Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 10:13:13
|
|
|
|
klavdyk
|
brigita23 svečo pa prtiček kupi boter pri nas. drugače mam pa od gregorja en kompletek bel, ko ga je on mel pri krstu pa bomo kr tisto oblekli.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 10:15:03
|
|
|
|
klavdyk
|
glede kopanja v morju-mislim, da ne moreš kr tk zgubit mleko. sicer pa je zunaj toplo in ti nisi uro al pa dve kr pod vodo, vejretno mal zaplavaš pa vn iz vode.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 10:22:50
|
|
|
|
m..tina
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk m..tina-ratalo ja no povabit mrem še sorodnike, pa botru še mrma it. no sm ni krize ko tk ve da bo on. sm mrma it ta vikend. ker pol je še sm 14 dni. a v bote meli v "ta zgornji cerkvi"-na kronski? Ja, ja v "tazgorni" cerkvi. Ke pa se da pr nas na Koroškem kako lepo sveče dobit? A sam pri Pergerju al mamo še kaj drugega na izbiro?
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 10:29:24
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita : vsako uro bi visel na zizi, mleka mi ne spije do konca, ker mam joške napete, pije nen 3, 4 minute pol pa spet okrog opazuje, gruli, pred tem je bil pa tak jok, da je blo prov hudo. Se bojim, da se mi bo še več mleka nardilo, ker je tako pogosto na joški, pa še spije ne do konca pobalinček mali. Duda bi bla zdejle ena lepa rešitev, dokler se ne zlakotni do konca, sam kaj ko je ne mara. A je to normalno, da se 2,5 mesečen dojenček tako pogoto doji??? Sem že predvčerajšnjim mislila, da sva z dojenjem zmagala, zdej smo pa spet čisto na tleh izkušnje, recepti?? prosim, pomagajte tiste, ki imate kej več pojma ko jst pri nas včeraj dopoldne ista zgodba ..... lačen na eno uro ... tepa pije 5 minut pa zaspi ... te se mi pa v spanju tak v joško smeji
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 10:32:18
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 kpmk-vi ste pa pravi frajerji na tem posnetku...ej dobra si bla, jst na tvojem mestu ne vem če bi sploh lahko komentirala, glede na to kako je bilo vse skupaj pri tebi???? Ian je pa itak lepotec in pol, pa vidim da sta si po kilaži z našim Nikom kr nekje tu tu . Komi čakam da ga vidim. Ko sem vidla posnetek sem se prvo kar je zjokala, ko sem videla kako težko sem govorila,... še dobr da so mal rezal Dobre volje sva bla pa zato, ker je mojmu ena sestra dovolila da je malo dlje pri meni in ga celo prej not spustila, kake 10 min prej, kar mi je full pomenil in pol ko so snemal je zato še lahko par min ostal dlje pri naju. Ko so delalli prispevek sva rekla da o porodu in zdravnikih ter babicah ne želiva komentirat, da sestre pa lahko pohvaliva, ker sta bile 2-3 res super, ostale pa . Drgač pa ko sva z Ianom, je okoli naju le dobra volja Ja pr en glih sta si,... naslednji teden bom najbrž cel dan v Ce kr grema z mojim v službo lepotca pokazat, bom pokicala še Nino in če boš mela čas lahko kak kofe spijemo Krema - hvala za info,... do zdej sem si sam z oljem mazala
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 10:47:15
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Mislim, da smo našli plenice, ki nam ustrezajo - hoferjeve midi 4-9 kg, cena 12,49 evrov, pa 90 jih je v paketu. mi pa kr mulerjeve uporabljamo-za tavečjega in tamanjšega men so za ta veliko ,mulller super oz so bile, ker je suha, sem pavceraj kupila ene za dito in so mi obupne :( pampers newbaby so mi zakon za tok male, ker so fino raztegljive. kopanje v morju - ja pravijo, da ce je premrzlo, da lahjko zgubis mleko ne vem, jaz grem itak 3x na dopust v morje in se to za 5 min nisem fan istrskega morja... dalmacija ali kaj podoibnega je drugo, a imamo prikolo tu in mi morje sucks..
< Sporočilo je popravil tinaaja -- 11.6.2009 10:48:32 >
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 11:14:16
|
|
|
|
klavdyk
|
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina Ja, ja v "tazgorni" cerkvi. Ke pa se da pr nas na Koroškem kako lepo sveče dobit? A sam pri Pergerju al mamo še kaj drugega na izbiro? Perger ma še kr drago. drugače pa pr foto anki-js sn kr v Marjanci vzela za moje krščence
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 11:14:45
|
|
|
|
klavdyk
|
v marjanci majo tut un prt da lahk gr daš vezat ime pa datum krsta
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 11:16:12
|
|
|
|
Miška2006
|
Dan, danes ima naša Nina 3 mesece . Sedaj sem vse postorila po bajti, in marš ven . papa
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 11:30:43
|
|
|
|
malcekvita
|
vse najboljše Nini za 3 mesece
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 11:31:45
|
|
|
|
malcekvita
|
veronikab lepa porodna zgodba, moja je bla zelo podobna, jst sem tudi rodila pri nas v Postojni
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 11:44:15
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja ad3 kapljice a vam so rekli, da lahko dajete več kapljic?? nam so rekli, da se da 4 kapljice na dan...kak dolgo pa se dajejo te kapljice? jutri imamo p... moja čebelica pa še spi...včeraj je že ob 7 zaspala pa še vedno spi...včeraj mi je ful slabo jedla sam bi pila... Nama je naročila 7 kapljic na dan. Sedaj sva pri št. 6. Kaj pa ve?
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 11:53:02
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita : vsako uro bi visel na zizi, mleka mi ne spije do konca, ker mam joške napete, pije nen 3, 4 minute pol pa spet okrog opazuje, gruli, pred tem je bil pa tak jok, da je blo prov hudo. Se bojim, da se mi bo še več mleka nardilo, ker je tako pogosto na joški, pa še spije ne do konca pobalinček mali. Duda bi bla zdejle ena lepa rešitev, dokler se ne zlakotni do konca, sam kaj ko je ne mara. A je to normalno, da se 2,5 mesečen dojenček tako pogoto doji??? Sem že predvčerajšnjim mislila, da sva z dojenjem zmagala, zdej smo pa spet čisto na tleh izkušnje, recepti?? prosim, pomagajte tiste, ki imate kej več pojma ko jst pri nas včeraj dopoldne ista zgodba ..... lačen na eno uro ... tepa pije 5 minut pa zaspi ... te se mi pa v spanju tak v joško smeji moj mali lisjak dela isto ... a ni luškan ko igra lisičko?
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 11:56:52
|
|
|
|
veronikab
|
A se vaši sočki tudi tako matrajo ko prdajo in kakajo? Moj ima akcijo ponavadi takoj ko se zbudi. No v nekakšnem polsnu strelja rafale in na koncu tudi napolni pleničko.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 12:01:17
|
|
|
|
malcekvita
|
naš ima to v navadi tudi zjutraj, ko se zbudi, pa tudi med dojenjem. Mi je prov hecen, pije, pol se ustavi, malo napne obrazek, pordeči, pol pa prdne, al pa se pokaka . Včasih mislim, kolko se je pokakal, pol pa mogoče plenička samo malo obarvana, pa veliko polulana . ne vem, kaj se tolko matrajo ko kakajo, sej gre itak samo tekoče ven
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 12:18:31
|
|
|
|
nmagk
|
Pri nas je včeraj že prvi dan pomagal prašek in sedaj lepo kakamo. Imele sva pa pregled,kolki so itak ok,naju je pa samo zvagala in zmerla,tako da smo veliki že 62cm in težki kar 6200g. tudi za tvojega Aleksa Sonček,da je kakal. Tile naši krofki in jagode pa niso velike seronje
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 12:54:30
|
|
|
|
malcekvita
|
bravo za take lepe mere in bravo za naše male pokakančke
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 13:13:27
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Pri nas je včeraj že prvi dan pomagal prašek in sedaj lepo kakamo. Imele sva pa pregled,kolki so itak ok,naju je pa samo zvagala in zmerla,tako da smo veliki že 62cm in težki kar 6200g. tudi za tvojega Aleksa Sonček,da je kakal. Tile naši krofki in jagode pa niso velike seronje Kakšen prašek? Aleks za potičko v plenički.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 13:17:06
|
|
|
|
2soncek2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: m..tina IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: m..tina Da vam še malo potožim. Našega mulčka sva pa včeraj peljala k zdravniku in ima dimeljsko kilo. Povedla nama ni nč konkretnega, dobli smo pa napotnico za kirurga. Gremo v petek k kirurgu in sporočim, kaj bodo povedali. A ima katera kake izkušnje s kilo? kakšni so pa bili vzrokiin znaki da si ga peljala in kako to zgleda V spodnjem levem delu trebuščka oz. v dimeljsem delu se je pojavila bulica, ki je vidna ob napenjanju, drugače se sploh ne vidi oz. zelo malo. Ko pa je vidna, sem poskusila potisnit in je zadeva "skočla" nazaj. Ko pa se je mali napel je bila pa spet zunaj. Drugač ni blo kaj drugega, sam ta izboklinica. Sem mal okol spraševala kaj naj bi to blo, če je normalno, pa so mi rekli da je verjetno kila in da naj gremo pokazat. Pa smo šli! V glavnem v petek gremo h kirurgu, pa povem takrat več. Halo! Jaz sem imela z mojo pikico popkovno kilo. P mi je rekla, da bo izginila sama od sebe. Mala pa jo je dobila zaradi velikega napenjanja, ko jo je zvijalo. Imela je kar konkretno izbocen popek in si ga lahko not potisnil (se je pravo klokotanje slisalo), nato pa je znova ven skocil. sedaj je od tega nekje 1 mesec in pol in se ji je popravilo samo od sebe,. Baje, da se popravi, ko si malcki krepijo trebusne misice (se posebej pogosto pa se lahko pojavi pri nedonosenckih). Kako pa je z dimeljsko kilo pa ne vem- ce je to priblizno enako; sem pa slisala, da fantki tobijo prav to.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 13:30:00
|
|
|
|
nmagk
|
Ta prašek se imenuje EDELWAISS,dobi se ga pa samo v lekarni v Avstriji in je res zakon.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 13:39:32
|
|
|
|
L & L
|
l&l - praviš da imaš 3 otroke ali vse tri s CR? Upam, da nisem preveč firbčna, sam me res zanima
Ni panike če vprašaš, ja vse tri imam s cr, prva dva sta imela fetalni distres in so se zato odločili za cr to je padanje utripa pri dojenčku, trtji ti pa pripada, prvič sem bila 15 minut v porodni in smo zelo hitro laufal v operacijsko ker je bla že kriza, pri drugem pa sem bila 6 ur v porodni in smo na koncu tut tekl ker se je tudi mudilo malega vn vzet.Pri tretjem sem šla pa peš v operacijsko
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 14:07:03
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: detelja ad3 kapljice a vam so rekli, da lahko dajete več kapljic?? nam so rekli, da se da 4 kapljice na dan...kak dolgo pa se dajejo te kapljice? jutri imamo p... moja čebelica pa še spi...včeraj je že ob 7 zaspala pa še vedno spi...včeraj mi je ful slabo jedla sam bi pila... Jaz bi jo kar zbudila detelja, že po 8h urah neprekinjenega spanca. Javi, kako sta. sve super...sicer je tako soparno zunaj, da sve obe tečki mal sem nerodno napisala...ona se je že zbudila ob. 2.15 amapk v tem smislu sem napisala,da ful dolgo spi...kao ob7 je zaspala pa potem se je ob 2.15 zbudila, da je jedla tako v pol snu in pol ob 6 in pol je spala...razumeš kaj sem mislila?....ja, tudi jazbi jo zbudila, če bi neprekinjeno toliko spala..
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 14:13:50
|
|
|
|
kpmk
|
L & L - hvala za info
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 11.6.2009 14:28:05
|
|
|
|
barboom
|
Pozdravljene! Vidim, da imajo tudi vaši malčki probleme s kakanjem... nam je ful pomagala masaža petk in trebuščka, to nam je pokazala patronažna in zaenkrat učinkuje! Sicer sem sama tudi aprilčica in imam sinka Aleksa (kot vaš sonček), ki je rojen 27.4.2009 ob 18.05, tako da vas včasih preberem, vendar ne utegnem sodelovati! Vse lepo vašim krofkom in jagodam!
|
|
|
sindarinSi kdaj ogledate spletno stran Sistema za obveščanje o izdelkih umaknjenih s trga, RAPEX?pogosto (
5%)
redko (
7%)
nikoli (
22%)
ne poznam RAPEX-a (
66%)
Število vseh glasov: 242Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!