|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
10.6.2009 17:29:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

drage moje tole pa je samo za vas ko ste me tako lepo presenetile in se spomnile na moj rojstni danuser posted image

user posted image

user posted image

no pa glede na to da imam r.d. sem si kljub temu da še nismo na 105 strani dovolila prilimat par pomočnikovuser posted image .

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ups, sem citirala user posted image ... ampak torto, ne pomočnike, tako da ne me tepst user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
   RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009
10.6.2009 17:33:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

kpmk ta je pa res dober, sem se zdej prov nasmejala.
Žal mi je zate, da si imela tako slabo porodno izkušnjo. Jst sem imela srečo, da sem se pravočasno odločila za EA, ker sem se pol sprostila tako, da sem potiskala takrat, ko mi je babca naročila, ona mi je tud masirala tam spodaj, da se ne bi raztrgala in moram rečt, da če ne bi blo EA, ne vem, kako bi prenesla to, da mi en skoz nekaj tam spodaj šari.
Naslednjič grem definitivno še enkrat rodit z EA, seveda, če ne bo komplikacij in če bo le možno!!
Tebi pa pošiljam eno user posted image , naj grejo slabi spomini čimprej v pozabo, ostanejo pa nej le tisti lepi, da boš imela spodbudo za naprej!

Punce,

sem dolgo odlašala, pa danes le našla čas, da z vami delim svojo porodno izkušnjo. Ker sem sama en zelo velik zajec, kar se bolečin tiče, je zame bilo kristalno jasno, da bom rodila le z EA. Zato sva se z mojim odločila, da bomo rodili kar v Postojni. In odločitev je bila pravilna.

Že na informativni predstavitvi me je gospa zdravnica povsem pomirila, pozitivno presenetila s prijaznostjo in uvidevnostjo ter občutkom domačega, ki ti ga dajo v PO porodnišnici.

Prav posebej, ko je naš mali princ zamujal 10 dni in so mi vsi težili, da naj že enkrat rodim, so prijazni zaposleni porodnišnice v Postojni meni dajali moč in zagotovilo, da je mojemu otročičku v meni najbolje in da se bo sam odločil, kdaj je pravi čas zanj, da pride na ta naš svet.

Redni pregledi v porodnišnici po PDP-ju s CTG-ji in UZ niso kazali na to, da bi se odpirala, popadkov tudi nisem imela, zato je bilo najbolje počakati, da se začne samo od sebe.

In se je res - 26.4.2009 - ko sva z molim dragim zvečer šla spat, so se začeli popadki in to kar na 7 min. V roku pol ure so bili ti popadki redni že na 5 min. Sama še vedno nisem bila prepričana, ali je to res to, pa sem v postelji, z intenzivnim predihavanjem, čakala do 1:30h, pol pa je moj dragi rekel, da sedaj se pa res več ne moreva hecati, češ, če hočem roditi v Postojni, greva raje sedaj, kot pa da mi oteče voda, pa bova lahko šla rodit le v LJ.

Ob 3h sva prispela v porodnišnico. Popadki še vedno redni, za zdržat, pol pa pregled, pa klistir in britje, pa 1-urno sprehajanje po hodniku porodnišnice, da se še malce bolj odpremo (takrat sem bila odprta le za 3-4 cm).

Pol pa v porodno sobo okrog 4:30h. Ob 5h predrtje mehurja in prihod anesteziologinje, ki je super opravila svoje delo. Vstavila kateter in pravilno dozirala anastetike, tako da nisem čutila več ničesar (no vsaj bolečine). Super se mi je tudi zdelo, da mi je sproti vedno govorila, kaj bo naredila in kaj trenutno dela.

Pol sem se pa na 15 min obračala z enega boka na drugega in se pogovarjala z mojim dragim, ki mi je krajšal čas.

Bolečin, kot že povedano, sploh več nisem čutila. Vem, da sem ga enkrat vmes vprašala, dragi a imam jaz sedaj slučajno popadek, pa je pogledal na CTG in mi rekel, oh ta pa šopa do 120, jaz pa nisem čutila ničsar, mogoče malo, kot da se vseeno nekaj dogaja.

Ob 7h je prišla babica, ki me je hodila čekirat vsake toliko časa, in me pogledala, pa rekla, no sedaj bomo pa rodili. In jaz cela presenečena, sploh nisem mogla verjet, da me le še nekaj trenutkov loči od mojega sončka.

Po kratkih napotkih, da morem pritiskati v trebuh oz. tako kot da bi šla kakat, se je res začelo. Bolečin ni bilo, čutila pa sem, da mi je spodnji del rebrnega loka stiskalo skupaj in spodaj je bil občutek, kot da je vse bolj prekrvavljeno. Pa sem dvignila noge, jih potegnia k sebi in pritisnila kolikor se je dalo. Po 3 poskusih in rezanju presredka (začela sem se namreč trgati), je na ob 7:59 h na svet prišel najin sinček Jakob Bela.

Solze sreče, veselja in neizmernega zadovoljstva so kar polzele po mojem licu, ko sem končno lahko to bitjece, ki je 9 mesecov raslo in se razvijalo v mojem trebuhu, stisnila k sebi in ga prvič poljubila načelo ter mu zašepetala, da ga imam neizmerno rada, da bom zanj vedno lepo skrbela in da se bo name lahko vedno zanesel. Končno smo postali prava družinica.user posted image user posted image user posted image

user posted image

No pa sem se razpisala. Porod je bil zame ena zelo lepa izkušnja. In če vam lahko priznam, že komaj čakam, da bova z mojim dragim malemu Jakobu Beli podarila še kakšnega bratca ali pa sestrico.

Lp,

veronikab

Kako lepa porodna zgodba! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
  Neposredna povezava do sporočila: 2602
10.6.2009 17:37:37   
Anonimen
Spet sem imela citirajoče monologe user posted image  user posted image  user posted image .

Naša miška pridno spi, jaz pa po malem z njo user posted image user posted image user posted image . Ne vem, kaj mi je danes, sem ful zaspana. Očitno posledica tega, da smo danes ponoči imela malo drugačen ritem - čeprav je ob 10h zaspala, smo ob polnoči še enkrat jedli. In čeprav smo potem spali do 6h, sem se zbudila s hudimi podočnjaki. Ugotovila sem, da so mi najtežje tiste ure od 23h do 3h zjutraj, potem pa sem kul. In če mi kdo vzame te ure, sem potem cel dan mimo user posted image user posted image user posted image .

Ela se oglaša, šibam se še malo stisnit k njej ... joj, lepega dne jo bom pojedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Čao,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2603
10.6.2009 18:22:57   
Miška2006
poglejte na kanalu a -svet- prispevek o rota virusu!!!!!

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 10.6.2009 18:26:21 >

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
10.6.2009 18:38:30   
detelja
malcekvita mi imamo to nočno jamranje že nekaj časa...sicer spi, ampak skoz neki jamra, joka, se premetava itd...ko je ura za jesti pa mal je pol pa dalje spi in spet v snu joka, godrnja itd...pa čez dan tudi ali spi pa godrnja, joka itd...pa vsaki 2 uri joka, da bi jedla pol ji dam mleko in skoraj nič ne poje...edino ful veliko pije...sicer nam je p rekla, da otroka ne smemo slilit jest, če pa pije je pa itak super, ker je itak ful vroče...danes sem dobila te vetrovne kapljice-koroških lekarn in upam, da bodo pomagale, ker imamo zjutrja in zvečer krče...v lekarni so mi pon. rekli, da lahko luna tudi vpliva na krče pri otrocih...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
10.6.2009 20:14:27   
tinaaja
A je to normalno, da se 2,5 mesečen dojenček tako pogoto doji??? Sem že predvčerajšnjim mislila, da sva z dojenjem zmagala, zdej smo pa spet čisto na tlehuser posted image

izkušnje, recepti?? prosim, pomagajte tiste, ki imate kej več pojma ko jst

malcekvita - lahko je zejen, lahko ima poskok v rasti, lahko pa da ima obdobje, ko rabi vec cartanja... malo potrpi, bo minilo.. probaj ga zamotit, ce se da cimdlje med podoji, drugace pa se ne sekiraj glede mleka. moja je visel po 1,5hr gor pa ni bilo nic kaj dost vec mleka user posted image

veronikav -user posted image porodna zgodba

soncek - je bilo kaj od kakanja?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
10.6.2009 20:32:29   
detelja
NenaLena jaz bom mojo čebelico tudi lepega dne pojedla tako je sladka, mehka, nežna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko se pa smeji pa se itak topimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
10.6.2009 21:20:38   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kpmk:user posted image user posted image :seveda boste  še imeli enega otročka Ian bo pa imel družbo. Nikar ne misli na to sedaj (vem da so še spomini na CR prisotni)a misli na Iana,čez par let bo pa še en več ,če ne dva user posted image user posted image user posted image
joj kako je cartkan tako lepo ajčka ,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sestre;ja una z lasmi na paž malo starejša je zakon -a si to misla user posted image

user posted image se strinjam s tabo-tista starejša je zakon in res zlo prijazna-sem jo zadnič srečala v sparu pa sva se pozdravli,pa ena mlada s črnimi kratkimi lasmi mi je bla tut ful vredu - HV,da sem jo srečala na hodniku,sicer bi verjetno še nekaj ur trpela močne popadke preden bi ugotovili,da jih res mam in gre zares ... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu da še obstajajo tko super sestre

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
10.6.2009 21:20:40   
sonček85
m...tina.super za pregled user posted image user posted image user posted image l
nalini:ja sem šla po svečke in mu jo ob 12h dala ,prijela je šele o b 14.30 in je tri pleničke en za drugim napolnil na polno,sem menjala in tkoj spet kakaluser posted image user posted image user posted image upam ,da bomo jutri brez svečk ali kakega pripomočka normalno kakaluser posted image je pa spal danes od 9.00-14.00-vmes se je samo malo prebudil da sva se previla in dala svečko ,mu dala zizp in ni hotel ker je tkoj zaspal nazaj.čez dan je bil zellllo priden  in tudi kolik ima očitno manj kot jih je imel prvi mesec.Je še samo napenjanje za kakanje user posted image
Ja po moje nisi naredla nič slabega s tem milom samo meni je še patronažna rekla k sem jo klicala da naj raje prej probam s svečkam in telovadbo pa šele potem to.
Važno je da ste kakal in mi tudi user posted image user posted image
nmagk :super za te kapljice, in srečno jutri na prelgedu in da se Karolinci uredi prebava in kakanjeuser posted image
klavdyk:super za pregled in lepo pridobljene kg,za ašelj pa držim pestk da res mine v 1t user posted image
brigita:vse za naše bivše nosečke in ponosne mamice user posted image upam,da si lepo praznovala ,če še pa nisi pa boš user posted image user posted image hvala z tortico in za vin dizla user posted image     
malcekvita.ujej ko najmanj pičakuješ se lahko zgodi,pa ko že gre vse tko lepo.Meni je pediatrinja rekla da ga lahko dojim na vsake 2,5h že k sem rkela da ga nekje na 3-4h
veronika:lepa porodna izkušnja  in lepa slikca                       
nena:ja tudi jaz mislim ,da je tale plesoci lepotec pravšnji za Brigito user posted image Na žalost se pa ne spomnem katera je to bila user posted image                                                                             

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 10.6.2009 21:23:16 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
10.6.2009 21:20:43   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Da vam še malo potožim. Našega mulčka sva pa včeraj peljala k zdravniku in ima dimeljsko kilo. Povedla nama ni nč konkretnega, dobli smo pa napotnico za kirurga. Gremo v petek k kirurgu in sporočim, kaj bodo povedali. A ima katera kake izkušnje s kilo?
kakšni so pa bili vzrokiin znaki da si ga peljala in kako to zgleda

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
10.6.2009 21:32:00   
brigita23
EVO PREJ OBLJUBLJENO SLIKCOuser posted image

user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
10.6.2009 21:33:54   
sonček85

EVO PREJ OBLJUBLJENO SLIKCOuser posted image

user posted image
kako sta cart pa kako lepo te gleda user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2612
10.6.2009 21:40:42   
brigita23
ja mami ma pa zizo veš user posted image user posted image user posted image ...naš Nikec že to dobro ve.

user posted image user posted image user posted image user posted image super da ste kakal, zdej je pa Aleks bolj miren neuser posted image . Kaj pa boš zdej naprej dajala AD3?

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
10.6.2009 22:08:36   
m..tina

Da vam še malo potožim. Našega mulčka sva pa včeraj peljala k zdravniku in ima dimeljsko kilo. Povedla nama ni nč konkretnega, dobli smo pa napotnico za kirurga. Gremo v petek k kirurgu in sporočim, kaj bodo povedali. A ima katera kake izkušnje s kilo?

V spodnjem levem delu trebuščka oz. v dimeljsem delu se je pojavila bulica, ki je vidna ob napenjanju, drugače se sploh ne vidi oz. zelo malo. Ko pa je vidna, sem poskusila potisnit in je zadeva "skočla" nazaj. Ko pa se je mali napel je bila pa spet zunaj. Drugač ni blo kaj drugega, sam ta izboklinica. Sem mal okol spraševala kaj naj bi to blo, če je normalno, pa so mi rekli da je verjetno kila in da naj gremo pokazat. Pa smo šli!

V glavnem v petek gremo h kirurgu, pa povem takrat več.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
10.6.2009 22:18:14   
Cveta28
Čer mamice!

Vidim, da smo s kakanjem večina vse na istem...Laura kaka na dan in pol in se pri tem kr namatra...več časa ko ne kaka bolj mi tudi poliva. Danes zvečer pa smo zaradi 'nekakanja' doživeli pravo histerijouser posted image ...po kopanju sem ji ritko dražila z vatirano paličico, je šla ena runda ven potem pa se je začelo...med dojenjem se je 20 min priklapljala na zizo, me vlekla, ščipala in jokala potem pa planila v tak histerični jok, da sem jo že skoraj nesla kar pod tuš, ker sploh ni prišla do sape...to je naredila ene trikrat in potem od onemoglosti v trenutku zaspala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo vsaj ponoči spala in da se bo njen boj nadaljeval jutri zjutraj.

Kar pa se ostalih vprašanj, mnenj, pohval ipd tiče pa enostavno nimam časa, da bi vse napisala, komentirala, spraševala ampak vsem skupaj pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
11.6.2009 5:58:19   
štorkljica
Jutro!

Javljam spremembo datuma za posvetovalnico...namesto 30.6 imamo zdaj datum 7.7. - sonček boš prosim sprememnila? Hvala.

Detelja včeraj sem te videla v MS kako si šetkala z tvojima dragima. Kje pa so kodri? Sem te komaj prepoznala brez njihuser posted image

Jaz pa sem daNEs rana ura zlata urauser posted image  Nemorem več spat, pa sem se raje vklopila v dan. Nevem če se ne grem zdaj stušat ko mam še cajt, pol pa moram nekaj lepega za tavečjo zbrat za oblečt, ker majo danes slikanje v vrtcu.
Drugače pa isto kot Cveta, vas tudi jaz nimam časa za nazaj komentirat in ko končno najdem cajt da vas sploh kaj preberem, vidim, da so vam večinoma nekatere z nasveti že pomagale, tako, da vam tudi tako ne morem kaj dosti pomagat.
Še pridem kaj... ČAV

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
11.6.2009 6:16:48   
ninica23
user posted image

jaz imam pa danes kontrolo pri G,upam da bo vse ok in ne bo preveč bolelo... user posted image
uživajte s svojimi user posted image
pozdravček user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
11.6.2009 6:42:04   
detelja
štorkljica bila sem malo pri frizerju pa sem si dala zlikat...sem mislila, da se bodo pomočniki bolj limal na meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne kaže tako, zato sem si zjutraj oprala lase tako, da so spet kodriuser posted image user posted image user posted image user posted image ti si še dobra, da me prepoznaš, tukaj v bloku me soseda ni prepoznala sem se ji pozdravila pa me je samo gledala kdo pa kaj sem pa kaj hočem od njeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa tebe zandjič zaradi nove frizure in novih očal sploh nisem prepoznalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zakaj pa nisi mal zatrobila? ali pa me poklicala in mi častila kavico??user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
11.6.2009 7:23:49   
tinaaja
Bravo Aleks za kaksnje user posted image Se ti je oddahnilo soncek a ne user posted image A to so glicerinske svecke pomagale?

Cveta, tole zvecer bi bil lahko vecerni blues .. ven na MONu/dojenje..

Nekaj sem razmisljala.. ker se bliza cas dopustov, bi ziher vsaki prav prisel seznam nujnih in manj nujnih zadev za sabo vzet.. Jaz sem zade naredila tegale (gor so tudi zadeve za brino)
Seznam za na morje
- hladilna krema za ritko
- krema za sončenje - razpršilo proti komarjem
- kopel za večerno kopanje
- šamponček za lase
- calpol za zbijanje vročine
- Paracetamol svečke - fiziolosko - aspirator za nos
- bepanten
- nekaj obližev
- termometer
- canesten - claritin - prolife/giogaia- ribodermin- operil
- prasek za rehidracijsko raztopino - kreme: tea tree, materina dusica
- veljavno zdravstveno zavarovanje v tujini
- tel. številka ali naslov zdravnika v kraju letovanja
dajte se dodat, kar manjka.. Pol pa morda na seznam za prvo pomoc.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
11.6.2009 8:06:01   
sonček85
cveta;upam da ste spali ponoči,nam je mali kljub problemom s kakanjem ponoči spal super ,čez dan pa kalvarija tko da upam ,da je pri vas bilo tudi tko user posted image
štorkljica:bom popravila user posted image
ninica:srečno in hvala za  čajček
a za preživnino sta že kaj urejala ?
tinaaja:ja res je še verjeti ne morte kako se mi je oddahnilo ,samo zdaj me pa za naprej skrbi al bo kakal brez kake pomoči ali ne!user posted image Najprej me je skrbelo ker je samo malo po 2,5h ,potem pa k je še 2x tkoj za tem sem skalala od veselja user posted image user posted image
super za seznamček za na dopust user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
11.6.2009 8:06:02   
sonček85

ja mami ma pa zizo veš user posted image user posted image user posted image ...naš Nikec že to dobro ve.

user posted image user posted image user posted image user posted image super da ste kakal, zdej je pa Aleks bolj miren neuser posted image . Kaj pa boš zdej naprej dajala AD3?

ja je bolj miren ,samo danes se pa spet kr naprej joka ,bom videla če bo danes kakal  od  včeraj od 17h ni še nič user posted image

Ja točno vejo kje je ziza in mamiuser posted image
AD3 mu bom začela devat tko postopoma od 4 kapljic naprej pa bom videla

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2621
11.6.2009 8:06:04   
sonček85

V spodnjem levem delu trebuščka oz. v dimeljsem delu se je pojavila bulica, ki je vidna ob napenjanju, drugače se sploh ne vidi oz. zelo malo. Ko pa je vidna, sem poskusila potisnit in je zadeva "skočla" nazaj. Ko pa se je mali napel je bila pa spet zunaj. Drugač ni blo kaj drugega, sam ta izboklinica. Sem mal okol spraševala kaj naj bi to blo, če je normalno, pa so mi rekli da je verjetno kila in da naj gremo pokazat. Pa smo šli!

V glavnem v petek gremo h kirurgu, pa povem takrat več.

ojej bogi revček ,upam da bo v petek kaj pozitivnega povedal dr.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
11.6.2009 8:11:14   
veronikab
Punce, tudi mei se zdi, da sedaj, ko sva z malim prišla na 6 kapljic AD3 dnevno, veliko bolj kaka. No meni se to zdi SUPER!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
11.6.2009 8:24:52   
detelja
 ad3 kapljice a vam so rekli, da lahko dajete več kapljic?? nam so rekli, da se da 4 kapljice na dan...kak dolgo pa se dajejo te kapljice? jutri imamo p...

moja čebelica pa še spi...včeraj je že ob 7 zaspala pa še vedno spi...včeraj mi je ful slabo jedla sam bi pila...

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
11.6.2009 8:31:16   
kpmk
Jutro. Večraj smo bili cel dan na zraku in mi je full pasal, da sem si malo glavo zluftala user posted image . Tko zdej pa grem malo vas prečikirat in pokomentirat user posted image

sonček85- upam, da bo Alex zdaj ornk kakal, da ne bo mamice v skrbeh puščal user posted image

l&l - praviš da imaš 3 otroke ali vse tri s CR? Upam, da nisem preveč firbčna, sam me res zanima user posted image  
veronikab - full lepa zgodba in slikca user posted image user posted image  me je prav ganilo user posted image

m..tina - joj kilo? držim pestke da bo vse ok

nena lena - ej res hvala. sem res že msilila kaj je z mano narobe, ker meni se je šele sedaj "odprlo" in ko gledam kak filmček in slike kakšna sem bila in še ko se spomnem ko me je prišla prjateljica v P pogledat, ko mi je zadnjič prvič povedala kako se je počutila ko me je videla.... ja kriza res,... sej se trudim da bi napisala svojo zgodbo in mogoče mi uspe in mo bo lažje.  nisem vedela da lahko tako za nami to pride in da jih veliko to (šok) doživi,... ker mislim pa res da ni depresija, ker sem drgač čist ok

brigita23 - kok sta luštna, joj joj joj user posted image   uh to pa bo enih pjačk user posted image  ej full sta cart

tinaaja - fajn seznamček

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

ime na S
katarincatinca77

Kaj vam je lepše?

Sara (47%)

Sabrina (7%)

Stella (22%)

Sofia (23%)

Število vseh glasov: 239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!