|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI.
8.6.2009 14:39:03   
jazzz27
o helou dečve!!!

ja kdo se je oglasu...pohvalno za našo pigikouser posted image . Tud jaz držim pesti zate, ma da vse nardiš "svinjsko" dobrouser posted image .

žižika...kako si mi lubica? Gniješ, praviš? Jaz sem pa dans že 4 stroje oprala...pa ne vem zakaj jih nisem med vikendom k je pocen tok...hmmmmm....zato ker je blo kur*evo vremeuser posted image . Povej če dilate kaj dopuste na slo. obali? (v Toskaniuser posted image user posted image , sem se na Ajso spomnila)

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 526
8.6.2009 14:56:38   
gigi1
PikicaO morm še pogruntat kako to posnet user posted image  user posted image  user posted image . Saj bi že...če ne bi bla tolk lena user posted image
Ja naša Aqui se je pa tolk sexi oblekla, da je že kar mal sumnjiva user posted image

Jazzy  mah kr neki...do včeri sem bila nabita z energijo...pol se je pa začel. Zdej pa samo sebe živciram (no, moram priznat, da tukaj tud moj velik pomaga user posted image  user posted image  user posted image )
A ti pa dinčke stran mečeš? Hja, če ni nič drugega...user posted image
Tist pa dilamo...pa bi raje na mail user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 527
8.6.2009 18:11:47   
murkica
Erin hvala za nasvet!!! Bom pozorna na vse napake, ki si jih naštela pri posteljnini. Se bo našla pa kakšna druga, ker popravljati se mi pa res ne da, pa niti cena ni tako ugodna, da bi bilo to vredno :)))

Pujsek se je javil, mene pa ni bilo user posted image .
Danes sem šla kupiti še enega valjčka, da sva sedaj pobarvala še z belo :) Tako, da bo prav lepo. Kupila bova še en tepih, ki no imel malenkost oranžne notri, da še malo nadaljujeva barvo s stene in popestriva sobico...

Larilu- bošček mali. Poljubčkaj ga še v našem imenu in upam, da vročina hitro mine in da se popolnoma pozdraviuser posted image

Drugače pa vsem lubčke, jaz pa grem delat.

Papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 528
8.6.2009 19:51:16   
ledenka
murki, še tule http://www.zibka.com/ poglej za posteljnino user posted image

žiži, pošlji tvojga na pir, da se skulira. kaj te ma za živcirat, naj ne bo nestrpen! user posted image

jazzzika, kam pa kamŽ? a v Toskano? user posted image

posvetovalnica je bila ok, mali M je že 57 cm velik, pa zredil se je tud v mejah normale - 100 g v 4 dneh. samo utrudilo me je danes, je bil kar naporen dan... pa jedla nisem nič pametnega user posted image  jutri grem definitivno na pizzo user posted image  sem pa ugotovila, da ga krči manj matrajo, če ne jem čokolade... tak da pa-pa, sladek lajf!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 529
8.6.2009 21:11:42   
jazzz27
Čer pupike!!

Ajsika...v Toskano ja user posted image user posted image user posted image ..je taprava ta naša Žižula,a?user posted image user posted image user posted image user posted image

Murkica...na galeb.eu poglej...cortkana posteljnina in full ugodna. Jaz sem jo tam naročila in mi je ok....vsaj cene so normalne.

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 8.6.2009 21:13:31 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 530
8.6.2009 21:23:35   
spelka12
sam da se n hitrco javim. Sva super, mali/a brca kot zmešan-a. V sredo imam morfologijo pa takrat napišem kak je šlo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 531
8.6.2009 21:36:56   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

sam da se n hitrco javim. Sva super, mali/a brca kot zmešan-a. V sredo imam morfologijo pa takrat napišem kak je šlo

spelkica..držim pestke zate in za tvojga user posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 532
8.6.2009 21:40:36   
jazzz27
Punce naša Sulfinija je rodila sinčka Vala!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 533
9.6.2009 9:01:08   
aqua77
Čestitke Sulfinija!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 534
9.6.2009 9:02:50   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

sj tkole ti mene a user posted image
user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta je pa dobra!!!!!

roza pujs me je zalotil!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam to je bila samo bežna afera!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tako za umes, ko pujsa ni bilo na spregled.... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 535
9.6.2009 9:33:29   
pikicao.
mhm aqua.. jz mam gps pa kamere namontirane vsepovsod user posted image user posted image  se posebi une v obliki muh user posted image user posted image user posted image user posted image  pa sencilov pa sminkuser posted image user posted image
pazi se ti mene user posted image  k ga tko smudlas s tem zajckom user posted image user posted image user posted image  sj cak d ga pujs v roke dobi.. se bom usedu nanjga pa nou mogu nc user posted image user posted image user posted image user posted image

ajsi.. jeeeej za pregled user posted image user posted image  pa cestitke sulfiniji.. aja pa cestitke vsem noseckam k vam uspesno brca pa k se vam lepo razvija vse po trebusckuuser posted image user posted image user posted image
pa tistim k se niste nosecke.... migam migam migam z rito pa trosim sreco user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  :) tko d boste ve tud kmal nosecke..
p.s. kljub recesiji nc manj ne migam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam bl se inspekciji skrivam d me noujo obdaucl..pa rekl d sm na crno zaposljena al pa d delam na crno user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 9.6.2009 9:34:11 >

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 536
9.6.2009 10:18:48   
murkica
Ledenka- hvala za link imajo res kaj nekaj lepih stvari user posted image

jazzzi na Galebu sem pa že gledala in sva že skoraj naročila, potem sva pa rekla, da bova še malo počakala. Koliko časa pa si ti čakala, da so ti poslali?

špelči- ful sem vesela, da je vse OK!!! Poročaj kako bo na morfologiji!!!

Draga Sulfinja Iskrene čestitke!!!!

Vsem ostalim pa dobro jutro. Jaz sem prišla iz enega dolgega sprehoda s kužo, zdej pa bom na hitro malo dala nago v luft prečekirala do konca RR, potem pa grem dat prat perilo in spraznit omare, da jih bo potem moj razršavfal in prenesel v drugo sobo!!! Včeraj smo še ostale stene prebarvali, tako da zdaj je na vrsti pohištvouser posted image user posted image user posted image . Konec tedna bova verjetno že spala v novi sobici, potem malo kasneje pa pridejo še stvari za našega čmrljauser posted image user posted image user posted image user posted image

No zdej pa šibam, papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 537
9.6.2009 11:26:19   
ledenka
jutro user posted image  midva sva 2 dni sama, je moral moj na službeno pot. zdaj bova šla mal v center, mami bi pizzo jedla user posted image  da vidimo, kako to prenese... potem pa po češnje na trg in plenice v millerja, je naša znamka znižana user posted image  

na domači fronti je bilo včeraj bolje... upam, da bo to ostalo

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 538
9.6.2009 11:53:24   
gigi1
Aloha srčice drage user posted image

Špelči sam da ste dobr user posted image  user posted image  user posted image

Ajsika user posted image  user posted image  user posted image  za pregled.
Moj ni kriv, da je tak...brezmejni je moški egoizem user posted image  user posted image  user posted image . Saj sva že OK. Čez vikend sva bla preveč skupaj, pa mi je živčke paral user posted image
Uživajta v pizzi. Upam, da ga ne bo motila.

Jazzy, Ajsi še mal pa bodo vse borke namesto v Rim hodile v Toskano user posted image  user posted image  user posted image

Larilu kako ste?

Murki, sta pa res brzinska user posted image  user posted image  user posted image

Sulfinija čestitke še tukaj user posted image  user posted image  user posted image

Lepe pozdravčke prav vsem borkicam user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 539
9.6.2009 12:23:58   
jazzz27
murki..odvisno kako imajo na zalogo. Moram pa povedat da je njihova posteljnina kot tople žemljice..prec gre...jaz sem samo eno dobila, dve pa še čakam....naj bi bile v roku tega tedna. Drugače pa ko jih dobijo jih imaš ti doma naslednji dan. Super so....super za renovacijo!!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 540
9.6.2009 14:14:08   
jazzz27
žiži..ja sedaj bi res lahko ti delaila karte za Toskano...user posted image , ker lune ni....ne mislim it brez karte!!user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 541
9.6.2009 15:54:12   
Anonimen
ojla punce!
na hitrco mali je pravi bošček k ima ful hudo angino,zdej mi je mel skoz do 40 stopinj vročino tko da smo včeri dobil svečke voltaren k mu jih morm dat na 6 ur,calpol na 4 in antibiotik na 12 ur,včeri je bil tok bošček da ni mogu niti glavice dvignit pa še kr skup mi je lezel,pol zvečer mi je dohtarca rekla da mora pit k drgač bo šel na infuzijo in hvala bogu je včeri vsaj pil zvečer pa dans tud kr,zdele mi pa že ene 4 ure spiuser posted image
jaz sm ok razen k se mi zvrtel pa sem steno kušnila tko da mam buško na buč ampak ni kej
sulfinija čestitam!!!
špelči super da si ok!
ostale upam da se mate fajn in da ste tud vse vredu k zdej morm pa šibat tamavčija pogledat kako je user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 542
9.6.2009 19:15:46   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Punce naša Sulfinija je rodila sinčka Vala!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!!
user posted image ISKRENE ČESTITKE MAMICI IN ATIJU ZA MALEGA VALAuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 543
10.6.2009 9:25:55   
jazzz27
Od kod pa toliko komunikacije?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dajmo ženskice....a ste že vse na morju?

Evo, za lepši začetek

user posted image +

larilu...upam, da se ti mali škratek kmalu pozdravi.

Jaz pa danes šibam na pregled...menda prvi CTG!!! Mater, zdaj gre pa res že zares!!

Pridno čvekajte..ali bo preba katero iz luknjice zbezat?!

Žiži...možek mi je comp vzel, vse je ok...oči in mami full srečna..hvala ti šeenkrat. Za tisto drugo se pa tudi še zmeniva. Jaz upam, da enkrat drug teden....

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 544
10.6.2009 10:01:21   
pikicao.
dons mi drzteeee pestiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

ob 16:00 mam pisni del (pise se eno uro).. pol eno uro popravlja.. in pol ob 18:00-pa do 19:30 se ustni del..
tko d drzte pestiiii.. k sm zdle tak ziuuuuuuuuc pa panik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

predstavljajte si otroka k se je najedu cokolade al pa cukra in je zdj hipreaktiun... taksna sm jz ..aaaaaaaaa... po stnvanju letam.....aaaaaa user posted image user posted image user posted image  

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 545
10.6.2009 11:29:52   
gigi1
Helou drage moje

Larilu upam, da se malček kmalu pozdravi. Objemčke obema.

Jazzy malenkost user posted image . Dobro opravi danes.

Pikica držim pestke za izpit.

Lep dan vsem

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 546
10.6.2009 12:24:50   
Serendipity
Enega čmrljčka za sončno sredo - a ugotovite čigav je lepotec? user posted image

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 547
10.6.2009 14:01:28   
aqua77
Piki držim pesti že zdaj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se zaupaj nam kdo je ta lepotec!!!! Meni je zbežalo....

P.P.Njegoš

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 548
10.6.2009 16:34:44   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Se zaupaj nam kdo je ta lepotec!!!! Meni je zbežalo....

user posted image user posted image user posted image

Sončeceee sijeeee, Lovro pa spi .... dele pa ne povem  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 549
10.6.2009 16:46:40   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

bejbe moje jaz mam pa sladkorno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Me je klicala iz ZD in mi naročila da se moram naročit na diabetologa. In sem naročena komaj naslednji teden v četrtek. A ma kera tukaj kaj izkušenj kaj se lahko je in kaj ne do takrat?

ravno tega je mene strah. posebej po prekomerni teži naše male frčafele.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......