala, ker si je medvedjo uslugo naredila Bogica.... Mi je žal zanjo No tko da punce ki še potrebujete posteljnino na lov
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 11.6.2009 19:34:54
|
|
|
|
Nončika
|
živa, bravo za nakup. dobro opravljeno! evo naša nadebudnica. hkrati na rolerjih in mopedu.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. 11.6.2009 20:13:18
|
|
|
|
ledenka
|
živa, spet zapravljaš nončika, vidim, da je tvoja pupika že zdaj prava ženska - dela več zadev hkrat larilu bogi tvoj malček, naj ga čim prej porihtajo zdravniki! midva sva opravila pregled kolkov, je vse ok in ne rabimo več it! pa v shoppingu smo bili, mam nove majce za dojenje zdaj mam pa po eno od vsake barve in mam dost! samo oprat moram dat, ker za jutri nimam nič za oblečt. vsak dan me moj mali pobruha... sploh pri podiranju kupčkov to rad naredi edino pri vsem laufanju imamo danes malo zmeden urnik, tako da se mal čudno doji - sicer pa je priden in spi. pa še neki, se moram pohvalit - zlezla sem v kavbojke sicer so mi ozke, ampak zapret so šle, pa vsedla sem se tudi lahko, brez da počijo
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......